rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Saját fia okozta az ûrhajós halálát

 • Share on Tumblr

  Saját fia gázolta halálra a NASA ûrhajósát, akinek az Öböl-háborút és több ûrutazást is sikerült túlélnie.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Alain G. Poindexter családjával nyaralt Floridában, amikor a katasztrófa történt.

  Két fiával ment be a tengerbe, hogy együtt jet skizzenek. Õ állítólag kisebbik fia, Samuel jármûvének hátsó ülésén ült, amikor nagyobbik fia, Zachary egy másikkal beléjük rohant. Egyik fiának sem történt baja, neki azonban esélye sem volt. A parton megpróbálták még visszahozni az életbe, de a kórházba szállítás közben meghalt.

  A századosi rangban szolgáló katona elõször négy éve járt az ûrben az Atlantis fedélzetén, utoljára pedig a Discoveryn 2010-ben. A Nemzetközi Ûrállomáson õ állt a mellett az ûrhajósnõ mellett, akinek a súlytalanság állapotában leomló hatalmas hajzuhatagának képe bejárta a világsajtót.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lopáson ért egy férfit, ezért eszméletlenre verték a rendõrt

  Kétszáznegyven rendõrt vezényeltek ki szerda este a Pest megyei Turára, mert egy lopás közben tetten ért helybéli és a segítségére sietõk rátámadtak egy szintén a faluban lakó, de szolgálaton kívüli rendõrre. A súlyosan megsérült rendõrre támadók közül kettõt elfogtak.

 • Vascsõvel kérte számon kedvenc fazekát

  Vascsõvel verte össze az apját és vér szerinti testvérét egy húszéves fiú Nagyhajmáson. A családtagok elmondása szerint azért, mert nem találta meg a kedvenc fazekát.

 • Szamurájkarddal akarta lefejezni az énekesnõt két férfi

  Két férfi azt tervezte, hogy egy szamurájkarddal lefejezi a hírességet, a testét pedig egy folyóba vetik. Egy sasszemû szomszédnak köszönhetõ, hogy tervüket nem sikerült véghezvinniük.

 • Cápatámadás áldozata lett egy 22 éves szörfös

  Cápatámadás következtében életét vesztette egy 22 éves szörfös hétfõn a Franciaországhoz tartozó Réunion szigetén.

 • Elkapták, de el is engedték a nepper nagyit

  79 éves drogdílert csíptek fülön Szentpétervárott, ráadásul nem is egészen kis halat, hanem nagyobbacskát, mivel Baba Tonya az egyik fõellátó az orosz városban.

 • Állatokkal közösült egy háromgyerekes nõ

  Videóra vette, ahogy állatokkal izgatta magát, majd lemészárolta õket. Az olasz rendõrség letartóztatta a 40 éves anyát, majd végül felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és 1.28 millió forintnyi bírságot kellett fizetnie.

 • Megöltek egy kamionsofõrt az M0-on

  Megöltek egy orosz kamionost az M0-s autóút alacskai pihenõhelyénél; a határrendészek a bûncselekmény után néhány órával a záhonyi határátkelõnél elfogták a gyanúsítottakat, egy ukrán férfit és társát.

 • Várandós prostituáltat késeltek halálra Kecskeméten

  Összeszurkálva találták meg annak a 20 éves prostituáltnak a holttestét, akit Kecskeméten, a Juhász utcában öltek meg.

 • Lopott autókat bontottak - a telephely megvan, a tulajdonost keresik

  Lopott autók alkatrészeit találták meg a rendõrök egy XVII. kerületi telephelyen. Egy nagy értékû Audi alkatrészeit már sikerült beazonosítaniuk a rendõröknek, a telephely tulajdonosát azonban még keresik.

 • 11 halottja és 49 sérültje van a súlyos buszbalesetnek

  Súlyos buszbaleset történt péntek reggel a Vietnam középsõ részén fekvõ Khanh Hoan tartományban. A közlekedési rendõrség szerint 11 halottja és 49 sérültje van a szerencsétlenségnek.

 • Egy kismama sérült meg a soproni balesetben

  Baleset történt a soproni Besenyõ utca és az Ágfalvi út keresztezõdésében, két autó ütközött egymásnak.

 • Téves lakást 'beleztek ki'

  London - Tévesen "beleztek ki" egy lakást a bontómunkások Nagy-Britanniában, mert az önkormányzat rossz címet adott meg nekik.

  A lakás tulajdonosa vakációról érkezett haza, amikor döbbenten szembesült a pusztítással: kiszedtek minden mozdíthatót konyhájából, fürdõszobájából.

 • Álkulccsal dolgoztak az egri betörõk

  Több mint kétszáz lopott tárgyat találtak annál a három férfinél, aki a feltételezések szerint június óta mintegy húsz betörést követett el Egerben és a város környékén - közölte az egri rendõrkapitányság felderítési alosztályának vezetõje csütörtökön sajtótájékoztatón.

 • Kártérítõ betörõ

  Berlin - Kétszer is meglepõdhettek egy boltocska tulajdonosai Németországban: elõször, amikor reggel feltörve találták üzletüket, másodszor, amikor a betörõ kártérítette õket.

  A lelkiismeretes tettes cigarettát és szeszes italt vitt el a kioszkból egy éjjel, 4300 euró - 1 millió forintnyi - kárt okozva.

 • Ne tessék szólni anyukámnak, hogy megpróbáltam kirabolni!

  "Ne szóljon anyámnak!" - kérlelte a boltost egy rablással próbálkozó az Egyesült Államokban, mielõtt elszelelt.

 • Hamis okmányok banki csaláshoz

  2008. november 6-án a nagylaki határátkelõhelyen a Rendõrség és Vám És Pénzügyõrség összehangolt tevékenységének köszönhetõen két román állampolgárnál több hamis okmányt találtak.

  A két román férfi Németországba igyekezett, hogy ott a hamis okmányokkal banki hitelekhez jussanak

 • Öt személyi sérüléssel járó baleset Békés megyében

  Békés megyében kedden öt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, kettõben gyerekek sérültek meg. Gyulán egy teherautó ütött el egy gyereket, Békéscsabán egy mopedautó. Mindketten megúszták könnyû sérüléssel.

 • Úttesten átszaladó gyalogost gázoltak halálra Budapesten

  Egy, az úttesten a gépkocsik között átszaladó gyalogost gázoltak el a budapesti VIII. kerületi Blaha Lujza téren.

 • Patikarablók gázolták halálra Karen Schmeer amerikai filmest

  Egy patika elleni rablótámadás indirekt áldozata lett New Yorkban Karen Schmeer amerikai filmes, aki vágóként mûködött közre több díjnyertes dokumentumfilm elkészítésében.

 • Rendõrök védik a megkéselt nõt és családját

  A BRFK elrendelte annak a VII. kerületi óvodában dolgozó nõnek - illetve családjának - a személyi védelmét, akit szerdán késelt meg a volt élettársa a munkahelyén - közölte Pap Judit, a BRFK sajtóügyeletese.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%