rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Sokkolóval tettek ártalmatlanná egy idõs nõt

 • Share on Tumblr

  A járõröket egy férfi riasztotta, aki meghallotta az utcán zajt csapó nõt. A 80 esztendõs hölgy szemmel láthatóan zavart tudatállapotban volt. A férfi házához vezetõ lépcsõsort ütögette a sétabotjával, miközben bibliai idézeteket kántált.

  A fegyvertelen hölgy hevesen gesztikulált, illetve hadonászott a fém bottal – a rendõrök szerint életveszélyesen megsebesíthette volna õket, ezért döntöttek a sokkoló használata mellett. Bekerítették, és míg egyikük hátulról sakkban tartotta, egy másik szemtõl szembõl lõtt rá az elektromos sokkolóval. A hölgy azonnal összerogyott. Egy lepedõt dobtak rá, majd elmegyógyintézetbe szállították.

  A szomszédok szerint azonban a hölgy egyáltalán nem volt veszélyes, és a rendõröknek kötelességük lett volna legalább egy próbát tenni arra, hogy kivegyék a kezébõl a botot.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Ál-plasztikai sebész került rács mögé Franciaországban

  Marseille - Három év börtönbüntetést szabott ki egy francia bíróság egy orvosra, aki plasztikai sebésznek adva ki magát megannyi páciensét átszabta egy elhagyatott marseille-i klinikán.

  Júniusban kezdõdött annak a francia orvosnak a pere, aki a vád szerint 2002 és 2004 között több száz embert csalt fondorlatos módon a kiürült klinika mocskos épületeibe, hogy ott higiénikusnak nem nevezhetõ körülmények között fájdalmas és veszélyes mûtéteket hajtson végre rajtuk.

 • Súlyos tömegbaleset történt a Nascar futamon

  A Nascar Nationwide kategóriájának versenyén súlyos tömegbaleset történt, melyben 28 nézõ sérült meg, három ember állapota válságos.

 • Díjkitûzés a 2010. júliusi Fehérvári úti bankrablóért

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Fõosztály Rablási Osztálya rablás bûntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egyelõre ismeretlen tettesek ellen.

  A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a felvételeken látható férfi és nõ 2010. július 9-én 13 óra 20 perc körüli idõben egy Budapest XI., Fehérvári úti pénzintézetben feltehetõen fegyverrel megfenyegették az alkalmazottakat és készpénzt követeltek. A pénztáros teljesítette a követelést, ezt követõen a támadók a helyszínen hagytak egy dobozt, amelyrõl azt állították, hogy bomba, majd elmenekültek a helyszínrõl. A tûzszerészek késõbb megállapították, hogy a dobozban nem tartalmaz robbantásra alkalmas eszközt. A rablás során lövés, személyi sérülés nem történt.

 • Halálos baleset - Négyszer ütközött a személyautó az autópályán

  Egy ember meghalt, hárman, köztük két gyerek megsérült, amikor egy macedón személyautó nekiütközött két másik autónak, majd a szalagkorlátnak csapódott, szombaton este, az M5-ös autópályán.

 • Álbrókerekre csaptak le kommandósok

  Kommandósok lepték el a Capital Partners brókerirodát, öt embert õrizetbe vettek, negyvenet tanúként hallgattak ki. A rendõrség szerint a cég hárommilliárdot csalt ki hiszékeny emberek zsebébõl.

 • Halálos baleset az M7-esen

  A helyszínen meghalt egy személyautó vezetõje, amely jármûve a szalagkorlátnak csapódott az M7-es autópálya Balaton felé vezetõ sávjában, Székesfehérvár térségében.

 • Karjában az áldozat protézisével menekült a rabló

  Üvöltve menekült a rablás helyszínérõl egy férfi, miközben a karjában ott "díszelgett" az idõs asszony protézise - õ ugyanis úgy védekezett, ahogy tudott: harapással.

 • Meggyrázó gép ütött el egy férfit

  Meghalt az az 54 éves román munkás, akit egy meggyrázó gép ütött el hétfõ reggel a Fejér megyei Dinnyés és Seregélyes közötti gyümölcsösben.

 • Brutálisan bántalmaztak egy parkolóõrt

  Kórházba juttattak egy brit parkolóõrt Leicesterben. Nagy-Britanniában az itthoni közterület-felügyelõkhöz hasonló jogok védik a városi parkolóõröket.

 • Baleset történt Hatvan közelében

  Súlyos baleset történt Hatvannál, három személy könnyebben megsérült.

 • Kígyóval vágta fejbe vitapartnerét

  Kígyóval vágott fejbe egy motel vendége egy másikat az Egyesült Államokban zenei vita miatt.

 • Rendõrt elõzött óránként kétszáz kilométeres sebességgel egy osztrák

  Kétszáz kilométeres óránkénti sebességgel elõzött le egy civilruhás rendõrjárõrt, elvesztette friss jogosítványát egy osztrák fiatalember.

 • Három és fél kilogramm marihuána lapult az autóban

  Három és fél kilogramm kábítószert találtak a rendõrök egy Opel típusú személygépkocsiban elrejtve a röszkei határátkelõhelynél.

 • Rejtélyes baleset Orgoványon

  Öten utaztak abban az autóban, amelyben balesete után egy halott férfit találtak vasárnap Orgoványon; a helyszínt elhagyó négy férfit a rendõrség õrizetbe vette - közölte a rendõrség.

 • Katasztrófa - Kisiklott és felrobbant egy tehervonat

  Legalább hatan meghaltak és ötvenen égési sérüléseket szenvedtek, amikor kisiklott egy tehervonat, majd két, cseppfolyós földgázzal feltöltött tartálykocsija kigyulladt és felrobbant éjjel az észak-olaszországi Viareggio városban, ahol.

 • Sörrel lelocsolták és arcon ütötték a buszsofõrt

  A 35 és 31 éves támadókat a rendõrség õrizetbe vette. A 49 éves buszsofõr a Kaposvár-Bõszénfa vonalon közlekedõ járatot vezette, amikor Zselicszentpálon egy kisfiú elévágott kerékpárral.

 • Rablást hazudott, hogy hazavitesse magát

  A rendõrséggel akarta hazafuvaroztatni magát egy férfi az Egyesült Államokban, ezért azt hazudta, hogy kirabolták.

 • Álvámosok buktak le Dél-Magyarországon

  Piacon vásárolt ál-egyenruhában bukott le a napokban három álvámos Dél-Magyarországon, a triót feljelentették a valódi pénzügyõrök.

 • Egy lány megerõszakolásáról készített videó sokkolja a dél-afrikaiakat

  Mélységesen megbotránkoztatta a dél-afrikai közvéleményt az a világhálóra felkerült, Johannesburgban készült videó, amely egy fiatal lány elleni csoportos nemi erõszak elkövetését mutatja be.

 • Leégett egy családi ház Péren

  Leégett egy családi ház az éjjel a Gyõrhöz közeli Péren.