rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Kábítószert adtak postára

 • Share on Tumblr

  Egy postán feladott csomagban találtak kábítószert 2011 szeptemberében a Nemzeti Adó és Vámhivatal munkatársai. A Dél-Amerikából és Kínából érkezõ csomagokat szúrópróba szerûen ellenõrzik a vámosok, mert ezekbõl az országokból már többször érkezett tiltott szer Magyarországra.

  Ahol gyanú van rá, ott megnézik, esetleg kutyát vesznek igénybe, illetve van átvilágító röntgen berendezésünk is ami jelzi, és ha az anyagsûrûség eltérõ a csomagban lévõ tárgynál, azt természetesen kinyitják és megvizsgálják - mondta Schuller Attila, a NAV szóvivõje.

  Az egyik kínából érkezõ küldemény a rajta lévõ felirat szerint titániumdioxidot tartalmazott, amit élelmiszeradalékként is használnak, de ez a pénzügyõröknek gyanús volt. Bevizsgálásakor kiderült, hogy metamphetamin volt a dobozban.

  Egy másik kínai csomagból is kábítószer került elõ. "A Kínából érkezett postai küldeménnyel kapcsolatban folytat nyomozást a monori rendõrfõkapitányság bûnügyi osztálya, visszaélés kábítószerrel bûntett megalapozott gyanúja miatt" - nyilatkozta Kovács Viktória a Pest Megyei Rendõrfõkapitányság szóvivõje.

  Egy Argentínából érkezõ csomagban a felirat szerint könyvnek kellett volna lennie, ám a doboz a belsõ falát kibontva kokaint találtak az ellenõrök. A rendõrség ismeretlen tettes ellen indította meg a nyomozást mindhárom esetben.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Több kiló drog az egyetem mellett

  Több kilónyi drogot foglaltak le a rendõrök Budán, egy, a Budapesti Mûszaki Egyetemtõl alig néhány háznyira lévõ lakásban. Az ügyben egy nigériai állampolgárt õrizetbe vettek.

 • Börtönt ér a csodás gyógyulás

  London - Gyilkosságot gyónt meg rendõröknek egy férfi az Egyesült Államokban, mert azt hitte, hogy haldoklik, ám már jól van, viszont akár ki is végezhetik.

  Az 58 éves James Brewer 32 évvel ezelõtt ölte meg Tennessee államban egy akkori szomszédját, mert attól tartott, megpróbálja elcsábítani a feleségét. Lecsukták, de óvadék fejében szabadlábra került és nejével Oklahomába szökött.

 • Kisiskolás autókötõ

  Két nap alatt kétszer üldözött a rendõrség háromnegyed órán át egy 11 éves autótolvajt tucatnyi járõrkocsival.

 • Guminõk réme

  Sydney - Guminõket "becstelenít meg" egy férfi Ausztráliában.

  Az illetõ már három szexboltba tört be, hogy pásztorórázzon guminõvel, aztán egy közeli sikátorba vitte és "eldobta magától áldozatait".

 • Iskolai WC-ben akarták megerõszakolni a 13 éves kislányt

  A férfi rárontott az egyedül levõ kislányra.

 • Combjára ragasztotta a kábítószert

  Feltehetõen kábítószert próbált két zacskóban, a combjára ragasztva elrejteni egy férfi, akit Nagykanizsán vettek õrizetbe a rendõrök - közölte a Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense csütörtökön.

 • Szennyvízaknába zuhant egy lovaskocsi

  Kiszáradt szennyvízaknába zuhant egy lovas kocsi Mezõhegyesen, a 18-as majorban csütörtökön.

 • Ittasan ment az ittasság miatt elkobozott kocsiért

  Egy leintéssel két ittas vezetõt is fogtak rendõrök Alaszkában. A rendõrök elõször egy 42 éves férfit állítottak meg gyorshajtás miatt.

 • Elképesztõ látvány fogadta az óvodába belépõ dajkát

  Betörtek a teveli ÁMK óvodájába. Az eset még múlt héten, csütörtökrõl péntekre virradóra történt.

 • Sikeres elfogás

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság XI. kerületi Rendõrkapitánysága lopás kísérlet bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Z.L. 48 éves, G.S. 47 éves, P.P. 32 éves budapesti lakosok ellen.

 • Hat év börtönt kapott az igazi hotdogos

  Rabat - Hat év börtönre ítélték azt a hotdogárust Marokkóban, aki az étek nevének (forró kutya) megfelelõn valóban kutyahúsból készített hot dogot.

  A férfi bevallotta, hogy az ebalapanyagot vegyszerekkel "javította fel", elfedve a szag- és színkülönbséget. A virslikhez mindazonáltal paradicsomot és hagymát is adott.

 • Fegyveres rablás Pécsett +fotó

  Kapucniban, maszkban pisztollyal a kezében rabolta ki egy férfi a Mecsekvidéke Takarékszövetkezet egyik pécsi fiókját (Teréz utca 11-13.) kedden délelõtt 11 óra 15 perckor.

 • Négy jármû ütközött össze Szolnoknál

  Hárman megsérültek, amikor négy jármû ütközött hétfõn a 4-es fõút Szolnokot elkerülõ szakaszán, a Szent István hídon; az útszakaszt teljesen lezárták.

 • Álrendõr állított meg valódit

  Hartford (Connecticut állam) - Álrendõr parancsolt az út szélére véletlenül egy igazit az Egyesült Államokban.

  A 20 éves férfi nagy szenvedélye lehet a "rendõrösdi", mert autóját felszerelte még villogó lámpával és szirénával is. Balszerencséjére sikerült egy valódi rendõrt megállítania - szirénázva, villogva. Hamarosan szerepcsere történt, és az álrendõrt elvitték a rendõrök, az út szélére parancsolt ugyanis erõsítést hívott.

 • Újabb embert állítanak elõ a Cozma-ügyben

  A veszprémi Napló információi szerint a Veszprém Megyei Rendõr-fõkapitányság nyomozói újabb embert állítottak elõ a február 8-án elkövetett Marian Cozma-gyilkossággal kapcsolatban szerdán. Úgy tudják, hogy az enyingi férfi a gyilkosság helyszínén tartózkodott. A lap szerint lehetséges, hogy a férfit az üggyel kapcsolatban a kihallgatása után meggyanúsítják. Az ügyben jelenleg nyolc gyanúsított van, heten elõzetes letartóztatásban várják a nyomozás lezárását.

 • Tehéncsorda taposott össze egy idõs asszonyt

  Egy 70 év körüli asszony szokásos kutyasétáltatására indult, de szerencsétlenségére összetalálkozott egy tehéncsordával. A nõre, csak akkor találtak rá, amikor már nem elhunyt Cippenham környékén.

 • Elloptak két zöld fapitont a fõvárosi állatkertbõl

  Budapest - Ismeretlenek elloptak két zöld fapitont a Fõvárosi Állat- és Növénykertbõl - közölte hétfõn a Budapesti Rendõr-fõkapitányság, amely a lakosság segítségét is kéri az ügyben.

  A közlemény szerint az ismeretlen elkövetõ péntekre virradóra lopta el az állatkert területérõl a két, körülbelül 1-1,5 méteres zöld fapitont. A kígyók a veszélyeztetett fajok közé tartoznak és azonosító chippel vannak ellátva.

 • Bombák a Nyugatinál: beismerõ vallomást tett Tölgyesi Krisztián

  Beismerõ vallomást tett Tölgyesi Krisztián. A 33 éves egykori olimpikon cselgáncsozó kocsijában találtak a rendõrök több robbanószerkezetet a Nyugati téren október 23-án. Azt továbbra sem lehet tudni, mi volt a célja, és azt sem, hogy a rendõrség az elõzetes információk ismeretében miért nem kapcsolta le korábban a megfigyelt kocsit. Tölgyesi a szerkezeteket vízvezeték-szerelvényekbõl, benzines palackokból és tûzijátékokból állította össze.

 • Több száz köbméter szemét égett a pomázi házban

  Több száz köbméter szemét volt felhalmozva Pomázon abban az épületben és a hozzá tartozó telken, ahol szerdán délben gyulladt ki egy lakóépület. A meggyulladt házat órákig oltották a tûzoltók, akiknek végül habbal kellett elárasztaniuk az egyik lakrészt, hogy megszüntessék az izzást.

 • Közúti balesetben vesztette életét az osztrák sportoló

  Elhunyt Björn Sieber, az osztrák sí válogatott tehetsége. A 23 éves sportoló közúti balesetben vesztette életét.