rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Trolit lopott egy részeg orosz

 • Share on Tumblr

  Hazafelé sietett, ezért elkötött a végállomásról egy üresen várakozó trolibuszt egy ittas férfi az oroszországi Kirov városában. A lopást a jármû vezetõje és kalauza észlelte, akik egy szendvicsért ugrottak be a közeli ABC-be. Elõzõleg nyitott ajtókkal és járó motorral hagyták magára a megállóban a munkahelyüket.

  Késõbbi elmondása szerint a felszálló utas egy ideig türelmesen várakozott az indulásra, majd sietõssé vált az útja, ezért saját kezébe véve sorsát, a volán mögé pattant, és hazaindult az üres jármûvel. Az éjjeli órában imbolyogva haladó jármû útját nagyban színesítette a mögötte loholó sofõr és az utaskísérõ sziluettje.

  A trolitolvaj vesztét végül az okozta, hogy gyalogos rutinjából kifolyólag egy olyan utcába kanyarodott be, ahol elfogyott fölüle a villanyvezeték. A busz így néhány méterrel késõbb megállt, és a futástól kimerült üldözõi végre nyakon csíphették a kormányra borulva elszenderülõ modern lókötõt.

  Mint kiderült olyannyira részeg volt, hogy a kiérkezõ rendõröknek szó szerint kellett beszállítaniuk az õrszobára, ahol csak másnap estére józanodott ki annyira, hogy érthetõen meg tudta mondani a nevét. Cselekményéért öt évig terjedõ szabadságvesztésre számíthat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Mindkét gyilkos életfogytiglant kapott

  Helybenhagyta a Pécsi Ítélõtábla kedden hozott jogerõs határozatában annak a két férfinak a büntetését, akit elsõfokon életfogytiglani fegyházbüntetéssel sújtottak, amiért agyonverték egyikük nevelõapját 2008 augusztusában Pécsdevecserben.

 • Két baleset is történt a kritikus idõjárás miatt

  Két baleset történt Vas megyében a kritikus idõjárási viszonyok miatt ma este, ami fennakadásokat okoz a közlekedésben.

 • Négy rendõr üldözte a 84 éves bácsit

  Az volt a bûne, hogy a járdán kerékpározott 3 méter hosszan.

 • Harminc határsértõt találtak egy kamionban

  Harminc határsértõt találtak egy kamion pótkocsijában a Varsand-Gyula közúti határátkelõhelyen a román és a magyar rendõrök; a határrendészet nem léptette be a kamiont Magyarországra.

 • Gyermekét mentette, a Tiszába fulladt

  A Tiszába fulladt egy férfi Mártélynál, miközben a fiát kimentette a vízbõl. A 41 éves hódmezõvásárhelyi férfi még három fiával horgászott, amikor a középsõ gyerek horgászbotja beleesett a vízbe.

 • Öten megsérültek az M5-ön történt balesetben

  Öten megsérültek, amikor egy személyautó hátulról nekiütközött egy teherautónak az M5-ös autópálya Szeged felé vezetõ oldalán a 30-as kilométernél péntek hajnalban; a forgalmat az 5-ös útra terelik.

 • Televízión keresztül kommunikáltak egymással a fegyencek

  Televíziós valóságshow-ba küldött sms-eken keresztül kommunikáltak egymással és a külvilággal szerbiai, boszniai és montenegrói fegyencek - nemcsak magán és szerelmes üzeneteket váltottak, hanem újabb bûntényeket is egyeztettek ezzel a módszerrel.

 • Késelés a fõvárosi mosdóban - az elkövetõk elmenekültek

  Az elsõdleges adatok szerint életveszélyes a sérülése annak a férfinak, akit hétfõ hajnalban egy VII. kerületi szórakozóhelyen sebesítettek meg - közölte a BRFK sajtóügyeletese.

 • Tragédia: két fiatal holtteste a garázsban

  A 17 éves lány és a 18 éves fiú még vasárnap halt meg Ternitzben, az eddigi vizsgálatok szerint valószínûleg a kipufogógáz ölte meg õket.

  A lány és a fiú testét este, nagyjából 10 óra környékén találták meg. A Kurier írása szerint miután a lány aznap este nem ment haza, az aggódó apa maga kezdte el keresni.

 • Békés faluban csapott le a fegyveres!

  Egy fiatal férfit keres a rendõrség a pénteken, Ágasegyházán elkövetett takarékszövetkezeti rablás feltételezett elkövetõjeként. A rabló zsákmányával egy zöld Peugeot-val menekült el a helyszínrõl.

 • Életveszélyes pilóta

  Hamis engedélyekkel vezetett utasszállító gépeket több mint 10 éven keresztül egy svéd pilóta. A férfit az amszterdami repülõtéren tartóztatták le.

 • Sorozatos kihülések - figyeljünk oda magányos és idõs szomszédainkra is!

  Szombaton a Nyíregyháza határában található antalbokori házában holtan találtak egy 75 éves férfit. Az egyedül lakó bácsit szomszédai két hete nem látták, ezért értesítették a rendõrséget. Az elõzetes orvosi vélemény szerint a férfi kb. 14 nappal korábban, kihûlés következtében vesztette életét a fûtetlen épületben.

 • Életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott a mozsgói orvvadász

  Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék csütörtökön azt a mozsgói orvvadászt, aki a vád szerint egy természetkedvelõt megölt, egy vadászt pedig súlyosan megsebesített márciusban Magyarlukafa közelében.

 • Fa dõlt egy gyerekre és anyjára Budapesten

  A Hermina út és az Ajtósi Dürer sor keresztezõdésében egy 15-20 méter magas fa dõlt egy anyára és gyerekére, mindketten megsérültek.

 • Belehalt sérüléseibe az egyik elgázolt kerékpáros

  Egy tolató gépkocsi ütött el kerékpározó házaspárt Kislétán.

  A 60 éves helybeli asszonyért mentõhelikopter érkezett, de így sem tudtak rajta segíteni és a kórházba szállítás közben életét vesztette. Férje könnyû sérülést szenvedett.

 • Kábítószer találtak a buliba tartó fiataloknál

  Rövidre sikerült a buli annak a 8 fiatalnak, akik droggal tömték ki autóikat. A pénzügyõrök még egy tolltartóban is kábítószerre bukkantak.

 • Vadász lõtte le a kisfiúra támadt pitbullt

  Az apa kérésére egy vadász lelõtte azt a kutyát, amely még szombaton támadt rá 13 éves gazdájára sétáltatás közben a Hajdú-Bihar megyei Egyeken - közölte Szõke Bernadett rendõr hadnagy. A kisfiún azóta sebszûkítõ és bõrplasztikai mûtéteket hajtottak végre a debreceni Kenézy Gyula Kórházban

  A rendõrség sajtóügyeletese az elõzményekrõl elmondta: szombaton délelõtt a mentõszolgálat diszpécsere tett bejelentést a balmazújvárosi rendõrkapitányságra, mely szerint egy Egyek külterületén található földúton egy gyermeket megharapott egy kutya.

 • Két rendõrre is rátámadt a garázda

  Szabadlábon védekezhet az a férfi, aki két intézkedõ rendõrre és egy közterület-felügyelõre is rátámadt a Józsefvárosban.

 • Taxis buktatta le az illegális határsértõket

  Egy szegedi taxis segítségével fogtak el a rendõrök egy afgán határsértõ társaságot az M5-ös autópályán.

 • Kormányablak - a közlekedésbiztonsági program

  2008 novemberében útjára indítjuk közlekedésbiztonsági magazinunkat KORMÁNYABLAK néven.

  "Ablak a közlekedésre" magazinunk célkitûzése a fiatalok preventív tájékoztatása a biztonságos közlekedésrõl, valamint a témával kapcsolatos hírek, tesztek, szoftverek ingyenes hozzáférésének biztosítása.