rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Milliók szóródtak szét az autópályán

 • Share on Tumblr

  Az A1-es autópályán az olaszországi Foggia közelében mintegy egymillió darab egy, illetve két eurós érme szóródott szét, amikor egy pénzszállító balesetet szenvedett és felborult.

  A rakomány mintegy fele került az úttestre, amit a dugóba került autósok egy része nagy szorgalommal gyûjtött a saját zsebébe.

  Az egyenként 2500 eurót tartalmazó, szétszakadt dobozokból végül a biztonsági embereknek, az eddigi becslések szerint 10-50 ezer eurónyi érmét nem sikerült összesöpörniük. Ezek vagy messzire gurultak az útról, vagy eltûntek a baleset miatt álló kocsik tulajdonosainak a zsebében.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lánya megerõszakolása után öngyilkosságba menekült az apa

  Nem volt elég, hogy megerõszakolták a lányát, még meg is fenyegették a támadók a megtört apát, ha szólni merészelne a rendõrségnek. A botrány helyett az öngyilkosságba menekült.

 • Magára gyújtotta tanyáját

  Életét vesztette az a férfi, akinek kigyulladt jászszentandrási tanyája. A tûzet égõ cigaretta okozta.

  Az elsõdleges tûzvizsgálói vélemény szerint cigarettával aludt el az a 45 éves péceli férfi, akinek kigyulladt a tanyája Jászszentandráson. A férfit ágyában találták meg holtan a tûzoltók.

 • Zsaroló középiskolásokat állítottak elõ

  A fiatalok fenyegetõztek és kitépték társuk nyakából annak nyakláncát .

 • Frontális baleset a 4-es úton, egy ember a helyszínen életét vesztette

  Román rendszámú személyautó ütközött kamionnal csütörtök délután a 4-es úton, az autó egyik utasa életét vesztette a helyszínen.

 • 42 centet vett ki a szökõkútból, floridai fogdába került M. László

  Budapest - Fogdába került egy M. László nevû, a floridai Bonita Springsben élõ magyar állampolgár, aki hétfõn a közeli Naples város egyik plázájának szökõkútjából 42 dollárcentet (62 forint) "lopott el".

 • Félmilliós bírságot ért a kamionos trükközése

  Félmillió forintos bírságot kapott annak a kamionnak a sofõrje, melyrõl egy zempléni rutinellenõrzés azt derítette ki, hogy megbuherálták a fedélzeti mûszereit.

 • Megölte kislánya molesztálóját az apa

  A 23 éves apa ellen végül nem indítottak eljárást a texasi hatóságok. Az amerikai államban ugyanis lehet halálos erõt alkalmazni szexuális támadások elhárítására.

 • Árokba csúszott kamionok, koccanások Vas megyében

  Vas megyében szerda este óta intenzíven havazik, eddig 15-20 centiméternyi friss hó hullott, az erõs szél miatt helyenként hóátfúvásokra is lehet számítani - közölte a közútkezelõ regionális ügyelete csütörtökön reggel. Huszár Tibor, a Magyar Közút Kht. gyõri regionális központjának ügyeletese elmondta: az éjszaka folyamatosan esett a hó, a fõutak burkolata hókásás, illetve havas, a mellékutak havasak, járhatatlan út, elzárt település nincs a megyében.

  Hozzátette: a lehullott hó mennyisége változatos; Szombathely környékén 10 centiméter jelentettek, de Sárváron helyenként 20 centiméter friss hó is esett.

 • Részeg sofõr halált okozott Tolnában

  Életét vesztette két édesanya abban a személygépkocsiban, mely fának csapódott szombaton hajnalban a 63-as fõúton. A Tolna Megyei Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint a Fiat ittas sofõrje Szedres-Jánosmajor és Szedres között az autóval lehajtott az útról és egy fának ütközött.

  A Fiatban öten ültek, a sofõr mellett egy 34 éves szedresi nõ, akinek a gyermeke a hátsó ülésen utazott. Az autóban hátul ült egy másik, szintén 34 éves szedresi nõ a gyermekével.

 • Kizuhant a vonatból egy húsz éves fiú Balatonszemesnél

  Súlyos baleset történt vasárnap hajnalban a balatonszemesi vasútállomáson, egy húsz éves fiú ittasan kiesett a vonatból.

 • Százezrek mérgezõdtek meg, de eddig letagadták

  A korábbi három helyett hat kínai csecsemõ halhatott meg a melaminnal szennyezett babatápszertõl, a beteg gyerekek száma pedig hatszor annyi, mint amirõl korábban beszéltek - ismerte el a kínai Egészségügyi Minisztérium. Az ügy hatalmas felháborodást váltott ki és megingatta a kínai vezetés tekintélyét.

 • A kerékpárosok biztonságáért!

  Napjainkban egyre többen gondolják úgy, hogy a forgalmi dugók helyett inkább két keréken ülve próbálják meg elérni úticéljaikat. A városunkban egyre több lehetõség van arra, hogy biztonságosan, kerékpárúton közlekedjenek kétkerekûikkel.

  2009. augusztus 31-ig a Debreceni Rendõrkapitányság illetékességi területén 281 személyi sérüléssel járó baleset történt, melyek közül 39 esetben kerékpáros okozott balesetet.

 • Befellegzett a tini bankrablókarrierjének

  Creteil - Hivatalosan vádat emelt a francia ügyészség egy 16 éves lány ellen, akirõl feltételezik, hogy hét bankot rabolt ki az elmúlt hetekben.

 • Szexrabszolgaként tartotta saját feleségét egy vallási vezetõ

  Szexrabszolgaként titkos orgiákon kellett részt vennie annak a mexikói nõnek, aki egy vallási vezetõhöz ment feleségül, és egyebek mellett nyers állati belsõségeket etettek vele, ha ellenszegült.

 • 3 millió forint készpénzt és két autó kulcsot loptak el egy házból

  Közel 3 millió forint készpénzt, egy fehérarany nõi nyakláncot, valamint a sértett két személygépkocsijának indítókulcsát lopta el, egyelõre ismeretlen tettes.

 • Kaszinózott a saját elrablását tettetõ malajziai férfi

  Csupán játékszenvedélye - majd a rendõrség - ejtette rabul azt a malajziai férfit, aki emberrablást tettetett, hogy váltságdíjából tovább játszhasson a kaszinóban.

 • Elráncigálta majd megerõszakolta

  A rendõrség közlése szerint alaposan elfajult egy már régóta húzódó családi viszály a napokban. Egy középkorú, kozármislenyi asszony tett feljelentést volt élettársa ellen azzal, hogy a férfi erõszakkal elvitte egyik délután lakásából, s aznap éjszaka meg is erõszakolta

 • Meghaltak: NATO-helikopter zuhant le egy hadmûveletben

  Lezuhant a NATO egyik helikoptere Afganisztán középsõ részén egy hadmûvelet közben és több, rajta utazó katona meghalt.

 • Durva verekedés a menzán

  Zöldségháború robbant ki egy általános iskola ebédlõjében az Egyesült Államokban egy 13 éves diák és egy 55 esztendõs konyhai alkalmazott között: egymást hajigálták az étellel annyira dühödten, hogy rendõrségi eljárás indult mindkettejük ellen.

 • Családi idill vasvillával és lapáttal

  Vasvillával és lapáttal támadott egymásra egy család több tagja Csóron, hármuk ellen büntetõeljárás indult.