rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Kerti lapáttal ûzte el a betörõket egy idõs férfi

 • Share on Tumblr

  Harry Cook számos díjat nyert virágaival, két betörõ pedig imádott petúniáira hajtott. A nyugdíjas férfi egy egyszerû kerti kislapáttal védte meg önmagát és a birtokát.

  Szinte hihetetlen, hogy a 67 éves Harry Cook egy apró kerti szerszámmal ûzte el kertjébõl a betörõket – akik egyébként messze földön híres petúniáira fenték a fogukat.

  – Az East Midland-i virágkiállításra készültem, ezért kimentem a kertbe, hogy ellenõrizzem az ültetvényt – mesélte Harry.

  – Ahogy mászkáltam, nézelõdtem és gyönyörködtem a virágokban, zajra lettem figyelmes. A hang irányába lopakodtam, megkerültem a házat, és megpillantottam egy idegen férfit a díjnyertes petúniák és a fenyõk között, amint épp a virágoknál matat. Nem volt egyedül, egy autóban a kormány mögött várakozott a társa. Járt a kocsi motorja, gondolom, azért kellett az egyterû, hogy bepakolják a tõlem ellopott virágokat, de nem jött nekik össze! Nem volt nálam semmi, csak a kislapát, de tudtam, hogy bármi történik, harc nélkül nem adom a virágaimat! Amikor benéztem a kocsiba, láttam, hogy jó pár növényemet már bepakolták. El akartak menekülni, de az útjukba álltam, és a lapáttal fenyegettem meg õket. Forgattam a kezemben, és azt ordítottam, azonnal tegyék vissza a növényeimet, és tûnjenek el a kertembõl! Szerencsére hatott a határozott fellépés, kipakoltak a kocsiból és elmenekültek – mondta büszkén Cooper.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Pénzt vagy piát!

  Negyvenezer forintra „büntette” a kocsmárost egyik vendége, miután az korábban akarta bezárni az italozót. Békésen italoztak a helyiek Kocs egyik kocsmájában, a játékgép is nyelte az aprókat, míg el nem jött a záróra.

 • Halálra gázoltak egy nőt Oroszlányban

  Halálra gázoltak egy nőt Oroszlányban, a Bokodi út Nyíres dűlő magasságában. Az elsődleges adatok szerint az asszony az úton feküdt.

 • Kandallóba szorult az anti-Mikulás

  Egy brazíliai fiatal épp betörni készült egy Sao Paulóban található kocsmába, de beszorult a kandalló kéményébe.

 • Börtönbe törtek be tévét lopni

  Börtönbe törtek be tévéket lopni Hollandiában ismeretlen tettesek hat héten belül kétszer. A rabok nem akadályozták meg, hogy megfosszák õket a készülékektõl, mivel nem voltak celláikban, sõt a börtönben.

 • Gyújtogatással akarták eltitkolni a lopást

  Hetvenegymillió forintot meghaladó orgazdaság és egyéb bûncselekmények miatt indult büntetõper tizennyolc vádlott ellen szerdán a Zalaegerszegi Törvényszéken.

 • Elképesztõ profin hamisítanak pénzt Pekingben

  Az egyre jobb minõségû és egyre nagyobb területen terített hamis bankjegyek megjelenése arra indította a kínai közbiztonsági tárcát, hogy a gazdasági bûncselekményekkel foglalkozó osztályán egy külön erre koncentráló részleget hozzanak létre - jelentették be Pekingben.

 • Megbukott az idei teszten a mexikói rendõrök fele

  Mexikóváros - Alkalmatlannak bizonyult a szolgálatra az idén tesztelt több tízezer mexikói rendõr közel fele - derült ki Felipe Calderón államfõ csütörtöki kongresszusi beszámolójából.

  Az országos ellenõrzés során, amelyhez hazugságvizsgálót és drogtesztet is bevetettek, a rendõrök fizikai és pszichikai alkalmasságát éppúgy firtatták, mint felkészültségét vagy vagyoni hátterét. Az 56 ezer rendõr 42 százaléka elvérzett a vizsgán.

 • Gázzal altatták el, majd fosztották ki egy vonat két kocsijának utasait Ukrajnában

  Ungvár - Rendõrségi feltételezések szerint ismeretlen elkövetõk elõbb gázzal elaltatták, majd kifosztották az oroszországi Voronyezs és az ukrajnai Szimferopol között közlekedõ vonat két kocsijának utasait Ukrajnában.

 • Magával vonszolta és megverte a fiatal lányt … (Szabadbattyán – Fejér megye)

  Az általános iskola elõl vonszolta magával reggel 14 éves volt barátnõjét egy 24 éves férfi. A szabadbattyáni fiatal lányt akarata ellenére többek szeme láttára hurcolta el a férfi a település iskolája elõl a Cifrakertig ahol bántalmazni kezdte. A bántalmazásnak a fiatal lány idõközben odaérkezõ rokonai is tanúi voltak. Dulakodni kezdtek a bántalmazóval, aki közben egy kést is elõvett a ruházatából. A fiatal lányt kiszabadulását követõen, ellátásra kórházba szállították. A bántalmazás során kiszakadt fülébõl a fülbevalója.

 • Fegyverrel akarta maradásra bírni barátnõjét

  Kaposvár - Egy kiskaliberû puskából leadott lövéssel akarta maradásra bírni barátnõjét egy ádándi férfi, majd a menekülõ nõt az autójával üldözõbe vette.

 • Halálos baleset Röszkénél

  Két személyautó ütközött az 5512-es út és az M5-ös autópálya találkozásánál.

 • Lefejezett egy vasúti oszlop egy fiatal férfit

  Szabályosan lefejezett egy fiatalt egy vasúti oszlop, miután az idõrõl idõre fellobbanó õrület követõje annyira kihajolt a száguldó vonatból, hogy elérte a pálya melletti vasszerkezetet.

 • Beásták magukat a páncélterembe

  "Beásták" magukat tolvajok egy párizsi bank páncéltermébe, és kifosztottak csaknem kétszáz magánszéfet.

 • Az utasok szeme láttára fejeztek le egy árust a vonaton

  A 37 éves áldozat édességet árult, a tetteseknek sikerült elmenekülniük.

 • Pisivel locsolta le a rendõröket egy nõ

  A pasadenai (Kalifornia) zsarukat kellemetlen és nedves meglepetés érte, amikor õrizetbe akartak venni egy 39 éves nõt: egy zacskó vizeletet vágott hozzájuk, hárman is csurom pisisek lettek.

 • Vízbe fulladt egy magyar állampolgár Kárpátalján

  Ungvár - Fürdés közben vízbe fulladt egy magyar állampolgár a beregszászi járási Beregdéda melletti bányatóban - közölte hétfõn az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Minisztériumának sajtószolgálata.

 • Folyékony nitrogénes koktéltól lyukadt ki a lány gyomra

  Életmentõ mûtétet kellett végrehajtani egy 18 éves lányon, miután egy új hóbortnak hódolva folyékony nitrogénnel készített koktélt ivott egy buliban.

 • Nem tudta ellopni a százmilliós gyógyszerszállítmányt

  Rendõrök zavarták meg azt az ismeretlent, aki egy több százmilliós értékû gyógyszerszállítmányt próbált meg ellopni Dinnyésen.

 • Két baleset is történt a 84-es fõúton

  Két közlekedési baleset is történt hétfõn reggel a 84-es fõúton. Sopronnál, a határ felé, valamint Nagycenk és Kópháza között is két autó ütközött.

 • Gyerekek is megsérültek a nagykõrösi balesetben

  Egy felnõtt és egy gyerek súlyos, két gyerek könnyebb sérüléseket szenvedett, miután autójuk árokba csúszott Nagykõrös közelében.