rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Börtönt is kaphatnak a fürdõruha nélkül napozók

 • Share on Tumblr

  A párizsi hatóságok bekeményítettek - amint kivillan egy cici, azonnal jönnek is a rendõrök.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A hatalmas hõségre való tekintettel Párizs lakosainak nagy része a Szajna partján próbálja átvészelni a napokat. Kicsit olyan fílingje van az egésznek, mintha a tengerparton lennének, mert a város még néhány éve tök jó homokos placcot alakított ki a napozóknak, az emberek pedig elõszeretettel fetrengenek a területen.

  Ám probléma merült fel a napozókkal, mivel jó néhányan úgy gondolták, hogy ha már napozás, akkor nehogy hülyén barnuljanak le, ezért sokan elkezdték ledobni magukról a bikini felsõt, sõt, egyesek a legnagyobb nyugalommal totál pucéran sütkéreztek. Ez azonban elég kellemetlen szituációkat okozott, tekintve, hogy a homokos sáv és a folyó között ott van a rakpart járdája, ahol bizony kisgyerekek is szoktak sétálgatni a szüleikkel - nem csoda, hogy kiakadást okozott, ha egy kislány nem értette, hogy mi lóg ott a bácsi lábai között.

  Emiatt a párizsi rendõrség közleményben tudatta a napozókkal, hogy ha erkölcstelenkednek, akkor a következményekkel is számolniuk kell.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 13 tonna krumplit akart lopni, de menekülés közben elszórta az összeset

  Sokat akart markolni, de keveset fogott az a tolvaj, aki egy krumplival megrakott pótkocsit próbált elkötni, ám elfelejtette rögzíteni a plató végén a zárószerkezetet.

 • Pajzsukon szánkóznak brit rendõrök

  Pajzsukon szánkózó rendõröket kaptak lencsevégre Nagy-Britanniában.

 • Elveszik a bûnözõk vagyonát Szerbiában

  Szerbiában az igazságügyi tárca új igazgatóságot hoz létre, amely a maffiózóktól elkobzott vagyont kezeli majd.

 • Közlekedés tavasszal

  Már nem a havas-jeges utak és a sötét időszakok jelentik a nehézséget a közlekedésben, hanem ellenkezőleg: a felszabadultság, nagyobb átlagsebességet lehetővé tévő közlekedés, a megfontoltság és az óvatosság hiánya.

 • Párduc – Leopárd akció ! Országos körözési akció mérlege… (Fejér megye)

  Körözés hatálya alatt álló személyek hatékonyabb felkutatása, a közterületi rendõri jelenlét fokozása, illetve a lakosság biztonságérzetének javítása céljából két napos országos bûnügyi és közbiztonsági fokozott ellenõrzést hajtottak végre az ország rendõri szervei. Így Fejér megyében is két-két lépcsõben, 04.00 és 08.00, illetve 16.00 és 20.00 óra közötti idõben került végrehajtásra a Párduc és Leopárd névre elkeresztelt akció. A maga nemében ha nem is nagyot, de mondhatni sokat fogott a két nagymacska…

 • Örömlányokhoz vitte betegét egy gondozó

  Örömlányokhoz vitte fiatal betegét egy gondozó. A fiú zsebpénzébõl futotta a bordélyházra. Az ápolót menesztették, a felháborodott édesapa pedig perel.

 • A sérülteket tûzoltók vágták ki a roncsból, a sofõr életét nem tudták megmenteni

  A helyszínen életét vesztette az a férfi, aki személyautójával fának csapódott a 6-os fõúton, Ercsi közelében. Az autó nõi utasát mentõhelikopter szállította kórházba súlyos sérülésekkel.

 • Két gyermek halt meg a M7-en történt balesetben

  Baleset történt az M7-es autópálya 106-os kilométerénél, a Nagykanizsa felé vezetõ oldalon, Siófok külterületén vasárnap hajnalban, a pályán egy magyar és egy román kisbusz ütközött össze, ketten meghaltak, tízen megsérültek.

 • Autószállító kamion borult fel az M1-en

  Felborult egy autószállító kamion hétfõ délután az M1-es autópálya Budapest felé vezetõ oldalán a 47-es kilométernél, Szárliget és Óbarok közelében. A jármû teljesen elzárja az úttestet.

 • Árokba csapódott a tűzoltóautó

  A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat, a székesfehérvári hivatásos tűzoltóság több gépjárművével együtt megkülönböztető jelzéseit használva egy balesethez vonult Székesfehérvár felől Csala irányába a 811-es úton, amikor a műveleti szolgálat pickup kisteherautója megcsúszott és az út melletti árokba csapódott február 10-én, a reggeli órákban.

 • Szekrényben elrejtõzve találták meg a mohácsi gyilkosság gyanusítottját

  Nagyharsányban egy lakóház szekrényében elrejtõzve találták meg azt a negyvenéves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte élettársát Mohácson.

 • Több rablás is szárad a fiatal lányok lelkén

  Néhány óra alatt elfogták a rendõrök azt a két fiatal lányt, akik a gyanú szerint két társukat is kirabolták az elmúlt napokban Nyírbátorban

 • Beszakadt a csernobili erõmû gépházának teteje

  Mintegy 80 francia építõmunkást evakuáltak az ukrajnai csernobili erõmû területérõl szerdán azután, hogy ismertté vált: az atomerõmû egyik gépházának beszakadt a teteje.

 • Fegyveres rablót fogtak el a fõvárosban

  Feltehetõen fegyverrel rabolt ki egy élelmiszerboltot egy férfi a fõvárosban csütörtökön este, nem sokkal a bûncselekmény elkövetése után elfogták - mondta el Sass Oszkár, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese

 • Két férfi vesztette életét a Szamosban

  Fürdõzés közben merült el két férfi vasárnap délután a Szamosban, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csengeren.

 • Nem volt vacsora, felgyújtotta házát

  Felgyújtotta családi házát egy férfi az Egyesült Államokban, mert felesége nem várta vacsorával.

 • Halálos baleset Hosszúpályinál

  Két személygépkocsi karambolozott hétfõn délelõtt a Hosszúpályiba vezetõ úton. Az egyik sofõr a helyszínen meghalt.

 • A szántóföldön találták meg egy kistormási férfi holttestét

  Gyilkosság áldozata lett egy kistormási férfi, a bûncselekmény gyanúsítottját elõzetes letartóztatásba helyezték - közölte hétfõn a rendõrség.

 • Prostitúcióra kényszerítettek egy nõt Szegváron

  Kitartottság bûntette és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt õrizetbe vett a rendõrség egy 32 éves szegvári nõt, aki prostitúcióra kényszerített egy másik nõt.

 • Szabadlábon védekezik a szatír

  A férfi éppen aerobikedzésen részt vevõ lányokat bámulva végzett önkielégítést, amikor a járõrök elfogták.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%