rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Börtönt is kaphatnak a fürdõruha nélkül napozók

 • Share on Tumblr

  A párizsi hatóságok bekeményítettek - amint kivillan egy cici, azonnal jönnek is a rendõrök.

  A hatalmas hõségre való tekintettel Párizs lakosainak nagy része a Szajna partján próbálja átvészelni a napokat. Kicsit olyan fílingje van az egésznek, mintha a tengerparton lennének, mert a város még néhány éve tök jó homokos placcot alakított ki a napozóknak, az emberek pedig elõszeretettel fetrengenek a területen.

  Ám probléma merült fel a napozókkal, mivel jó néhányan úgy gondolták, hogy ha már napozás, akkor nehogy hülyén barnuljanak le, ezért sokan elkezdték ledobni magukról a bikini felsõt, sõt, egyesek a legnagyobb nyugalommal totál pucéran sütkéreztek. Ez azonban elég kellemetlen szituációkat okozott, tekintve, hogy a homokos sáv és a folyó között ott van a rakpart járdája, ahol bizony kisgyerekek is szoktak sétálgatni a szüleikkel - nem csoda, hogy kiakadást okozott, ha egy kislány nem értette, hogy mi lóg ott a bácsi lábai között.

  Emiatt a párizsi rendõrség közleményben tudatta a napozókkal, hogy ha erkölcstelenkednek, akkor a következményekkel is számolniuk kell.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lemondott a rendõrkapitány, miután halálra gázolt egy gyalogost

  Lemondott a XXII. kerületi rendõrkapitány, aki halálra gázolt egy gyalogost - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) a rendõrség internetes honlapján szerda reggel. A kapitány urat az eset annyira megrázta, hogy a mai napon lemondott vezetõi tisztségérõl. "A kapitány urat az eset annyira megrázta, hogy a mai napon lemondott vezetõi tisztségérõl, kérte nyugállományba helyezését, amelyet Budapest rendõrfõkapitánya elfogadott" - tartalmazza a közlemény.

 • Tízévesen erõszakolt meg egy nyolcévest

  Egy nyolcéves kislány elleni nemi erõszak megkísérlésében bûnösnek találták az esküdtek egy tíz- és egy tizenegy éves fiút a súlyos bûncselekményeket tárgyaló londoni központi bûnügyi bíróságon, közismert nevén az Old Bailey-n. Büntetési tételüket a bíró két hónap múlva hirdeti ki.

 • Patikarablók gázolták halálra Karen Schmeer amerikai filmest

  Egy patika elleni rablótámadás indirekt áldozata lett New Yorkban Karen Schmeer amerikai filmes, aki vágóként mûködött közre több díjnyertes dokumentumfilm elkészítésében.

 • 20 millióval lopták meg dolgozói a gyõri Audit

  A Kisalföld információja szerint a néhány benzinkutassal összejátszva ennyit tankoltak le az Audi-üzemanyagkártyákról.

 • Rendõrökre vadászott az al-Kaida

  Teherautóba rejtett pokolgéppel két öngyilkos merényletet követtek el az iraki Fallúdzsában. Tizenöt ember életét vesztette és mintegy 150-en megsebesültek. A Bagdadtól 50 kilométerre nyugatra fekvõ város két rendõrõrsénél egy idõben végrehajtott, összetett merényletek az al-Kaida terrorszervezet kézjegyét viselik.

 • A gyalogosok nem ismerik a KRESZ-t

  Budapest - A gyalogosok alig húsz százaléka ismeri pontosan a KRESZ rá vonatkozó szabályait - derült ki a GRSP (Global Road Safety Partnership - Partnerség a Közlekedésbiztonságért) Magyarország Egyesület felmérésébõl.

  A szeptemberben készült nem reprezentatív felmérés a gyalogosok közlekedési szokásait vizsgálta. A személyes megkérdezésen alapuló kutatás szerint a gyalogosok 46 százaléka szokott átkelni az úttesten a jelzõlámpa tilos jelzése ellenére is. Némi pozitívum, hogy a válaszadók 88 százaléka saját bevallása szerint mindig körülnéz, mielõtt a zebrán átkelne.

 • Két kislányt is kidobott a hetedikrõl egy részeg katona

  Kidobott két kislányt egy moszkvai épület hetedik emeletérõl csütörtökön egy részeg orosz katonatiszt. A gyerekek túlélték az esést, de súlyos sérüléseket szenvedtek.

 • Egymás után vetett véget életének a brit testvérpár

  Idegösszeomlást kapott az a brit anya, akinek 13 és 15 éves lánya is öngyilkos lett. A két tini egymás után vetett véget életének.

 • Budapesten elfogtak egy pedofilt

  Elfogtak egy 31 éves férfit a fõváros VI. kerületében, a férfit azzal gyanúsítják, hogy megrontott egy 13 éves fiút - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság hétfõn.

  A tájékoztatás szerint a 31 éves férfit a Székely Bertalan utcában, egy lakásban fogták el, állampolgári bejelentésre, még szombaton. A férfit megrontással gyanúsítják, a rendõrség hétfõn elõterjesztést tett az elõzetes letartóztatására.

 • Elfogták a közelmúltban több embert is kirabló fiatalokat

  Elfogta a rendõrség azt a két fiút és egy lányt, akik a közelmúltban több embert raboltak ki és vertek meg a Gellért-hegyen.

 • Két teherautó és egy személyautó ütközött a 71-es úton

  Két ember súlyos, négy pedig könnyebb sérülést szenvedett a 71-es fõúton Fenékpusztánál, amikor két teherautó és egy személygépkocsi összeütközött.

 • Halálra gázolta nagymamáját az ötéves kisfiú

  A családi autó indítókulcsát megkaparintva beindította a kocsit, és elgázolta saját nagymamáját egy ötéves kisfiú Észtországban. Az idõs asszony a helyszínen életét vesztette.

 • Vonat alá esett egy kétéves kisfiú, de szinte sértetlenül túlélte

  Vonat alá esett, de néhány horzsolással megúszta egy kétéves kisfiú Novoszibirszk közelében.

 • Két gyermek halt meg a M7-en történt balesetben

  Baleset történt az M7-es autópálya 106-os kilométerénél, a Nagykanizsa felé vezetõ oldalon, Siófok külterületén vasárnap hajnalban, a pályán egy magyar és egy román kisbusz ütközött össze, ketten meghaltak, tízen megsérültek.

 • Kést rántott a rendõrre

  Késsel hadonászó részeg nõhöz hívták a rendõröket Szigetváron - adta hírül a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság.

 • Rendõrkézen a szicíliai maffia

  A szicíliai Catania rendõrsége õrizetbe vett egy nagy razzia eredményeként hetven feltételezett maffiózót. Egyebek közt zsarolással, kábítószer-kereskedelemmel, erõszakcselekményekkel vádolják a Cosa Nostra õrizetbe vett tagjait.

 • Kiállítással a diszkóbalesetek ellen

  Budapest - A diszkóbalesetek megelõzése érdekében a fiatalokhoz és szüleikhez szóló kiállítás nyílt a Nyugati téri aluljáróban.

  Az egyik plakátokon tizen-huszonéves fiatalok mesélnek arról, hogy túléltek egy balesetet. Egy másikon arról számolnak be, hogy ismerõsük, barátjuk ivott a szórakozóhelyen, ennek ellenére utána kocsiba szállt, egy fának hajtott és ma tolószékben ül.

 • Édességtolvajok Miskolcon

  Csaknem 300 darab, különbözõ márkájú édességet, táblás csokoládét próbáltak ellopni azok a felnõtt férfiak és nõk Miskolcon, akiket a rendõrök fogtak el .

  Egy miskolci élelmiszerüzlet munkatársainak vált gyanússá két nõ és két férfi augusztus 24-én a délutáni órákban.

 • Fának csapódott az ittas sofõr

  Ittasan vezetett, majd fának csapódott egy autós Debrecenben.

 • Mosogató betörõ

  Többször elmosogatott egy betörõ Nagy-Britanniában azokban a házakban, amelyeket azonban ki is fosztott.