rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Egy év után találták meg a házuktól 10 méterre lévõ fiú holttestét

 • Share on Tumblr

  Megölte ikertestvérét a 19 éves brit Ryan Goodman, miután összevesztek azon, melyikük lopta el anyjuk táskájából a pénzt.

  Az eset Spanyolországban történt, ahol a család lakik. Amikor anyjuk számon kérte ikerfiait, hogy eltûnt a pénz a táskájából, a testvérek egymásra fogták a lopást, és veszekedni kezdtek. A harc hevében Ryan meglökte testvérét, Michael-t, aki elesett, a kilincsbe verte a fejét, és azonnal meghalt.

  Ryan elsõ rémületében, mikor rájött, mit tett, elrejtette ikertestvére holttestét egy árokban, mindössze tíz méterre házuk bejárati ajtajától. A holttestet több mint egy év után fedezték fel.

  A fiúk külön lakrészben laktak, így nem hallatszott, hogy veszekednek, ráadásul az ikrek anyja, Lynette csak három hónappal fia eltûnése után értesítette a hatóságokat. Azt mondja, azért, mert Ryan úgy tájékoztatta õket, hogy testvére visszatért Angliába, és már megszokta, hogy fiai hetekre eltûnnek.

  - Szerettem a bátyámat, és nem akartam megölni. Azért rejtettem el a testét, mert nagyon féltem a következményektõl - mondta Ryan, aki 17 éves volt a bûncselekmény elkövetésekor, és a fiatalkorúak börtönében várja, hogy ítélet szülessen az ügyében.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Újabb férfi gyújtotta fel magát Bulgáriában

  Felgyújtotta magát kedden egy férfi a dél-bulgáriai Radnevóban. Tíz nap alatt ez volt a harmadik önégetés az országban, ahol a mindennaposak a szegénység elleni tüntetések.

 • Az utasok szeme láttára fejeztek le egy árust a vonaton

  A 37 éves áldozat édességet árult, a tetteseknek sikerült elmenekülniük.

 • Öt éven át próbálta megerõszakolni a nevelt lányát

  Jogerõsen tizenkét év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélõtábla tegnap azt a dévaványai férfit, aki többször is megpróbálta megerõszakolni nevelt lányát, bántalmazta élettársát, és kisfia megölésével is fenyegetõzött

 • Prostituáltakra figyelmeztetö kresztáblák Olaszországban

  Aki Tarvisio környékén járt már, fõként éjszaka, annak ismerõs lehet az út menti prostituáltdömping.

 • Madeleine McCann karácsonyra otthon lehet?!

  Karácsonyra otthon lehet a tavasszal Portugáliában eltûnt Madeleine McCann - legalábbis a család által a kislány felkutatásával megbízott spanyol magánnyomozói iroda vezetõje szerint, akinek önbizalmát mindazonáltal nem mindenki fogadja egyértelmû lelkesedéssel. A négyéves Madeleine-nek májusban veszett nyoma a dél-portugáliai Praia da Luz fõleg britek látogatta, Ocean Club nevû üdülõközpontjában, miközben a szülõk a szállodától néhány méterre, baráti társasággal vacsoráztak. Az esetet szinte példátlan nemzetközi figyelem...

 • Kiszakították a falból és ellopták a bankautomatát

  Kiszakítottak a falból, és elvittek egy bankjegykiadó automatát csütörtök hajnalban Nagyvázsonyban.

 • Száz méteren át "bukfencezett" az autó, mire meg tudott állni

  A szalagkorlát sem fogta meg azt az autót, mely Kecskemét - Hetényegyháza határában tért le az útról. A kocsi közel 100 méteren keresztül bukfencezett, áttört egy kerítést, és ki is gyulladt, mire az oldalára borulva megállt.

 • Leesett traktor okozott fennakadást az M1-es autópályán

  Egy traktor zuhant az M1-es autópályára egy tehergépkocsiról csütörtökön a Budapest felé vezetõ oldalon, Tatabánya közelében, emiatt a fél útpályát lezárták.

 • Lángba borult több étterem és bolt Kansasben

  Hatalmas robbanás rázta meg kedd este Kansas City elegáns bevásárló- és szórakozónegyedét, majd lángba borult több étterem és bolt.

 • Epeköveket loptak el egy kecskeméti házból

  Néhány pillanatig milliomosnak érezhette magát az a tolvaj, aki egy kecskeméti házból 145 epekövet lopott.

 • Diákverés egy katolikus kollégiumban Nyíregyházán

  Nyíregyháza - Diákokat vertek meg ismeretlenek egy katolikus gimnázium kollégiumában Nyíregyházán, a tanulók közül hárman könnyû sérüléseket szenvedtek - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje vasárnap.

 • Szalagkorlátnak ütközött a Suzuki

  Az M6-os autópálya jobb pályatest 97-es kilométer-szelvényében egy Suzuki típusú személygépkocsi Budapest irányából Pécs felé közlekedett, amikor a sofõr elmondása szerint hirtelen defekt következtében elvesztette uralmát a jármû felett.

 • Részegen próbált hazaevezni egy svéd nyugdíjas Dániából

  Koppenhága - Lopott csónakkal próbált hazaevezni Dániából egy svéd nyugdíjas, aki annyira részeg volt, hogy út közben elaludt.

  Az Öresund-szoros a dán Helsingör és a svéd Helsingborg között a világ egyik legforgalmasabb teherhajó-útvonala. Ezen próbált átevezni sötét éjjel a 78 éves férfi, miután konstatálta, hogy már a kompjegyre való pénzt is elitta és ezért inkább elkötött egy csónakot.

 • Elképesztõ látvány fogadta az óvodába belépõ dajkát

  Betörtek a teveli ÁMK óvodájába. Az eset még múlt héten, csütörtökrõl péntekre virradóra történt.

 • Újabb szatírt tartóztattak le, ezúttal Komáromban

  A komáromi rendőrök a bokrok között szétgombolt, félig letolt nadrágban találták az 54 éves M. Jánost.

 • Farönkök lepték el az utat

  Balesettel indult a szerda délelőtt. Egy teherautós megcsúszott a 6801-es úton, elvesztette uralmát az autó fölött és a vontatmánya az árokban kötött ki.

 • Savval öntötte le volt nejének arcát

  Égetõ bosszút állt 23 éves szeretõjén egy román férfi. Miután barátnõje elmondta neki, hogy ki szeretne szállni a kapcsolatból, a férfi gonosz bosszút forralt. Körülbelül 6 hónapon keresztül gyûjtögette egy üveg kannába - az egyelõre beazonosítatlan helyekrõl származó - kénsavat, amelyet egy parkban rejtett el.

 • Pénz helyett rohammal fizetett, most börtönnel fog

  Másfél évi börtönnel fizet egy férfi az Egyesült Államokban azért, mert sorozatosan nem fizetett éttermekben, hanem rohamot színlelt, hogy megússza a számlát.

 • El akarták adni saját gyereküket

  Börtönnel "fizettek" annak a házaspárnak, akik újszülött csecsemõjüket próbálták eladni, ám tudtukon kívül az alku során épp egy beépített rendõrrel tárgyaltak.

 • Megtalálták az ellopott vasúti berendezéseket! Elkéstek...

  November elején a lembergi vasútvonal gazdasági bûnözéssel foglalkozó osztálya megállapította, hogy Ungváron az egyik fémhulladék-gyûjtõ telepen vasúti szerelvényekbõl származó fémhulladékokat tárolnak.