rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Önmagával keveredett vitába majd verekedésbe egy bedrogozott férfi

 • Share on Tumblr

  Önmagával keveredett elõbb vitába, majd verekedésbe is egy norvégiai drogos, akit végül a rendõrök ártalmatlanítottak.

  A rendõrség fékezte meg a tomboló férfit, akirõl utóbb bebizonyosodott, hogy kábítószer hatása alatt van. A férfi a norvégiai Bergenben egy kirakatban látta meg a saját tükörképét, majd vélhetõen annyira zavarta, hogy a "másik fickó" visszabámul rá, hogy belekötött. A járókelõk elmondása szerint elõbb csak heves vitába keveredett önmagával, de mire a rendõrség a helyszínre érkezett, már néhányszor megpróbálta betörni a "kötekedõ" orrát is.

  Pechjére azonban csak a kirakat üvegét ütlegelte, ami miatt viszont eljárást indítottak ellene. A rendõrség közlése szerint könnyen lehet, hogy végül a börtönben köt ki, de elõbb a kórházba szállították, amíg kijózanodott.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elütötte a szerbiai autós a magyar gyalogost, majd otthagyta az úton - Szeged

  Segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt az a szerb autós, aki egy gyalogost ütött el ma a kora délutáni órákban Szegeden.

  Egy fiatalember a Szabadkai úton, a gyalogátkelõhelyen akart átmenni, amikor egy, a külsõ sávról érkezõ szerb forgalmi rendszámú személygépjármû elütötte õt.

 • Sikeres volt a hajnali bankautomata-rablás?

  Kifosztották azt a bankautomatát, amelyet kora hajnalban ért támadás Dél-Buda egy forgalmas csomópontjában. A rendõrség egyelõre továbbra is hallgat a bûncselekmény körülményeirõl.

 • Disznói falták fel a kömlõi férfit

  Eddig csak filmeken látott jelenet zajlott le a kömlõi Ördögh András házában. A rejtélyes módon meghalt ötvenkilenc éves férfi testébõl épp saját managalicái falatoztak. Az állatokat lelõtték, de a halál okai még mindig ismeretlenek.

 • Idõs férfibe döfte a kést egy nõ az átmeneti szállás elõtt

  Életveszélyes sérüléseket szenvedett az az idõs férfi, akit egy középkorú nõ szurkált meg a nyíregyházi hajléktalanszálló elõtt vasárnap délben - közölte a rendõrség.

 • Kerteket, udvarokat öntött el a rengeteg esõ

  Özönvízszerû esõ zúdult a bakonyaljai Lázira szerda este.

 • Halálra vertek egy nõt Budapesten

  Nõi holttestet találtak a fõváros XV. kerületében. Az 57 éves asszony halálát bántalmazás okozta, a rendõrség az ügyben õrizetbe vett egy férfit.

  A BRFK munkatársai a halálesettel kapcsolatban elvégezték a helyszíni szemlét, több tanút kihallgattak, valamint igazságügyi orvosszakértõ kirendelésére került sor.

 • Gépkocsi gázolt halálra egy parkolóban fekvõ férfit Demecserben

  Gépkocsi gázolt halálra egy autóparkolóban fekvõ férfit Demecserben - közölte Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság helyettes sajtószóvivõje.

 • Részeg apa tanította vezetni 9 éves fiát

  Cape Coral - 9 éves kisfiát ültette a volán mögé egy részeg férfi Florida délnyugati részén, majd a rendõrség kérdésére azt válaszolta csak vezetni tanította a gyereket.

  A középvonalon kacsázó teherautóra hamar felfigyeltek a hatóságok, és mikor megállították az autót, a 27 éves férfi azt mondta, csupán vezetni tanította fiát.

 • Bombariadó a Heves megyei közgyûlés ülésén

  Bombariadó miatt nem kezdõdött el pénteken a Heves megyei közgyûlés ülése, amelyen arról is döntenének, hogy november elsejétõl a HospInvest Zrt. mûködteti a megyei kórházat.

 • Letért az útról, majd fának ütközött egy autós

  Letért az úttestrõl autójával, majd egy fának ütközött és súlyosan megsérült egy 22 éves fiatalember hétfõ éjszaka Apostagon.

 • 14 éves gyerekek szexuális élményeikrõl iratott dolgozatot a tanár

  A svéd oktatási rendszer talán legliberálisabb oktatóit is meglepte Maria Ahnlund tanárnõ egyik ötlete. Felmérõben arra kötelezte a 14 éves diákokat, hogy írjanak esszét elsõ szexuális élményükrõl. Akik pedig még nem estek át ilyenen, azok szexuális fantáziálgatásaikat vethették papírra.

 • Kiraboltak egy pénzintézetet Debrecenben

  Egy eddig ismeretlen elkövetõ rabolt ki egy debreceni pénzintézetet szerda délelõtt. A fegyveres férfi 10 óra körül lépett be a Pásti utcai bankba, majd az ott dolgozó két nõi alkalmazottat felszólította, hogy adják át a pénzt.

 • Ketten egy ellen: késekkel támadtak haragosukra

  A nyakán sebesített meg egy késsel egy apa és felnõtt fia egy férfit Karcagon. A két támadót emberölési kísérlettel gyanúsítja a rendõrség.

 • Gyorshajtási gyakorisági rekord

  Gyakorisági rekord született Franciaországban gyorshajtásból: 206 alkalommal szegett szabályt egy autós.

 • Láncfûrésszel a kalauz ellen

  Beindított láncfûrésszel ijesztgette az õt pótjegyvásárlásra felkérõ vasúti kalauzt egy román állampolgár hétfõn a Budapest-Szombathely között közlekedõ gyorsvonaton; a férfi ellen büntetõeljárás indult - közölte a rendõrség.

 • Fegyveres bankrablás az Üllõi úton

  Fegyverrel rabolt ki egy pénzintézetet egy egyelõre ismeretlen férfi a Ferencvárosban.

 • Biciklist gázoltak el a belvárosban

  Vélhetõen a meleg idõjárás miatt történt az a súlyos baleset, amelyben egy biciklis sérült meg csütörtök kora este a belvárosban.

 • Megkéseltek egy nõt Kecskemét és Nyárlõrinc között

  Megkéseltek egy nõt a 44-es út mentén szerdán Kecskemét és Nyárlõrinc között, a rendõrség emberölés kísérlete miatt nyomoz.

 • Kilenc ember meghalt az utasszállító kényszerleszállásakor

  Kilenc ember meghalt, öt megsérült egy kisebb utasszállító repülõgép kényszerleszállásakor egy kamcsatkai vulkán oldalán, jelentette be az orosz rendkívüli helyzetek minisztériuma.

 • Olajsütõ okozott tüzet Nyíregyházán

  Több jármûvel indultak a Katasztrófavédelem nyíregyházi tûzoltói, a mentõk és a rendõrök szerdán dél körül a város déli részére, a Dália utcához, ahol baleset történt.