rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Nem jó hozzátartózót értesített a nõvér a haldokló idõs nõhöz

 • Share on Tumblr

  A nõvér egy haldokló asszonyhoz nem a valódi rokonait hívta. Mire odaértek a vélt hozzátartozók, az idõs hölgy már meghalt.

  A dél-walesi házaspár a körülményekhez képest nyugodtan élt, mert biztosak voltak benne a férfi édesanyja biztonságban van, hiszen kórházban ápolták. Azonban az egyik nap hívást kaptak az egyik nõvértõl, hogy azonnal jöjjenek be, mert haldoklik a nyolcvanéves asszony. Férj azonnal kocsiba vágta magát, ahogy neje is.

  Mikor beértek a kórházba, a nõvér közölte velük, sajnos elkéstek, szerettük már elhunyt. Az asszony ragaszkodott hozzá, hogy megnézze anyósát, és amikor elhúzta a függönyt, kiderült, nem a mama fekszik az ágyon, hanem egy számukra ismeretlen nõ. Az asszony ekkor hisztérikus rohamot kapott.

  Mint kiderült, a nõvér nem jó hozzátartozókat értesített. A pár pedig beperelte a kórházat, mert úgy érezték feleslegesen szenvedtek. Az idõs hölgy, aki végigaludta hozzátartozói aggódását egy hónappal a történtek után elhunyt.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások