rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Két autó is árokba hajtott Vas megyében

 • Share on Tumblr

  Huszonöt perc különbséggel két autó is árokba hajtott Vas megyében, az egyik kocsi sofõrje életét vesztette, a másik autó vezetõje és egyik utasa súlyosan megsérült.

  Vasárnap délután 17 óra 25 perc körüli idõben halálos kimenetelû közlekedési baleset történt Vönöck és Kemenesmagasi között, a 8412-es számú úton.

  Egy 33 év körüli kemenesmagasi nõ Suzuki típusú személygépkocsival közlekedett Kemenesmagasi felõl Vönöck irányába, amikor eddig tisztázatlan okból kifolyólag áttért a szemközti sávba, majd a vízelvezetõ árokba hajtva, egy fának csapódva állt meg. A gépkocsit vezetõ nõ az ütközés következtében a helyszínen életét vesztette.

  Nem sokkal késõbb, 17 óra 50 perc körüli idõben a 86-os számú fõút Váti elkerülõ osztott pályás szakaszán személyi sérüléses közlekedési baleset történt.

  Egy szombathelyi férfi Ford típusú személygépkocsival közlekedett Szeleste felõl Szombathely irányába, amikor tisztázatlan körülmények között letért a menetiránya szerinti bal oldali útpadkára. A sofõr azért, hogy a szalagkorlátnak történõ ütközést elkerülje, jármûvét az útra visszakormányozta, amelynek során azonban elvesztette uralmát az autó felett és átsodródva a menetiránya szerinti a jobb oldalra, a vízelvezetõ árokba csapódott, többször megpördült és a tetejére borulva állt meg.

  A baleset során az elsõdleges információk szerint a gépjármû vezetõje és egyik utasa, akit a helyszínrõl mentõhelikopterrel szállítottak kórházba súlyos, míg másik utasa, könnyû sérüléseket szenvedett.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Bankrablófogó gyakorlat felbérelt színészekkel

  Peking - Színészeket bérelt fel bankrablásra a rendõrség két vezetõje egy kínai városban - de csak gyakorlatozás végett.

  A rablás mûvi voltát csak Csencsu (Zhenzhou) város rendõrfõnöke és a helyettese tudta, meg a négy színész. Utóbbiak egy postabankot támadtak meg, lefegyverezték a biztonsági személyzetet, mindenkit a padlóra parancsoltak és elrabolták egy ügyfél táskáját, benne 4 millió frontnyi összeggel.

 • Rendõrt stoppoló határsértõk

  Szeged - Balszerencséjükre egy nyugdíjas rendõrt stoppoltak le szerb határsértõk Szegeden.

  A négy stoppos azt kérte a volt rendõrtõl, hogy 200 euróért vigye el õket Budapestre. A sofõr elfogadta az ajánlatot, ám amint az idegenek beszálltak autójába, nyomban a Szegedi Rendõrkapitányságra hajtott velük. A határsértõk csodálkoztak, hogy milyen gyorsan megérkeztek, aztán "kattant rajtuk" a bilincs.

 • Rénó kutya szagolta ki a tunyogmatolcsi tolvajt

  Nyomkövetõ kutya buktatta le egy lopássorozat elkövetõjét Tunyogmatolcson. Rénó szerdán segített megtalálni a tolvajt a Fehérgyarmathoz közeli településen, ahol az egyik ház udvaráról használati tárgyakat loptak el.

 • Rendõrrel állt sorba bankot rabolni

  Egyenruhás rendõrrel a háta mögött állt sorba bankot rabolni egy nõ az Egyesült Államokban - sikertelenül.

 • Félig meztelen holttestet találtak a patakban

  Holttestet találtak egy szlovák Csebény község melletti patakban. Az áldozat egy 26 éves helyi férfi. A vízben a hátán feküdt, a nadrágja le volt tolva a bokájáig.

 • Késelés Budapesten

  Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy 2010. szeotember9.-én csütörtökön éjjel a Tömõ utcában szólalkozott össze két férfi, a vita tettlegességig fajult, végül az egyik férfi kést rántott és megszúrta a másikat. Az elkövetõ elmenekült a helyszínrõl, de a rendõrök adatgyûjtést követõen, röviddel az eset után Budafokon elfogták.

 • Kutyahûtlenség

  Kutya árulta el komódban rejtõzõ gazdáját a rendõröknek Németországban.

 • Nyolc emberrel végzõ sorozatgyilkost fogtak el Amerikában

  Chicago - Nyolc ember, köztük egy kétéves kisgyermek és egy 93 éves aggastyán megölésével gyanúsított ámokfutó sorozatgyilkost fogtak el a rendõrök Amerikában kedden, egy nappal azután, hogy több államra kiterjedõ körözést adtak ki ellene.

 • Brutális gyilkosság Dorogon

  Újabb gyilkosság és újabb eredményes nyomozás Komárom-Esztergom Megyében. A rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztálya a Dorogi Rendõrkapitányság nyomozóinak segítségével 5 és fél óra alatt elkapták a gyilkosokat, annak ellenére, hogy elsõként semmilyen adat nem állt a nyomozók rendelkezésére. Nem tudták ki az áldozat, hol és mivel gyilkolták meg, mi lehetett az indok és kik lehettek az elkövetõk. Az áldozat kilétét telefonja segítségével sikerült megállapítani. Alkalmi munkaadóját felhívva derült ki, hogy ki az a férfi, akit holtan találtak a közterületen.

 • Négy nagy értékû gépkocsit loptak el

  Több jármûvet tulajdonítottak el egy szegedi autókereskedésbõl a hétvégén, mely ügyben a lakosság segítségét is kérjük.

  Ismeretlen tettesek szombat és vasárnap dél között behatoltak az egyik szegedi alsóvárosi autókereskedésbe, és négy nagy értékû gépkocsit tulajdonítottak el, melyek értéke összesen megközelíti a 30 millió Ft-ot.

 • Laptoptolvaj tartalmas jósága

  Boldoggá tett egy professzort egy tolvaj Svédországban: ellopta a tudós laptopját, de visszaküldte a tartalmát, mármint a benne lévõ szöveget.

 • Halottnak hazudta magát

  Halottnak hazudta magát egy férfi az Egyesült Államokban, hogy ne ítélje el a bíróság engedély nélküli autóvezetésért.

 • Cserbenhagyásos gázolás - meghalt a gyalogos

  Cserbenhagyásos gázolás történt hétfõ este Bátaszéken, az elütött kerékpáros életét vesztette.

 • Felesége levágott fejét is magával vitte a redõrségre

  Még a legtapasztaltabb rendõrök ereiben is meghûlt a vér, amikor péntek hajnalban egyszercsak besétált a dorgakonai kapitányságra egy 45 éves férfi. A zöldségesként dolgozó Deepak Bakti a jobb kezében ugyanis egy húsvágó bárdot, bal kezében pedig felesége levágott fejét tartotta.

 • Többször megpördülve, az árokban landolt egy autó

  Egy nő sérült meg a zalaegerszegi balesetben. Eddig még tisztázatlan körülmények között elvesztette uralmát járműve felett; először letért a jobb oldali útpadkára, majd a vízelvezető árokban kétszer megpördült a saját tengelye körül és végül a tetején állt meg.

 • Orvosi maszkban raboltak lottózót

  Arcát orvosi maszkkal eltakaró férfi rabolt ki egy fõvárosi lottózót - közölte a BRFK sajtóügyeletese az MTI-vel.

 • Gyújtópalackot dobtak a fõvárosi házra

  Gyújtópalackot dobtak egy családi ház bejárati ajtajára csütörtökön hajnalban Budapesten - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.

 • Magára hagyott csecsemõt néztek bombának

  Bombának néztek egy csecsemõt Afganisztánban egy út szélén a katonák, riasztották is hozzá a tûzszerészeket.

 • Meghalt a Budapesten megkéselt férfi

  A kórházban meghalt az a férfi, akit kedd délután nyaktájékon szúrtak Budapest XX. kerületében.

 • Az olimpiai médiabusz összeütközött egy biciklissel, a kerékpáros nem éle túl

  A londoni Olimpia Park közelében halálos balesetet szenvedett szerda este egy biciklis.