rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Egy év után találták meg a házuktól 10 méterre lévõ fiú holttestét

 • Share on Tumblr

  Megölte ikertestvérét a 19 éves brit Ryan Goodman, miután összevesztek azon, melyikük lopta el anyjuk táskájából a pénzt.

  Az eset Spanyolországban történt, ahol a család lakik. Amikor anyjuk számon kérte ikerfiait, hogy eltûnt a pénz a táskájából, a testvérek egymásra fogták a lopást, és veszekedni kezdtek. A harc hevében Ryan meglökte testvérét, Michael-t, aki elesett, a kilincsbe verte a fejét, és azonnal meghalt.

  Ryan elsõ rémületében, mikor rájött, mit tett, elrejtette ikertestvére holttestét egy árokban, mindössze tíz méterre házuk bejárati ajtajától. A holttestet több mint egy év után fedezték fel.

  A fiúk külön lakrészben laktak, így nem hallatszott, hogy veszekednek, ráadásul az ikrek anyja, Lynette csak három hónappal fia eltûnése után értesítette a hatóságokat. Azt mondja, azért, mert Ryan úgy tájékoztatta õket, hogy testvére visszatért Angliába, és már megszokta, hogy fiai hetekre eltûnnek.

  - Szerettem a bátyámat, és nem akartam megölni. Azért rejtettem el a testét, mert nagyon féltem a következményektõl - mondta Ryan, aki 17 éves volt a bûncselekmény elkövetésekor, és a fiatalkorúak börtönében várja, hogy ítélet szülessen az ügyében.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Volt élettársát bántalmazta a pálmajori férfi

  A Nagybajomi Rendőrőrsre 2014. október 29-én verekedésről érkezett bejelentés, mely szerint 2014. október 28-án 8 óra 45 perc körüli időben Pálmajorban egy 54 éves helyi férfi az utcán bántalmazta volt élettársát.

 • Gázrobbanás miatt vált lakhatatlanná egy családi ház

  Gázrobbanás miatt lakhatatlanná vált egy családi ház a Pest megyei Úriban.

 • Nem volt halálos közúti baleset az ünnepek alatt

  Nem volt halálos közúti baleset december 22-27. között, a rendõrök összesen 133 sérüléssel végzõdõ balesetben intézkedtek

 • Fejbe lõtte magát a vendéglõs

  Fejbe lõve találtak rá egy olasz vendéglõsre Târgoviºte városában, egy vasúti híd alatt. A nyomozók szerint a Romániában élõ olasz állampolgár öngyilkos lett.

 • Rendõrség! A férjem nem fújt a vécében!

  Nincs könnyû dolga a rendõröknek Új-Zélandon sem, egyebek közt vécéhasználat után elmulasztott légfrissítés miatt riadóztatják õket.


 • Vegyük fel a harcot az idõs emberek megkárosítóival szemben…

  Csütörtök délelõtt Székesfehérvárról egy Munkácsy Mihály utcában élõ idõs asszony tett bejelentést. Elmondta, hogy lakásánál megjelent általa ismeretlen személy azzal, hogy gyapjú garnitúrákat nyert, melyért fizessen 300.000,-Ft-ot, illetve a kiszállításért további 20.000,-Ft-ot. Az idõs asszony kifizette a kért összeget. Délután trükkös lopásról érkezett bejelentés. Ezúttal vízóra leolvasónak adta ki magát egy személy. Bejutott a bejelentõ lakásába, ahol figyelmét elterelve 45.000,-Ft-ot tulajdonított el. A Rákóczi úti lakos miután észlelte pénze eltûnését értesítette a rendõrséget. Hosszasan lehetne sorolni az idõs emberek értékeire pályázók trükkjeit…

 • Rabul ejtette saját magát a betörõ

  Rabul ejtette magát egy betörõ tettének helyszínén az Egyesült Államokban, és végül a rendõrséget hívta, hogy szabadítsák ki "házi fogságából".

 • "Kárpátalja magyar föld" - ismeretlenek gyújtogattak egy politikusnál

  Kárpátalján ismeretlenek vasárnap felgyújtották a Szvoboda Összukrajnai Szövetség beregszászi járási elnökének tulajdonában lévõ bútorraktárakat; a nacionalista szervezet szerint a gyújtogatókat nemzetiségi indítékok vezérelhették.

 • Lónyugtatóval kábították magukat!

  Ötven adag kábítószer-tartalmú lónyugtatóval fogtak meg két huszonéves drogkereskedõt a vámosok a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sátoraljaújhelyen - tájékoztatott a Vám- és Pénzügyõrség (VPOP) szombaton.

 • Hatodik rablása után bukott le a fegyveres

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki az elmúlt egy hónapban legalább hat rablást követett el fegyverrel, illetve késekkel fenyegetõzve Balatonfüreden, Gyõrött és Pannonhalmán.

 • Baltával zúzta össze a fényképezõgépet a lebukott tolvaj

  Baltával zúzta össze az õt tetten érõ és lefotózó sértett fényképezõgépét egy lebukott tolvaj Szolnokon, a tettest egyelõre keresik.

 • Lõszerek a Bosnyák téren: holnap folytatják a kutatást

  Csaknem 350 kilogramm második világháborús tüzérségi lövedéket szállítottak el a tûzszerészek a fõvárosi Bosnyák térrõl - tájékoztott Kajó László, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese. A lövedékeket a központi gyûjtõhelyre vitték.

 • Megölték a férfit, akinek a holttestét a Flórián térnél találták meg?

  A jelek szerint bûncselekmény áldozata lett az a férfi, akinek holttestét csütörtökön éjjel találták meg a III. kerületben, a Flórián térnél.

 • Szippantókocsi gázolt halálra egy biciklist

  Szippantókocsi alá esett és a balesetben meghalt egy kerékpáros férfi a Borsod megyei Bõcs belterületén.

  A biciklis akkor esett a szippantókocsi alá, amikor a vasúti sorompó felnyitása után elindultak a jármûvek. A 46 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét nem tudták megmenteni.

 • Rajtavesztett a limonádés rabló!

  Könnyû prédának látszott, hát elszedte egy limonádéárus kislány alig háromezer forintnyi bevételét egy 18 éves fiú Indianában, ám a bátor lány a nyomába eredt, becserkészte, és értesítette a rendõrséget, amely egykettõre elfogta.

  "Idejött a srác, és azt mondta: add ide a pénzed. Megrémültem. Aztán gondolkodás nélkül a nyomába eredtem" - mesélte a 12 esztendõs Dominique, aki barátaival vitte a limonádéboltot. Amikor a fiú befutott egy házba, a lány nyomban hívta a rendõrséget.

 • Bestiális kismamagyilkosság az Egyesült Államokban

  Kennwick - Megkéseltek egy várandós nõt az Egyesült Államokban, a tettes kivágta a magzatot az áldozat méhébõl.

  Az eset péntek éjjel történt a Washington állambeli Kennewickben.

 • Többszörösen büntetett nõ rabolta ki a takarékszövetkezetet

  Egy 23 éves, többszörösen büntetett elõéletû nõ rabolta ki három hete az egyik takarékszövetkezetet Szegeden, a gyanúsítottat a napokban elfogták.

 • Pasaréti postarablás

  Rablótámadás ért egy kispostát a budai Pasaréten, a tettes egyelõre ismeretlen.

  A II. kerületi Pasaréti tér sarkán lévõ, Kelemen László utcai postahivatalt pénteken kora délelõtt, negyed tíz körül támadta meg az elkövetõ. Lövés, személyi sérülés nem történt, arról egyelõre nem érkezett információ, hogy milyen eszközt használt és mekkora összeget zsákmányolt a rabló.

 • Késsel támadt a taxisra a 19 éves fiú

  Taxisofõrre támadt egy 19 éves szlovák fiatalember. Elõbb fojtogatni kezdte, majd megvágta a nyakán az 50 éves sofõrt.

 • Kommandósok állították le a bulizó romákat Esztergomban

  A város rendõrkapitánya találkozóra hívta a cigány kisebbségi vezetõket a hasonló helyzetek megelõzése érdekében .