rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Börtönt is kaphatnak a fürdõruha nélkül napozók

 • Share on Tumblr

  A párizsi hatóságok bekeményítettek - amint kivillan egy cici, azonnal jönnek is a rendõrök.

  A hatalmas hõségre való tekintettel Párizs lakosainak nagy része a Szajna partján próbálja átvészelni a napokat. Kicsit olyan fílingje van az egésznek, mintha a tengerparton lennének, mert a város még néhány éve tök jó homokos placcot alakított ki a napozóknak, az emberek pedig elõszeretettel fetrengenek a területen.

  Ám probléma merült fel a napozókkal, mivel jó néhányan úgy gondolták, hogy ha már napozás, akkor nehogy hülyén barnuljanak le, ezért sokan elkezdték ledobni magukról a bikini felsõt, sõt, egyesek a legnagyobb nyugalommal totál pucéran sütkéreztek. Ez azonban elég kellemetlen szituációkat okozott, tekintve, hogy a homokos sáv és a folyó között ott van a rakpart járdája, ahol bizony kisgyerekek is szoktak sétálgatni a szüleikkel - nem csoda, hogy kiakadást okozott, ha egy kislány nem értette, hogy mi lóg ott a bácsi lábai között.

  Emiatt a párizsi rendõrség közleményben tudatta a napozókkal, hogy ha erkölcstelenkednek, akkor a következményekkel is számolniuk kell.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fénymásolt pénzzel próbáltak meg fizetni

  Egy ezer és egy ötszáz forintost fénymásolt le két általános iskolás fiú a Komárom-Esztergom megyei Ácson, majd rávették két társukat, hogy azzal fizessenek az iskolabüfében.

 • Két kiló morfint foglaltak le, rendõr az egyik gyanúsított

  Két kilogramm morfint foglaltak le a vámnyomozók Budapesten. A kábítószer-ügynek négy gyanúsítottja van, köztük egy hivatásos rendõr is. A bûnözõket még a múlt héten fogták el, de a vámosok a nyomozás sikeressége végett csak most számoltak be a részletekrõl.

 • A kisbabát is elvontatták a tilosban parkoló autóval.

  Egy szabálytalanul parkoló autót vontattak el csütörtökön Splitben, de a "lopóskocsi" emberei nem vették észre, hogy az autóban egy baba fekszik - közölte a horvát tengerparti város egyik online újságja.

 • Az ország történetének egyik legnagyobb antik csempészáruját foglalta le a NAV

  Kelta kardok, középkori hasispipák és érmék ezrei kerültek elõ egy bolgár mûkincscsempészpáros kocsijából Rajkán. A lefoglalt régiségek összértéke eléri az ötvenmillió forintot.

 • Elhajtott a gázoló (Nyíregyháza)

  Súlyosan megsérült kedden (2008-09-09) reggel fél nyolc körül egy 19 éves fiatalember, aki Nyíregyházán, a Korányi Frigyes utcán a temetõ felõl szabálytalanul próbált átkelni az úttesten. Egy belváros felé közlekedõ személyautó ütötte el, a sofõr kiszállt, majd adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínrõl.

 • Gyalogolni lusta biciklitolvaj

  Miskolc - Lustasága miatt lopott bicikliket egy 42 éves sárospataki férfi: nem volt kedve hazagyalogolni.

 • Hét halálos áldozata van a leégett társasháznak

  Leégett egy társasház az oroszországi Permi terület egyik falujában csütörtökökre virradóra.

 • Öten támadtak rá a nyílt utcán, fényes nappal - súlyosan sérült a kirabolt férfi

  Súlyos sérüléseket szenvedett az a járókelõ, akit egy ötfõs társaság támadott meg és fosztott ki fényes nappal, Nyíregyháza belvárosában.

 • Cigicsempész nagymama

  Bokatörést szenvedett egy idõs nõ, amikor árokba csúszott, a helyszínelés során a rendõrök 3500 doboz, zárjegy nélküli cigarettára bukkantak a jármûben.

 • 7 éves kislányt kellett újraéleszteni Békéscsabán

  A hét éves kislánynak a vérkeringése is leállt, szabadnapos mentőápoló segített rajta.

 • Tolvaj régész bukott le

  Az 1700-as évekbõl származó érméket és más leleteket is ellopott egy barabási lelõhelyrõl egy régész. A férfit akár három év börtönre is ítélheti a bíróság.

 • 5 tonna árpát loptak Csongrádban

  Megbízás alapján aratta le egy csongrádi lakos földjét az a férfi, aki a terménybõl ötven mázsát "félrerakott" magának, amikor azonban visszament az árpáért, a rendõrök elfogták - közölte a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság.

  A rendõrök lakossági bejelentés alapján igazoltattak egy férfit, aki egy zsákba éppen takarmányt pakolt Csongrád külterületén.

  A 32 éves férfi megbízás alapján aratta le egy csongrádi lakos földjét.

 • Sírgyalázók jártak Balatonalmádiban

  Egy híján másfél tucatnyi sírkövet loptak el ismeretlenek Balatonalmádi egyik temetõjébõl.

 • Afgánok a körforgalomnál

  Afgán határsértõket fogtak el a szegedi rendõrök szombaton Kiskundorozsmán. Az öt fõre – akik közül kettõ még gyermek – a körforgalomnál találtak rá a járõrök.

 • Rejtély: kar nélkül tért magához az idős asszony

  A győri kórház intenzív osztályán továbbra is küzdenek a győrasszonyfai Magdi néni életéért, akinek a karját – a most legerősebb verzió szerint – állatok szakították le szerdára virradóan.

 • Autóstoppos bankrabló

  Fuvarért könyörgött egy bankrabló akciója után az Egyesült Államokban; ezer dollárt ajánlott annak, aki elviszi Santa Cruzba.

 • Balesetet szenvedett Bálizs Anett

  Alaposan összetörte autóját Bálizs Anett. A Jóban Rosszban Fanni nõvére éppen dolgozni indult a kõbányai stúdióba, amikor önhibáján kívül megtörtént a baj, amelynek akár tragédia is lehetett volna a vége.

 • Száraz faág okozta egy zalai férfi halálát

  A mentõhelikopter személyzete sem tudta megmenteni annak a zalai férfinak az életét, akire az erdõjében végzett fakitermelés közben rázuhant egy száraz faág.

 • Megette a pénzt a korrupt rendõr!

  Õrizetbe vettek egy szibériai rendõrtisztet az orosz hatóságok, mert kétezer rubel - átszámítva csaknem 14 ezer forint - kenõpénzt vett át Cseljabinszk város körzetében. A szibériai rendõrség keddi bejelentése szerint a rendõr lenyelte a pénzt, miután õrizetbe vették.

 • Fának ütközött majd kigyulladt egy Porsche Carrera

  Méteres lángok csaptak fel péntekrõl szombatra virradó éjszaka Flensburg határában, egy negyvennégy milliót érõs Porsche Carrera gyulladt ki.