rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Kaszával és ököllel támadt - 3 év 4 hónapot kapott

 • Share on Tumblr

  Életveszélyt okozó testi sértés és más bûncselekmények miatt jogerõsen 3 év 4 hónap börtönre ítélte pénteken a Szegedi Ítélõtábla azt az 57 éves bajai férfit, aki megverte volt élettársát, a nõ apjára pedig kaszával támadt rá.

  A már többször is büntetett férfinak l év 4 hónapot is le kell ülnie, amit korábban szabott ki rá a bíróság, de annak végrehajtását akkor felfüggesztették.

  A vádirat szerint az 57 éves férfi 2009 februárjáig élt élettársi kapcsolatban késõbbi áldozatával, a nõ bátmonostori házában. Kapcsolatuk végét követõen a vádlott folyamatosan hívogatta telefonon élettársát és annak szüleit.

  2009. június 6-án délelõtt élettársa házának udvarán, egy ólban tartózkodott a vádlott, amikor megjelent a nõ apja. Azért ment oda az apa, hogy megkérje a férfit, a továbbiakban ne zaklassa a lányát. A vádlott egy ötliteres mûanyag flakonnak a férfi felé csapott, de nem találta el. Miután kilépett az ólból dulakodni kezdett élettársa apjával. A pincelejárónál levett egy oda felakasztott kaszát, majd ordítva az apára támadt. A kaszával az idõs ember felé sújtott, de szerencsére csak könnyebb sérülést okozott neki.

  Néhány nappal késõbb ismét megjelent a vádlott volt felesége házánál, de a nõ kerékpárra pattant, s eltekert. A brutális férfi követte, majd megállította a nõt, s többször megütötte. A földre esett nõt aztán összerugdosta. A férfit másnap õrizetbe vette a rendõrség.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tolató tehergépkocsi gázolt halálra egy 83 éves nénit

  Tolató tehergépkocsi ütött el egy gyalogos nőt Gyulán. A 83 éves néni a kórházban életét vesztette.

 • Halálos baleset - Négyszer ütközött a személyautó az autópályán

  Egy ember meghalt, hárman, köztük két gyerek megsérült, amikor egy macedón személyautó nekiütközött két másik autónak, majd a szalagkorlátnak csapódott, szombaton este, az M5-ös autópályán.

 • Graffitis tinik

  Két 14 éves hódmezõvásárhelyi fiút gyanúsít a Hódmezõvásárhelyi Rendõrkapitányság azzal, hogy vasárnapra virradó éjszaka több a Béketelepi városrészben található ház falát is összefújták piros festékkel.

 • Mélyhûtõbe tette eszméletlen áldozatát

  Az eset egy 68 éves férfi kiskunhalasi lakásában történt, ahol egy 21 éves férfi ismerõse bántalmazta, amitõl az idõs férfi eszméletét vesztette.

  Mindketten ittas állapotban voltak.

 • Átalakított alvázban volt a cigaretta

  Személyautójának házilag átalakított alvázában rejtett el 145 karton, zárjegy nélküli cigarettát egy szerb férfi, aki a letenyei autópálya-átkelõnél bukott le szállítmányával - tájékoztatott a Vám- és Pénzügyõrség Nyugat-dunántúli Regionális Parancsnokságának sajtóreferense hétfõn.

 • Felrobbant gázpalack döntötte össze az épületet

  Valószínűleg ételmelegítés közben robbant fel, egy ember megsérült a balesetben.

 • Kamionba rohant egy furgon az M5-ön

  Belerohant egy kamionba egy román furgonos az M5-ös autópálya Kecskeméthez közeli szakaszán. A sztráda Szeged felé vezetõ oldalán csak egy sáv járható.

 • Õrizetben a két fegyveres rabló

  A Veszprém megyei és a Fejér megyei rendõrök közös akció keretében fogták el azt a két veszprémi férfit, akiket egy a 2010. februátr elején Székesfehérváron történt fegyveres rablással gyanúsítanak. A non-stop üzletet kirabló páros mindkét tagja bûnügyi õrizetben van.

 • Előzetes letartóztatásba került Bróker Marcsi

  Előzetes letartóztatásba helyezte a bíró a Kun-Mediátor Marcsikaként, illetve Bróker Marcsiként emlegetett D. Sándornét. A legszigorúbb kényszerintézkedés elrendeléséről péntek délelőtt döntött a Szolnoki Járásbíróság. A rendőrség és az ügyészség is azt akarta, hogy az asszony rács mögé kerüljön.

 • Vezetékes gáz robbant Putnokon

  Vezetékes gáz robbant be a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Putnokon egy családi házban, a tûzoltók egy 51 éves férfit kimentettek az épületbõl, amelyiknek kidõlt az egyik fala, s a ház így lakhatatlanná vált.

  A kimentett férfit súlyos állapotban, mentõhelikopterrel kórházba szállították. Az elsõdleges adatok szerint a környezõ épületekben nem esett komolyabb kár, a rendõrség vizsgálja, hogy pontosan mi okozta a robbanást.

 • Megnyelvleckéztette rablóit egy taxisofõr

  Mannheim - Sajátos szereposztású nyelvlecke adódott Németországban: a tanár egy taxisofõr volt, a nebulóállomány pedig két orosz rabló.

 • Elvágta a fékbovdent a féltékeny férfi

  Akár tragédiát is okozhatott volna az a fiatal férfi, aki féltékenységbõl elvágta egy autó fékvezetékét Komáromban. Az illetõ ellen eljárás indult.

 • A holttest rég elõkerült, az ügy gyûrûzik tovább

  Minden jel szerint nem azok a harci kutyák ölték meg tavaly nyáron Takács Dominikot, amelyeket a rendõrök a család monori erdei házának udvarán találtak két és fél hónappal a kisfiú halála után - áll a pénteki Népszabadságban. Minden jel szerint nem azok a harci kutyák ölték meg tavaly nyáron Takács Dominikot, amelyeket a rendõrök a család monori erdei házának udvarán találtak két és fél hónappal a kisfiú halála után.

 • Elloptak 130 ezer mellnet

  Sydney - Százharmincezer mellet vesztett el egy ausztrál szexmagazin.

  A felfújható nõi kebleket a lap ajándéknak szánta januári számához, ám a szállító konténerbõl eltûntek, pedig Pekingben a szállítmány indulásakor még megvoltak. A magazin azonnal riadóztatta a hajózási hatóságokat, de ha nem kerül elõ két napon belül a szállítmány, akkor jó pár ausztrál férfinak nem lesz kínai melle - januárban.

 • Tragédia a volán mögött

  Vezetés közben vesztette életét egy autós Békésen. Az elszabadult utánfutós gépkocsit egy fa állította meg.

 • Villanyoszlopnak ütközött a quaddal - még jogosítványa sem volt

  Győrben az Erdész utcában egy quaddal közlekedő motoros felborult és villanyoszlopnak ütközött. A sofőrt a mentők súlyos sérülésekkel kórházba vitték.

 • Megölte két gyermekét, majd magával is végezni akart egy 29 éves tanárnõ

  Gázszagot jelentettek a szolgáltatónak, de a kiérkezõ szerelõk egy halott anyát találtak a két kisgyerekével.

 • Megmérgezték a kiskunfélegyházi ápolónõket?!

  Két ápolónõ is rosszul lett a kórházban, miután kávét ittak. A rendõrség ezért súlyos testi sértés miatt indított nyomozást. A hölgyek gyomrát kimosták, lefoglalták a csészéket, a kávét és a termoszt. Tíz embert hallgattak ki a rejtélyes ügy miatt. Az ápolónõktõl vér és vizelet mintát is vettek, amit Budapestre küldtek, szakértõk vizsgálják.

 • Szörnyû halál! Hatan odavesztek egy szaunatûzben

  Kigyulladt egy szauna keddre virradóan Oroszországban. A tûzben hat ember vesztette életét.

 • Vonat gázolt halálra egy nõt Encsen

  Elgázolt egy nyolcvanéves nõt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Encsen egy Miskolcról Hidasnémeti felé tartó személyvonat.