rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Kábítószert adtak postára

 • Share on Tumblr

  Egy postán feladott csomagban találtak kábítószert 2011 szeptemberében a Nemzeti Adó és Vámhivatal munkatársai. A Dél-Amerikából és Kínából érkezõ csomagokat szúrópróba szerûen ellenõrzik a vámosok, mert ezekbõl az országokból már többször érkezett tiltott szer Magyarországra.

  Ahol gyanú van rá, ott megnézik, esetleg kutyát vesznek igénybe, illetve van átvilágító röntgen berendezésünk is ami jelzi, és ha az anyagsûrûség eltérõ a csomagban lévõ tárgynál, azt természetesen kinyitják és megvizsgálják - mondta Schuller Attila, a NAV szóvivõje.

  Az egyik kínából érkezõ küldemény a rajta lévõ felirat szerint titániumdioxidot tartalmazott, amit élelmiszeradalékként is használnak, de ez a pénzügyõröknek gyanús volt. Bevizsgálásakor kiderült, hogy metamphetamin volt a dobozban.

  Egy másik kínai csomagból is kábítószer került elõ. "A Kínából érkezett postai küldeménnyel kapcsolatban folytat nyomozást a monori rendõrfõkapitányság bûnügyi osztálya, visszaélés kábítószerrel bûntett megalapozott gyanúja miatt" - nyilatkozta Kovács Viktória a Pest Megyei Rendõrfõkapitányság szóvivõje.

  Egy Argentínából érkezõ csomagban a felirat szerint könyvnek kellett volna lennie, ám a doboz a belsõ falát kibontva kokaint találtak az ellenõrök. A rendõrség ismeretlen tettes ellen indította meg a nyomozást mindhárom esetben.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Buszbaleset Veszprémben!

  A legfrissebb adatok szerint két súlyos és kilenc könnyû sérültje van annak a buszbalesetnek, amely Veszprémben történt. Az elsõ hírek még körülbelül 20 sérültrõl szóltak.

 • Elloptak két játékgépet

  Elloptak két nyerõgépet ismeretlen tolvajok Pécs egyik sörözõjébõl - adta hírül a rendõrség.

 • Fékezéskor lassulás helyett egyre jobban gyorsult egy francia férfi autója

  Minden autós rémálma vált valóra egy francia sofõr számára, amikor autója fékezés helyett egyre nagyobb fokozatba kapcsolt, és kétszáz kilométeres sebességgel száguldott át a belga határon, ahol végül kifogyott a benzinje.

 • Elloptak egy utat

  Ellopták egy út 1200 méteres szakaszát a Moszkva környéki Lobna faluban. A tényre úgy derült fény, hogy egy helyi lakos bejelentette.

 • 22 kisiskolást és egy felnõttet sebesített meg késével egy férfi Kínában

  Huszonkét kisiskolást és egy felnõttet sebesített meg késével egy férfi a közép-kínai Honan tartomány Hszinjang városához tartozó egyik településen.

 • A kínai hamisítók elképesztõ ügyesek!

  A kínai hamisítók az ország közelgõ nemzeti ünnepére idõzített propagandafilmekbõl is búsás hasznot remélnek. A kalózkodásellenes szervezetek pedig a népköztársaság kikiáltásának 60. évfordulójára készült filmek illegális kópiáinak elkobzásával és a másoló berendezések megsemmisítésével fenyegetõznek.

 • Polgármester segített fülön fogni a tolvajt

  Pórul járt az a tolvaj, aki egy családi házat próbált kirámolni a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Boldván, ám a település polgármestere felismerte, értesítette a rendõröket, akik aztán elfogták.

 • Felborult egy pénzszállító gépjármű

  Oldalára borult egy pénzszállító gépjármű szerdán délelőtt a Villánykövesd és Palkonya közötti vasúti átjáróban.

 • Szétmarcangolta egy kínai nõ arcát egy õrjöngõ férfi

  Az elmúlt hetek kannibáltámadásai után ezúttal Kínában történt egy hasonló eset, ám itt nem egy járókelõre támadott rá az elkövetõ, hanem egy autót állított meg és annak a vezetõjét kezdte marcangolni.

 • Három nap alatt háromszor tartóztatták le

  Három nap alatt háromszor vettek õrizetbe egy férfit az Egyesült Államokban.


 • Három tehergépkocsi ütközött az M1-es autópályán

  Figyelmetlenségből hajtottak egymásnak. Személyi sérüléses közlekedési baleset történt 2014. december 10-én 4 óra 35 perc körüli időben az M1-es autópálya, Budapest felé vezető oldal 134-es kilométer szelvényében, Börcs térségében.

 • Békés faluban csapott le a fegyveres!

  Egy fiatal férfit keres a rendõrség a pénteken, Ágasegyházán elkövetett takarékszövetkezeti rablás feltételezett elkövetõjeként. A rabló zsákmányával egy zöld Peugeot-val menekült el a helyszínrõl.

 • Gyakorlórepülés közben zuhant le egy katonai helikopter Romániában

  Lezuhant egy katonai helikopter csütörtök délután Romániában, a Bákó megyei Beresti-Bistrita község térségében. A balesetben ketten meghaltak, hárman megsérültek.

 • 7 éves kisfiú segített elkapni a rablót

  Nagymamája nyakából tépte ki arany nyakláncát az a férfi, akit a hét éves unoka két járókelő segítségével elfogott. A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást – őrizetbe vétele mellett - a 36 éves P. Sándor ellen.

 • Egy hatvani edzõ molesztálta kiskorú tanítványát

  Hatvanban az elmúlt napokban elterjedt a hír, hogy egy városszerte ismert, 50 éven felüli sportember erõszakoskodott az egyik, még gyermekkorú tanítványával.

 • Inni kért a megszúrt

  A sokat látott kocsmáros is megdöbbent, amikor a szegedi fiatalember bement, leült a bárpulthoz, és kért tõle egy italt, miközben több sebbõl dõlt belõle a vér. Mentõt hívtak, akkor derült ki, hogy a fiatalember életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 • Kórházba juttatta a gyerekeket a tanárnõ ámokfutása

  Nyolc gyermeket kellett kórházba szállítani Bangladesben, miután tanárnõjük megbotozta õket feledékenységükért - közölte kedden a helyi rendõrség. Bár már 15 éve nem lehet testi fenyítést alkalmazni az ázsiai országban, a pedagógusok elõszeretettel alkalmazzák.

 • Tizenhét baleset másfél kilométeren belül, száz autó csúszott egymásba

  Legalább hárman meghaltak, tizenöten pedig megsérültek egy amerikai tömegkarambolban, ahol csaknem száz autó csúszott egymásba.

 • Az utolsó SMS - sokkoló videó a világhálón - videóval

  Sokkoló oktatófilmmel próbálja elriasztani a diákokat a vezetés közbeni mobiltelefon-használattól a brit rendõrség. A videó felkerült a YouTube-ra is, már hatvanezerszer töltötték le. Szabálytalankodó autósokat Csongrád megyéban is találtunk.

 • Ürüléket dobált...

  Ürülékbombázó vádlott

  San Diego - Ürülékincidens miatt rekesztettek be egy bírósági tárgyalást az Egyesült Államokban: a vádlott képen kente ügyvédjét, majd pedig az esküdteket vette célba.