rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Önkényuralmi jelképet festettek a Petõfi-szoborra

 • Share on Tumblr

  A rendõrök elkaptak egy 15 éves fiút, aki azt mondta, egy füves cigi után kezdtek „tegelni” a téren.

  A makói nyomozók kiderítették, hogy a három fiatal szombat estére beszélt meg találkozót. Úgy döntöttek, elszívnak egy marihuánás cigarettát, majd elindulnak "tegelni". Elõször egy füves cigit szívó pálcikaembert festettek a Petõfi tér járdájára, majd összefirkáltak egy padot. Ezután rajzolt egyikük egy horogkeresztet a Petõfi-szobor talapzatára.

  A fiatalembernek önkényuralmi jelkép használata és rongálás miatt kell felelnie, míg társai ellen csak rongálás miatt indult eljárás.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kisbusz és személyautó ütközött Várpalotánál

  Egy ember meghalt, két másik pedig súlyosan megsérült szerdán egy balesetben a 8-as fõúton.

 • Rajtavesztett Röszkén a papagájcsempész

  Szeged - Bár letakarták - vélhetõen azért, hogy ne beszéljen - a vámosok fölfedezték azt a jákó papagájt, melyet egy szerb férfi akart Magyarországra csempészni a röszkei határátkelõhelyen.

 • Ölt, mégis szabadlábon maradt

  Szabadlábon maradhatott az a férfi, aki pár napja olyan brutálisan összevert egy nõt a pesti Örs vezér terén, hogy az a hétvégén belehalt sérüléseibe.

 • Két biciklist is elgázolt a cserbenhagyó

  Országos elfogatóparancsot bocsátott ki a rendõrség az ellen az autós ellen, aki kedden este két kerékpárost is elgázolt, de mindkét baleset után segítségnyújtás nélkül hajtott tovább Hódmezõvásárhelyen.

 • Feladta magát a két embert megölõ presszós

  Õrizetbe vette a rendõrség vasárnap délután azt a férfit, aki sörétes fegyverrel megölte két haragosát, egy szóváltás után, délelõtt, Gyõrben.

 • Hamis dvd-ket foglaltak le

  Több mint kétezer hamis dvd-lemezzel bukott le egy horti férfi; a vám és pénzügyõrök szerzõi, illetve szerzõi joghoz kapcsolódó jogok megsértése bûncselekmény miatt indítottak ellene eljárást.

 • Életfogytig tartó fegyházra ítélték az idõs házaspárt megölõ férfit

  Elsõfokon életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Kecskeméti Törvényszék csütörtökön azt a 29 éves férfit, aki a vád szerint 2009-ben megölt egy idõs házaspárt Helvécián. M. Sándor legkorábban 40 év múlva szabadulhat.

 • Felesége hátába döfte a konyhakést a vita közben

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a nõ, akit férje késelt meg mányi otthonukban. A férfit a rendõrök a helyszínen elfogták.

 • Halálra gázolt egy embert a vonat

  Életét vesztette egy ember, akit elgázolt a vonat Tatabánya külterületén, a Csónakázó-tónál kedd este - adta hírül a rendõrség.

 • Bezárták a bangkoki nemzetközi repülõteret

  Bezárták a bangkoki nemzetközi repülõteret kedd este, mert a kormányellenes tüntetõk elfoglalták a fõ terminált - közölte a repülõtér és az azt felügyelõ hatóságok.

 • Halálos karambol a 68-as úton

  A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2014. május 28-án 16 óra 13 perckor – eddig tisztázatlan okból – egy Renault és egy Suzuki típusú személygépkocsi ütközött össze frontálisan a 68-as főútvonal 18+300-as kilométerszelvényénél.

 • 15 év börtön Skypolásért

  Új törvényt hoztak Etiópiában: 15 év börtönt kaphat az, aki 30 másodpercet beszél Skype-on vagy a Google Talkon.

 • Élettársát bántalmazta egy 71 éves férfi

  Élettársát bántalmazta az a hajdúsámsoni férfi, akit a Készenléti Rendőrség járőrei fogtak el.

 • Mezõgazdasági vontató és kisteherautó ütközött Miskolcnál

  Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Miskolc és Kistokaj között a 3-as számú fõúton szerdán kora reggel.

 • A holttest rég elõkerült, az ügy gyûrûzik tovább

  Minden jel szerint nem azok a harci kutyák ölték meg tavaly nyáron Takács Dominikot, amelyeket a rendõrök a család monori erdei házának udvarán találtak két és fél hónappal a kisfiú halála után - áll a pénteki Népszabadságban. Minden jel szerint nem azok a harci kutyák ölték meg tavaly nyáron Takács Dominikot, amelyeket a rendõrök a család monori erdei házának udvarán találtak két és fél hónappal a kisfiú halála után.

 • Kinevette haldokló gyermekét, 7 év börtönt kapott

  Elítélték azt a brit asszonyt, aki 3 éves lánya halálát okozta. A nõ nem bánta meg tettét, sõt viccet csinált az elhunyt gyerekbõl.

 • Romániában száznál is több kiskorút erõszakoltak meg

  Több mint száz kiskorút erõszakoltak meg vagy használtak ki szexuálisan Romániában az év elsõ három hónapjában - tette közzé hétfõn a román gyermekvédelmi hatóság.

  A rendõrséghez érkezett feljelentések szerint összesen 103 panasz bizonyult valósnak. Az ügyészek 36 esetben indítottak büntetõjogi vizsgálatot a gyanúsított személyek ellen.

  Az összesített adatokból kiderült, hogy egy tucat fiút és 91 lányt érte emiatt súlyos testi és lelki trauma. Többségük 14 éven felüli, de majdnem ugyanolyan arányban fordulnak elõ az áldozatok között a 7 és 14 év közöttiek is. A gyermekvédelmi hatóság szerint az ilyen esetek szinte egyforma arányban fordulnak elõ városon és vidéken.

 • Bocs a karambolért, de bankrablásból rohanok...

  Stockton - Meg akarta osztani zsákmányát egy bankrabló férfi egy nõvel, mert menekülés közben belehajtott az autójába.

  Az eset az Egyesült Államokban történt, Kaliforniában.

 • Emelkedik a szabálysértési bírság összeghatára

  Január elsejétõl emelkedik a szabálysértési és a helyszíni bírság összeghatára a módosított törvény értelmében.

 • A Facebook segítségével fogták el a betörõt

  Welleington - Az egyik közösségi hálózatportál, a Facebook segítségével azonosított és fogott el egy betörõt az új-zélandi rendõrség.

  Queenstown rendõrsége feltette a kapcsolati hálóra a biztonsági kamera felvételeit, amelyeken jól látható a férfi arca, amint megpróbál betörni az egyik helyi taverna széfjébe.