rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Szinte még gyerekek - de rossz úton járnak

 • Share on Tumblr

  2008. október 8-án 19 óra 40 perc körüli idõben a Budapest III., Amfiteátrum mellett négy fiatalember megtámadott és bántalmazott egy fiatal fiút, majd tõle mobiltelefonját, valamint ezüst nyakláncát eltulajdonították.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A bevezetett nyomozati cselekmények során megállapítást nyert, hogy a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható három 15 éves és egy 16 éves fiatal fiú.

  A kerületi rendõrök mind a négyüket elfogták, és õrizetbe vették. Meghallgatásuk során több más bûncselekmény elkövetését is beismerték.

  2008. szeptember 27-én a hajnali órákban a Budapest III., Szõlõ utca és Tímár utca keresztezõdésében egy személygépkocsi próbáltak meg beindítani, ám feltehetõen üzemanyaghiány miatt a gépjármû nem indult, így megkísérelték betolni. Miután ez sem sikerült, benzint próbáltak szerezni oly módon, hogy a parkoló autókból szívnak le üzemanyagot. Több autót is megrongáltak ennek érdekében.

  Budapest III. kerületében az elmúlt hónapokban elszaporodott az úgynevezett „útonállás-szerû” támadások, melyek sértettjei minden esetben fiatal személyek. A személyleírások és tanúk elmondása, valamint az elkövetés helyszíne és módjára figyelemmel valószínûsíthetõ, hogy azok elkövetésével szintén a jelenleg õrizetben lévõ „haveri kör” gyanúsítható.

  Bár úgy tûnhet, hogy a fiatalkorú elkövetõknek a személyi körülményei rendezettek, hiszen van állandó lakcímük, azonban az elkövetések idõpontjára tekintettel valószínûsíthetõ, hogy a szülõi felügyelet alól könnyen és rendszeresen kivonják magukat. Az ügy kapcsán a nyomozó hatóság további cselekmények azonosítását kísérli meg, hiszen a gyanúsítottak kihallgatásuk során említést tesznek korábbi esetekrõl.

  A fentiekre figyelemmel, elõterjesztést tettek az õrizetben lévõ négy gyanúsított elõzetes letartóztatásának indítványozására.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Beleszorult a mosógépbe egy 3 éves kislány Kínában

  Mosógépbe szorult egy hároméves lányka Kínában annyira, hogy órákon át küszködtek a tûzoltók a masinával, míg végre kiszabadították a gyereket.

 • Ékszereket és pénzt rabolt a három férfi az idős nőtől

  Három férfit vettek őrizetbe a monori rendőrök. A rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi fején csuklyával ment be az idős sértett vecsési házába, ahol az asszonyt megfenyegették és az ellenszegülés megtörésének céljából a csuklóját megragadták.

 • Feldobták õket: bilincsben a pénzhamisítók

  Elfogtak két budapesti pénzhamisítót Nyíregyházán, a gyanúsítottak autójában egymillió forint értékben találtak hamis bankjegyeket - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Hetvenhárom éves bankrabló

  Csupán jelzáloghitele törlesztése végett rabolt bankoktól pénzt egy 73 éves férfi az Egyesült Államokban.

 • Elõzetesben a táskatépõ - keresik a rabló sofõr áldozatait

  Elõzetes letartóztatásban van már az a férfi, aki autójából kihajolva, több esetben rabolt el kézitáskákat gyalogosoktól a fõvárosban és Pest megye több településén, a rendõrség most az áldozatok jelentkezését várja.

 • Vezetés közben keresztrejtvényt fejtett a buszsofõr

  Elbocsátottak állásából egy belgrádi buszsofõrt, ami szomorú lenne, ha nem vezetés közbeni keresztrejtvényfejtés miatt került volna sor a felmondásra, derült ki pénteki híradásokból.

  A szerb fõváros egyik legrázósabb vonalán, a 74-esen - amely sok kilométeren át a Belgrádot átszelõ autópályán halad, majd közlekedési dugókkal sokszor teli városrészeket érint - szolgálatot teljesítõ 28 éves Dragan Zivanovic egy csúcsforgalmi araszolgatás közben újságolvasással múlatta az idõt, s miután végzett a hírekkel, keresztrejtvényfejtésbe kezdett.

 • Felmentették az alvajáró szurkálót

  Felmentette az emberölési kísérlet vádja alól a Somogy Megyei Bíróság pénteken azt a 26 éves csépai férfit, aki álmában egy késsel összeszurkálta a sógorát. A férfi azt állítja, hogy alvajáró, nem emlékszik a történtekre. Az ítélet nem jogerõs.

 • Gázolt a gyorsvonat Tatánál

  Halálra gázolt egy embert a Hegyeshalom felé robogó gyorsvonat Tatánál. A vasúti forgalomban 60 perces késéseket okoz a baleset.

 • Nagynénje sírjába dugta pénzét az adócsaló

  Nagynénje sírjába temetett 140 ezer fontot - 44 millió forintot - egy férfi Nagy-Britanniában, hogy elkerülje az adózást - hiába.

 • Szörnyû baleset az autópályán

  Életét vesztette egy 55 éves motoros a D2 autópálya Csehország felé vezetõ szakaszán Szlovákiában.

 • Hatezerért cserélt gazdát a milliós bronzszobor

  Elfogta a rendõrség azt a három férfit - köztük két fivért -, akik elloptak egy milliós értékû bronzszobrot a bánki Tájház udvaráról, majd összesen hatezer forintért pénzzé tették az összetört mûalkotás darabjait.

 • Több mint 500 baleset történt a hóvihar miatt

  4 ember meghalt és több mint 500 baleset történt az Egyesült Államok középsõ területein a hóviharok miatt.

 • Mentõhelikopterre gyûjtött pénzt egy csaló Szegeden

  A rendõrség ismeretlen tettes ellen, csalás gyanúja miatt indított büntetõeljárást .

 • Nem a fûnyíró lõtte fejbe a kertészt

  Súlyos fejsérülést szenvedett fûnyírás közben egy férfi Nagy-Britanniában, ám késõbb kiderült, hogy nem a gép lökött fel egy követ, hanem valaki fejbe lõtte, bár feltehetõen nem szándékosan.

 • 42 centet vett ki a szökõkútból, floridai fogdába került M. László

  Budapest - Fogdába került egy M. László nevû, a floridai Bonita Springsben élõ magyar állampolgár, aki hétfõn a közeli Naples város egyik plázájának szökõkútjából 42 dollárcentet (62 forint) "lopott el".

 • Strandolás közben fogták el a bankrablót

  A strandon fogták el a rendõrök a július elején elkövetett újpesti bankrablás gyanúsítottját.

 • Leszúrta volt barátját egy 17 éves lány

  Leszúrta három évvel idõsebb barátját egy 17 éves lány Temes megyében, mivel az elhagyta. Három nappal a szakítás után békülésért könyörgött a fiúnak, a visszautasítást már nem bírta elviselni, és egy késsel mellkason szúrta volt barátját.

 • Késsel támadt egy 12 éves fiúra egy 35 éves csuklyás férfi

  Késsel támadt egy férfi egy 12 éves fiúra Nagykanizsán, az utcán, miután pénzt és cigarettát követelt tõle.

 • Lemásolta fõnöke felségének életét egy brit nõ

  Rettenetes felfedezést tett egy brit nõ. Az asszonynak a rendõrség szólt, hogy férje egykori titkárnõje egy az egyben ellopta az éltét. A bekattant adminisztrátor több millió forintnak megfelelõ összeget lopott munkáltatójától, hogy úgy nézhessen ki és olyan éltet élhessen, mint fõnöke felesége.

 • Levetkõztette és megverte élettársát

  Büntetõeljárást indított a rendõrség azzal a férfival szemben, aki több órára foglyul ejtette és bántalmazta volt élettársát Nagyhalászon.

  A szabolcsi kisvárosban élõ 47 éves férfi az eddigi információk szerint szerdán a hajánál fogva rángatta be a házába a volt élettársát. Ezután akarata ellenére órákon át ott tartotta a nála tíz évvel fiatalabb nõt, letépte a ruháját, megverte, a telefonját pedig összetörte, nehogy segítséget hívhasson.

  Az erõszakos cselekménynek végül a rendõrök vetettek véget, akik személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés kísérlete miatt indítottak eljárást a gyanúsított ellen. A férfihoz látogatóba érkezõ asszony egyébként - egy veszekedést követõen - már a délelõtt kihívta az egyenruhásokat, akkor azonban még nem tett feljelentést, így a járõrök csak a jogaikról tájékoztathatták a pár két tagját.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%