rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Felrobbant egy lövedék egy tüzérségi hajón, egy ember meghalt

 • Share on Tumblr

  Egy ember meghalt és négy megsérült, amikor egy tüzérségi gyakorlat során a Balti Flotta Perekop nevû hajóján felrobbant egy lövedék.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A halálos áldozat 20 éves volt, a sérültek 23 és 27 év közöttiek.

  Az orosz hadseregben gyakoriak a halálos balesetek és tûzesetek, mivel sokszor még a szovjet idõkbõl származó elavult felszerelést használnak a katonák.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Bizarr rablások sorozata Nagy-Britanniában

  London - Bizarr rablások sorozatát vizsgálja a brit rendõrség: a tettesek leöntik valamivel kiszemelt áldozatukat, majd gondos kezek sietnek a segítségére, s ellopják a táskáját.

  Legutóbb egy asszony járt pórul, amikor pénzkivétel után kijött bankjából. Valaki vizet zúdított a nyakába, majd egy férfi segített neki megtörülközni... Eközben azonban ellopta az asszony táskáját - jelentette a The Sun brit tömeglap.

 • Több lövéssel végeztek ki egy házaspárt Németországban

  Egyelõre a rendõrség is sötétben tapogatózik: vasárnapra virradó éjszaka lövések dördültek el a német város kertes övezetében.

 • Jeges vízbe tette és magára hagyta 3 éves kisfiát egy 29 éves nõ

  Feladta magát a rendõrségen az a 29 éves szlovák állampolgárságú nõ, aki csütörtök reggel a mosonmagyaróvári bányató jeges vízébe tette három éves kisfiát, és magára hagyta

 • Személyautó és tehergépkocsi ütközött az M0-on

  Személyautó és tehergépkocsi ütközött az M0-s autóút M5-ös csomópontja közelében, az 1-es fõút irányába vezetõ oldalon, a baleset miatt torlódnak a jármûvek.

 • Szemérem elleni erõszak...! (Debreceni Rk.)

  Elõször csak puszit kért a buliból hazafelé tartó lánytól, majd erõszakoskodni kezdett vele...

  2009. március 22-én 06.00 óra körüli idõben Debrecenben, a Csapó utcán egy 24 éves debreceni lány épp szórakozásból tartott hazafelé. Amint hazafelé sétált egy kerékpárosfiatalemberrel találta magát szemben, aki leszólította és puszit kért tõle. A fiatal nõ úgy tett, mintha nem is hallotta volna a „felkérést”, a férfit figyelemre sem méltatta, ment tovább a közeli lakásuk irányába.

 • Több mint negyven évig volt a víz alatt a két autó és a hat holttest

  Több mint negyven évig hevert a tó fenekén háborítatlanul az a két autó, amelyekre most egy szonár tesztelése során véletlenül bukkantak rá az oklahomai Foss tó mélyén.

 • Nagy mennyiségű föld omlott a munkásra - belehalt a sérüléseibe

  Kazincbarcika egyik utcájában a vízvezeték cseréje közben ömlött nagy mennyiségű föld a szolgáltató munkatársára, aki kórházba szállítását követően belehalt sérüléseibe.

 • Gyalogost gázolt a villamos

  Súlyos személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt csütörtökön kora délután a Tizeshonvéd utcában. A Diósgyõr felõl érkezõ „bécsi” villamos a zebrán elütött egy idõs nõt, aki a másik oldalon lévõ gömbsüvegbe verte a fejét, és súlyos sérülést szenvedett.

 • Kapualjban próbálta megeröszakolni a lányt

  Nemi erõszak kísérlete miatt vettek õrizetbe a rendõrök egy budapesti férfit, az erõszakoskodót járókelõk fogták el.

 • A burmai kompbalesetben 38 ember lelte halálát

  Ismeretlen okokból Burmában elsüllyedt egy komp pénteken, az Iravádi folyó deltájában, a balesetben 38 ember meghalt. A komp az Ivai folyón borult fel. A rajta utazó további 44 embert sikerült kimenteni.

  Ugyanott, az Iravádi folyó deltájában hivatalos adatok szerint több mint 133 ezer ember vesztette életét vagy tûnt el május elsõ napjaiban, amikor az ország déli részét letarolta a Nargis ciklon.

  A károk nagyságát a katonai kormányzat 11 milliárd dollárra becsülte.

 • Halálra gázolt egy tehervonat 9 embert

  Kilenc ember meghalt, négyen megsérültek, amikor a nyílt pályán elütötte, illetve elsodorta õket egy tehervonat Észak-Kínában.

 • Megkülönböztetõ jelzést használó mentõautó ütközött össze egy személyautóval

  Megkülönböztetõ jelzést használó mentõautó ütközött össze egy személyautóval csütörtök délelõtt Budapesten, a balesetben három ember sérült meg.

 • Zsûrire borult a tarhonya

  Rendõrök fékeztek meg egy dühöngõ férfit a kunszentmártoni fõzõversenyen.

 • Elkapták a tizenéves graffitiseket

  Fél napon belül elfogták a rendõrök azt a két gyereket, akik a gyanú szerint nyolc ház falait graffitizték össze a hétvégén Hódmezõvásárhelyen.

  A Csongrád megyei város Béke-telepi városrészében vasárnap reggel fedezték fel, hogy több ház falát is összefújták piros festékkel akkor még ismeretlen tettesek - értesült a HavariaPress. A Nyárfa utcából érkezett elsõ bejelentés után a rendõrjárõrök megállapítottá, hogy a környéken összesen nyolc ház vált a firkálók áldozatává, s a forró nyomos adatgyûjtés és tanúkutatás során hamarosan kiderült a tettesek kiléte is.

 • Megverte, majd többször rálõtt volt barátnõjére egy férfi

  A nõ nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, a férfit õrizetbe vették, s ellene súlyos testi sértés miatt indult büntetõeljárás.

 • Cserbenhagyásos gázolás - meghalt a gyalogos

  Cserbenhagyásos gázolás történt hétfõ este Bátaszéken, az elütött kerékpáros életét vesztette.

 • Elfogták a közelmúltban több embert is kirabló fiatalokat

  Elfogta a rendõrség azt a két fiút és egy lányt, akik a közelmúltban több embert raboltak ki és vertek meg a Gellért-hegyen.

 • Meggyilkolta élettársát egy vagonban

  Tizenöt év fegyházbüntetéssel sújtotta jogerõsen a Szegedi Ítélõtábla azt a kecskeméti hajléktalant, aki 2007 júliusában meggyilkolta élettársát egy kecskeméti vasútállomás vagonjában.

 • Autóval a kukoricásba, helikopterrel a kórházba

  Négy ember sérült meg, mikor két személyautó karambolozott Hajdúböszörmény közelében, az egyik autó az ütközés után a kukoricásba zuhant.

 • Veréssel kényszerítette anyját, adjon pénzt italra

  Három és fél év börtönbüntetésre ítélt a bíróság egy semjéni férfit, aki kirabolta édesanyját. Az asszony által tett rendõrségi feljelentés és az ítélet között mindössze három nap telt el – közölte a rendõrség.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%