rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Tizenhárom embert állítottak elõ a Magyar Nagydíjon

 • Share on Tumblr

  Tizenhárom embert állítottak elõ szombaton a Hungaroring területén.

  Egy férfit okirattal visszaélés gyanúja miatt állítottak elõ Mogyoródon. Tiltott kéjelgés miatt öt nõvel szemben intézkedtek, közülük hármat szabálysértési õrizetbe vett a rendõrség, ketten pedig 10-10 ezer forint helyszíni bírságot fizettek. Egy férfinak 30 ezer forint bírságot kellett fizetnie, mert "igénybe vette az egyik hölgy szolgáltatásait". Egy másik férfit pedig azért bírságoltak meg 50 ezer forintra, mert ellenállt a rendõri intézkedésnek.

  Szabálysértési feljelentést öt esetben tettek, helyszíni bírságot pedig 28 emberrel szemben, több mint 500 ezer forint értékben szabtak ki a rendõrök. Ugyanakkor a fokozott rendõri jelenlétnek köszönhetõen szombaton sem gépkocsilopás, sem autófeltörés nem történt a Hungaroring területén.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Erõszakba torkolló gyászünnepség Teheránban

  A tilalom ellenére vasárnap több ezren gyûltek össze Teheránban a tüntetések áldozatainak emlékére rendezett gyászünnepségre, melyet az iráni fõváros központjában álló Goba-mecsetben akartak megtartani. A tüntetõk és a rendõrség között ismét összecsapásokra került sor.

 • Négyen megsérültek, mikor árokba hajtott egy autó Kisvidnél

  Árokba hajtott egy személyautó vasárnap este a Somogy megyei Kisvid és Nemesvid között, a jármû négy utasa megsérült.

 • Testnevelés órán meghalt egy fiú Kiskunfélegyházán

  Testnevelés óra közben halt meg szerdán egy fiú Kiskunfélegyházán, a Közgazdasági Szakközépiskolában.

 • Botrányos helyzet: életveszélyben a külföldiek Budapesten?

  Továbbra sem találják a múlt héten eltûnt francia lányt Budapesten.

 • Kábítószer árusításból akart pénzhez jutni egy vásárhelyi férfi

  Időben léptek a vásárhelyi rendőrök, megakadályozták, hogy kábítószer kerüljön forgalomba.
  Egy Nyár utcai házban tartottak házkutatást a hódmezővásárhelyi rendőrök.

 • Rendõrautón narkózott

  Véletlenül épp egy civil rendõrautón narkózott egy férfi Németországban, és véletlenül épp akkor értek kocsijukhoz a rendõrök.

 • Elgázolni is megpróbálták a rendõröket a kábeltolvajok

  Megpróbálták autójukkal elütni az õket tetten érõ rendõröket azok a kábeltolvajok, akik egy öntözõberendezés rézvezetékeit igyekeztek eltulajdonítani Hódmezõvásárhely külterületén - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Motorcsónak-versenyzõ vesztette életét futam közben

  William Nocker, brit motorcsónak-versenyzõ közel 200 kilométer per órás sebességgel pördült át versenygépével, nem élte túl a balesetet.

 • Börtön helyett templomba kell járnia az elítélt fiúnak

  A 17 éves Tyler Alred részegen okozott balesetet, amelyben 16 éves barátja életét vesztette.

 • Elítélték a férfit, aki bombát akasztott egy ártatlan pizzafutár nyakába

  45 év börtönbüntetést kapott a férfi, aki nyakában bombával bankrablásra kényszerített egy pizzafutárt.

 • Öngyilkosságot akart megakadályozni a lány - õ kapta a golyót a fejébe

  Szerencséje volt annak a 24 éves horvát lánynak, akit barátja lõtt fejbe, igaz nem szándékosan. A fiú öngyilkos akart lenni, Mia pedig megakadályozta.

  Elõször mindenki arra gondolt, hogy gyilkossági kísérlet áldozata lett a 24 éves Mia R. Nem véletlenül, hiszen fejlövéssel állítottak be vele a spliti kórházba. A rendõrség természetesen azonnal kihallgatta barátját, a 28 esztendõs Ante M.-et, aki váltig állította, hogy baleset történt. Merthogy õ akart végezni magával, de a lány közbeavatkozott és véletlenül elsült a pisztoly.

 • Négyes karambol az M0-on

  Négy kamion ütközött az M0-on.

 • A fürdõzés szabályai

  A nyár nagy veszélyforrását a szabadvizek, strandok rejtik magukban. A fürdés tilalmát, vagy az egyéb veszélyes fürdésre alkalmatlan helyeket „FÜRÖDNI TILOS!” táblával jelzik. Különösen veszélyesek a szabad vizek közül a bányatavak, az állandóan változó vízmélység- és hõfokkülönbség miatt.

 • Cigicsempész nagymama

  Bokatörést szenvedett egy idõs nõ, amikor árokba csúszott, a helyszínelés során a rendõrök 3500 doboz, zárjegy nélküli cigarettára bukkantak a jármûben.

 • Tíz nõt ölt meg a mexikói sátánista gyilkos

  Mexikó - Legkevesebb tíz nõt ölt meg kábítószer hatása alatt sátánista rituálé keretében egy mexikói férfi.

  A harmincéves José Granados, akit a mexikói-amerikai határon lévõ Ciudad Juárez városában zajló pere idejére adtak ki az amerikai hatóságok, bevallotta, hogy két társával ölt meg 1993 és 2006 között legalább 10 nõt, hogy "áldozatot mutassanak be a Sátánnak".

 • Gazdaggá tettek egy halottat?

  Adócsalás miatt elõzetes letartóztatásba helyezett a Kecskeméti Városi Bíróság egy jánoshalmi férfit, aki a gyanú szerint megrendelésekre összesen kétszázmillió forint értékben állított ki fiktív számlákat.

 • Felakasztotta magát egy 11 éves fiú

  Felakasztotta magát és meghalt egy 11 éves fiú Nádudvaron.

  Vezendi Jánosné rendõr õrnagy tájékoztatása szerint a fiú holttestére családtagjai találtak rá saját házuk padlásán. A rendõrség kizárta az idegenkezûséget és közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

 • Még nem tudják, ki szúrt - életmentõ mûtétet hajtottak végre a férfin

  Életveszélyes állapotban, szúrt sérüléssel szállítottak kórházba egy férfit Komlóról. A rendõrség egyelõre csak annyit tud, hogy az áldozatot egyik családtagja szurkálta meg.

 • Fókafejjel akart repülni

  Levágott fókafejjel akart repülõre szállni egy férfi Bostonban.

 • Jól helybenhagyta az asszonyt, majd felrobbantotta a házat

  Tragédiával végzõdött egy csütörtök esti családi perpatvar a vajdasági Padén. A Kossuth Lajos utca egyik házában élõ 71 éves férfi elõbb alaposan helybenhagyta 51 éves feleségét, akit kizavart a házból, majd magára zárta az ajtót, és azzal fenyegetõzött, hogy fölrobbantja az otthonukat.