rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Kerti lapáttal ûzte el a betörõket egy idõs férfi

 • Share on Tumblr

  Harry Cook számos díjat nyert virágaival, két betörõ pedig imádott petúniáira hajtott. A nyugdíjas férfi egy egyszerû kerti kislapáttal védte meg önmagát és a birtokát.

  Szinte hihetetlen, hogy a 67 éves Harry Cook egy apró kerti szerszámmal ûzte el kertjébõl a betörõket – akik egyébként messze földön híres petúniáira fenték a fogukat.

  – Az East Midland-i virágkiállításra készültem, ezért kimentem a kertbe, hogy ellenõrizzem az ültetvényt – mesélte Harry.

  – Ahogy mászkáltam, nézelõdtem és gyönyörködtem a virágokban, zajra lettem figyelmes. A hang irányába lopakodtam, megkerültem a házat, és megpillantottam egy idegen férfit a díjnyertes petúniák és a fenyõk között, amint épp a virágoknál matat. Nem volt egyedül, egy autóban a kormány mögött várakozott a társa. Járt a kocsi motorja, gondolom, azért kellett az egyterû, hogy bepakolják a tõlem ellopott virágokat, de nem jött nekik össze! Nem volt nálam semmi, csak a kislapát, de tudtam, hogy bármi történik, harc nélkül nem adom a virágaimat! Amikor benéztem a kocsiba, láttam, hogy jó pár növényemet már bepakolták. El akartak menekülni, de az útjukba álltam, és a lapáttal fenyegettem meg õket. Forgattam a kezemben, és azt ordítottam, azonnal tegyék vissza a növényeimet, és tûnjenek el a kertembõl! Szerencsére hatott a határozott fellépés, kipakoltak a kocsiból és elmenekültek – mondta büszkén Cooper.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Bezárta kocsijába támadóját a szegedi taxis

  Késsel fenyegetõzve akart egy férfi Szegeden egy taxist rávenni arra, hogy fuvarozza haza. Az 57 éves férfi azt mondta a sofõrnek, hogyha nem viszi haza Dorozsmára, szíven szúrja.

 • Megverte és leköpte az orvosnõt

  Megpofozta az ügyeletes orvosnõt egy asszony a Borsod megyei Mezõcsáton. A rendõrség közfeladatot ellátó személy elleni erõszak miatt indított eljárást az ároktói nõvel szemben. Az orvos látleletet vetetett, sérülései nyolc napon belül gyógyulnak.

 • Az autósok többsége nem tudja, mi a követési távolság

  Szakemberek 100 kilométer/óra sebességnél vizsgálták, mi történik egy balesetnél. A szimulált karambolnál 15 méteres követési távolságnál próbált meg egy profi vezetõ megállni. Ám ez még egy profinak sem sikerült. A második autó teljes erõvel nekiment az elõtte haladónak.

  A helytelen követési távolság miatt bekövetkezett balesetek általában szabad útszakaszokon történnek, olyan helyen, ahol nincsenek keresztezõdések, elágazások.

 • Hintaszéket dobott a rendõrre

  Székesfehérváron egy családi házból kihallatszó veszekedés, törés-zúzás miatt riasztották a rendõröket. Amikor a járõrök kiérkeztek, az ott lakó férfi az erkélyrõl több tárgyat dobott feléjük.

 • Cigánytánc közben, részegen szúrta hasba honfitársát

  Késekkel végzett cigánytánc közben szúrta meg honfitársát egy ittas román férfi a Bács- Kiskun megyei Helvécián.

 • Vadkendert termesztett a tinilány

  Édesanya tett bejelentést a rendõrségen, mert lánya szobájában egy cserépben kábítószergyanús növényt talált, amit lámpa melengetett.

 • Gumikígyós rémület

  Gumikobra-riadó volt Nagy-Britanniában egy jachtklubban, mert két polgárõr igazinak nézett egy mûkígyót.

 • Lopott autókat bontottak - a telephely megvan, a tulajdonost keresik

  Lopott autók alkatrészeit találták meg a rendõrök egy XVII. kerületi telephelyen. Egy nagy értékû Audi alkatrészeit már sikerült beazonosítaniuk a rendõröknek, a telephely tulajdonosát azonban még keresik.

 • Mosni tört be, legatyásodva rohant ki

  Wichita - Mosni tört be egy családi házba egy férfi az Egyesült Államokban, amire ráment szinte az összes ruhája.

  A betörõ lelopódzott a ház alagsori mosókonyhájába, ahol betette a gépbe a ruháját. Csak a saját szennyesét akarta kimosni, a háziakét nem szedte össze.

 • Több nemi erõszak a börtönben?

  Mehdi Karubi iráni ellenzéki vezetõ, volt elnökjelölt szerint megerõszakoltak a börtönben több olyan férfit és nõt, aki az elnökválasztás hivatalos eredménye miatt tiltakozó valamelyik tüntetésen vett részt.

 • Beteges vásárló

  Pittsburgh - Beteges vásárolhatnékját hozta fel mentségül háromnegyed millió dolláros lopására egy nõ az Egyesült Államokban ügye bírósági tárgyalásán.

 • Rablás után autós üldözés az M1-esen

  Autós üldözést követõen fogták el a rendõrök azt a két román férfit, akik kirabolták egy honfitársukat az M1-es autópálya bábolnai pihenõjében.

 • Orvvadászok Domaszéken

  A gyanú szerint két szegedi férfi a vadászatra vonatkozó szabályokat megszegve két õzbakot ejtett el, melyeket feldolgozás végett egyikük közeli tanyájára szállítottak.

 • Megvadult bika rontott neki a rendõröknek

  A megvadult állat Floridában ment neki a rend õreinek, akiket egy balesethez riasztottak.

 • Vízihulla Szolnoknál

  Vízben talált holttest kiemelésére riasztották a szolnoki tûzoltókat szerdán délután, 15 órakor.

 • Agyonlõtte 10 éves öccsét a jobb tévénézõhelyért

  Columbia (Dél-Carolina állam) - Agyonlõtte 10 éves öccsét egy 13 esztendõs fiú az Egyesült Államokban, mert összevesztek a jobb tévénézõhelyért.

  A vita hevében a nagyobbik fiú felkapta apja puskáját és arcon lõtte öccsét, aki kórházba szállítás után meghalt.

 • Bevallotta a brit orvos, hogy segítette pácienseit meghalni

  Újabb vádakkal kell szembenéznie annak a brit orvosnak, aki beismerte, hogy mintegy húsz páciensének - köztük saját fiának - segített meghalni - közölték a vizsgálódó hatóságok a hét végén.

 • Rendõrt elõzött óránként kétszáz kilométeres sebességgel egy osztrák

  Kétszáz kilométeres óránkénti sebességgel elõzött le egy civilruhás rendõrjárõrt, elvesztette friss jogosítványát egy osztrák fiatalember.

 • Lángra lobbant egy daru Sydneyben

  Lángra lobbant egy daru Sydney belvárosában, majd a 65 méter magas szerkezet a szomszédos egyetem épületére zuhant. A daru kezelõjének szerencsére sikerült idõben elmenekülnie.

 • Majdnem elütötte a rendõrt az igazolvány nélküli férfi

  Hivatalos személy elleni erõszakkal vádol a nyomozó ügyészség egy 35 éves berzencei férfit, aki kis híján elgázolt egy rendõrt.