rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Egy év után találták meg a házuktól 10 méterre lévõ fiú holttestét

 • Share on Tumblr

  Megölte ikertestvérét a 19 éves brit Ryan Goodman, miután összevesztek azon, melyikük lopta el anyjuk táskájából a pénzt.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Az eset Spanyolországban történt, ahol a család lakik. Amikor anyjuk számon kérte ikerfiait, hogy eltûnt a pénz a táskájából, a testvérek egymásra fogták a lopást, és veszekedni kezdtek. A harc hevében Ryan meglökte testvérét, Michael-t, aki elesett, a kilincsbe verte a fejét, és azonnal meghalt.

  Ryan elsõ rémületében, mikor rájött, mit tett, elrejtette ikertestvére holttestét egy árokban, mindössze tíz méterre házuk bejárati ajtajától. A holttestet több mint egy év után fedezték fel.

  A fiúk külön lakrészben laktak, így nem hallatszott, hogy veszekednek, ráadásul az ikrek anyja, Lynette csak három hónappal fia eltûnése után értesítette a hatóságokat. Azt mondja, azért, mert Ryan úgy tájékoztatta õket, hogy testvére visszatért Angliába, és már megszokta, hogy fiai hetekre eltûnnek.

  - Szerettem a bátyámat, és nem akartam megölni. Azért rejtettem el a testét, mert nagyon féltem a következményektõl - mondta Ryan, aki 17 éves volt a bûncselekmény elkövetésekor, és a fiatalkorúak börtönében várja, hogy ítélet szülessen az ügyében.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Karddal hadonászott a belvárosban

  Karddal hadonászott egy férfi Szeged belvárosában, ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bûntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetõeljárás.

 • Korlátnak csapódott a rablók autója

  Hiába csapódott a korlátnak nagy sebességgel és pördült meg a kocsi, landolás után gyalogszerre fogták a menekülést.

 • Veteránokat gázolt a tehervonat

  Elütött egy veteránokat és családjukat szállító, traktor vontatta dobogót egy tehervonat csütörtökön az egyesült államokbeli Texas állam Midland városában; négy ember meghalt, további 17 megsérült.

 • Belobbanó alkohol égette le egy 18 éves fiú egész arcát

  A 18 éves fiú nyaralása közben vált bizarr baleset áldozatává: egy pohár 90 fokos Abszintot hajtott le éppen, amikor barátja cigarettára gyújtott mellette, és a belobbanó alkohol leégette az egész arcát.

 • Cserbenhagyásos gázolók Bács-Kiskunban

  Segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínrõl az a személy, aki autójával elütött egy biciklist Kiskunmajsán. A kerékpárját toló férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

  Vasárnap kora hajnalban a Bács-Kiskun megyei településen egy Széchenyi utca irányába közlekedõ személygépkocsi a Tabán közben elgázolt egy kerékpárját az úttesten gyalogosan toló férfit.

 • 3 éves kisfiú tört totálkárosra egy autót

  A kocsi totálkárosra tört, a gyerek viszont karcolás nélkül került elõ a sofõrülés alól, miután elcsente anyja autójának kulcsát és padlógázzal száguldott neki az elsõ kerítésnek.

 • Unokájával a karjában vezetett ittasan

  Unokájával a karján vezetette autóját ittasan egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Az újfajta biciklinyereg jót tesz a rendõrök férfiasságának

  A kerékpáros rendõrök az amerikai belvárosokban hetenként 24 órát töltenek a nyeregben, de több vizsgálat jelezte, hogy a szokásos biciklinyereg nem tesz jót a férfiasságuknak. Egy új tervezésû nyereg fél év után érzékelhetõen javította a rendõrök férfiúi képességeit - írta a Journal of Sexual Medicine augusztusi száma.

 • Két holttestet találtak egy szigetszentmiklósi családi házban

  A rendőrök bejelentés alapján mentek vasárnap este a családi házhoz. A helyszínelés, illetve az adatgyűjtés folyamatban van.

 • Két mázsa drogot szimatolt ki a "zöldfülû" rendõrkutya

  San Diego - Remekül kezdte munkáját egy rendõrkutya az Egyesült Államokban: már elsõ szolgálati napján, pontosabban éjén bõ két mázsa drogot szimatolt ki.

 • Vállon lõtte magát orvosi ellátásért

  Vállon lõtte magát pisztollyal egy nõ az Egyesült Államokban, hogy korábbi vállsérülését kezeltethesse.

 • Kábítószer-kereskedõt fogtak el Makón

  Elfogott és õrizetbe vett a rendõrség egy 43 éves, kábítószerrel kereskedõ makói férfit.

 • Gázolt a metró a Moszkva téren

  Egy utast gázolt el a metró a Moszkva téren. A tûzoltók kiszedték az embert a kocsik alól, túlélte a gázolást.

 • A tömegbe hajtott a baseball-ütõs unoka

  Csoportos garázdaság miatt indult büntetõeljárás, miután verekedés, dulakodás közben megsérült egy férfi csütörtökön Ercsiben; az ügyben egy 23 éves fiatalembert õrizetbe vettek, s további gyanúsítottakat is keresnek.

 • Két autó kiégett Budapesten

  Kiégett egy autó vasárnap a fõváros XVIII. kerületében, a Gulner Gyula utcában. A lángok a jármû mellett parkoló másik kocsira is átterjedtek, és a tûz miatt egy kerítésben is kár keletkezett.

 • Franciáktól lopták, román vitte, magyar elcsípte - lefoglalt X5-ös BMV

  2009. február 8-án a hajnali órákban Nagylak Közúti Határátkelõhelyen jelentkezett kilépésre egy francia honosságú, nagyértékû BMW X5 személygépkocsi.

  Az útlevélkezelõnek gyanússá vált, hogy a gépjármû román vezetõje minimális poggyásszal rendelkezik egy ilyen hosszú út megtételéhez. Az alapellenõrzést követõen kiderült, hogy a francia hatóságok figyelmeztetõ jelzést helyeztek el a Schengeni Információs Rendszerben, mivel a gépjármûvet körözik.

 • Halálos vonatgázolás Polgárdinál

  Vonat gázolt el egy embert Polgárdinál.

 • Csak sóval etette négyéves kisfiát egy kegyetlen anya Angliában

  Éheztette, illetve csak sóval etette négyéves kisfiát egy kegyetlen anya Angliában.

 • Szökésben a rabló Budapesten!

  Megszökött egy elõzetes letartóztatásban lévõ fogoly csütörtök este Budapesten, a fõvárosi és a Pest megyei rendõrök is nagy erõkkel keresik - erõsítette meg a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

 • Fényes magyar siker a 8. Tûzoltó világjátékokon

  Budapest - Fényes sikert értek el a magyar tûzoltók a Liverpoolban megrendezett 8. Tûzoltó Világjátékokon: a magyar csapat 16 arany-, 21 ezüst- és 7 bronzéremmel gazdagodva térhetett haza - mondta el az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság szóvivõje.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%