rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Börtönt is kaphatnak a fürdõruha nélkül napozók

 • Share on Tumblr

  A párizsi hatóságok bekeményítettek - amint kivillan egy cici, azonnal jönnek is a rendõrök.

  A hatalmas hõségre való tekintettel Párizs lakosainak nagy része a Szajna partján próbálja átvészelni a napokat. Kicsit olyan fílingje van az egésznek, mintha a tengerparton lennének, mert a város még néhány éve tök jó homokos placcot alakított ki a napozóknak, az emberek pedig elõszeretettel fetrengenek a területen.

  Ám probléma merült fel a napozókkal, mivel jó néhányan úgy gondolták, hogy ha már napozás, akkor nehogy hülyén barnuljanak le, ezért sokan elkezdték ledobni magukról a bikini felsõt, sõt, egyesek a legnagyobb nyugalommal totál pucéran sütkéreztek. Ez azonban elég kellemetlen szituációkat okozott, tekintve, hogy a homokos sáv és a folyó között ott van a rakpart járdája, ahol bizony kisgyerekek is szoktak sétálgatni a szüleikkel - nem csoda, hogy kiakadást okozott, ha egy kislány nem értette, hogy mi lóg ott a bácsi lábai között.

  Emiatt a párizsi rendõrség közleményben tudatta a napozókkal, hogy ha erkölcstelenkednek, akkor a következményekkel is számolniuk kell.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Gépkocsiját hátrahagyva menekült el a rendõrök elõl egy fiatal férfi

  Gépkocsiját hátrahagyva menekült el a rendõrök elõl szerdán Zalaegerszegen egy fiatal férfi.

 • Bankba tört be aludni

  Bankba tört be aludni egy férfi az Egyesült Államokban. A pénzintézet biztonsági kamerái megörökítették a hajnali háromkor kezdõdött akciót. A 21 éves férfi Washington államban, Ellensburgben tört be egy bank alagsorába, ahol kényelmesen elhelyezkedett, inni kezdett, majd nyugovóra tért.

 • Húsz év börtön cigarettáért

  Cigarettalopásért szökött ki börtönbõl egy elítélt az Egyesült Államokban, amiért további húsz év szabadságvesztéssel sújtották.

 • Ezerkétszáz használt cipõt lopott halottasházakból

  1200 pár használt cipõt lopott halottasházakból egy férfi gyászolónak adva ki magát Dél-Koreában.

 • Molotov-koktéllal 'ínálta' szomszédját, maga 'itta meg a levét'

  Bithlo (Florida) - Molotov-koktélt dobott szomszédja lakókocsijára egy férfi az Egyesült Államokban, de õ "itta meg a levét": a viharos szél visszafújta a gyújtópalackot és az õ lakókocsija gyulladt ki, pluszban pedig egy furgonja.

 • Uzsorás házaspár került elõzetesbe

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a házaspárt, akik a gyanú szerint veréssel, fenyegetésekkel vették el ,,ügyfeleiktõl" a soha meg nem szûnõ kölcsönök kamatait Sátoraljaújhelyen és környékén.

 • Halálra gázolták az amerikai dzsesszzenészt

  Halálra gázolták Ben Tucker amerikai dzsesszzenészt, aki többek közt Quincy Jonesszal, Buddy Rich-csel játszott együtt nagybőgőjén. 82 éves volt. A baleset Georgia államban, Savannah városában történt.

 • 500 milliót csalt ki az ügyvéd

  Újabb ügyvédet tartóztatott le a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság. Különösen nagy kárt okozó csalással gyanúsítják az 53 éves budapesti férfit. Hamis igazolásokkal, számlákkal és papírokkal csalt ki pénzt egy takarékszövetkezettõl és két részvénytársaságtól.

 • Több baleset is történt a csúszós út miatt a 4-es úton

  Három baleset is történt csütörtökön reggel az útviszonyok miatt a 4-es fõúton, Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

 • Pitbullok tépték szét Dominikot?

  Nem staffordshire terrierek, hanem a többi közt viadalokra tenyésztett, amerikai pitbull terrierek tépték szét a 2 éves Dominikot - írja a Blikk szakértõi véleményekre hivatkozva. A lap szerint, miután a pitbull tartása engedélyhez kötött, szaporításuk tilos, elképzelhetõ, hogy újabb eljárás indul Dominik szülei ellen veszélyes eb tartásával kapcsolatos kötelesség megszegése miatt.

 • Emberi maradványokra találtak

  Emberi holttest maradványait találták Pellérd közelében szombat délután.

 • Busz alá lökték a barátnõjét védõ férfit

  Súlyos sérüléseket szenvedett az a brit férfi, aki barátnõjéért állt ki, mikor a lányt inzultálták egy éjjel-nappali boltban. A vita végeredménye az lett, hogy a kötekedõ kilökte a járdára a gavallér férfit, akinek a karján átgázolt egy busz.

 • Elfogták a középiskolai tanárt bántalmazó férfiakat

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a gödöllõi bíróság azt a két férfit, aki hétfõn súlyosan bántalmazott egy középiskolai tanárt Gödöllõn, a nyílt utcán.

 • Lelőtte másfél éves öccsét egy 3 éves kisfiú

  A két gyerek édesanyjával volt vendégségben egy ismerősüknél, játék közben dördült el a halálos lövés.

 • Benn rekedt az égő autóban, de időben érkezett a segítség

  Szerencsés kimenetelű baleset történt Rácalmáson. Egy családi ház garázsába állt be a sofőr az autóval, amikor füstöt észlelt a gépjárműben.

 • Fegyveres fosztotta ki a takarékszövetkezetet

  Fegyveres támadó rabolt ki egy takarékszövetkezetet Ágasegyházán.

 • Vakolat szakadt a bölcsődésekre Miskolcon

  Miskolcon hat gyerek megsérült, amikor kedden délután rájuk szakadt a vakolat a bölcsődében. A gyerekeket éppen altatták, amikor a baleset bekövetkezett. Öt gyereket csak elővigyázatosságból vittek be orvosi megfigyelésre, de az egyik gyerek combnyaktörést szenvedett.

 • Síbalesetben vesztette életét a horvátországi miniszter

  Síbalesetben életét veszített Horvátország védelmi miniszterének helyettese Gordan Cacic az olaszországi Cortina d'Ampezzoban.

 • Gyermekét mentette, a Tiszába fulladt

  A Tiszába fulladt egy férfi Mártélynál, miközben a fiát kimentette a vízbõl. A 41 éves hódmezõvásárhelyi férfi még három fiával horgászott, amikor a középsõ gyerek horgászbotja beleesett a vízbe.

 • Idõs asszonyokon gázoltak át egy kaposvári zebrán

  19 éves sofõr ütötte el a négysávos úton átkelõ két idõs nõt, akiket súlyos sérülésekkel vittek kórházba.