rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Kizuhant a napfénytetõn, de szerencsésen megúszta

 • Share on Tumblr

  Hihetetlen szerencséje volt annak a fiatalembernek, aki egy baleset következtében autója napfénytetõjén zuhant ki és apróbb sérülésekkel megúszta.

  A férfi autóját a barátnõje vezette, mikor elvesztette uralmát a jármû felett és egy kerítés falának csapódott. Az autó olyan nagy sebességgel ment, hogy átlendült ezen az alacsony falon és oldalra borult, ekkor zuhant ki a férfi az ablakon. Arccal a földre esett, ám azonnal talpra pattant és barátnõje segítségére sietett.

  A baleset zajára az ott lakók is felriadtak.

  - A hálószobában voltunk a feleségemmel, a zajra kinéztünk az ablakon és döbbenten láttuk, hogy egy összetört autó van a kiskertünkben. A harmincas éveiben járó fiatalok az roncs elõtt ölelkeztek, én meg azon töprengtem, hogy hogy az ördögbe maradtak életben? – mondt a Howard.

  A balesetet az idõs házaspár kertjében elhelyezett biztonsági kamera rögzítette. A fiatalok kisebb sérülésekkel megúszták a kalandot.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Trükkös tolvajok loptak meg egy 87 éves, idős férft

  A trükkös tolvajok kőolajkutatónak adták ki magukat, s az áldozat kertjében akartak mérni, egy pénzfelváltás aztán 700 ezer forintjába került egy 87 éves férfinak.

 • Vámpírokat állítottak bíróság elé Új-Zélandon

  Vádat emeltek két férfi és egy és egy nõ ellen Új-Zélandon, akik összeharapdáltak egy férfit és ittak a vérébõl.

 • Holtan találtak egy nyugdíjas férfit Törökszentmiklóson

  Holtan találtak rá egy eltûntként keresett nyugdíjas férfira Törökszentmiklóson.

  A Jász-Nagykun-Szolnok megyei város rendõrkapitányságára csütörtökön hozzátartozók jelentették be, hogy egy 64 éves helybéli férfi elõzõ nap eltávozott lakásáról, és azóta nem adott magáról életjelet. A rendõrség a bejelentést követõen azonnal megkezdte az eltûnt felkutatását, ám a tegnapi napon már nem bukkantak az illetõ nyomára.

 • Vádjavaslat a városnézõ kisvonat sofõrje ellen

  Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendõrség annak a városnézõ kisvonatnak a vezetõjével szemben, amely a nyáron csaknem halálra gázolt egy gyalogost Szeged belvárosában. A nyomozás egyebek közt megállapította, hogy a sofõr nemhogy tömegközlekedési jármû, de más gépkocsi vezetésére sem alkalmas.

 • Nem tudta befejezni az elõzést, árokba csapódott egy autós Somogyvárnál

  Árokba csapódott, majd felborult egy személyautó Somogyvár külterületén szerda délután; a jármû vezetõjét súlyos sérülésekkel, mentõhelikopterrel szállították a kaposvári kórházba.

 • Ügyelni kell a léptekre Moszkvában, lopják a csatornafedõket

  Moszkva - Könnyen az alvilágban köthet ki az ember Moszkvában sétálva. A milliós nagyvárosban több mint kétezer csatornafedõt loptak el fémtolvajok az elmúlt évben - idézte csütörtökön az Interfax orosz hírügynökség a moszkvai vízügyi felügyelõség jelentését.

 • Januártól börtönbe mennek a színesfémtolvajok

  Elloptak színesfémtekercseket Szarvason, legalább 1 millió forint a kár. Januártól már börtön jár a színesfémlopásért és ellenõrzéskor lefoglalhatják az autót is, amiben a lopott áru van. Az illegális színesfém-kereskedelem évente 15 milliárdos kárt okoz az országnak. Egy kereskedõ azt mondja, az új törvénnyel az állam azoknak a kereskedõknek az életét nehezíti meg, akiket eddig is tudott ellenõrizni.

 • Letarolta az autót és a mellette álló nõt a teherautó

  Halálos kimenetelû baleset történt Szolnok külterületén a 4-es sz. fõút 103 km szelvényénél - tájékoztatta honlapunkat Szabó Zita százados, a megyei rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Három tinédzser kifosztott és agyonvert egy családapát

  Három tinédzsert tartóztattak le Amerikában, akik kirabolták és megöltek egy 63 éves családapát.

 • Hangtompítós kispuska került elõ a kocsmából

  Egy 22-es kaliberû, hangtompítóval felszerelt kispuskát, valamint lõszereket találtak a rendõrök egy csanádpalotai kocsmában. A fegyver tulajdonosa nem rendelkezett fegyvertartási engedéllyel, ezért eljárás indult ellene.

 • Eladta a veséjét, hogy megvehesse álmai mobilját

  Egy kínai kamasz kész volt az egyik veséjét is eladni, hogy megvehessen egy iPad2 táblagépet és egy iPhone mobiltelefont.

 • Rajtavesztett Röszkén a papagájcsempész

  Szeged - Bár letakarták - vélhetõen azért, hogy ne beszéljen - a vámosok fölfedezték azt a jákó papagájt, melyet egy szerb férfi akart Magyarországra csempészni a röszkei határátkelõhelyen.

 • Meccset nézett a férj, ezért szúrta mellkason a felesége

  A kelleténél sokkal jobban zokon vette egy feleség, hogy a foci EB kezdetekor férje elkapcsolta a tévét a kedvenc sorozatáról, de végül mégis õ húzta a rövidebbet: most jó ideig egyáltalán nem nézhet semmit.

 • Sörözés közben adta fel magát egy körözött bûnözõ Pécset

  Sörözés közben adta fel magát a rendõröknek egy férfi Pécsett, akit azért köröztek, mert nem kezdte meg letölteni jogerõs szabadságvesztését.

 • Autótolvajokat üldöztek Gyõrben

  Kétszáz kilométeres óránkénti sebességgel menekültek a rendõrök elõl bûnözõk éjszaka Gyõrben; a Németországban meglovasított, lopott szlovák rendszámmal felszerelt kocsi meglett, a benne ülõ három embert még keresik - közölte a városi rendõrség bûnügyi osztályának vezetõje.

 • Orális szexet követelt fiától

  Hat évig erõszakolta saját fiát egy 47 éves apa az ausztráliai Queenslandben. A volt rendõr orális szexre és megszámlálhatatlan önkielégítésre kényszerítette fiát, így nevelte a szexuális életre tíz éves kora óta. A súlyos depressziótól szenvedõ apa mindössze három évet kapott a szexuális bántalmazásért.

 • Rablókat keresnek - képekkel

  A Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság Rablási Alosztálya büntetõeljárást folytat rablás bûntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

  Ismeretlen elkövetõk 2009. január 16-án 08 óra körüli idõben fejükön símaszkot viselve bementek Kiskunlacházán egy ékszerüzletbe.

 • Hamisított forgalmi rendszámcserével

  Hamisított forgalmi engedéllyel és más jármûre kiadott rendszámtáblával akart az országból a Röszkei Autópálya Határátkelõhelyen kilépni egy szerb állampolgárságú férfi.

 • Nem büntethetõ a 9 éves betörõ

  Két tizenéves és egy 9 éves fiú tört be egy óvodába Hódmezõvásárhelyen. Eredetileg játszani akartak, aztán kábeleket és elektronikai eszközöket loptak. Kiderült, hogy korábban már egy lakásba és egy üzletbe is betörtek.

 • Harapott is az MP3 lejátszóért a tizenéves

  Õrizetbe vettek egy fiatalkorút, aki – feltehetõleg az anyjával – kirabolt egy középiskolást szerda délután Palánkon.