rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Késpengét talált egy nõ a cukorkás zacskóban

 • Share on Tumblr

  Egy törött nyelû késpengét talált egy cukorkás zacskóban egy amerikai nõ.

  Amy Hu egy adag „Jolly Ranchers" édességet vett magának. Miután felbontotta és kotorászni kezdett a zacskóban, egy rozsdás pengét fedezett fel a cukorkák mellett. A csomag teljesen zárt volt, amikor a nõ megvette, a penge tehát a gyártás során kerülhetett bele.

  Értesítette a rendõrséget és felhívta a forgalmazót, dea Hershey vállalat nem vonta vissza a terméket. A cukorkás zacskók így azóta is a polcokon várják gyanútlan vevõiket.

  A cég mindössze három másik terméket ajánlott a hölgynek fájdalomdíj gyanánt, aki visszautasította. Nem kérek több ilyen cukrot, csak szeretném biztonságban tudni a gyermekeimet, illetve a többi vásárlót – mondta a kétgyermekes anya.

  A cég szerint az édességet Brazíliában gyártották, és a sajtómegkeresések nyomán közleményt adtak ki. Ebben kifejtik, hogy az élelmiszerbiztonság prioritás náluk, ezért a bejelentés után vizsgálatot indítottak. Bízunk benne, hogy elszigetelt esetrõl van szó


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Harminc éven át használta lányát szexrabszolgaként egy ausztrál férfi

  Három évtizeden át használta szexrabszolgaként saját lányát egy ausztrál férfi, akit ezért 18 év börtönre ítéltek hétfõn.

 • Négy férfit tartóztattak le zsarolás miatt

  Õrizetbe vettek négy férfit, aki megzsarolt egy vásárosnaményi vállalkozót.

 • Letartóztatás lassúhajtásért

  Balesetveszélyes lassúhajtás miatt büntetett meg a rendõrség egy férfi az Egyesült Államokban: az illetõ óránként 8 kilométeres sebességgel haladt.

 • Ékszerrablás Bagdadban vérfürdõvel

  Álarcos fegyveresek legalább tizenöt embert megöltek és tucatnyi ékszerüzletet raboltak ki Bagdadban. Az iraki hatóságok feltételezik, hogy a támadást az al-Kaida terrorszervezet tagjai hajtották végre.

 • Földrengés volt Borsod megyében

  A tegnap esti földmozgás utórengését észlelték csütörtökön hajnalban Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

 • Meghalt egy taxis az üllõi úton

  A taxis autójával egy falnak csapódott, feltehetõleg rosszul lett.

  Meghalt egy taxis, aki autójával falnak csapódott Budapesten, az Üllõi úton. A férfit a mentõsöknek nem sikerült újraéleszteniük.

 • Tizenegy évet kapott, amiért fagyasztóba zárta az idõs férfit

  Jogerõsen tizenegy év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélõtábla csütörtökön azt a kiskunhalasi férfit, aki bántalmazta, majd egy fagyasztóba zárva próbálta meggyilkolni élettársát.

 • Agyonlõtték két ember Nagycsécsen

  Hétfõre virradóra ismeretlen tettesek Molotov-koktélt dobtak, és rálõttek két egymással szemben lévõ nagycsécsi családi házra. A Dózsa utcai ingatlanokban többen is tartózkodtak, a támadásban egy 43 éves férfi és egy 40 éves nõ a helyszínen életét vesztette. A Független Hírügynökség úgy tudja: végül mindkettõjüket lelõtték.

 • Meglõttek egy rendõrt a III. kerületben

  Bár meglõtték, elkapta támadóját az a rendõr, akit péntek este sebesítettek meg Budapesten.

 • Diákverés egy katolikus kollégiumban Nyíregyházán

  Nyíregyháza - Diákokat vertek meg ismeretlenek egy katolikus gimnázium kollégiumában Nyíregyházán, a tanulók közül hárman könnyû sérüléseket szenvedtek - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje vasárnap.

 • Vasvillával akarták agyonverni, mert feljelentette õket

  Vasvillával és kaszával támadtak haragosaikra egy Békés megyei településen azok a vádlottak, akiknek ügyét ma reggel kezdte volna tárgyalni a Békés Megyei Bíróság. Dr. Mázor Róbert bíró a tárgyalást kénytelen volt elnapolni, ugyanis az elsõ rendû vádlott ügyvédje nem jelent megy Gyulán, a bíróságon.

 • Elkapták a fogaskerekû kábeleit fosztogató bûnözõt

  Több száz méternyi kábelt loptak el az utóbbi egy hét alatt a fogaskerekû vonalán, a tolvajok ezzel több millió forintos kárt okoztak.

 • Halálra gázolt egy férfit egy rendõr

  Az úttesten keresztben fekvõ férfin hajtott át saját autójával egy szolgálaton kívüli rendõr Abaligeten. A sértett a helyszínen belehalt sérüléseibe.

  A Pécsi Rendõrkapitányság közleménye szerint az 53 éves férfi a menetirány szerinti jobb sávban feküdt keresztben. Az autó vezetõje nem fogyasztott alkoholt.

 • Elõre ivott a medve bõrére

  "Elõre ivott utólag" a medve bõrére egy betörõ Németországban: akciója után ugyan, ám ez buktatta le.

  A 37 éves férfi Düsseldorfban zsákmányolt pénzt, ékszereket és annyira elégedett volt magával meg szerzeményeivel, hogy egy palack drága pezsgõvel ünnepelte meg egyfõs buli keretében a sikeres éjszakát a kocsijában. A pezsgõtõl aztán elálmosodott, de annyira, hogy egyszerûen a kormányra bukott és elaludt.

 • Tizenegy évesen, ittasan, százhatvannal, a rendõrök elõl menekült

  Tizenegy éves, ittas fiú száguldozott néha 160 kilométer/órás sebességgel az Egyesült Államokban. A rendõrség elõl próbált meglógni.

 • Örömlány riasztó fogsora

  A Cápa filmeknél is riasztóbbnak bizonyult egy örömlány fogsora az Egyesült Államokban egy férfi számára, aki végül kénytelen volt a rendõrséghez fordulni.

 • Leszakadt az álmennyezet az Aréna Plázában

  Az Arena Plazában október 27-én szombatra virradóan a reggeli órákban egy közel 100 nm-es területen leszakadt az álmennyezet.

 • Vezessünk óvatosabban fronthatás idején!

  Az időjárás okozta fronthatás megterhelően hat az emberi szervezetre. Sokan nem tudják, de ebben az időszakban sokkal kockázatosabb közlekedni. Az időjárási változások jelentős hatást gyakorolnak a közúti közlekedésre, ezért fontos, hogy a járművezetők mindig az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően vezessék gépjárműveiket.

 • A szomszéd macskája támadta meg a 17 hónapos kislányt

  Kis híján a gyermek szemét kaparta ki egy macska Angliában, 17 öltéssel varrták össze a kis Georgie szemöldökét. A kislány túl van a lelki megrázkódtatáson, de a heg megmaradt az arcán.

 • Durva: elloptak egy négytonnás szobrot

  Négytonnás szobrot "emeltek el" az Egyesült Államokban egy motorkerékpár-kereskedés mellõl.