rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Milliók szóródtak szét az autópályán

 • Share on Tumblr

  Az A1-es autópályán az olaszországi Foggia közelében mintegy egymillió darab egy, illetve két eurós érme szóródott szét, amikor egy pénzszállító balesetet szenvedett és felborult.

  A rakomány mintegy fele került az úttestre, amit a dugóba került autósok egy része nagy szorgalommal gyûjtött a saját zsebébe.

  Az egyenként 2500 eurót tartalmazó, szétszakadt dobozokból végül a biztonsági embereknek, az eddigi becslések szerint 10-50 ezer eurónyi érmét nem sikerült összesöpörniük. Ezek vagy messzire gurultak az útról, vagy eltûntek a baleset miatt álló kocsik tulajdonosainak a zsebében.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lopott BMW akadt fenn a vámon (fotóval)

  Egy cseh rendszámú BMW X5 terepjárót ellenõriztek szombaton a beregsurányi határátkelõhelyen a kirendeltség rendõrei.

  A nagy értékû jármûvel egy cseh állampolgárságú férfi akarta elhagyni az országot, de a rendõröknek feltûnt, hogy a motortérben elhelyezett ún. típustábla nem felel meg az elõírásoknak. Bár az alvázszám nem szerepelt a körözési rendszerben, a Záhonyi Fókuszponti Irodán szolgálatot teljesítõ osztrák határõr segítségével ellenõrizték a gyári sorozatszámot is.

 • Szakadékba zuhant egy autóbusz Peruban

  Szakadékba zuhant egy távolsági busz Peru déli részén. A balesetben legkevesebb húszan meghaltak és harmincnégyen megsebesültek.

  A sofõr valószínûleg túl gyorsan vezette jármûvét, ami miatt a busz leszaladt az úttestrõl.

 • Idõs nõt gázoltak el Szolnokon

  Súlyosan megsérült egy idõs nõ, akit egy kijelölt gyalogátkelõhelyen ütött el egy autó csütörtökön Szolnok belvárosában.

 • Halálra késeltek egy férfit Dunaújvárosban

  A kórházba szállítás után belehalt sérülésébe egy 19 éves fiatalember, akit hétfõn vita közben sebesített meg egy hasonló korú férfi Dunaújvárosban; a késelõt elõállították, folyik a kihallgatása - közölte a rendõrség.

 • Elgázolt egy embert egy vonat a nagytétényi vasútállomás közelében

  Elgázolt egy embert egy vonat a nagytétényi vasútállomás közelében.

 • Álmában késelte halálra az anyját

  Anyagyilkossággal gyanúsítanak egy 45 éves sõregi férfit. A gyanú szerint a 45 éves Gabriel S. halálra késelte 76 éves édesanyját.

 • Mikrobusz és kamion rohant egymásba

  Egy mikrobusz és egy kamion karambolozott a 86-os út vasegerszegi szakaszán. A balesetnek egy sérültje van.

 • Két mázsa drogot szimatolt ki a "zöldfülû" rendõrkutya

  San Diego - Remekül kezdte munkáját egy rendõrkutya az Egyesült Államokban: már elsõ szolgálati napján, pontosabban éjén bõ két mázsa drogot szimatolt ki.

 • Fõleg idõs embereket rabolt ki a Szegeden elfogott fiatalok

  Rablás bûntette és más bûncselekmények miatt vett õrizetbe a Szegedi Rendõrkapitányság két fiatalt, akik a megalapozott gyanú szerint az elmúlt idõszakban fõként idõs embereket támadtak meg utcán, majd letépték a nyakláncukat, vagy kitépték a kezükbõl a náluk lévõ táskát. A rendõrség egyben további sértettek jelentkezését is várja.

 • Fékezés nélkül belerohant a kisbusz a személygépjárműbe

  Két ember súlyosan megsérült, amikor egy román rendszámú kisbusz vezetője a stoptábla ellenére fékezés nélkül belehajtott egy VW Golfba Ladánybene határában.

 • Lebuktatta tolvaj gondozóját a 82 éves idõs asszony

  A 82 éves Sylvia Gibbs fél szemére megvakult, de ennek ellenére nagyon is éles látással rendelkezett. Csapdát állított saját gondozójának, aki bele is sétált.

 • Gyilkosság a jamaikai kormánypárt kongresszusán

  Egy embert lelõttek, kettõt pedig megsebesítettek Jamaica fõvárosában, Kingstonban a kormánypárt éves kongresszusán - közölte a rendõrség és szemtanúk.

 • Rendkívüli biztonsági intézkedések az olaszliszkai gyilkosság tárgyalásán

  A Debreceni Ítélõtáblán Balla Lajos büntetõtanácsa az elsõfokú bírósági ítélet ismertetésével hétfõn megkezdte az olaszliszkai gyilkosság, ifj. H. Dezsõ és társai ügyének tárgyalását.

 • Heroinnal teli autót kapott a tolmács a rendõröktõl

  A 44 éves Nicolae Nakovot összesen 700 ezer eurónyi droggal ajándékozta meg az aradi rendõrség és a szervezett bûnözés ellenes osztály (DIICOT) nyomozói, tévedésbõl. Az aradi fordító hat hónapot furikázott az igazságszolgáltató szervektõl kapott autóval anélkül, hogy tudta volna, a kocsiban nyolc kilogramm heroint rejtettek el, áll az Adevãrul napilap internetes oldalán.

 • Ideges drogcsempész: reptéren hagyta a bõröndnyi narkót

  Peking - Csaknem egy mázsa marihuánát próbált becsempészni bõröndjében egy nigériai férfi Kínába, ám idegességében a repülõtéren hagyta poggyászát, mert félt az ellenõrzéstõl.

  Másnap azután visszament a csomagjáért, és lett szállása-kosztja tartósan a rendõrségnek köszönhetõen. A férfit már várták, mivel a gazdátlan csomag könnyedén szemet szúrt az ellenõrzésnek.

 • Kiraboltak egy benzinkutat hajnalban

  Kiraboltak egy benzinkutat Budapesten, a VIII. kerületben, a Kerepesi úton szerda hajnalban - tájékoztatott a BRFK sajtóügyeletese.

 • Embercsempészt és határsértõket fogtak el Csongrád megyében

  Több csoportban összesen huszonkét határsértõt, valamint egy embercsempészt fogtak el a rendõrök keddre virradóra Csongrád megye déli részén.

 • Késsel fenyegette diákjait egy tanár

  Halálra rémisztette a harmadikosokat egy oktató Nagy-Britanniában, aki óra közben egy kést rántott elõ és azzal félemlítette meg a gyerekeket.

 • Hárommillió forint értéket vittek el egy családi házból Felsõszentivánon

  Összesen mintegy hárommillió forint értékû készpénzt és ékszert loptak el egy családi házból Felsõszentivánon - közölte pénteken a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Bankot akart rabolni - szabadnapos rendõr fogta el

  Egy biztonsági céghez érkezett riasztás, amely szerint Budapesten, a VI. kerület egyik bevásárló központjában lévõ pénzintézetben rablást kíséreltek meg elkövetni.