rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Milliók szóródtak szét az autópályán

 • Share on Tumblr

  Az A1-es autópályán az olaszországi Foggia közelében mintegy egymillió darab egy, illetve két eurós érme szóródott szét, amikor egy pénzszállító balesetet szenvedett és felborult.

  A rakomány mintegy fele került az úttestre, amit a dugóba került autósok egy része nagy szorgalommal gyûjtött a saját zsebébe.

  Az egyenként 2500 eurót tartalmazó, szétszakadt dobozokból végül a biztonsági embereknek, az eddigi becslések szerint 10-50 ezer eurónyi érmét nem sikerült összesöpörniük. Ezek vagy messzire gurultak az útról, vagy eltûntek a baleset miatt álló kocsik tulajdonosainak a zsebében.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A temetõben termesztették az indiai kendert

  A munkahelyén termesztett kábítószert két temetõõr (a temetõben) Vietnamban.

  A sírkert Hanoi egyik peremvárosi részében van. A két férfi - 44 és 46 évesek - 25 négyzetméternyi területen ültetett indiai kendert és éppen be akarták takarítani az elsõ termést, amikor a rendõrség õrizetbe vette õket. Egyikük a temetõ fõgondnoka.

  Vietnamban igen szigorúak a kábítószeres bûncselekményekre vonatkozó törvények, egyes eseteket halállal is büntetnek.

 • Arra ébredt egy svéd nõ, hogy egy idegen meztelen férfi fekszik az ágyában

  Arra ébredt a reggeli órákban egy svéd nõ, hogy egy meztelen pasi fekszik az ágyában. Az idegen, és felettébb ittas férfi csak egy helyet keresett, ahol álomra hajthatta a fejét.

 • Oldalára borult egy fát szállító kamion az M7-en

  Egy fát szállító román kamion balesete miatt teljes útzár van az M7-es autópálya fõváros felé vezetõ oldalán Balatonszárszó és Balatonõszöd között. A mûszaki mentés órákig tart, a jármûveket a 7-es útra terelik.

 • Lövések a magyar határnál

  Fegyverüket kellett használniuk az ukrán határõröknek a magyar határ közelében egy férfi elfogásakor, akit többrendbeli csempészéssel gyanúsítanak. A támadó elõbb rálõtt a határvadászokra, majd kocsijával megpróbálta elgázolni õket.

 • Árokba csúszott kamionok, koccanások Vas megyében

  Vas megyében szerda este óta intenzíven havazik, eddig 15-20 centiméternyi friss hó hullott, az erõs szél miatt helyenként hóátfúvásokra is lehet számítani - közölte a közútkezelõ regionális ügyelete csütörtökön reggel. Huszár Tibor, a Magyar Közút Kht. gyõri regionális központjának ügyeletese elmondta: az éjszaka folyamatosan esett a hó, a fõutak burkolata hókásás, illetve havas, a mellékutak havasak, járhatatlan út, elzárt település nincs a megyében.

  Hozzátette: a lehullott hó mennyisége változatos; Szombathely környékén 10 centiméter jelentettek, de Sárváron helyenként 20 centiméter friss hó is esett.

 • Elõzetesben a szocpolos csalók

  A kamatos pénz, azaz az uzsorakölcsön, valamint az úgynevezett szocpolos csalások - szociális juttatások jogosulatlan igénybevétele - ügyében nyomoz a rendõrség Borsod-Abaúj-Zemplénben; öt ügyben indítottak eljárását, 11 ember elõzetesben, egy házi õrizetben van - mondta hétfõi sajtótájékoztatóján a megyei rendõr-fõkapitányság bûnügyi igazgatója Miskolcon.

  Mecser Tamás ezredes elmondta: minél szélesebb körben szeretnék tájékoztatni a nyilvánosságot az ilyen típusú jogsértésekrõl, hozzáfûzve, hogy jelenleg a taktaközi térség érintett az ügyekben, de "a megye szinte valamennyi településén jelen lehet ez a bûnözési forma".

 • Harminc évig gyûlt benne a feszültség, aztán gyilkolt

  Több mint három évtizedig nem adott magáról életjelt a családjának egy spanyol férfi, amikor pedig mégis elõkerült, merõ féltékenységbõl megölte exfeleségének új élettársát.

 • Horgász talált rá az eltûnt evezõs holttestére

  Andrea U. holttestére egy horgász talált rá a Sihl-tóban. Az evezõs halálának körülményei még nem tisztázottak.

 • Elítélhetik a drogos állapotban vezetõ nagykövetet

  Távollétében tárgyalta a párizsi büntetõbíróság Belgium volt franciaországi nagykövete, Pierre-Dominique Schmidt ügyét, aki ellen drogos befolyásoltság állapotában való vezetés és az engedelmesség megtagadása vádjával indítottak pert.

 • Halottat fosztott ki a besurranó

  Elfogta a rendõrség azt a férfit, aki egy halott asszony lakásából lopott pénzt a napokban Szabolcs községben, az elhunyt az eddigi adatok szerint természetes módon hunyt el.

 • Rosszul sikerült sávváltás okozott balesetet

  Rosszul sikerült sávváltás miatt hajtott árokba egy tehergépkocsi a város belterületén.

 • Nem volt jogosítványa a három gyereket elsodró motorosnak

  Jogosítvány nélkül vezette motorját az a férfi, aki kedden délután három gyermeket sodort el Tasson.

 • Szántásban kötött ki egy autó a 67-es úton

  Négyen sérültek könnyebben a hétfõ délutáni balesetnél a 67-es úton.

 • Pandúrrabló: rendõrõrsöt rabolt ki

  Hanoi - Pandúrrablót keres a rendõrség Vietnamban: a bronzálarcos férfi egy rendõrõrsöt rabolt ki, pontosabban az ott éppen ügyeletes pandúrt.

 • Halálos gázolás Mályiban

  Halálos gázolás történt tegnap Mályiban egy zebránál, a balesetben egy eddig ismeretlen személyazonosságú, idõs, 73 éves férfi vesztette életét.

 • Brutális módon bánt a gyerekekkel a házaspár

  Egy házaspár évekig kínozta lányukat és két fiukat. A most elkészült vádirat szerint a 8, 9 és 10 éves gyerekeknek együtt kellett pornófilmet nézniük szüleikkel, majd az abban látottakat rajtuk próbálták ki. Előtte sokszor félholtra verték őket.

 • Gépkarabély és maroklőfegyver a paprikák között

  Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a röszkei határátkelőn átlépő kamionos ellen, aki gépkarabélyt és maroklőfegyvert próbált átcsempészni

 • Ittasan aludt az úttesten - a polgárõrök mentették meg

  Valószínûleg életet mentettek a kónyi polgárõrök a napokban. A markotabödögei bekötõúton egy férfira lettek figyelmesek, aki az úttest közepén békésen aludt. Mint kiderült, és amint arra számítani is lehetett, ittas állapotban.

 • Húszezer küldeményt gyûjtött össze lakásán egy postás

  Mintegy 20 ezer kézbesítetlen küldeményt - hivatalos leveleket, csekkeket, számlákat - találtak egy amerikai postás garázsában az amerikai Philadelphiában.

 • Idős nőtől próbált pénzt és ékszereket kicsalni

  A budaörsi rendőrök elfogták, később az illetékes bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását a 38 éves gyanúsítottnak.