rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Börtönt is kaphatnak a fürdõruha nélkül napozók

 • Share on Tumblr

  A párizsi hatóságok bekeményítettek - amint kivillan egy cici, azonnal jönnek is a rendõrök.

  A hatalmas hõségre való tekintettel Párizs lakosainak nagy része a Szajna partján próbálja átvészelni a napokat. Kicsit olyan fílingje van az egésznek, mintha a tengerparton lennének, mert a város még néhány éve tök jó homokos placcot alakított ki a napozóknak, az emberek pedig elõszeretettel fetrengenek a területen.

  Ám probléma merült fel a napozókkal, mivel jó néhányan úgy gondolták, hogy ha már napozás, akkor nehogy hülyén barnuljanak le, ezért sokan elkezdték ledobni magukról a bikini felsõt, sõt, egyesek a legnagyobb nyugalommal totál pucéran sütkéreztek. Ez azonban elég kellemetlen szituációkat okozott, tekintve, hogy a homokos sáv és a folyó között ott van a rakpart járdája, ahol bizony kisgyerekek is szoktak sétálgatni a szüleikkel - nem csoda, hogy kiakadást okozott, ha egy kislány nem értette, hogy mi lóg ott a bácsi lábai között.

  Emiatt a párizsi rendõrség közleményben tudatta a napozókkal, hogy ha erkölcstelenkednek, akkor a következményekkel is számolniuk kell.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Papi pedofília elleplezése miatt ítéltek el egy egyházi tisztségviselõt

  Az elítélt, William Lynn prelátus M. Teresa Sarmina philadelphiai bíró indoklása szerint megengedte, hogy "papi öltözetbe bújt szörnyetegek gyerekek lelkét rombolják szét, akikkel szemben megkeményítette a szívét".

 • Élõ pornóshow-ra kényszerítettek egy 3 éves kislányt

  Online pornófilmet készített egy 3 éves kislánnyal egy perverz amerikai nõ.

 • Megáradt folyóba zuhant egy autóbusz Indiában, 33 ember vesztette életét

  Megáradt folyóba zuhant szerdán egy autóbusz Észak-Indiában. A szerencsétlenség legkevesebb 33 halálos áldozatot követelt, és félő, hogy számuk növekedni fog.

 • Öt gyermekét ölte meg egy nõ, hogy ne hagyja el a férje

  Németországban egy asszony megölte öt gyermekét röviddel azután, hogy életre hozta õket, mert attól félt, hogy férje elhagyja, ha több gyermeket szül.

 • Kiraboltak egy benzinkutat hajnalban

  Kiraboltak egy benzinkutat Budapesten, a VIII. kerületben, a Kerepesi úton szerda hajnalban - tájékoztatott a BRFK sajtóügyeletese.

 • Autós üldözés Szegeden!

  Negyedórányi autós üldözést követõen ittas jármûvezetõt sikerült a rendõröknek elfogni Szegeden.

 • Jégbe fagyott holttestet találtak a Balatonban Keszthelynél

  A Balaton-parti móló közelében a jeges vízen holttestet vettek észre a járókelõk Keszthelyen. A rendõrség a tûzoltók segítségét kérte a halott kiemeléséhez. A városi tûzoltóság egy gépjármûvel, 6 fõs személyzettel vonult a helyszínre.

 • Cigaretta és vágott dohány a hûtõkamionban Röszkénél

  Röntgenberendezés segítségével fedezték fel a pénzügyõrök azt a cigaretta- és vágott dohány szállítmányt, melyet egy cseh hûtõkamionban próbáltak Magyarországra csempészni a röszkei határátkelõhelynél - tájékoztatott a vám- és pénzügyõrség regionális parancsnokságának sajtóreferense pénteken.

 • Unojkája fegyverével lõtte fejbe magát a nagypapa

  Átlõtt fejjel találtak egy 82 éves nyugdíjas férfit Lehelfalván (Revúcka Lehota, Nagyrõcei járás). A tetem alatt egy golyós vadászlõfegyver volt, melyet az áldozat unokája tartott, engedéllyel.

 • Felmentõjével karambolozott

  Egykori felmentõjével karambolozott egy ittasan vezetõ férfi az Egyesült Államokban: annak a bírónak a kocsijába hajtott bele, aki 12 éve megmentette a börtöntõl, amely ittas vezetés miatt fenyegette.

 • Leszámolástól fél a gyilkológép

  A négy, de talán hét ember haláláért felelõs Varga Sándort megfenyegették. A Magyarok Nyilai terrorszervezet bosszújától tart.

 • Életfogytiglant kapott a mesemondó is

  Megszületett az elsõfokú ítélet az idõseket fosztogató bûnbanda ügyében. Ny. József és M. László tényleges életfogytig tartó szabadágvesztést, B. Levente 16 év fegyház-, K. Gyula és Sz. István 5-5 év börtön, valamint H. Rudolf 3 év börtönbüntetést kapott elsõ fokon a megyei bíróságtól. Ny. József a szolnoki büntetés-végrehajtási intézetben rendezett Benedek Elek mesemondó versenyen negyedik helyezést szerzett.

 • Anyagi nehézségei miatt tűzoltókat ejtett túszul egy fegyveres férfi

  Túszul ejtett négy tűzoltót egy fegyveres férfi helyi idő szerint szerdán az Egyesült Államokban, Atlanta külvárosában. A rendőrök több órányi sikertelen tárgyalás után lelőtték a túszejtőt.

 • Videóra vette a gyerekek megrontását a pedofil férfi

  Akár több gyereket is csapdába csalhatott az a budapesti pedofil, akin kedden ütöttek rajta a rendõrök. R. István májusban úgy döntött, új áldozatot szemel ki magának.

 • Szomszédokat fosztottak ki a sorozatbetörõk

  Több mint egymilliós kárt okoztak azok a tolvajok, akik egyetlen éjszaka alatt három szomszédot fosztottak ki Pogányszentpéteren. Hasonló bûncselekmény-sorozat történt a hétvégén Gamáson is, a tetteseket egyelõre keresik.

 • Brutális tinik vertek össze egy 19 éves fiút

  Három tizenéves vert agyba-fõbe egy 19 éves fiatalt Magyargécen. A legfiatalabb elkövetõ 12 éves.

  Az elkövetõk ellen csoportos garázdaság miatt indult eljárás. 19 éves nógrádmegyeri fiatalembernek súlyos fejsérülései vannak.

 • Saját orrát is levágta a láncfûrésszel

  Amikor bécsi otthonába vendégeket hívott a lengyel férfi, még aligha gondolta, hogy nemcsak a piája, de az orra is bánni fogja a mulatozást.

 • 250 ezres számla és verés a turistáknak

  Nem engedtek el két amerikait egy pesti szórakozóhelyrõl, amíg ki nem fizettek egy majdnem negyedmilliós számlát. Végül automatából kellett kivenniük a pénzt. Ez volt idén a harmadik hasonló eset Budapesten.

  A bárban, ahol a két fiatalembert nem engedték ki, a rendõrök fegyvereket is találtak, bár ezeket nem használták. Elég volt két ütés és a fenyegetés. És a bezárás, ami késõbb a bíróságon akár emberrablásnak is minõsülhet.

 • Erdõtüzet csinált, mert szurkálta egy bokor

  Felgyújtott bosszúból egy bokrot Horvátországban egy diák, mert az állandóan megbökte töviseivel, ám erdõtûz lett a dolog vége - és börtön.

 • Rendõrautók ütköztek egy szabálytalan autós miatt

  Összeütközött két rendõrautó Budapesten szombat reggel, a Király utca és az Eötvös utca sarkánál, a balesetben senki nem sérült meg.