rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Két autó is árokba hajtott Vas megyében

 • Share on Tumblr

  Huszonöt perc különbséggel két autó is árokba hajtott Vas megyében, az egyik kocsi sofõrje életét vesztette, a másik autó vezetõje és egyik utasa súlyosan megsérült.

  Vasárnap délután 17 óra 25 perc körüli idõben halálos kimenetelû közlekedési baleset történt Vönöck és Kemenesmagasi között, a 8412-es számú úton.

  Egy 33 év körüli kemenesmagasi nõ Suzuki típusú személygépkocsival közlekedett Kemenesmagasi felõl Vönöck irányába, amikor eddig tisztázatlan okból kifolyólag áttért a szemközti sávba, majd a vízelvezetõ árokba hajtva, egy fának csapódva állt meg. A gépkocsit vezetõ nõ az ütközés következtében a helyszínen életét vesztette.

  Nem sokkal késõbb, 17 óra 50 perc körüli idõben a 86-os számú fõút Váti elkerülõ osztott pályás szakaszán személyi sérüléses közlekedési baleset történt.

  Egy szombathelyi férfi Ford típusú személygépkocsival közlekedett Szeleste felõl Szombathely irányába, amikor tisztázatlan körülmények között letért a menetiránya szerinti bal oldali útpadkára. A sofõr azért, hogy a szalagkorlátnak történõ ütközést elkerülje, jármûvét az útra visszakormányozta, amelynek során azonban elvesztette uralmát az autó felett és átsodródva a menetiránya szerinti a jobb oldalra, a vízelvezetõ árokba csapódott, többször megpördült és a tetejére borulva állt meg.

  A baleset során az elsõdleges információk szerint a gépjármû vezetõje és egyik utasa, akit a helyszínrõl mentõhelikopterrel szállítottak kórházba súlyos, míg másik utasa, könnyû sérüléseket szenvedett.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Emberi mulasztás okozta a luxori hőlégballon-balesetet

  Emberi felelősséget, a műszaki ellenőrzés elmulasztását állapította meg az egyiptomi hatóságok hivatalos jelentése a februári luxori hőlégballon-balesetről, amelyben 19 ember, köztük egy magyar állampolgár vesztette életét.

 • Tehervonat gázolt halálra egy férfit

  Éjfél körül elütött a tehervonat egy férfit. Az 56 éves férfi Zólyom-város környékén szeretett volna átmenni a síneken, de nem vette észre az arra haladó vonatot.

 • Megöltek egy 61 éves férfit Pilisszentiván külterületén

  Megöltek egy 61 éves hajléktalan férfit Pilisszentiván külterületén múlt szombaton, a rendõrök hétfõn és kedden elfogták a négy feltételezett elkövetõt.

 • Megerõszakolta 11 éves kislányát az apa

  Megerõszakolta 11 éves kislányát, majd felvágta az ereit O. János. Az abaligetiek szerint azért esett neki a férfi a lányának, mert felesége megcsalta, és így akart bosszút állni rajta.

 • 11 embert találtak egy tartálykocsiban Nagylaknál

  Tizenegy moldáv állampolgárt próbált Magyarországra csempészni egy román férfi csütörtökön a nagylaki határátkelõnél egy tartálykocsiban, a vámosok felfedezték a bûncselekményt - tájékoztatta Némedi Varga Éva, a vám- és pénzügyõrség regionális parancsnokságának sajtóreferense szerkesztõségünket.

 • Kamionba rohant egy busz - egy ember életét vesztette

  Egy pótkocsis teherautóba csapódott a 25 embert szállító busz. Egy utas meghalt, hatan megsérültek. A héten ez már a harmadik halálos buszbaleset.

 • Tömegkarambol az M5-ösön - egy ember életét vesztette

  Három autó rohant egymásba az autópályán. Ha teheti, kerülje el az útszakaszt!

 • 10 éves kislányt gyanúsítanak egy csecsemõ megölésével

  A gyerek nevét még nem hozták nyilvánosságra. Annyit lehet tudni, hogy egy három hónapos csecsemõ haláláért felelõs.

 • Öngyilkos lett egy rab Gyõrött

  Saját kezével vetett véget az életének egy emberölési kísérlet miatt fogva tartott férfi Gyõrben.

  A rendõrség kizárta az idegenkezûséget. Bizonyos, hogy a rab lepedõjébõl kötözött hurokkal akasztotta fel magát.

 • Ágyalatti betörõ

  Ágy alá bújt egy betörõ a rendõrség elõl Nagy-Britanniában, és sikerült észrevétlen maradnia, mígnem óvatosan kimászott, és a felette fekvõ házigazda elfogta.

 • Mindent a zászlóért

  Bûnügyi vizsgálatot indítottak a rendõrök egy Maros megyei, szovátai férfi ellen, aki a szovátai polgármesteri hivatal épületének egyik falára székely zászlót tûzött ki, majd egész nap õrizte egy baltával.

 • Terroristavezérrel végeztek

  Az indonéz rendõrség feltehetõen a Jemaah Islamiyah szélsõséges iszlamista csoport Dulmatin néven ismert vezetõjét ölte meg.

 • Rendõrõrsön kötött ki az ámokfutó menyasszony

  Ungvár - Rendõröknek kellett megfékezni egy menyasszonyt a dél-ukrajnai Energodar városban, mert az esküvõre és újdonsült férjére ráunva kocsikázni indult.

 • Rádőlt focikapu miatt vesztette életét egy kisfiú

  Egy 10 éves kisfiú meghalt a sportpályán, halált okozó gondatlan veszélyeztetés gyanújával nyomoznak.

 • Autólopósat játszott az autótolvaj letartóztatásakor

  Éppen autótolvajos videojátszadozás közben vettek õrizetbe egy igazi autótolvajt az Egyesült Államokban.

 • Újabb hat gyanúsított a BKV-botrányban

  Hat személlyel közölt újabb gyanúsítást szerdán a BRFK gazdaságvédelmi fõosztálya a BKV-val kapcsolatos büntetõeljárás kapcsán - olvasható a rendõrség honlapján. A gyanúsítottak között szerepel Tóthfalusi György, Regõczi Miklós, Zelenák Tibor, Horváth Éva, Mesterházy Ernõ és egy kommunikációs vezetõ is. A házkutatások jelenleg is tartanak.

 • Iskolabusz ütközött kamionnal

  Egy ember meghalt, 15-20 megsérült, köztük gyermekek egy busz és egy kamion balesetében Tiszafüreden hétfõ reggel.

 • Kerék (el)kötõk õrizetben…

  Két autótulajdonos is keréklopást jelzett csütörtökön kora reggel a Rigó utcából. A társasház területére a kerítésen keresztül ment be ismeretlen tettes és egy Suzuki SX4, valamint egy Toyota Yaris mind a négy kerekét leszerelte és eltulajdonította. A két gépkocsiban keletkezett lopási kár 100.000-100.000 forint. A nyomozók késõn éjjel fogták el a két feltételezett elkövetõt. Elfogásukkal úgy tûnik megszûnhetnek a rejtélyes keréklopások a városban…

 • Halálra vertek egy 58 éves férfit Hajdúszováton

  Halálra vertek egy 58 éves férfit Hajdúszováton.

 • Újra kellett éleszteni egy munkást a 4-es metró építésénél

  Újra kellett éleszteni egy munkást a budapesti 4-es metró építésénél, a Kálvin téri alagútban, kedd délelõtt. A munkások percek alatt 10-15 tagú csapatot szerveztek, és pallókon felszínre hozták bajba jutott társukat.