rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Milliók szóródtak szét az autópályán

 • Share on Tumblr

  Az A1-es autópályán az olaszországi Foggia közelében mintegy egymillió darab egy, illetve két eurós érme szóródott szét, amikor egy pénzszállító balesetet szenvedett és felborult.

  A rakomány mintegy fele került az úttestre, amit a dugóba került autósok egy része nagy szorgalommal gyûjtött a saját zsebébe.

  Az egyenként 2500 eurót tartalmazó, szétszakadt dobozokból végül a biztonsági embereknek, az eddigi becslések szerint 10-50 ezer eurónyi érmét nem sikerült összesöpörniük. Ezek vagy messzire gurultak az útról, vagy eltûntek a baleset miatt álló kocsik tulajdonosainak a zsebében.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Újabb embert állítanak elõ a Cozma-ügyben

  A veszprémi Napló információi szerint a Veszprém Megyei Rendõr-fõkapitányság nyomozói újabb embert állítottak elõ a február 8-án elkövetett Marian Cozma-gyilkossággal kapcsolatban szerdán. Úgy tudják, hogy az enyingi férfi a gyilkosság helyszínén tartózkodott. A lap szerint lehetséges, hogy a férfit az üggyel kapcsolatban a kihallgatása után meggyanúsítják. Az ügyben jelenleg nyolc gyanúsított van, heten elõzetes letartóztatásban várják a nyomozás lezárását.

 • Lomtárban bujkált a körözött férfi

  Két elfogatóparancs volt érvényben az ellen a férfi ellen, akit a rendõrök a fõváros II. kerületében fogtak el. A férfi a lakás lomtárolójából került elõ.

  Rendõrök jelentek meg egy II. kerületi lakásban, ahol az elõzetes információk szerint egy körözött férfi bujkált. Egy nõ nyitott ajtót, aki tagadta, hogy a férfi ott lenne, de beengedte a rendõröket, akik átkutatták a lakást.

 • Levágott emberi fejet találtka Skóciában

  A skóciai Edinburgh-ban egy gyalogösvényen sétáló nõ egy bevásárló szatyorban emberi fejet talált. A szakértõi vizsgálat szerint a felnõtt nõtõl származó fejet legalább 5, de lehet, hogy 15 éve vágták le.

 • Pofonokkal zsarolta a feleségét

  A Kecskeméti Rendõrkapitányság egy korábban elrendelt nyomozás kapcsán, zsarolás kísérlete megalapozott gyanúja miatt õrizetbe vett egy 35 éves kecskeméti férfit.

 • Döfés követte a szóváltást: életveszélyben a sérült!

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit szóváltást követõen szúrt meg egy ismeretlen Budapest IX. kerületében.

 • Rálõttek egy férfira Óbudán

  Életveszélyesen megsérült az a férfi, akire rálõttek vasárnap éjszaka Budapesten, III. kerületi lakása elõtt - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK).

 • Kalapáccsal verte halálra 7 éves kisfiát egy anya

  Brutálisan halálra verte egy kalapáccsal 7 éves kisfiát a 40 éves Tenika Revell brooklyni lakásában, mert nem akarta, hogy más nevelje fel a gyereket.

 • Megvertek egy alvajárót

  Alvajárót vert meg három férfi az Egyesült Államokban.

 • Egy idõs nõ megerõszakolása közben lett rosszul a férfi

  Chavelo Gutierrez több mint három kilométert tekert kerékpárján, hogy meglátogasson egy 77 éves idõs asszonyt a texasi Tivoliban. Az 53 éves férfi az ablakon át tört az asszonyra, majd egy késsel sakkban tartva megerõszakolta.

 • Hónapokig fizetés nélkül dolgoztatták és bántalmaztak egy férfit Kisbéren

  Hónapok óta fizetség nélkül dolgoztattak és bántalmaztak Kisbéren egy férfit, akinek ellátást ígértek szállásadói. A rendőrség elfogta és őrizetbe vette a gyanúsítottakat.

 • Sokba kerülhet a nikotinéhség: rúgásokkal válaszolt a figyelmeztetésre

  Rablás bûntette miatt indított nyomozást a rendõrség ismeretlen tettes ellen, miután egy férfi kedd délután bántalmazta az eladót egy szombathelyi benzinkútnál, majd elvitt négy csomag cigarettát - közölte a Vas Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

 • Három magyart raboltak el fegyveresek Szíriában

  Három ott dolgozó magyart raboltak el fegyveresek a polgárháború sújtotta Szíria fõvárosa, Damaszkusz egyik kerületében. Az emberrablók éjszaka, útzárral állították meg autójukat.

 • 80 méteren át tolta a vonat az autót

  80 méteren át tolt egy vonat maga előtt egy autót Tiszalök és Tiszavasvári között.

 • Óriásit zuhant a magyar sziklamászó, életveszélyben van

  Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a 25 éves lány, aki Miskolc mellett leesett a Molnár-szikláról. A sziklamászó húsz métert zuhant, valószínûleg egy biztosítási pontot hagyott ki.

 • Elloptak egy házat!

  Elloptak egy komplett házat Kecskeméten. A sértettnek okozott kár eléri az másfél millió forintot.

 • Halálos buszbaleset a 43-as fõúton

  Tragédiával végzõdött az a baleset, amely kedden éjfél elõtt 9 perccel történt a 43 számú fõúton Kiszombornál.

 • 4,5 évet kapott a 13 éves lány megrontásáért a Kaposvári férfi

  A 43 éves, családos férfi hónapokig tartott fent szexuális kapcsolatot egy 13 éves lánnyal. A gyerek szerint jobb volt hozzá mint az apja. Megrontásért egy év négy hónap börtönbüntetésre ítélte a Kaposvári Városi Bíróság azt a 43 éves kadarkúti férfit, aki rendszeres szexuális kapcsolatot tartott fenn a szomszédjában lakó 13 éves lánnyal.

 • Tizenegy személy rendõrkézen az enyingi garázdák közül

  Még két személy adta fel önként magát ma délelõtt az Enyingi Rendõrõrsön a hétvégén történt csoportos garázdasággal kapcsolatban.

  A két személy átszállítása Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányságra jelenleg folyamatban van. Mind a kettõjüket gyanúsítottként hallgatják ki a fejér megyei nyomozók.

 • Rendõrkézen a gépkocsifeltörõ (PMRFK)

  Rendõrkézen a gépkocsifeltörõ…

  Az elmúlt hónapokban két ismeretlen személy Vácon és a környezõ településeken több alakalommal különbözõ gépkocsik ablakát betörve eltulajdonította az autóban hagyott értéktárgyakat, így például pénztárcákat, mobiltelefonokat, kézitáskákat.

 • Két tüzérségi lövedék került a felszínre a XI. kerületben

  Tüzérségi lövedékeket találtak a XI. kerületben.