rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Betonkeverõ roncsolta meg egy 21 hónapos kisfiú kezét

 • Share on Tumblr

  Súlyosan megsérült még hétfõn egy huszonegy hónapos kisfiú, akinek a szentgotthárdi házuk udvarán az üzembe helyezett betonkeverõ megroncsolta az ujjait.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A gyermeket mentõhelikopterrel szállították a gyõri kórházba. A kisfiú bal keze súlyosan megsérült, a hüvelykujja a helyszínen amputálódott. A balesetben megroncsolódott második és harmadik ujját a kórház szakorvosai próbálják megmenteni.

  A gyermek nincs életveszélyben, az állapota stabil. A Körmendi Rendõrkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt az ügyben büntetõeljárást indított.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A feleségen álltak bosszút a tolvajlással megvádolt férfiak

  Azzal vádolta meg négy dolgozóját egy egyiptomi bolttulajdonos, hogy loptak tõle. A férfiak durva bosszút álltak: megerõszakolták a feleséget.

 • Állatokkal közösült egy háromgyerekes nõ

  Videóra vette, ahogy állatokkal izgatta magát, majd lemészárolta õket. Az olasz rendõrség letartóztatta a 40 éves anyát, majd végül felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és 1.28 millió forintnyi bírságot kellett fizetnie.

 • Állítsátok meg anyut!

  London - "Állítsátok meg anyut!" - kiabálta az ablakon dörömbölve egy ötéves brit kislány, aki részegen vezetõ anyja mögött ült egy autóban. És a rendõrség meg is állította.

  Valaki ugyanis szerencsére szemtanúja volt a vasárnap délutáni horrornak a skóciai Falkirkben, és jelentette a vészjelzést az illetékeseknek.

 • Beletörte a kést élettársa arcába

  Akár 15 évet is kaphat az a nõ, aki egy családi vita során beletört egy kést élettársa arcába Dunakömlõdön.

 • Áruházi tolvajok õrizetben (Nyíregyháza)

  Csütörtökön délután Nyíregyháza belvárosában egy bevásárlóközpontban márkás melegítõruhát próbált lopni egy férfi, míg két társa az õröket figyelte.

 • Hasba szúrta élettársát egy 30 éves nõ

  Súlyos testi sértés bûntettének kísérlete miatt indult büntetõeljárás egy 30 éves táci nõ ellen, aki egy konyhakéssel hasba szúrta élettársát szerdán az otthonukban.

 • Három gyerek fulladt vízbe csónakázás közben

  Mentõmellény nélkül csónakázott a két felelõtlen apa.

 • Észak-Indiai buszbaleset

  35 utast súlyos-életveszélyes sérülésekkel ápolnak.

  Egy közeli autós készítette tegnap a mellékelt képet, az észak indiai Sudh Mahadev zarándok helytõl pár száz méterre, ahol egy zarándokokat szállító busz 70 utassal a fedélzetén a fék meghibásodása következtében a szakadékba zuhant.


 • Padra ültették, majd bántalmazták végül kirabolták

  Az elkövetõk bosszújától tartva csak egy héttel az ellene elkövetett bûncselekmény után tett bejelentést a rendõrségen egy kazincbarcikai fiatalember, akit 2010.március végén megvertek, majd kiraboltak.

  A rendõrség a három elkövetõt elfogta. A nyomozók javasolták a fiút bántalmazó férfi elõzetes letartóztatását, míg két társa szabadlábon védekezhet.

 • Az ujjlenyomatát, a fotóit, az autóját és a nevét is a helyszínen hagyta a betörõ

  Az ujjlenyomatát, a fotóit, az autóját, de még a nevét is a bûntett helyszínén hagyta egy kétbalkezes betörõ, aki Los Angeles Arleta negyedében kísérelt meg kirabolni egy házat.

 • Night-clubokban toborozták a szexi csalókat

  Fiatalok, csinosak voltak és szemérmetlenül túllépték a számlakeretüket: a francia rendõrség által õrizetbe vett banda vonzó nõk segítségével csalt ki pénzt tizenkét észak-franciaországi banktól.

 • Elfogták a békési gyilkosság gyanúsítottját

  Hat óra alatt elfogták azt a rendõrök azt a 18 éves békési férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölt egy helyi családi házban élõ idõs asszonyt.

 • Férfi akart megerõszakolni egy férfit - belehalt sérülésibe

  A férfi, aki szakácsként dolgozott az egyik pécsi intézményben, még 2009-ben, a bûncselekmény napjának reggelén ittasan érkezett meg munkahelyére, ezért hazaküldték. Ezt követõen a munkahelye közelében tovább italozott, ahol csatlakozott hozzá egy másik fiatalember. Beszélgetni kezdtek, miközben több üveg sört, s röviditalokat is elfogyasztottak.

  Újdonsült ismerõse egyszer csak azt ajánlotta a szakácsnak, menjen fel vele a lakására, ahol van egy üveg bora. Így is történt.

 • Szórakozásból kínozzák a gyerekeket a nepáli rendõrök?

  A jogvédõ szervezet úgy tudja, rugdossák és ököllel verik a gyerekeket, lábujjkörmeik alá szögeket szúrnak, és bambuszbotokkal és mûanyagcsövekkel ütik a combjukat

 • Elkötött egy kompot egy ittas angol asszony

  Állítólag azt ordibálta: én vagyok Jack Sparrow. Az angol utasszállító és a többi kishajó sem úszta meg, hogy értetlen kezek kormányozták.

 • Felborult traktorja alá szorult és meghalt egy férfi Reziben

  A felborult traktorja alá szorult és meghalt egy férfi csütörtök délután Reziben. A rendőrség honlapján arról adott hírt, hogy munkavégzés közben történt a baleset.

 • Megvertek egy villamosvezetõt

  Megverték a BKV munkába igyekvõ villamosvezetõjét, aki a villamost vezetõ kolleganõje segítségére sietett a 49-es villamos Etele téri végállomásán.

 • Halálos gázolás Kazincbarcikán

  Gyalogost gázolt el egy személyautó Kazincbarcikán csütörtökön este, a nõ a mentõautóban halt meg – mondta a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • A temetõben termesztették az indiai kendert

  A munkahelyén termesztett kábítószert két temetõõr (a temetõben) Vietnamban.

  A sírkert Hanoi egyik peremvárosi részében van. A két férfi - 44 és 46 évesek - 25 négyzetméternyi területen ültetett indiai kendert és éppen be akarták takarítani az elsõ termést, amikor a rendõrség õrizetbe vette õket. Egyikük a temetõ fõgondnoka.

  Vietnamban igen szigorúak a kábítószeres bûncselekményekre vonatkozó törvények, egyes eseteket halállal is büntetnek.

 • Magzatokat találtak egy kukában

  Öt magzat tetemét találták meg egy moszkvai kukában - adta hírül hétfõn a RIA Novoszti orosz hírügynökség. A rendõrség szerint egy illegális abortuszklinikáról kerülhettek a szemétbe.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%