rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Idõs férfi vesztette életét a szegedi gázrobbanásban

 • Share on Tumblr

  A ház tetõszerkezete súlyosan megrongálódott, a lakásban talált idõs férfi életét a mentõsök már nem tudták megmenteni.

  Hétfõn a reggeli órákban - eddig tisztázatlan körülmények között - gázrobbanás történt a szegedi Sóhordó utca egyik magánlakásában. A helyszínre érkezõ tûzoltók a lángokat gyorsan megfékezték, azonban a ház tetõszerkezete súlyosan rongálódott.

  A tûzoltók a lakásban egy idõs férfit találtak, akinek a kiérkezõ mentõsök már nem tudták az életét megmenteni, a helyszínen meghalt. A robbanás miatt három embernek kellett a lakását elhagynia a szomszédos házakból. Õk nem sérültek. A rendõrség szakértõk bevonásával vizsgálja az eset körülményeit. A Sóhordó, valamint a környezõ utcákat a rendõrség lezárta.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kaszával és ököllel támadt - 3 év 4 hónapot kapott

  Életveszélyt okozó testi sértés és más bûncselekmények miatt jogerõsen 3 év 4 hónap börtönre ítélte pénteken a Szegedi Ítélõtábla azt az 57 éves bajai férfit, aki megverte volt élettársát, a nõ apjára pedig kaszával támadt rá.

 • Nyolcvanöt millió forintnyi ezüstöt lopott!

  Egészen apránként, de összességében csaknem félmillió dollár értékben lopott ezüstöt munkáltatójától egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Kútból húztak ki két részeg brit turistát Krétán

  Athén - Egy hat méter mély kútból mentett ki két holtrészeg brit turistát a görög tûzoltóság szerdán Kréta szigetén.

  A két 18 éves fiatal egy kocsmai éjszakázás után esett a kútba a hajnali órákban Mallia üdülõhelyen, és közben könnyebben megsérültek. Nyögdécselésükre járókelõk lettek figyelmesek, õk riasztották a tûzoltóságot - jelentette egy helyi rádióadó.

 • Mit tegyek, ha állatkínzást látok?

  Ha Ön azt észleli környezetében, hogy valaki

  - állatkínzást követ el (gerinces állatot indokolatlanul oly módon bántalmaz, vagy gerinces állattal szemben olyan bánásmódot alkalmaz, amely alkalmas arra, hogy annak maradandó egészségkárosodását vagy pusztulását okozza)

 • Malacperselylopásért 6 év börtön

  Sheboygan - Hat év börtönt kapott malacperselylopási kísérletért egy férfi az Egyesült Államokban.

  A persely egy kétéves kislányé, és 20 dollár volt benne. A 31 éves betörõ tavaly augusztusban próbálta elemelni, miközben a pénzes malac gazdája édesdeden aludt. Anyja azonban nem, és elég harcias teremtés lehet, mert belépve a gyermek szobájába foglyul ejtette a betörõt.

 • Letarolta a nászmenetet

  Nyolcan meghaltak, negyvenen megsérültek, amikor egy teherautó vezetõje elvesztette uralmát a jármûve felett és belehajtott egy esküvõi násznépbe India nyugati részén - közölte a helyi rendõrség.

 • Fejbe pulykázott rabló

  Raleigh (Észak-Karolina állam) - Fagyasztott pulykával dobtak fejbe egy autórablót az Egyesült Államokban, minek eredményeként súlyos fejsérüléseket szenvedett, bár elmenekült.

  A 30 éves bûnözõ elõször pénzt rabolt egy észak-karolinai benzinkútnál, aztán átrohant az út túloldalára, ahol verni kezdett egy nõt, hogy megszerezze autóját.

 • Rossz narkót vett, rendõrséghez fordult

  Fogyasztóvédelmi panasszal fordult a rendõrséghez egy kábítószer-élvezõ: feljelentetést, amiért silány minõségû marihuánát sózott rá egy drogkereskedõ.

 • Vonat ütközött személygépkocsival

  Egy ember meghalt és többen megsérültek abban a személygépkocsiban, amelyik a Kiskunfélegyháza és Kiskunmajsa között közlekedõ személyvonattal ütközött.

 • Fegyveres rablás a pénzváltóban

  Fegyveres támadó rabolt ki egy pénzváltót Hegyeshalomban.

 • Rálõttek egy polgármester házára

  Rálõttek az érsekhalmi polgármester házára még hétfõn késõ éjszaka. Egy lövés dördült, a lövedék betörte a ház oldalsó ajtaján az ablaküveget és az étkezõ falában állt meg. A lövés idején a polgármester és családja volt a házban, szerencsére senki sem sérült meg. A rendõrségi nyomozás és a szakértõi vélemények szerint vétlen lövésrõl lehet szó, de egyelõre nem tudják, hogy ki lõhetett.

 • Gyalogátkelőhelyen gázolták el a 14 éves fiút

  A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. szeptember 14-én 19 óra 30 perckor érkezett bejelentés, hogy Győr-Szigetben személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt.

 • 14 év fegyházat kapott a lányát megerõszakoló apa

  Jogerõsen 14 év fegyházbüntetést kapott kedden, a Szegedi Ítélõtáblán az a 44 éves férfi, aki folytatólagosan követett el erõszakos közösülést kiskorú gyermekének a sérelmére. A szegedi illetõségû vádlott szülõi felügyeleti jogát a bíróság lánya vonatkozásában megszüntette.

 • Halálos áramütés ért egy férfit

  Halálos áramütés ért egy férfit Helvécián, aki szerelés közben vesztette életét.

  A helyszínen meghalt egy 43 éves férfi, akit a házi vízellátó berendezés szerelése közben áramütés ért Helvécián. A férfire a házba hazatérõ felesége talált rá az udvaron lévõ aknában.

 • Nyolcvan forintért verték meg az idõs asszonyt

  A 77 esztendõs asszony fejét letakarták, bántalmazták, majd a zsákmányolt nyolcvan forinttal elmenekültek a helyszínrõl.

 • Balesetnek köszönheti, hogy nem fulladt meg a taxi sofõr

  Baleset mentette meg egy németországi taxis életét, aki majdnem megfulladt, mert a torkán akadt egy cukorka.

 • Akciósok fogták el (BRFK)

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Információs Fõosztály Célkörözési Alosztálya és a Budapesti Rendõr-fõkapitányság Bevetési Fõosztály Akció Osztályának munkatársai 2009. március 18-án 9 órakor egy zuglói lakásban elfogtak egy 33 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2004. januárjában és 2007. szeptemberében több sértettõl, több alkalommal - a sértettek megtévesztésével - kért kölcsön, mely tartozásait a mai napig nem rendezte.

 • Maffialeszámolás Izraelben: tíz golyót röpítettek keresztapába

  Ismeretlenek Izraelben megölték a helyi sajtó által a maffia egyik fõnökeként számon tartott Franszuá Abutbult.

 • Bottal verték meg, majd felgyújtották

  Egy mezõn találtak rá arra a 49 éves román férfira, akit brutálisan meggyilkoltak a Temes megyei Gátalja településen. Az áldozat fejét egy bottal szétverték, majd hogy eltüntessék, a holttesten lévõ pulóvert meggyújtották.

 • Nyakig betemette a föld a munkást Budapesten

  Nyakig betemetett a föld egy munkást, akire ráomlott a munkagödör fala szombat reggel a fõváros XIII. kerületében, a férfit a tûzoltók mentették ki.