rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Milliók szóródtak szét az autópályán

 • Share on Tumblr

  Az A1-es autópályán az olaszországi Foggia közelében mintegy egymillió darab egy, illetve két eurós érme szóródott szét, amikor egy pénzszállító balesetet szenvedett és felborult.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A rakomány mintegy fele került az úttestre, amit a dugóba került autósok egy része nagy szorgalommal gyûjtött a saját zsebébe.

  Az egyenként 2500 eurót tartalmazó, szétszakadt dobozokból végül a biztonsági embereknek, az eddigi becslések szerint 10-50 ezer eurónyi érmét nem sikerült összesöpörniük. Ezek vagy messzire gurultak az útról, vagy eltûntek a baleset miatt álló kocsik tulajdonosainak a zsebében.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Angyalföldi benzinkutat raboltak ki

  A rendõrség internetes oldalán olvasható közlemény szerint hajnali fél 4 körül egy férfi fegyverrel a bevétel átadására kényszerítette az angyalföldi benzinkút alkalmazottait, majd elmenekült a helyszínrõl.

  A személyleírás szerint a 30-32 éves, 175-180 centiméter magas, vékony testalkatú támadó az elkövetéskor fekete térdnadrágot, fehér pólót és fekete baseball sapkát viselt.

 • Vége a rémálomnak - megnyugodhat a topmodell

  Feladta magát az a 26 éves német férfi, aki százezer dollárt (csaknem 18 millió forintot) próbált kicsikarni Cindy Crawford volt szupermodelltõl és férjétõl egy fotóért cserébe, amelyen lányuk egy székhez kötözve látható.

 • Iskolában pofozkodó anyuka (Rakamaz)

  Szerdán délelõtt a rakamazi általános iskolába hívták ki a rendõröket, mert az egyik tanteremben egy fiatal nõ kiabálva felpofozott egy negyedikes gyereket. A cselekménynek több osztálytárs is szemtanúja volt, de mivel éppen szünet volt, pedagógus nem tartózkodott a teremben.

  A Rakamazi Rendõrõrs könnyû testi sértés miatt indított eljárást. A gyanúsítottként kihallgatott 25 éves nõ azt vallotta; azért ütötte meg a fiút, mert az korábban állítólag bántotta hétéves lányát. Errõl azonban sem az iskolában, sem máshol nem tett eddig említést.

 • Tehéncsorda taposott össze egy idõs asszonyt

  Egy 70 év körüli asszony szokásos kutyasétáltatására indult, de szerencsétlenségére összetalálkozott egy tehéncsordával. A nõre, csak akkor találtak rá, amikor már nem elhunyt Cippenham környékén.

 • Lezuhant egy siklóernyõs Kaposújlaknál

  A baleset kedd este Kaposújlak repterénél történt. A siklóernyõs férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

 • Kisiklott egy vonat Zágrábnál

  Szombat reggel kisiklott a Zágrábból Splitbe tartó vonat - jelentették a horvát médiumok. Az állami vasúttársaság szerint az elmúlt napok heves esõzései miatt kövek és föld csúszott a sínpályára Perusic város közelében, ami miatt kisiklott a mozdony. A jelentések szerint egyedül a szerelvényben keletkezett kár, az utasok közül senki sem sérült meg.

 • Toplistás bûnözõn kattant a bilincs

  Kilenc elfogatóparancs volt érvényben az ellen a férfi ellen, akit csütörtökön fogtak el a rendõrök Budapesten, a XVI. kerületben. A 33 éves férfi tavaly óta bujkált - tájékoztatta a Független Hírügynökséget szombati közleményében a Budapesti Rendõr-fõkapitányság.

 • Ittas sofõrök okoztak balesetet Gyõrben

  Kerítésnek ütközött, majd elmenekült a helyszínrõl.

 • Meg is rugdosta az öreg nénit a rabló

  Egy 81 éves nyugdíjas asszonyt támadott meg ismeretlen tettes a Kassa-vidéki járásbeli Alsómislyén. A férfi betörte a bejárati ajtó üvegét, és a zárban levõ kulccsal kinyitotta az ajtót.

 • Életét vesztette, miközben egy kislányt mentett meg

  Motorbalesetben vesztette életét Ukrajna legerõsebb embere, miközben egy kislány életét próbálta megmenteni.

 • Felakasztotta magát egy 19 éves fiú a börtönben

  Felakasztotta magát a székesfehérvári börtönben egy 19 éves, elõzetes letartóztatásban lévõ férfi, miután fogvatartását meghosszabbították.

  A kiérkezett mentõsök stabilizálták az állapotát, majd kórházba vitték. Két nap múlva azonban meghalt.

 • Trágyalébe fulladt

  Szörnyû tragédia történt csütörtök este az eperjesi járásbeli Sárosizsép községben. Egy 35 éves férfi egy trágyalerakóban belefulladt a trágyalébe.

  A bárftai áldozat lerakta a trágyát teherautója platójáról, majd mikor arrább lépett a jármûtõl, beleesett egy csatornanyílásba. Annak ellenére, hogy a tûzoltók és a mentõk azonnal a helyszínre érkeztek, nem tudták megmenteni a szerencsétlen férfit.

 • Orrvérzésig verte lányát, amiért engedély nélkül facebookozott

  A járókelõknek kellett értesíteniük a rendõrséget, miután egy nõ véresre verte a lányát az engedély nélküli internetezésért.

 • Rálõttek a roma család házára

  Három lövést adtak le a Borsod megyei Olaszliszka egyik romák lakta házára, de senki sem sérült meg; ismeretlenek arra a házra tüzeltek, amely a négy évvel ezelõtt történt gyilkosság helyszínének közelében felállított emlékmûvel szemben áll.

 • Vádemelési javaslat a kábító pedofil ügyében

  Elkészült a vádemelési javaslat annak a férfinak az ügyében, aki két évvel ezelõtt bukott le pedofil pornográf felvételek készítése közben. A gyanúsított kábítószert kevert kiskorú áldozatai italába, majd aléltságukat kihasználva, kamera elõtt fajtalankodott velük.

 • Gyeptelenítésért börtön

  Saját kertjében a gyep felszámolása miatt várhat fél év börtön és ezer dollár - 180 ezer forint - büntetés egy kaliforniai férfira.

 • Veszélyes anyagot szállító kamion csapódott árokba

  Árokba csapódott egy veszélyes anyagot szállító lengyel kamion kedd hajnalban a 49-es főúton Győrtelek belterületén, a baleset miatt az útszakaszt teljesen lezárták, húsz embert kiköltöztettek az otthonából.

 • Árokba csúszott egy mikrobusz Monornál

  A Monornál árokba borult mikrobuszban hét nõ és két férfi utazott.

 • Bravúros felderítés az életeseknél

  (BRFK)

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Fõosztály Életvédelmi Osztálya nyomozást folytat F. József román állampolgár és társai ellen, több emberen elkövetett emberölés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

  A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint F. József 34 éves és R. Attila 42 éves férfiak megalapozottan gyanúsíhatóak azzal, hogy 2008. július 25-én 22 óra körüli idõben a Budapest XIX., Üllõi úton található garázssor egyik garázsában megöltek egy nõt, azért hogy megszerezzék Nissan típusú gépkocsiját.

 • Fegyverrel akarta maradásra bírni barátnõjét

  Kaposvár - Egy kiskaliberû puskából leadott lövéssel akarta maradásra bírni barátnõjét egy ádándi férfi, majd a menekülõ nõt az autójával üldözõbe vette.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%