rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Börtönt is kaphatnak a fürdõruha nélkül napozók

 • Share on Tumblr

  A párizsi hatóságok bekeményítettek - amint kivillan egy cici, azonnal jönnek is a rendõrök.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A hatalmas hõségre való tekintettel Párizs lakosainak nagy része a Szajna partján próbálja átvészelni a napokat. Kicsit olyan fílingje van az egésznek, mintha a tengerparton lennének, mert a város még néhány éve tök jó homokos placcot alakított ki a napozóknak, az emberek pedig elõszeretettel fetrengenek a területen.

  Ám probléma merült fel a napozókkal, mivel jó néhányan úgy gondolták, hogy ha már napozás, akkor nehogy hülyén barnuljanak le, ezért sokan elkezdték ledobni magukról a bikini felsõt, sõt, egyesek a legnagyobb nyugalommal totál pucéran sütkéreztek. Ez azonban elég kellemetlen szituációkat okozott, tekintve, hogy a homokos sáv és a folyó között ott van a rakpart járdája, ahol bizony kisgyerekek is szoktak sétálgatni a szüleikkel - nem csoda, hogy kiakadást okozott, ha egy kislány nem értette, hogy mi lóg ott a bácsi lábai között.

  Emiatt a párizsi rendõrség közleményben tudatta a napozókkal, hogy ha erkölcstelenkednek, akkor a következményekkel is számolniuk kell.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kirámolta az ékszerboltot

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Fõosztály Rablási Osztálya rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy ismeretlen férfi ellen.

 • Tizenkét éves lánnyal közösült a pedofil férfi

  Szabadszállás - Egy 32 éves anya tett feljelentést egy szalkszentmártoni férfi ellen. Az édesanya szerint a férfi közösült a 12 és fél éves lányával.

 • 9 éves fiával akarta megöletni volt feleségét egy angol férfi

  18 hónapos börtönbüntetésre ítéltek egy angol férfit, amiért arra buzdította 9 éves kisfiát, hogy mérgezze meg saját anyját, majd a gyilkosságot kenje a nõ új párjára.

 • Az utasok szeme láttára fejeztek le egy árust a vonaton

  A 37 éves áldozat édességet árult, a tetteseknek sikerült elmenekülniük.

 • Túl gyenge rablás, nem jár érte börtön

  Börtönbe akarta rabolni magát egy férfi az Egyesült Államokban, de nem sikerült neki.

 • Három kamion karambolozott a 86-on

  Hármas kamionbaleset történt Csornán a 86-os fõút városi szakaszán a mezõgazdasági szakközépiskola mellett a TESCO keresztezõdésben.

 • Öt embert vettek őrizetbe a drogfogyasztó fiatalok rejtélyes halála miatt

  A rendőrség eljárást folytat és kábítószerrel való visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett öt embert, aki összefüggésbe hozható a napokban elhunyt drogfogyasztó fiatalok rejtélyes halálával.

 • Halálra gázolt egy férfit a vonat Miskolcon

  Halálra gázolt a Füzesabony felé közlekedõ személyvonat egy férfit Miskolcon, a Bogáncs utcai vasúti átjárótól nem messze.

 • Egy gázkonvektort próbált meg eloltani a súlyosan megsérült féfi

  Életveszélyesen megsérült egy férfi gázkonvektor-balesetben Mosonszentmiklóson.

 • A biztonsági õr is benne volt a fegyveres ál-rablásban (Nyíregyháza)

  Március 26-ára virradó éjszaka egy nyíregyházi autószalon biztonsági õrének feljelentése szerint maszkos rablók támadtak rá munkahelyén. Azt mondta, hogy az elkövetõk egyikénél fegyver volt, kezét-lábát megkötözték, majd elvittek egy páncélszekrényt, mûszaki cikkeket, gumiabroncsokat és könnyûfém keréktárcsákat. A bûncselekménnyel okozott kár kb. hárommillió forint. A tettesek távozása után az õr ki tudta szabadítani kezét, majd megkötözött lábbal átmászott a közeli benzinkúthoz, ahonnan felhívták a rendõrséget. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bûntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított eljárást.

 • Árokba hajtott egy autós a 6-os úton

  Közlekedési baleset történt a 6-os úton, Kisapostag közelében.

 • Gyalogost gázolt a villamos

  Súlyos személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt csütörtökön kora délután a Tizeshonvéd utcában. A Diósgyõr felõl érkezõ „bécsi” villamos a zebrán elütött egy idõs nõt, aki a másik oldalon lévõ gömbsüvegbe verte a fejét, és súlyos sérülést szenvedett.

 • Kismama és magzata is belehalt a közúti balesetbe

  A 35 hetes terhes Kerryn Blucher éppen egy parkolóhelyre próbálta beállni autójával, Clevelandben, amikor egy másik gépkocsi nagy sebességgel belécsapódott.

 • Felakasztotta magát, miután visszavonták kivégzését

  Felakasztotta magát egy halálra ítélt rab a kaliforniai San Quentin börtönben, néhány nappal azután, hogy életfogytiglanra enyhítették büntetését.

 • Félmeztelen nõi holttestet találtak a lakótelepen

  Lakossági bejelentés nyomán szállt ki a szlovák rendõrség egy eperjesi lakótelepre, ahol egy járókelõ nõi tetemet talált.

 • Az iskola rendõrének elõadása Zalaegerszegen

  Az "Iskola Rendõre" tartott bûn-, és baleset-megelõzési elõadást Zalaegerszegen, az Ady Endre Mûvészeti Általános Iskola 5.b osztályában. A tanulóknak Váczi Ágnes r. õrnagy, a Zalaegerszegi Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának fõvizsgálója beszélt a korosztályra leselkedõ veszélyekrõl, a bûncselekmények elkövetési körülményeirõl, az áldozattá válás elkerülésének lehetõségeirõl.

 • Magyar kamionos okozott halálos balesetet Angliában

  Nagy-Britannia - Õrizetbe vettek kedden egy magyar kamionost Angliában, halálos baleset okozásának gyanújával. A vizsgálat elsõ adatai arra utalnak, hogy a teherautó az út rossz oldalán, a forgalommal szemben haladhatott.

 • "Kárpátalja magyar föld" - ismeretlenek gyújtogattak egy politikusnál

  Kárpátalján ismeretlenek vasárnap felgyújtották a Szvoboda Összukrajnai Szövetség beregszászi járási elnökének tulajdonában lévõ bútorraktárakat; a nacionalista szervezet szerint a gyújtogatókat nemzetiségi indítékok vezérelhették.

 • Leszámolástól fél a gyilkológép

  A négy, de talán hét ember haláláért felelõs Varga Sándort megfenyegették. A Magyarok Nyilai terrorszervezet bosszújától tart.

 • A rendbontás, a zaklatás, a közösség tagja elleni erõszak, egyéb törvényi tényállások változtak!

  A Magyar Köztársaság Országgyûlése elfogadta a közrend, valamint az igazságszolgáltatás mûködésének védelme érdekében szükséges egyes törvénymódosításokról szóló 2008. évi LXXIX. törvényt, amely 2009. február 1-jén hatályba lépett.

  Az új rendelkezések a Büntetõ törvénykönyvrõl szóló 1978. évi IV. (Btk.), illetve a szabálysértésekrõl szóló 1999. évi. LXIX. (Sztv.) törvényt számos helyen érintette.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%