rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Kaszával és ököllel támadt - 3 év 4 hónapot kapott

 • Share on Tumblr

  Életveszélyt okozó testi sértés és más bûncselekmények miatt jogerõsen 3 év 4 hónap börtönre ítélte pénteken a Szegedi Ítélõtábla azt az 57 éves bajai férfit, aki megverte volt élettársát, a nõ apjára pedig kaszával támadt rá.

  A már többször is büntetett férfinak l év 4 hónapot is le kell ülnie, amit korábban szabott ki rá a bíróság, de annak végrehajtását akkor felfüggesztették.

  A vádirat szerint az 57 éves férfi 2009 februárjáig élt élettársi kapcsolatban késõbbi áldozatával, a nõ bátmonostori házában. Kapcsolatuk végét követõen a vádlott folyamatosan hívogatta telefonon élettársát és annak szüleit.

  2009. június 6-án délelõtt élettársa házának udvarán, egy ólban tartózkodott a vádlott, amikor megjelent a nõ apja. Azért ment oda az apa, hogy megkérje a férfit, a továbbiakban ne zaklassa a lányát. A vádlott egy ötliteres mûanyag flakonnak a férfi felé csapott, de nem találta el. Miután kilépett az ólból dulakodni kezdett élettársa apjával. A pincelejárónál levett egy oda felakasztott kaszát, majd ordítva az apára támadt. A kaszával az idõs ember felé sújtott, de szerencsére csak könnyebb sérülést okozott neki.

  Néhány nappal késõbb ismét megjelent a vádlott volt felesége házánál, de a nõ kerékpárra pattant, s eltekert. A brutális férfi követte, majd megállította a nõt, s többször megütötte. A földre esett nõt aztán összerugdosta. A férfit másnap õrizetbe vette a rendõrség.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások