rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Szörnyethalt a nászútján a férj

 • Share on Tumblr

  Egy 45 éves brit férfi szörnyethalt, mikor portugáliai nászútján ifjú feleségével évõdött. A férfi véletlenül lezuhant egy szikláról.

  Brian Orton és felesége Portugáliába utaztak a nászútjukra, azonban a szerelmes kiruccanás rémálommá változott. Az friss házasok egy hegyen sétálgattak, mikor az asszony kitalálta, hogy lefényképezi férjét. A férfi játékból átmászott egy keskeny kõfalon a szikla peremén, hogy elbújjon neje elõl, azonban lába megcsúszott és a mélybe zuhant.

  Az asszony elõször nem értette hova tûnt a férje, azonban a falon átnézve rájött mi történt. Azonnal visszarohant a hotelbe és riasztotta az alkalmazottakat, akik hívták a mentõket. Ortont eltûnése után 90 perccel találták meg, akkor már halott volt.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Zuglói patikarablás - ki ismeri fel a támadót? (BRFK)

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Fõosztály Rablási Osztálya rablás bûntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az egyelõre ismeretlen személyazonosságú férfi 2009. március 30-án 19 óra 25 perc körüli idõben bement a Budapest XIV., Kassai téren található gyógyszertárba, ahol - feltehetõen fegyverrel - a bevétel átadására kényszerítette az ott tartózkodó alkalmazottakat. Miután a követelésnek eleget tettek, az elkövetõ a készpénzzel elmenekült a helyszínrõl. A bûncselekmény során lövés, személyi sérülés nem történt.

 • Órákig feküdt magatehetetlenül a kertben az idős néni

  Egy pölöskei férfi tett bejelentést 2014. október 9-én 19 óra 30 perckor, hogy a szomszédban lakó idős nénit már előző nap óta nem látta, és amikor átment a lakásához, az nyitva volt és hiába kereste az asszonyt, sehol nem találta.

 • 'Isten' kokaint árult

  Tampa - Õrizetbe vették "Istent" egy templom közelében az Egyesült Államokban, mert kokaint árult.

  Ez az Isten csupán nevében az: God Lucky Howardnak hívják, melybõl az elsõ név jelent Istent, a második pedig Szerencsést. A férfi ugyanakkor nem túl szerencsés, mert már nem elõször bukik le kábítószer-árulás közben, ezúttal egy templom közelében próbálta eladni kokainját balszerencséjére álcázott rendõröknek.

 • Véres merénylet Fallúdzsában

  Teherautóba rejtett pokolgéppel két öngyilkos merényletet követtek el csütörtökön az iraki Fallúdzsában; 15 ember életét vesztette és mintegy 150-en megsebesültek.

 • Két gyerek is megsérült egy motoros balesetben

  Megsérült két gyermek, mikor a motorral - melyen összesen hárman ültek - százas tempónál felborultak a Baranya megyei Belvárdgyulán. A kétkerekût vezetõ férfi súlyos sérüléseket szenvedett, a gyerekek - akiken semmiféle védõfelszerelés nem volt - horzsolásokkal és zúzódásokkal úszták meg a balesetet.

 • Közel egymillió dolláros lopás Moszkvában

  Moszkva - Közel egymillió dollárnyi értéket vittek el egy negyvenéves orosz üzletember moszkvai házából az újévi ünnepek alatt - közölte a rendõrség.

  Nem tudni, hogy pontosan mikor történt a betörés, mivel a család üdülni volt.

 • Bodrogba fulladt egy 28 éves férfi

  A Bodrogba fulladt egy 28 éves sátoraljaújhelyi férfi.

 • Beosont egy iskolába és megerõszakolt egy kisfiút egy szaúdi férfi

  DNS-teszttel bizonyították annak a szaúdi férfinak a borzalmas tettét, aki beosont egy iskolába és megerõszakolt egy kisfiút.

 • Továbbra sincs nyugalom Athénban

  Újabb zavargások és tüntetések voltak pénteken Görögországban tiltakozásul amiatt, hogy egy rendõr lelõtt szûk egy héttel ezelõtt egy kamaszfiút, mert az megdobált egy rendõrautót.

 • Elloptak egy 100 millió dollár értékû Caravaggio-festményt Odesszában

  Ungvár - Ellopták az odesszai Nyugati és Keleti Mûvészetek Múzeumából Caravaggio itáliai festõ Ukrajnában található egyetlen alkotását, a Krisztus elfogása címû festményt, amelynek értékét 100 millió dollárra becsülik - jelentette csütörtökön a korrespondent.net ukrán internetes hírportál.

 • Tíz férfi 2 napig élvezkedett a kislányon

  Tíz férfit tartóztatott le a bosnyák rendõrség azzal a gyanúval, hogy két napig fogvatartottak és megerõszakoltak egy 15 éves, mentálisan kissé beteg kislányt.

 • Szörnyû baleset: ipari kompresszor kezdte el felfújni a férfit

  Szörnyû balesetet szenvedett egy teherautó-sofõr, ám csodák csodájára mégis túlélte, amikor a farizmába fúródott pumpa felfújta õt.

  Úgy érezte, rögtön szétrobban - mondta el egy szörnyû baleset után az életben maradt új-zélandi teheratutó-sofõr. Az orvosok szerint igazából tényleg bele kellett volna halnia a rémes esetbe. A férfi épp a teherautó lépcsõjére akart fellépni, ám lába megcsúszott és olyan szerencsétlenül sikerült elesnie, hogy a bal farpofájába belefúródott az ott lévõ ipari pumpa csöve. A kompresszor azonnal elkezdte felfújni Steven McCormack szöveteit, utóbb az orvosok megállapították, hogy a légnyomás szétfeszítette az izom- és zsírszövetet egymástól.

 • Késelés történt Sajószentpéteren

  Megkéseltek egy 32 éves férfit vasárnap este Sajószentpéteren; a két gyanúsítottat a rendõrség elfogta és kezdeményezi az elõzetes letartóztatásukat.

 • Leesett a fogatáról és életét vesztette egy férfi Bácsbokodon

  Tragédiával végzõdött egy baleset csütörtökön délelõtt Bácsbokodon.

 • Lelõttek egy rendõrt és egy fiatal lányt Alsóörsön

  Egy rendõr és egy civil életét vesztette.

 • Móri mészárlás: életfogytig tartó fegyházat kért az ügyész W. Róbertnek

  A vád szerint õ ölte meg a biztonsági õrt, társa pedig a bankfiókban tartózkodó hét embert. Az ügyész társtettesként több emberen, nyereségvágyból, elõre kitervelten elkövetett emberöléssel vádolja Weiszdorn Róbertet.

 • A zsákmányt röptében, a tolvajt partra húzva kapta el egy biztonsági õr Szigetváron

  A lopott holmit röptében, az úszva menekülõ tolvajt partra húzva kapta el egy áruház biztonsági õre Szigetváron.

 • Nuncsakuval ütlegelték halálra osztálytársai Józsefet

  Egyelõre senki nem tudja, kinek állhatott útjában az a 17 éves nagyatádi fiú, akinek a holttestét pénteken Kaposváron találták meg osztálytársai a Kapos folyónál. A rendõrök letartóztattak két fiatalkorút, Sz. József meggyilkolásával gyanúsítják õket.

 • Juhnyájba hajtott egy tehervonat

  Juhnyájba hajtott egy Debrecenbõl Nyíregyházára tartó tehervonat, csütörtökön délelõtt.

 • Tíz évig hevert egy halott Derricknél

  Tíz évig hevert egy halott egy kanapé alatt Nagy-Britanniában egy önkormányzati lakásban, mert a bérlõ attól tartott, kilakoltatják, ha jelenti az elhalálozást.