rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Bozótvágóval bántalmaztak tinik egy hajléktalant

 • Share on Tumblr

  Három 16 éves fiatalembert vett õrizetbe a szentesi rendõrkapitányság tegnap éjszaka. A megalapozott gyanú szerint még vasárnap egy machetével életveszélyes sérüléseket okoztak egy férfinak Szentes egyik erdõs területén.

  A három fiú vasárnap este iszogatott, majd úgy döntöttek, hogy heccbõl felkeresik a város erdõs részét, ahol tudomásuk szerint alkalmanként hajléktalanok húzzák meg magukat. Eközben találtak rá a késõbbi sértettre, aki egy elhagyatott viskóban magányos élt. Heccelni kezdték, de megijedtek tõle, ezért elszaladtak.

  Késõbb úgy döntöttek, hogy mégis visszamennek, de akkor már vittek magukkal egy machetét is. Ekkor a három fiú közül az egyik ismét megijedt, de társai addig heccelték, amíg mégis bement a férfihoz és a nála lévõ bozótvágóval több alkalommal a fején megütötte.

  A sértett ennek következtében többszörös nyílt koponyatörést szenvedett el. Végül úgy került kórházba, hogy másnap a három közül két fiatalnak „megszólalt” a lelkiismerete és hívták a mentõket. A rendõröknek azt mondták, hogy õk csak „rátaláltak” a sérült emberre, de a szentesi nyomozók gyorsan kiderítették, hogy elmondásukból egy szó sem igaz.

  Ellenük életveszélyt okozó testi sértés bûntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetõeljárás. A nyomozás feladata annak tisztázása, hogy az általuk elkövetett cselekmény megvalósított-e súlyosabban minõsülõ bûncselekményt. A rendõrség mindhárom fiatalt õrizetbe vette és kezdeményezte elõzetes letartóztatásukat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások