rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Magyar pár gyilkolt meg egy görög férfit

 • Share on Tumblr

  Jogerõsen tizenkét és tizennégy év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélõtábla kedden egy magyar párt egy görög férfi 2006 augusztusi korinthoszi meggyilkolása miatt.

  A jelenleg 33 éves, Juhász Zsuzsanna élettársával Szabó Sándorral bántalmazták 63 esztendõs szállásadójukat,mert a férfi szexuálisan közeledni próbált a nõhöz. Megverték, összekötözték az áldozatot, majd bezárták lakása ablaktalan fürdõszobájába, ahol a férfi meghalt, holttestét csak néhány nappal késõbb fedezték föl.

  A bíróság különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és jármû önkényes elvételének bûntettében mondta ki bûnösnek a vádlottakat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Bozótvágókéssel és viperával sújtott le haragosára a rendõr

  Kemény bunyóval ért véget a mulatozás. Bozótvágó késsel és viperával sújtott le haragosára, majd elmenekült.

 • Kábítószer termesztõket fogtak el

  Visszaélés kábítószerrel bûntett miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság Felderítõ Osztálya. B. János és M. Tímea budapesti lakosok 2008 októbere óta egy Áporkán lévõ lakásban termesztettek indiai vadkendert.

 • Kiállítással a diszkóbalesetek ellen

  Budapest - A diszkóbalesetek megelõzése érdekében a fiatalokhoz és szüleikhez szóló kiállítás nyílt a Nyugati téri aluljáróban.

  Az egyik plakátokon tizen-huszonéves fiatalok mesélnek arról, hogy túléltek egy balesetet. Egy másikon arról számolnak be, hogy ismerõsük, barátjuk ivott a szórakozóhelyen, ennek ellenére utána kocsiba szállt, egy fának hajtott és ma tolószékben ül.

 • Tízezer dollárossal akart fizetni

  Tízezer dolláros bankjeggyel - kétmillió forintossal - akart fizetni egy nõ az Egyesült Államokban egy bankban, ahol azonban gyanút fogtak, hátha hamis a pénz.

 • Vascsõvel vertek agyon egy idõs férfit Ózdon

  Sanyi bácsi szörnyethalt, öccse, József élet-halál között lebeg.

 • Félholtra verték a kecskeméti párt

  Ismeretlenek betörtek és brutálisan összevertek egy házaspárt a kecskeméti Bem utca egyik lakóházában. A rendõröket a megtámadott 60 éves nõ értesítette. Mindkettõjüket kórházban ápolják.

 • Megtalálták az eltûnt fiú holttestét

  Megtalálták annak a 17 éves fiúnak a holttestét, aki a Topfest fesztivál idején tûnt el.

 • Hat év nyolc hónap börtönre ítélték az anyját rendszeresen megerõszakoló férfit

  A Hatvani Járásbíróság hat év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban rendszeresen megerõszakolta a Heves megyei Zagyvaszántón élõ anyját.

 • Szén-dioxidot szállító tartálykocsi borult fel

  Árokba borult egy szén-dioxidot szállító tartálykocsi kedden délelõtt Répcelak és Beled között a 86-os fõúton.

 • Anyatejével mérgezte meg saját gyermekét

  Saját tejével mérgezte meg egy anya hat hónapos gyermekét: a kislány halálos adagú morfiumot kapott. A fájdalomcsillapítót a nõ szülés utáni fájdalmak enyhítésére vette be.

 • Ketten vesztették életüket az M15-ön

  Az M15-os fõúton frontálisan ütközött egy kamion és egy személyautó hétfõ délután. A balesetben ketten vesztették életüket.

 • Fûtetlen szobában tartották fogva a nyugdíjas nõt

  Többször megvertek, nyugdíjától megfosztottak, s egy fûtetlen szobában bezárva tartottak egy nõt Csabrendeken. Késõbbi fogvatartóihoz az asszony azért költözött oda, hogy gondját viseljék.

 • Több helyen is fizetett hamis tízezressel

  Hamisított tízezer forintossal akart fizetni a kecskeméti piacon egy 29 éves zagyvarékasi férfi, akit a rendõrök elfogtak - közölte a rendõrség vasárnap.

 • Közel félszáz sírt gyaláztak meg magyar fiatalok a határ túloldalán

  Pénteken az esti órákban Bácsföldváron 48 síremléket rongáltak meg. A temetõgyalázást a sírjaikra virágot vivõ helybeliek vették észre 2009.12.06-án reggel.

 • Hiába menekültek a tetten ért orvvadászok

  Néhány órán belül õrizetbe került az a három orvvadász, akiket egy polgárõrrel és egy vadõrrel közösen értek tetten a rendõrök Baktalórántháza határában.

 • A boltos leplezte le a drogmackót

  Kábítószerrel töltött plüssmackót foglaltak le a rendõrök egy játékboltban az Egyesült Államokban.

 • Ollóval csonkította meg magát egy lány, majd hamisan megvádolta apját nemi erõszakkal

  Akár 3 év börtönt is kaphat az a kanadai nõ, aki hamis indokkal, nemi erõszak miatt jelentette fel apját. Az orvosi vizsgálatok kiderítették, a lány önmagát csonkította meg egy ollóval.

 • Sztárokat rászedõ mûkereskedõt ítéltek el az Egyesült Államokban

  Tizennyolc évig terjedõ börtönbüntetésre és 120 millió dolláros pénzbírságra ítéltek New Yorkban egy mûkereskedõt, mert becsapta vagyonos ügyfeleit, köztük John McEnroe teniszcsillagot és Robert De Niro kétszeres Oscar-díjas színészt.

 • Május közepéig nyomozzák még a Teve utcai sorozatot

  A Legfõbb Ügyészség meghosszabbította a Rendõrségi Igazgatási Központra leadott lövések ügyében folyó nyomozást – tájékoztatott Borbély Zoltán, az ügyészség szóvivõje. Hozzátette: egy évnél hosszabb nyomozások esetén csak az LB-nek van hatásköre azt meghosszabbítani, a pontos okokról azonban nem kívánt nyilatkozni.

 • Ittas gazda gázolt halálra egy kisfiút

  Ittas gazda gázolt halálra egy kisfiútEgy ittas gazda traktorával halálra gázolt egy tizenegyéves leedsi kisfiút. A kis Harry Whitlam életéért hiába küzdöttek, nem tudták megmenteni. Szörnyű tragédia rázta meg a Leeds közelében található Swithens Farmot. A 11 éves Harry Whitlam az ott dolgozó édesanyja társáságban volt a farmon, amikor az egyik helyi elgázolta őt traktorával. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 48 éves férfi ittas volt a baleset ideje alatt, és előzetes letartóztatásba helyezték. A tragédia bekövetkezésének pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja.