rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Börtönt is kaphatnak a fürdõruha nélkül napozók

 • Share on Tumblr

  A párizsi hatóságok bekeményítettek - amint kivillan egy cici, azonnal jönnek is a rendõrök.

  A hatalmas hõségre való tekintettel Párizs lakosainak nagy része a Szajna partján próbálja átvészelni a napokat. Kicsit olyan fílingje van az egésznek, mintha a tengerparton lennének, mert a város még néhány éve tök jó homokos placcot alakított ki a napozóknak, az emberek pedig elõszeretettel fetrengenek a területen.

  Ám probléma merült fel a napozókkal, mivel jó néhányan úgy gondolták, hogy ha már napozás, akkor nehogy hülyén barnuljanak le, ezért sokan elkezdték ledobni magukról a bikini felsõt, sõt, egyesek a legnagyobb nyugalommal totál pucéran sütkéreztek. Ez azonban elég kellemetlen szituációkat okozott, tekintve, hogy a homokos sáv és a folyó között ott van a rakpart járdája, ahol bizony kisgyerekek is szoktak sétálgatni a szüleikkel - nem csoda, hogy kiakadást okozott, ha egy kislány nem értette, hogy mi lóg ott a bácsi lábai között.

  Emiatt a párizsi rendõrség közleményben tudatta a napozókkal, hogy ha erkölcstelenkednek, akkor a következményekkel is számolniuk kell.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Balesetmegelőzés: A kerékpár kötelező tartozékai

  A közúti közlekedésben részt vevő kerékpárra vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek szerint a kerékpárt fel kell szerelni:

 • Hamisított márkajelzésû ruhákat foglaltak le

  Másfél ezer hamisított márkajelzésû szabadidõruhát találtak a pénzügyõrök egy lengyel kamionban Nagylaknál.

 • Zaklatója mellett vonult az oltárhoz egy brit nõ

  Élete egyik legborzalmasabb napját élte át az brit asszony, akit nagybátyja vezetett az oltár elé, aki éveken keresztül szexuálisan zaklatta a õt.

 • 'Kicentezett' büntetés: bogaras dollárokért, piszkos apróért 1 hét börtön

  Davenport (Iowa állam) - Pénze piszkossága miatt ítéltek börtönre egy férfit az Egyesült Államokban.

  Az illetõ óvadékot ment kifizetni a bíróságra, amiért defektes gumijú teherautóval közlekedett. Megúszta volna bírsággal, ám inkább tárgyalást követelt, a bíró erre viszont letétet szabott ki.

 • Kisgyermek sérült meg az M3-on történt balesetben

  Az útról lehajtva kerülik ki a jármûvek a baleset helyszínét az M3-as autópálya fõvárosi szakaszán, a Nagy Lajos király úti felüljáró elõtt 2012. szeptember 27-én, ahol több autó és egy menetrend szerinti távolsági autóbusz összeütközött össze.

 • Halálos baleset Szabadkígyóson

  Egy Lada és egy Hyundai típusú személygépkocsi ütközött frontálisan Szabadkígyós belterületén az Ókígyósi úton ma délelõtt 10.45 óra körüli idõben

 • Újabb bankautomatát loptak el

  Bankautomatát loptak el ismeretlenek keddre virradóra Debrecenben - közölte kedden a hajdú-bihari rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Postást ejtett túszul egy baltával fenyegetõzõ ukrán nyugdíjas

  Ungvár - Túszul ejtette a postást egy baltával felfegyverkezett nyugdíjas a kelet-ukrajnai Torez városban, mert nem kapta meg a bányától a visszkeresetét.

  A 72 éves nyugdíjas telefonon értesítette a Donyeck megyei település rendõrségét arról, hogy lakásában fogva tartja a helyi postásnõt. A férfi 2485 hrivnyát (kb. 80 ezer Ft) követelt a túsz szabadon bocsátásáért - jelentette kedden az UNIAN hírügynökség.

 • Összeütközött két személyvonat Pozsonyban

  A péntek délután fél négykor történt balesetnek már huszonegy sérültje van, az egyik mozdony kisiklott.

 • Az ünnepi forgatagban is vigyázzunk értékeinkre!

  Bűnmegelőzési tanácsok, hogy a szeretet ünnepe idegeskedés nélkül teljen.

 • Minden ötödik európai kipróbálta már a kannabiszt

  Párizs - Minden ötödik európai kipróbálta életében a kannabiszt, és több mint 13 millióan az elmúlt egy hónapban is fogyasztottak a kábítószerbõl - derült ki az európai kábítószer-ellenes hivatal (OEDT) felmérésébõl.

  Az uniós hivatal a kábítószer-ellenes világnap alkalmából tette közzé csütörtökön a teljes egészében a kannabisznak szentelt, 700 oldalas tanulmányát, amelyben a szakértõk e kábítószer - hasis, marihuána, kannabiszgyanta - fogyasztás alakulását vizsgálták jogi, politikai, gazdasági, társadalmi és egészségügyi szempontok alapján.

 • Lakásán akarták kirabolni a fiatal nõt…

  (Székesfehérvár – Fejér megye)

  Csütörtökön késõ este rablást jelzett egy Lövölde utcai lakó. Elmondta, hogy szomszédjára csuklyás, fegyveres idegenek támadtak, megfenyegették, megverték és elvitték a telefonját. A 26 éves nõ vehemensen védekezett, ennek ellenére könnyen sérült. A bejelentésre riasztott fehérvári rendõrök néhány órával késõbb elfogták a tetteseket…

 • Egy gyermek is megsérült a fõvárosi balesetben

  Egy felnõtt és egy gyermek is megsérült egy fõvárosi balesetben, vasárnap délután.

 • Szemétbe dobta gyermekét

  Hátborzongató tettet rögzítettek a térfigyelõ kamerák Brazíliában. Egy anya újszülött gyermekét a szemétbe dobta.

  Egy arra járó férfi hallotta meg a csecsemõ sírását mindössze pár percre rá. Riasztotta az embereket az utcán és a hatóságokat, és kimenekítette a babát hulladék közül.

 • Még Romániában lecsaptak a cigicsempészekre

  Körülbelül 400 ezer doboz cigarettát foglaltak le hétfõn Romániában a vámosok. A magyar piacra szánták egy részét a csempészek.

 • Több mint 850 ezer dollárt sikkasztott egy kaszinófüggõ apáca

  Több mint 850 ezer dollár elsikkasztásával vádolnak egy amerikai apácát, aki állítólag kaszinókban játszotta el a rábízott felsõoktatási intézmény vagyonát.

 • Jellegzetes orruk buktatta le a rablókat

  Jellegzetes nagy orruk buktatta le az álarcos fegyveres rablókat egy olasz postán: hiába viseltek maszkot, a biztonsági kamera felvétele alapján a rendõrségnek nem volt nehéz dolga.

 • Két személyt gázolt el a vonat Újszásznál

  Két nőt gázolt el a vonat Újszász határában. Egyikük azonnal meghalt, a másikat mentőhelikopter vitte kórházba.

 • Prostitúcióra kényszerítette gyermekét egy angol házaspár

  A mallorcai rendõrség õrizetbe vette az az angol házaspárt, akiket azzal vádolnak, hogy évek óta prostitúcióra kényszerítik a gyermeküket.

 • Idõs férfi vesztette életét a szegedi gázrobbanásban

  A ház tetõszerkezete súlyosan megrongálódott, a lakásban talált idõs férfi életét a mentõsök már nem tudták megmenteni.