rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Nem volt jogosítványa a három gyereket elsodró motorosnak

 • Share on Tumblr

  Jogosítvány nélkül vezette motorját az a férfi, aki kedden délután három gyermeket sodort el Tasson.

  Három biciklis gyereket sodort el egy motoros kedden délután az 51-es fõút Tassra bevezetõ szakaszán. A Suzuki nagymotorral közlekedõ férfi ki akarta kerülni a két biciklivel tekerõ három gyereket, amikor kicsúszott alóla a motor, ami fellökte a kerékpárosokat.

  A balesetet a 9, 11, és 13 éves tassi fiúk könnyebb sérülésekkel megúszták. A motoros szintén 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett, de õt kórházba szállították a mentõk. A baleset után kiderült, hogy a motort vezetõ 22 éves tassi férfinek nincs jogosítványa, így õt ezért is felelõsségre vonják majd.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Karddal és bottal csépelték egymást az ABC elõtt

  Kard és bot is elõkerült, amikor egy sarudi ABC elõtt helyeik egy csoportja megtámadott egy családot. A rendõrség most nyolc személyt gyanúsít csoportos garázdasággal.

 • Amisok újra börtönben "macskaszem" megtagadásáért

  Az élénk színek elutasítása, nevezetesen lovas kocsik "macskaszemeinek" hiánya miatt kerülhet ismét börtönbe 8 - amis - férfi az Egyesült Államokban.

 • Autópálya-pihenõn felejtette gyerekét egy osztrák nõ

  Ottfelejtette a kislányát Budaörsnél egy autópálya-pihenõn egy osztrák nõ, és csak Bécsben vette észre, hogy a gyerek nincs az autóban.

 • Összeomlott egy hotel Mallorcán

  Legkevesebb három építõmunkás vesztette életét, amikor kedd reggel összeomlott egy hotel Mallorcán - erõsítette meg a Baleár-szigetek belügyminisztériuma. Egy negyedik munkást még keresnek, õ a romok alatt rekedhetett - közölték a helyi hatóságok. A Spanyolországhoz tartozó szigeten történt balesetben további négy ember megsérült.

 • Összejátszott vevõ és pénztáros?

  Natchez (Mississippi állam) - Feltehetõen összejátszott egy vevõ és egy pénztáros egy áruházban az Egyesült Államokban, több mint 500 dollárral - 100 ezer forinttal - rövidítették volna meg a hipermarketet.

 • Két mozdony súrolta egymást a Déli pályaudvaron

  Kisebb baleset történt a Déli pályaudvaron, két mozdony súrolta egymást, emiatt több vágányt lezártak; a Budapest-Székesfehérvár és a Budapest-Pusztaszabolcs vonalon késésekre lehet számítani.

 • Lónyugtatóval bénítják áldozataikat a támadók

  Már négy ember szervezetébe juttatott erõszakkal ketamint egy vagy több ismeretlen tettes Pozsonyban. A kiszemelt áldozatokra injekciós tûvel támad(nak) rá, úgy fecskendezi(k) beléjük a szintetikus állatorvosi érzéstelenítõ szert, amely akár eszméletvesztést is elõidézhet.

 • Tizenötezer kaparós sorsjegyet tulajdonítottak el

  Tizenötezer kaparós sorsjegyet kaparintottak meg Kínában utcai járókelõk, miután karambolozott a szerencsepapírokat szállító teherautó és kinyílt raktérszekrénye.

 • Halált okozó testi sértéssel és rablással gyanúsítanak egy férfit, akik elfogtak

  Õrizetbe vett a rendõrség szerdán két bogyiszlói lakost, akiket halált okozó testi sértéssel és rablással gyanúsítanak - tájékoztatott közleményben a Tolna Megyei Rendõr-fõkapitányság.

 • Ezer méh csípett meg egy idõs nõt

  Több mint ezer méhcsípés miatt válságos állapotban került kórházba egy 74 éves nõ Horvátországban.

 • Halálos balesetet szenvedett saját udvarán egy férfi

  Életét vesztette egy férfi szerdán éjjel Nyomáron, aki vélhetõleg balesetet szenvedett saját udvarán.

 • Meggyilkoltak egy 35 éves füzesabonyi férfit

  Meggyilkoltak egy 35 éves helyi férfit Füzesabonyban, a rendõrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

 • Egy doboz cigiért vertek meg egy 18 éves fiatalt

  Elfogták a szegedi nyomozók azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint 2014. október 21-én 13 óra 30 perc körüli időben a szegedi Mars téren egy doboz cigarettáért vert meg egy 18 éves fiatalembert.

 • Hullát találtak az autópályán!

  Holttestet találtak a szlovákiai D2 autópálya jókúti felhajtójánál. Az áldozat egy 22 éves férfi.

 • Szexért hajtott ittasan a börtönbe

  Részegen autózott egy börtönhöz az Egyesült Államokban egy 45 éves nõ, mert szexre vágyott egy elítélttel.

 • Az autóban való mobilozás egyenértékû lehet az ittas vezetéssel

  Salt Lake City - Még a kihangosítva használt mobiltelefon is oly mértékben rontja az autó vezetõjének reakcióidejét, mintha évekkel idõsebb lenne vagy nyolc ezrelékes véralkoholszinttel ült volna volán mögé - állapították meg a Utahi Egyetem kísérleti pszichológusai.

  Frank Drews és munkatársai bonyolult vezetési szimulátort használtak kísérletükhöz. Megállapították, hogy amikor a sofõrök - akár kihangosítva - mobiltelefonon beszéltek, gyakrabban hagyták el sávjukat vagy tévesztették el a lejárót, mint azok a vezetõk, akik útitárssal beszélgettek.

 • 300-as tempónál szállt el a BMW

  Komoly baleset történt a német autópálya még korlátozások nélküli szakaszán, közel a svájci határhoz. A BMW M5 volánja mögött ülõ 60 év körüli férfi úgy érzete, itt a megfelelõ alkalom, hogy kipróbálja, mit tud az 560 lóerõs, limitertõl megszabadított bajor gép, padlógázon.

 • Bejáró prostituáltak Miskolcon

  Vidéki borsodi településekrõl, mi több, még a Dunántúlról is ingáztak prostituáltak Miskolcra "dolgozni", most többen közülük kényszerûségbõl pihennek.

  Pénzbírság, elzárás - legtöbbször ez a verdikt a prostituáltaknak Miskolcon, akik közül egyre többen már védett övezetben is kínálják szolgáltatásaikat, és akik közül többen úgymond bejárnak a városba - mondta Dobi Tamás a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

 • Hat kilométert tett meg a hazulról lopott terepjáróval egy ötéves brit kisfiú

  Több mint hat kilométeren át kocsikázott egy ötéves brit fiú az apjától elkötött automataváltós terepjáróval, amelyet végül egy téglafal állított meg.

 • Az APEH udvarán törték fel a lefoglalt autót

  Az APEH Nógrád Megyei Igazgatóságának udvarán törtek fel egy lefoglalt autót Salgótarjánban. A férfit, aki egy magnót lopott el a kocsiból, percek alatt elfogta a rendõrség - közölte szerdán a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje.