rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Trolit lopott egy részeg orosz

 • Share on Tumblr

  Hazafelé sietett, ezért elkötött a végállomásról egy üresen várakozó trolibuszt egy ittas férfi az oroszországi Kirov városában. A lopást a jármû vezetõje és kalauza észlelte, akik egy szendvicsért ugrottak be a közeli ABC-be. Elõzõleg nyitott ajtókkal és járó motorral hagyták magára a megállóban a munkahelyüket.

  Késõbbi elmondása szerint a felszálló utas egy ideig türelmesen várakozott az indulásra, majd sietõssé vált az útja, ezért saját kezébe véve sorsát, a volán mögé pattant, és hazaindult az üres jármûvel. Az éjjeli órában imbolyogva haladó jármû útját nagyban színesítette a mögötte loholó sofõr és az utaskísérõ sziluettje.

  A trolitolvaj vesztét végül az okozta, hogy gyalogos rutinjából kifolyólag egy olyan utcába kanyarodott be, ahol elfogyott fölüle a villanyvezeték. A busz így néhány méterrel késõbb megállt, és a futástól kimerült üldözõi végre nyakon csíphették a kormányra borulva elszenderülõ modern lókötõt.

  Mint kiderült olyannyira részeg volt, hogy a kiérkezõ rendõröknek szó szerint kellett beszállítaniuk az õrszobára, ahol csak másnap estére józanodott ki annyira, hogy érthetõen meg tudta mondani a nevét. Cselekményéért öt évig terjedõ szabadságvesztésre számíthat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kigyulladt az M5-ös autópályán egy busz

  Kigyulladt egy emeletes busz az M5-ös autópálya Szeged felé tartó oldalán, Kistelek közelében (a 137-es kilométernél) hétfő hajnalban, ezért az érintett szakaszon csak a belső sávban lehet haladn.

 • Elaludt a rendõrkellékboltba betörõ

  Yavapai megye (Arizona állam) - Fegyver- és rendõrkellékboltba betörõ férfi aludt el akciója közben az Egyesült Államokban.

  A 35 éves illetõt rendõrök ébresztették, mivel a "rendõrboltnak" volt rendõrségi riasztója. Az álmos férfi egy ablakon jutott be a helyiségbe, és a rendõröknek azt mondta, csupán valamilyen alvóhelyet keresett magának, mert nem akart tovább autót vezetni álmosan.

 • Két romániai magyar fiatalt bántalmaztak

  Két romániai magyar fiatalt bántalmaztak azért, mert magyarul beszéltek.

 • Csirkeszállítóba rohant egy autó a 76-os úton

  Közlekedési baleset történt vasárnap délután a 76-os úton Balatonszentgyörgy és Marcali között, egy ember megsérült.

 • Száz méteren át "bukfencezett" az autó, mire meg tudott állni

  A szalagkorlát sem fogta meg azt az autót, mely Kecskemét - Hetényegyháza határában tért le az útról. A kocsi közel 100 méteren keresztül bukfencezett, áttört egy kerítést, és ki is gyulladt, mire az oldalára borulva megállt.

 • Százéves asszonyt próbált kirabolni

  Százéves asszonyt próbált kirabolni a bolzanói pályaudvaron egy 46 éves albán férfi, megragadva a kerekesszékén ülõ asszony kezében lévõ kézitáskát.

 • Eltûnt francia lányt keresnek Budapesten

  Egy eltûnt fiatal lány felkutatásához kéri a lakosság segítségét a rendõrség Budapesten. A francia állampolgárságú, 22 éves Bretnacher Ophélie-t az ismerõsei a múlt csütörtökön látták utoljára, a holléte azóta ismeretlen, s az elmúlt öt napban életjelet sem adott magáról.

 • Lopott motorral ütközött a rendõrautónak!

  Lopott motorral ütközött egy férfi rendõrautónak Budapesten, a Nagykõrösi úton. A mentõk a motor vezetõjét kórházba szállították.

 • Autók kerekét szurkálta ki két fiatal Tatabányán

  Tíznél több autós tett feljelentést Tatabányán, mindegyikük kocsijának kerekét kiszúrták a város legnagyobb lakótelepén - tájékoztatott a rendõrség hétfõnt.

 • Alig nyitott ki a bank, rögtön kirabolták

  Kiraboltak egy bankot Budapesten a XIII. kerületben 2009.12.16-án délelõtt, személyi sérülés nem történt - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Két autó ütközött az 5-ös úton

  Ketten megsérültek, amikor két autó ütközött az 5-ös fõúton Bács-Kiskun és Csongrád megye határán kedden délelõtt.

 • Savat öntött a járókelõkre

  11 embert megsebesített az a támadó, aki savat öntött a járókelõkre Hongkong egyik zsúfolt bevásárlóutcájában. Az áldozatok közül ketten az arcukon szenvedtek sérüléseket.

 • Zöldséghámozó kést szúrt a férje hasába

  Életveszélyes sérüléssel szállították kórházba a mentõk azt a férfit, akit felesége szúrt meg veszekedés közben egy késsel szolnoki lakásukban.

 • A rendõrségrõl akart marihuánát lopni egy férfi

  A 27 éves David Allen Thompsont azért tartóztattak le Pennsylvaniában, mert annyira tetszett neki a rendõrségi bizonyítékként lefoglalt marihuána aromája, hogy nem tudott neki ellenállni, ezért ellopta.

 • A kínai hamisítók elképesztõ ügyesek!

  A kínai hamisítók az ország közelgõ nemzeti ünnepére idõzített propagandafilmekbõl is búsás hasznot remélnek. A kalózkodásellenes szervezetek pedig a népköztársaság kikiáltásának 60. évfordulójára készült filmek illegális kópiáinak elkobzásával és a másoló berendezések megsemmisítésével fenyegetõznek.

 • Tizenhatmilliós cigifogás a tanyán

  Tizenhatmillió forint értékû, feltehetõleg csempészett cigarettát találtak a pénzügyõrök egy tanyán Monor külterületén.

 • A zsidótemetõben akarta megerõszakolni a 16 éves lányt

  24 évi szabadságvesztésre és három évi pártfogói felügyeletre ítélte a Kassai I. Járásbíróság a 22 éves bártfai Anton S.-t.

  A vád szerint a férfi 2008-ban a kassai zsidó temetõben megpróbált megerõszakolni egy akkor 16 éves lányt. Áldozatát kirabolta és meg akarta ölni. Az alsónemûben fekvõ lány annak köszönheti életét, hogy a temetõ gondnoka rátalált.

 • Gyermekeket szállító kisbusz rohant egy mezőgazdasági munkagépbe

  Mezőgazdasági munkagépbe rohant egy gyermekeket szállító kisbusz Spanyolországban csütörtök este, a balesetben öten meghaltak, tizenhárman megsérültek.

 • Õrizetben a kocsmai rendbontók

  Õrizetbe vette a rendõrség azt a két embert, akik a gyanú szerint megtámadtak és késsel fenyegettek meg két férfit egy székesfehérvári vendéglátóhelyen.

  A bûncselekmény vasárnap késõ este, nem sokkal tizenegy óra elõtt történt egy Budai úti szórakozóhelynél, ezt követõen hívta ki a rendõröket a sértettek egyike. Mint kiderült, két ember erõszakos magatartást tanúsított több másik, ott lévõ vendéggel szemben, majd az eldurvult vita végén rá is támadtak két másik férfira.

 • Lövöldözés egy kocsmai verekedés után

  Több lövést adott le egy kocsmai verekedés után két haragosára egy férfi a Gyõr-Moson-Sopron megyei Téten. Az egyik embert megsebesítették a lövések.