rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Börtönt is kaphatnak a fürdõruha nélkül napozók

 • Share on Tumblr

  A párizsi hatóságok bekeményítettek - amint kivillan egy cici, azonnal jönnek is a rendõrök.

  A hatalmas hõségre való tekintettel Párizs lakosainak nagy része a Szajna partján próbálja átvészelni a napokat. Kicsit olyan fílingje van az egésznek, mintha a tengerparton lennének, mert a város még néhány éve tök jó homokos placcot alakított ki a napozóknak, az emberek pedig elõszeretettel fetrengenek a területen.

  Ám probléma merült fel a napozókkal, mivel jó néhányan úgy gondolták, hogy ha már napozás, akkor nehogy hülyén barnuljanak le, ezért sokan elkezdték ledobni magukról a bikini felsõt, sõt, egyesek a legnagyobb nyugalommal totál pucéran sütkéreztek. Ez azonban elég kellemetlen szituációkat okozott, tekintve, hogy a homokos sáv és a folyó között ott van a rakpart járdája, ahol bizony kisgyerekek is szoktak sétálgatni a szüleikkel - nem csoda, hogy kiakadást okozott, ha egy kislány nem értette, hogy mi lóg ott a bácsi lábai között.

  Emiatt a párizsi rendõrség közleményben tudatta a napozókkal, hogy ha erkölcstelenkednek, akkor a következményekkel is számolniuk kell.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Átszakította a szalagkorlátot, majd a szembe jövő sávban haladt tovább a kamion

  Átszakította a szalagkorlátot és a szembe jövő sávba haladt egy darabig egy kamion az M5-ös autópályán Kecskemét határában.

 • Megkéselték a passaui rendõrfõnököt

  A dpa német hírügynökség vasárnap rendõrségi forrásokból úgy értesült, hogy a merénylet után szélsõjobboldali gyanúsítottat keresnek. Passauban idén több rendõrségi akció is volt a szélsõjobboldal ellen.

 • Temetõ melett találtak rá az aszalódott holttestre

  Holttestet találtak 2010.05.24-én Kecskeméten, a Köztemetõ kerítésén kívül. A 61 éves férfi azonos azzal a Halász Sándorral, akit eltûnés miatt hetek óta köröztek. Bûncselekmény nem történt.

 • Vasúti munkás lopta a kábeleket!

  Elfogták a rendõrök azt a felsõvezeték-cserélõként dolgozó férfit, akinek autójában mintegy másfél mázsa lopott kábelt találtak Veszprém megyében.

 • Érthetetlen családmészárlás

  Miami - Érthetetlen családmészárlás történt az Egyesült Államokban: egy végtelenül békés zenetanár agyonlõtte feleségét, két lányukat, végül pedig magát.

  A Miamiban élõ család kubai bevándorló. A családfõ 53 éves volt, neje 45, lányaik 13 és 14 esztendõsek.

 • Kiplakátozta, hogy narkót árul

  Kiplakátozta lakása környékén egy nõ az Egyesült Államokban, hogy marihuánát árul.

 • Saját autója gázolta halálra

  Lejtõn megindult autója gázolt halálra egy 66 éves nõt Hont külterületén.

 • Taxiból dobták ki a kutyát - feljelentést tettek az állatvédõk

  Rendõrségi feljelentést tett egy állatvédõ szervezet azt követõen, hogy a hétvégén több tanú szeme láttára kidobtak és magára hagytak egy kutyát egy taxiból Szegeden.

 • Rendõrt "bélgázoló" férfi

  South Charleston - Rendõrre szellentett egy férfi az Egyesült Államokban, amiért hatóság elleni támadással vádolják.

  A "gázolás" Nyugat-Virginiában, South Charleston városának rendõrségén történt. A 34 éves férfi az õt szondáztatni készülõ rendõrhöz gurult székével, felemelte lábát, majd pedig támadását súlyosbította azzal, hogy hangos produkciója után a hatósági személy felé legyezte kezével altáji felhõjét.

 • Ki lop szennyvízszivattyút gumicsónakkal?

  Talán a húsvéti vizes programok ihlették meg a tolvajt bogyiszlón, amikor ellopott egy egész szennyvízszivattyút...

 • Kávét és teát akart lopni egy férfi az üzletbõl

  Lopni tért be egy helyi férfi az ózdi boltba, a rendõrség azonban rablás miatt folytat vele szemben eljárást.

 • Bosszúból öltek a maoista lázadók

  Maoista lázadók rátámadtak egy falura, és legalább kilenc embert megöltek csütörtökön a kelet-indiai Bihár szövetségi államban. Tettük oka az lehetett, hogy rendõrségi informátoroknak tartották a falu lakóit.

 • Fagyállót ivott, meghalt egy férfi

  Meghalt a férfi, aki a testvérével együtt fagyállót ivott Nagykanizsán. A flakont egy parkolóban kapta az egyik férfi valakitől, azt mondták neki igya meg.

 • 385 kiló fokhagyma, hamis pénzért

  Hamis tízezresekkel fizetett összesen 385 kilogramm fokhagymáért egy fiatalember a kiskundorozsmai nagybani piacon, a rendõrök elfogták. Az eladó elõször örült is, mert a fokhagyma 251 ezer forintba került volna, de 31 tízezrest - 310 ezer forintot - kapott érte. Késõbb vette észre, hogy minden bankjegy hamis.

 • Különleges ékszer tûnt el a reptéri poggyászból

  Különleges, csaknem milliós értékû ékszert loptak el az egyik légi utas poggyászából feltehetõleg Ferihegyen. Az eset kapcsán a rendõrség felhívja a figyelmet, hogy aki csak teheti, ne adjon fel nagyobb értéket poggyászként, hanem ha lehet, kézipoggyászában vigye azt magával.

 • Fejre állt a Peugeot, súlyosan megsérült a sofõr

  Szerdán este súlyos sérüléses balesetet szenvedett Peugeot típusú személygépkocsijával egy férfi Szepetnek és Semjénháza között.

 • Juhnyájba hajtott egy tehervonat

  Juhnyájba hajtott egy Debrecenbõl Nyíregyházára tartó tehervonat, csütörtökön délelõtt.

 • Vasrúddal a családi pótlékért

  A családi pótlékra utazott az a hétfõs banda, amely tiszaeszlári otthonában támadott egy hölgyre vasrúddal, ütõ- és vágószerszámokkal - a nõ volt élettársának vezetésével.

 • Elhajtott a gázoló (Nyíregyháza)

  Súlyosan megsérült kedden (2008-09-09) reggel fél nyolc körül egy 19 éves fiatalember, aki Nyíregyházán, a Korányi Frigyes utcán a temetõ felõl szabálytalanul próbált átkelni az úttesten. Egy belváros felé közlekedõ személyautó ütötte el, a sofõr kiszállt, majd adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínrõl.

 • 4,8-as erősségű földrengés rázta meg Magyarország egy részét

  Az elsődleges vizsgálatok szerint a legtöbb kárt a Heves megyei Tenk településen okozta az éjszakai földrengés, itt mintegy ötven ház károsodott, személyi sérülésről nem érkezett bejelentés.
  A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat a rengést követően helyszíni szemle során mérte fel ezeket.