rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Önmagával keveredett vitába majd verekedésbe egy bedrogozott férfi

 • Share on Tumblr

  Önmagával keveredett elõbb vitába, majd verekedésbe is egy norvégiai drogos, akit végül a rendõrök ártalmatlanítottak.

  A rendõrség fékezte meg a tomboló férfit, akirõl utóbb bebizonyosodott, hogy kábítószer hatása alatt van. A férfi a norvégiai Bergenben egy kirakatban látta meg a saját tükörképét, majd vélhetõen annyira zavarta, hogy a "másik fickó" visszabámul rá, hogy belekötött. A járókelõk elmondása szerint elõbb csak heves vitába keveredett önmagával, de mire a rendõrség a helyszínre érkezett, már néhányszor megpróbálta betörni a "kötekedõ" orrát is.

  Pechjére azonban csak a kirakat üvegét ütlegelte, ami miatt viszont eljárást indítottak ellene. A rendõrség közlése szerint könnyen lehet, hogy végül a börtönben köt ki, de elõbb a kórházba szállították, amíg kijózanodott.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szülés után megölte gyermekét, majd elásta a kertben

  A 24 esztendõs Vimbai Mahembe a helyi középiskola egyik 15 éves tanulójától várt gyermeket, de kapcsolatukat titkolta családja elõtt is.

 • Egy személygépkocsi és egy személyvonat ütközött össze

  Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Tatabányán, egy vasúti kereszteződésben 2014. május 19-én 8 óra körüli időben. Egy személygépkocsi és az Oroszlányba tartó személyvonat ütközött össze a Búzavirág úti vasúti átjáróban eddig tisztázatlan körülmények között.

 • Tíz nõt ölt meg a mexikói sátánista gyilkos

  Mexikó - Legkevesebb tíz nõt ölt meg kábítószer hatása alatt sátánista rituálé keretében egy mexikói férfi.

  A harmincéves José Granados, akit a mexikói-amerikai határon lévõ Ciudad Juárez városában zajló pere idejére adtak ki az amerikai hatóságok, bevallotta, hogy két társával ölt meg 1993 és 2006 között legalább 10 nõt, hogy "áldozatot mutassanak be a Sátánnak".

 • Hûtõautó borult árokba Lesvárpusztánál

  Baleset történt a reggeli órákban Koroncó és Tét között, Lesvárpuszta környékén. Egy mirelit árukat szállító hûtõautó az árokba borult.

 • Végignézte az interneten lakása kifosztását

  Miami - "Élõben" nézhette végig lakása kifosztását az internet révén egy nõ az Egyesült Államokban, mivel webkamerát tart otthon bekapcsolva, ám happy end lett a "film" vége: láthatta a tettesek elfogását is.

 • Térfigyelõ kamerák rögzítették a meggyilkolt zenész haldoklását

  Térfigyelõ kamerák rögzítették Nápolyban egy lövöldözésben halálosan megsebesített romániai utcai zenész haldoklását egy vasútállomás bejáratánál. A camorra bûnszövetkezet tagjai által elkövetett gyilkosság május végén történt, de a képsorok csak szerdán jelentek meg a helyi sajtóban.

 • Halálos repülés motorról

  Halálos repülés motorrólÖsszeütközött egy személyautó és egy motorkerékpár szombat hajnalban a főváros XVII. kerületében a Szabadság utcában; a balesetben a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - közölte az MTI-vel az ORFK kommunikációs szolgálata. Átrepült az autó felett és méterekkel arrébb esett a földre a motoros, aki frontálisan ütközött egy autóssal hajnalban Budapesten, a 17-dik kerületben. Nagyon gyorsan ment, legalább 150-nel, átsodródott a másik sávba és egyenesen az autónak csapódott.

 • Hátulról lõtte fõbe a bátor ügyvédet, aztán a diáklányt is

  A Sztanyiszlav Markelov ügyvéd és Anasztaszija Baburova újságíró ellen elkövetett gyilkosságot az Orosz Nemzeti Egység (RNE) elnevezésû nacionalista szervezet követte el, s két személyt már õrizetbe is vettek.

 • Autóstul rontott iskolájába

  Autóstul és ajtóstul rontott iskolájába egy 17 éves fiú az Egyesült Államokban, de nem csupán az elõtérbe, hanem végig a központi folyóson.

 • Szatír a játszótéren

  A nemi szervét mutogatta egy férfi az egyik székesfehérvári játszótéren az ott játszó gyermekeknek. A szatírt a rendõrök a helyszínen elfogták.

 • 10 év 9 hónapot kapott a lányával fajtalankodó apa

  A férfinak az elsõfokú ítélet szerint tíz évet és kilenc hónapot kell rács mögött töltenie. Felesége sem úszta meg büntetlenül.

 • Õrizetben a tanárra támadó fiatal

  A fiú társaival együtt támadt rá a tanárra, aki a bántalmazás következtében könnyû sérüléseket szenvedett.

 • Prostikat fogtak

  Utcalányok õrizetben (Baktalórántháza)

  A Baktalórántházi Rendõrõrs hétfõn õrizetbe vett egy 19 és egy 28 éves nõt, akik a 41-es fõút autósainak kínálták szexuális szolgáltatásaikat.

 • Elfogták a békéscsabai késest

  Elfogta a rendõrség azt a férfit, aki október közepén több késszúrással megsebesített egy bolti eladót Békéscsabán; a gyanúsított beismerõ vallomást tett - közölte a rendõrség.

 • Quad és személyautó karambolozott

  Öten megsérültek, közülük ketten súlyosan egy quad és egy személyautó szombat délutáni balesetében Domonyban.

 • Nyakon szúrta lakótársát

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit lakótársa nyakon szúrt egy késsel XIII. kerületi lakásukban. A szurkálót a rendõrök õrizetbe vették.

 • Hiszékeny emberek bizony még Nagykanizsán is vannak

  Mûtétre csaltak ki 1,2 millió forintot egy férfitõl Nagykanizsán - tájékoztatott a rendõrség.

 • 150 halálos áldozatot követelt a dél-oroszországi árvíz

  150-re emelkedett a halálos áldozatok száma Oroszországban.

 • Dühöngött már valaha valaki ennyire értelmetlen dolog miatt?

  A villanyszámlájára várt a 40 éves kunszentmiklósi férfi, de azt nem hozta ki a házához a postás. A csalódott és egyre dühösebb férfi erre követni kezdte a postást, aki történetesen nő volt, és egy durvábban szidalmazta. Az egyik szomszédja megpróbálta lecsillapítani, de a férfi csak még jobban felhúzta magát, és kitalálta, hogy leereszti a postás biciklijét. A szeleppel viszont nem boldogult, ezért kitépte a kerékpárt a nő kezéből, és nagy átkozódások közben áthajította az út túloldalára.

 • Nem tudják azonosítani a gázolás áldozatát

  Szörnyethalt egy férfi, akit egy ukrán kisbusz gázolt el Kisvárda közelében. Az áldozatnál semmiféle irat nem volt, ezért egyelõre nem tudták azonosítani a rendõrök.