rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Bozótvágóval bántalmaztak tinik egy hajléktalant

 • Share on Tumblr

  Három 16 éves fiatalembert vett õrizetbe a szentesi rendõrkapitányság tegnap éjszaka. A megalapozott gyanú szerint még vasárnap egy machetével életveszélyes sérüléseket okoztak egy férfinak Szentes egyik erdõs területén.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A három fiú vasárnap este iszogatott, majd úgy döntöttek, hogy heccbõl felkeresik a város erdõs részét, ahol tudomásuk szerint alkalmanként hajléktalanok húzzák meg magukat. Eközben találtak rá a késõbbi sértettre, aki egy elhagyatott viskóban magányos élt. Heccelni kezdték, de megijedtek tõle, ezért elszaladtak.

  Késõbb úgy döntöttek, hogy mégis visszamennek, de akkor már vittek magukkal egy machetét is. Ekkor a három fiú közül az egyik ismét megijedt, de társai addig heccelték, amíg mégis bement a férfihoz és a nála lévõ bozótvágóval több alkalommal a fején megütötte.

  A sértett ennek következtében többszörös nyílt koponyatörést szenvedett el. Végül úgy került kórházba, hogy másnap a három közül két fiatalnak „megszólalt” a lelkiismerete és hívták a mentõket. A rendõröknek azt mondták, hogy õk csak „rátaláltak” a sérült emberre, de a szentesi nyomozók gyorsan kiderítették, hogy elmondásukból egy szó sem igaz.

  Ellenük életveszélyt okozó testi sértés bûntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetõeljárás. A nyomozás feladata annak tisztázása, hogy az általuk elkövetett cselekmény megvalósított-e súlyosabban minõsülõ bûncselekményt. A rendõrség mindhárom fiatalt õrizetbe vette és kezdeményezte elõzetes letartóztatásukat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lökhárítóba rejtette a drogot

  Húsz kilogramm marihuánát találtak a vámosok egy horvát férfi gépkocsija lökhárítójában elrejtve a röszkei határátkelõhelyen; a 40 millió forint értékû drogot lefoglalták, a sofõr ellen büntetõeljárás indult.

 • Térhatású gyalogátkelõhely Tiszaújvárosban

  Tiszaújváros - Borsod-Abaúj-Zemplén megyében egyedülálló módon, de országosan is ritka megoldás védi a gyalogosok és általában a közlekedés biztonságát Tiszaújvárosban: az élénkpiros keretbe foglalt térhatású gyalogátkelõhely mintha megtörné az utat, így óhatatlanul is lassításra készteti a jármûvezetõket. Bár ebben az évben elsõsorban a baleset-megelõzési akcióknak köszönhetõen nem történt közlekedési baleset Tiszaújvárosban a zebrákon, de a biztonság további fokozásáért egy szó szerint is "út-törõ" technikai megoldást is alkalmaznak a városban - tájékoztatta az újszerû kezdeményezésrõl a rendõrség.

 • Hatéves kislányt akart megerõszakolni, de szerencsére nem sikerült

  A 31 éves munkácsi járásban lakó, ittas állapotban lévõ Viktor egy tábla csokoládéval becsalta házába a hatéves Janát. Levetkõztette, meg akarta erõszakolni a kislányt.

 • Rádőlt focikapu miatt vesztette életét egy kisfiú

  Egy 10 éves kisfiú meghalt a sportpályán, halált okozó gondatlan veszélyeztetés gyanújával nyomoznak.

 • Hírlopás miatt pert indított a lengyel hírügynökség

  Beperelt egy kiadót a PAP lengyel hírügynökség anyagainak illegális felhasználása miatt és 255 ezer eurónyi kártérítést követel - jelentette be hétfõn a PAP egyik vezetõségi tagja Varsóban.

 • Dobozon ült a karambolozó vezetõ

  Kartondobozon ülve vezette autóját egy férfi Bécsben, mert az ülést kivette megtisztítani.

  Karambolozott is. A 60 centis doboz miatt ugyanis nem érte el rendesen a lábával a fékpedált. Egy másik autóval ütközött egy keresztezõdésben, de szerencsére egyik vezetõnek sem esett komoly baja.

 • Rendõrökkel védik meg a Tisza-tavi halakat

  A parton és a vízen is rendõrök védik hétfõtõl a Tisza-tó halállományát az orvhorgászoktól. A rendõrség és a természetvédõk addig végeznek fokozott ellenõrzést, amíg a tó vizét a téli szintre leengedik, a leeresztés idején ugyanis a sekély vízben visszamaradó halak különösen kiszolgáltatottak a tolvajoknak.

 • Kegyetlen emberölés a fogadóirodában

  Brutális orgyilkosság történt egy szlovák-magyar határátkelõhely közelében, egy szlovákiai fogadóirodában. A Medve községben történt kegyetlen emberölés miatt a Medve-Vámosszabadi határátkelõnél egész éjszaka, sõt még hétfõ hajnalban is fokozott rendõri jelenlét mellett engedték át az autókat Magyarországra, és minden gépjármûben kézilámpával megvilágítva ellenõrizték az utasokat.

 • Lövéssel sem sikerült feltartóztatni a tolvajokat

  Ausztriából ellopott kocsikat találtak meg a magyar rendõrök Hegyeshalom és Bezenye között péntek hajnalban. Az elkövetõk ismeretlenek - tájékoztatott a Gyõr-Moson-Sopron Megyei Rendõr-fõkapitányság.

 • Gyerekeket gázolt

  Gyermekeket gázolt egy autós Nagykõrösön ma reggel fél 8 körül. A 15, 14 és 12 éves kislányok a Ceglédi úton, kijelölt gyalogátkelõhelyen közlekedtek, mikor egy Fiat Tipo elgázolta õket. A baleset következtében egyikõjük súlyos, míg a másik két gyermek könnyeben sérült.

  A baleset körülményeit a Nagykõrösi Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 • Kigyulladt egy ház Jászberényben

  Kigyulladt egy családi ház Jászberény belvárosában, a Fogaras utcában.

 • Robbanás egy moszkvai piacon

  Kilenc ember megsérült, amikor robbanás történt szombaton Moszkva déli részén egy szabadtéri piacon - közölte a rendõrség.

 • Börtönbe kerülhet VV Zsuzsi

  Rendõrségi eljárás indult a VV4-ben látott Márki Zsuzsi ellen, aki februárban megtámadott egy újságírónõt. Az egykori villalakó néhány hete öngyilkosságot kísérelt meg, s bár állítja, hogy jobban van, újfent nehéz idõszak elõtt áll.

 • Szexoldalon látta viszont saját magát

  Feljelentést tett a rendõrségen az a nõ, aki az elmúlt napokban egy, állítása szerint a tudtán kívül feladott szexhirdetésben látta viszont saját magát Pécsett.

 • Lezuhant egy siklóernyõs Kaposújlaknál

  A baleset kedd este Kaposújlak repterénél történt. A siklóernyõs férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

 • Illegális vadászat, véres tõr, részeg soffõr...

  Közúti ellenõrzés során bukott meg az a 44 éves szegedi férfi, aki engedély nélkül lõtt ki egy õzbakot, ráadásul ittasan vezette a jármûvét.

  A Szegedi Rendõrkapitányság Tarjánvárosi Rendõrõrs munkatársai álló ellenõrzést végeztek a 47-es fõút mellett, amikor megállítottak egy Opel típusú személygépkocsit.

 • Két vonat ütközött egymásnak Svájcban

  Két vonat összeütközött csütörtök reggel Svájcban Neuhausen am Rheinfall város pályaudvarának közvetlen közelében, a balesetnek több sérültje van.

 • Áruházi pénzporszívózók

  Áruházi pénzporszívózó banda után kajtat a rendõrség Franciaországban - eddig hiába.

 • Agyonvertek egy férfit Indiában

  Az eset megdöbbentõ: tíz ember nézte végig a kivégzést, anélkül, hogy közbeavatkoztak volna. Ráadásul a helyszíntõl pár méterre volt a rendõrkapitányság.

 • Lõtt sérüléssel vittek kórházba egy fiatal férfit

  Életveszélyes állapotban, lõtt sérüléssel szállították kórházba egy személygépkocsi vezetõjét pénteken Pest megyében - közölte a Pest megyei rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%