rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Véres leszámolás Szabadkánál

 • Share on Tumblr

  Afgán és pakisztáni menekültek véres leszámolására került sor a napokban, az egyik Szabadka környéki tanyán. Egy pakisztáni életét vesztette, egy másik pedig életveszélyesen megsérült.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Az eddigi információk szerint korábban pakisztániak támadtak meg afgánokat Szabadka környékén, majd utóbbiak megtorlásként támadtak rá a pakisztáni menekültekre.

  Tömegverekedés alakult ki, s annak során az egyik pakisztáni állampolgárt meggyilkolták, egy másiknak pedig életveszélyes sérüléseket okoztak. A sérültet kórházba szállították, állapota válságos.

  Az egymásra rontó csoportok tagjai napok, vagy akár hetek óta Szabadka környékén az elhagyatott tanyákon bujkálnak arra készülve, hogy Magyarországon keresztül Nyugat-Európába szökjenek. Közülük többen próbálkoztak már illegálisan bejutni hazánkba.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tányérral csapta agyon feleségét a salátára ráunt ukrán nyugdíjas

  Ungvár - Hat napon át békésen ette a felesége által feltálalt salátát egy ukrán nyugdíjas a nyugat-ukrajnai Rivne megyében, de a hetedik napon megunta az egyhangú menüt, és az asszony fejéhez vágta a tányért, amely halálra sebezte a nõt.

  A 63 éves férfit rettenetesen kihozta a sodrából, amikor felesége a hetedik egymást követõ napon is ugyanazzal az orosz zöldség- és hússalátával traktálta.

 • Hasbaszúrta magát a kilencedik hónapban

  Egy Bákó megyei lány úgy próbált megszabadulni nem kívánt magzatától, hogy kést szúrt a saját hasába. A 17 éves lány a terhesség kilencedik hónapjában járt úgy, hogy áldott állapotát saját családja elõl is eltitkolta.

 • Négy embert kivégeztek

  Négy halálra ítéltet - két egyiptomit és két szaúdit - fejeztek le kedden Szaúd-Arábiában - jelentette be az iszlám ország belügyminisztériuma.

 • Rács mögött a brutális vésztõi orkok

  Két ismeretlen személy agyba-fõbe vert, majd kirabolt egy helyi férfit Vésztõn a közelmúltban. A bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két vésztõi férfit a Szeghalmi Rendõrkapitányság õrizetbe vette.

 • Akkorát fékezett a buszsofõr, hogy kitörte a nyakát a háromgyerekes anya

  Julie Layton 37 évesen hunyt el azután, hogy egy buszon utazva, a gyermekei szeme láttára kitört a nyaka. A sofõr állítólag túl nagyot fékezett.

  Julie Layton West Midlandben, a 18-as buszon utazott gyermekeivel, amikor a sofõr hirtelen befékezett. A 37 éves brit nõnek olyan szerencsétlenül rándult meg a nyaka és ütötte be a fejét, hogy nyaktól lefelé teljesen lebénult, ráadásul mindez három gyermeke szeme láttára történt. A kórházban igyekeztek segíteni rajta, de meghalt.

 • 20 férfi bántalmazott egy lányt

  Mint a dzsungelben a hiénák, úgy vetették magukat egy védtelen nõre indiai férfiak egy éjszakai bár elõtt.

 • Trágyalébe fulladt

  Szörnyû tragédia történt csütörtök este az eperjesi járásbeli Sárosizsép községben. Egy 35 éves férfi egy trágyalerakóban belefulladt a trágyalébe.

  A bárftai áldozat lerakta a trágyát teherautója platójáról, majd mikor arrább lépett a jármûtõl, beleesett egy csatornanyílásba. Annak ellenére, hogy a tûzoltók és a mentõk azonnal a helyszínre érkeztek, nem tudták megmenteni a szerencsétlen férfit.

 • Autóbusz sodort el egy gyalogost Szolnokon

  Személyi sérüléses baleset történt kedden délelõtt Szolnok belterületén a piacnál, az Ady Endre út és Ságvári E. krt. keresztezõdésében.

 • Vizelés közben rabolták ki az autóst

  Milánó - Utcai vizelés közben raboltak ki egy autós férfit Milánóban, de meghagyták kocsiját.

  A 64 éves illetõ Audi Q7 típusú autóján utazott éjszaka, majd kiszállt belõle Milánóban egy félreesõ utcában, hogy könnyítsen magán. Mivel dolga sietõs volt, autóját nem zárta be. Ahogy behúzódott egy sötétebb sarokba, egy robogón érkezõ férfi katanával - japán szamuráj karddal - kényszerítette értékei átadására.

 • Lezuhant egy siklóernyõs Kaposújlaknál

  A baleset kedd este Kaposújlak repterénél történt. A siklóernyõs férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

 • Õrizetben az egyik gázszolgáltató vezetõje

  Õrizetbe vették az egyik legnagyobb hazai gázszolgáltató, az EMFESZ Kft. vezetõjét, miután a Nemzeti Nyomozó Iroda házkutatást tartott a cég központjában.

 • Elképesztõ: még a dögkútból is ellopták a tyúkokat!

  A szomori tyúkteleprõl ismeretlen tettes ellopott 100 élõ tyúkot és a dögkonténerbõl is magával vitt 50 elhullott szárnyast - tájékoztatott kedden a rendõrség.

 • Törtek-zúztak, autókat borogattak fiatalok Jászberényben

  A fiatalok egy lépcsőházban törtek-zúztak, beton járólapokat dobáltak az utcára, majd egy parkoló személygépkocsit is felborítottak Jászberényben. A rendőrök elfogták a társaság tagjait.

 • Élelmiszert lopott a polgármester a szegényeknek

  Szupermarketeket rabolt ki egy spanyol város polgármestere, hogy a gazdasági válság miatt elszegényedettek között oszthassa szét az élelmiszert. Mint mondta, szégyen, hogy a 21. században akadnak olyanok, akiknek nincs mit enniük.

 • Felakasztottak egy kisfiút

  Felakasztottak egy 11 éves fiút egy nyugat-svédországi táborban. A gyermek lábujjai leértek a földre, ezért túlélte az akasztást, de tíz percig levegõért kapkodott, mire egy járókelõ kiszabadította.

  A fiú egyedül játszott, amikor hátulról meglepték, kötelet raktak a nyakába, arcát letakarták, majd felhúzták egy fára.

 • Az ittas jármûvezetésrõl - ha iszol, NE vezess!

  Az ittas jármûvezetésrõl sokat hallhatunk, sõt egy-egy ünnepi alkalom vagy baráti összejövetel végén gyakran kerülünk szembe a kérdéssel: ki vezesse a gépkocsit hazafelé? A "Jármûvezetés ittas vagy bódult állapotban" tényállását a Büntetõ Törvénykönyv határozza meg. Eszerint aki szeszes italtól befolyásolt állapotban vagy a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt vasúti vagy légi jármûvet, valamint gépi meghajtású vízi jármûvet vagy úszó munkagépet, avagy közúton gépi meghajtású jármûvet vezet, vétséget követ el, és egy évig terjedõ szabadságvesztéssel, közérdekû munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendõ.

 • 8 éves kislányt rontott meg az iskolában egy férfi

  Egy általános iskola mosdójába ráncigált be egy kislányt, majd miután megrontotta, hazasétált a német férfi. A bíróságon azt mondta: nagyon sajnálja.

 • Lónyugtatóval kábították magukat!

  Ötven adag kábítószer-tartalmú lónyugtatóval fogtak meg két huszonéves drogkereskedõt a vámosok a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sátoraljaújhelyen - tájékoztatott a Vám- és Pénzügyõrség (VPOP) szombaton.

 • Lövésekkel védekezett, miután szétverte a kocsmát

  Minden érintett eljárásra számíthat azt követõen, hogy egy férfi szétvert egy kocsmát Szabadbattyánban, majd lövésekkel próbálta megvédeni magát a kárvallott tulajdonos, és segítõje haragjától.

 • Kerekesszékes késelõ

  El Paso - Kerekesszékes férfi késelt az Egyesült Államokban: szomszédjába döfte kését több napnyi veszekedés után.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%