rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Kábítószert adtak postára

 • Share on Tumblr

  Egy postán feladott csomagban találtak kábítószert 2011 szeptemberében a Nemzeti Adó és Vámhivatal munkatársai. A Dél-Amerikából és Kínából érkezõ csomagokat szúrópróba szerûen ellenõrzik a vámosok, mert ezekbõl az országokból már többször érkezett tiltott szer Magyarországra.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Ahol gyanú van rá, ott megnézik, esetleg kutyát vesznek igénybe, illetve van átvilágító röntgen berendezésünk is ami jelzi, és ha az anyagsûrûség eltérõ a csomagban lévõ tárgynál, azt természetesen kinyitják és megvizsgálják - mondta Schuller Attila, a NAV szóvivõje.

  Az egyik kínából érkezõ küldemény a rajta lévõ felirat szerint titániumdioxidot tartalmazott, amit élelmiszeradalékként is használnak, de ez a pénzügyõröknek gyanús volt. Bevizsgálásakor kiderült, hogy metamphetamin volt a dobozban.

  Egy másik kínai csomagból is kábítószer került elõ. "A Kínából érkezett postai küldeménnyel kapcsolatban folytat nyomozást a monori rendõrfõkapitányság bûnügyi osztálya, visszaélés kábítószerrel bûntett megalapozott gyanúja miatt" - nyilatkozta Kovács Viktória a Pest Megyei Rendõrfõkapitányság szóvivõje.

  Egy Argentínából érkezõ csomagban a felirat szerint könyvnek kellett volna lennie, ám a doboz a belsõ falát kibontva kokaint találtak az ellenõrök. A rendõrség ismeretlen tettes ellen indította meg a nyomozást mindhárom esetben.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Rejtélyes halál az autóbalesetben

  Még nem lehet tudni, ki vezette azt az autót, amelyik csütörtökön késõ este lesodródott az útról Zsombó közelében, többször megpördült az úton, fának ütközött és amelyben egy ember meghalt. A helyszínen rögzített nyomok elemzésével, szakértõk bevonásával tisztázza a rendõrség a baleset körülményeit.

 • Meghalt a Budapesten megtámadott férfi

  A kórházban belehalt sérüléseibe az a 45 éves férfi, akit vasárnap délután egy másik férfi megtámadott a XI. kerületi Fehérvári úton.

 • Villamos és gépjármû ütközött Zuglóban

  Villamos ütközött gépjármûvel tegnap este Zuglóban,a Nagy Lajos király útján.

 • Magyar csempészt fogtak az ukrán határnál

  780 doboz csempészcigaretta miatt a kocsijától is búcsúzni kényszerült egy magyar állampolgár a Tiszaújlak-Tiszabecs határátkelõn.

 • Feltörtek és kiraboltak egy kriptát

  Felfeszítettek, meggyaláztak, és kiraboltak egy kriptát a Békés megyei Gádoroson - közölte a sajtóval a rendõrség.

 • Munkába tartó tûzoltó mentette meg az idõs nõ életét

  A XIX. kerületi Hunyadi János utcában a 200 négyzetméteres családi ház tetején felcsapó lángokat egy munkába igyekvõ tûzoltó vette észre pénteken reggel. Nem tétovázott, azonnal rohant segíteni. Pénteken kora délután a tûzoltót elõléptették bátor helytállása miatt.

 • A kórház kapujánál gázolták el

  A kórház kapujánál gázolta el a biciklist egy autó Békéscsabán

 • Tûzoltókocsi gázolta halálra a 23 éves tûzoltót

  Egy 23 éves tûzoltó vesztette életét a hétvégén az ausztriai Ferlsõörön. Egy balesethez induló tûzoltójármû gázolta halálra.

 • Két teherautó és egy kamion ütközött az M5-ön

  Két teherautó és egy kamion ütközött október 29-én délután az M5-ös autópálya Budapest felé vezetõ oldalán, a 18-as kilométernél.

 • Pékárut rabolt két pékségbõl is egy férfi Kisbéren

  Egy bûnözõ hétfõn két pékségre is lecsapott Kisbéren.

 • Levágta az ugrókötél egy kisfiú csuklóját

  A fiú a nagymamája autójában utazott a hátsó ülésen, ahol talált egy ugrókötelet. Az egyik percben még vidáman játszott a kötéllel, a másik percben már nem volt meg a fél csuklója.

 • Kislánya elrablásával akarta prostitúcióra kényszeríteni

  A rendõrség õrizetbe vett vasárnap egy kecskeméti férfit, aki a gyanú szerint hároméves kislánya elrablásával akarta prostitúcióra kényszeríteni volt élettársnõjét.

 • Negyvennyolc rokonát tartóztatta le egy szecsuani városi rendõrfõnök

  Peking - Negyvennyolc rokonát tartóztatta le a kínai Szecsuan (Sichuan) tartomány egyik kisvárosának rendõrfõnöke.

  A Chinanews.com állami hírportál jelentése szerint Hejcsukou (Heizhugou) város harmincas éveiben járó, elsõ számú hatósági embere tevékenysége nyomán eddig a rokonság 25 tagját börtönözték be, küldték "munka általi átnevelésre", vagy szabtak ki rájuk más büntetéseket . A többiek még ítéletre várnak.

 • Halálos baleset történt Mályinál

  A sofõr valószínûleg nem az út- és látási viszonyoknak megfelelõen vezetett.

 • Felrobbant a család háza

  Minden fal kidõlt, és a törmelékek vagy 50 méterre repültek a szélrózsa minden irányába Aranyosapátin.

 • Piaci robbanás Moszkvában: nem egyértelmû, hogy bûncselekmény történt

  Tizenháromra emelkedett vasárnapra az elõzõ napi moszkvai piaci robbanás sérültjeinek száma - közölte a rendõrség.

 • Részeg sofõr halált okozott Tolnában

  Életét vesztette két édesanya abban a személygépkocsiban, mely fának csapódott szombaton hajnalban a 63-as fõúton. A Tolna Megyei Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint a Fiat ittas sofõrje Szedres-Jánosmajor és Szedres között az autóval lehajtott az útról és egy fának ütközött.

  A Fiatban öten ültek, a sofõr mellett egy 34 éves szedresi nõ, akinek a gyermeke a hátsó ülésen utazott. Az autóban hátul ült egy másik, szintén 34 éves szedresi nõ a gyermekével.

 • Kormányablak - a közlekedésbiztonsági program

  2008 novemberében útjára indítjuk közlekedésbiztonsági magazinunkat KORMÁNYABLAK néven.

  "Ablak a közlekedésre" magazinunk célkitûzése a fiatalok preventív tájékoztatása a biztonságos közlekedésrõl, valamint a témával kapcsolatos hírek, tesztek, szoftverek ingyenes hozzáférésének biztosítása.

 • Frontális ütközés Farmos és Tápiószele között

  Két személyautó ütközött frontálisan a Pest megyei Farmos és Tápiószele között csütörtök reggel, egy ember megsérült.

 • Hajléktalan nõt gázoltak halálra

  A kazincbarcikai Mátyás király úton történt a baleset, amelynek körülményeirõl nem közöltek részleteket.

  Gyalogost gázolt el egy személyautó Kazincbarcikán csütörtökön este. A nõ a mentõautóban halt meg - mondta a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%