rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Késpengét talált egy nõ a cukorkás zacskóban

 • Share on Tumblr

  Egy törött nyelû késpengét talált egy cukorkás zacskóban egy amerikai nõ.

  Amy Hu egy adag „Jolly Ranchers" édességet vett magának. Miután felbontotta és kotorászni kezdett a zacskóban, egy rozsdás pengét fedezett fel a cukorkák mellett. A csomag teljesen zárt volt, amikor a nõ megvette, a penge tehát a gyártás során kerülhetett bele.

  Értesítette a rendõrséget és felhívta a forgalmazót, dea Hershey vállalat nem vonta vissza a terméket. A cukorkás zacskók így azóta is a polcokon várják gyanútlan vevõiket.

  A cég mindössze három másik terméket ajánlott a hölgynek fájdalomdíj gyanánt, aki visszautasította. Nem kérek több ilyen cukrot, csak szeretném biztonságban tudni a gyermekeimet, illetve a többi vásárlót – mondta a kétgyermekes anya.

  A cég szerint az édességet Brazíliában gyártották, és a sajtómegkeresések nyomán közleményt adtak ki. Ebben kifejtik, hogy az élelmiszerbiztonság prioritás náluk, ezért a bejelentés után vizsgálatot indítottak. Bízunk benne, hogy elszigetelt esetrõl van szó


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Halálos motorbaleset

  Halálos motorbaleset történt a fõvárosban a Fóti úton.

 • Paradicsomrazzia egy 79 éves néninél

  London - Paradicsompalántákra csapott le a rendõrség Nagy-Britanniában egy 79 éves néni kertjében. Azt hitték narkót termeszt a hölgy.

  A rajtaütés a skót felföldön történt. A rendõrök kutyákkal rontottak a nõ otthonába és a belsõ ablakpárkányokon növekedõ palántákból mintákat koboztak el laboratóriumi vizsgálatra.

  "Borzasztóan féltem. El nem tudtam képzelni, ugyan mit keresnek itt.

 • 250 ezres számla és verés a turistáknak

  Nem engedtek el két amerikait egy pesti szórakozóhelyrõl, amíg ki nem fizettek egy majdnem negyedmilliós számlát. Végül automatából kellett kivenniük a pénzt. Ez volt idén a harmadik hasonló eset Budapesten.

  A bárban, ahol a két fiatalembert nem engedték ki, a rendõrök fegyvereket is találtak, bár ezeket nem használták. Elég volt két ütés és a fenyegetés. És a bezárás, ami késõbb a bíróságon akár emberrablásnak is minõsülhet.

 • 1200 csavart loptak el a vasúti sínek mellõl

  Lassabban járnak a vonatok Kaposfüred és Várda között, mivel ismeretlenek vasúti síneket rögzítõ csavarokat loptak el.

 • Brutális rablás, rendõrkézen a gyanúsítottak (Levelek)

  Egy középkorú asszonyt leveleki házának ajtajában ütöttek le pénteken este. A nõ csengetésre nyitott ajtót, amikor a támadók szó nélkül ököllel megütötték, majd behúzták a házba és megkötözték. Megöléssel fenyegették a vérzõ sértettet, majd átkutatták a házat, és 180.000 Ft értékû pénzzel, ékszerekkel és mûszaki cikkekkel távoztak. A megtámadott asszonynak eltört az arccsontja, kórházba szállítását követõen azonnal megmûtötték.

 • Halászhajót raboltak a kalózok

  Elraboltak egy kínai halászhajót Kenya partjainak közelében, majd Szomália felé térítették a jármûvet 24 emberrel a fedélzetén - közölte pénteken az Új Kína állami hírügynökség. Nem közölték a kalózok hovatartozását, de a Szomáliát övezõ vizeken jól szervezett kalózkodás folyik.

 • Világháborús repeszaknát találtak a Balatonban

  Világháborús repeszaknát talált egy fürdõzõ nõ Balatonlellénél hétfõ délben, nem sokkal késõbb szárnyas aknának látszó tárgyra bukkantak a siófoki strandon.

 • Hármas karambol az M7-en

  Baleset miatt lezárták az M7-es autópálya Budapest felé vezetõ oldalát Polgárdinál, a 76-os kilométer térségében csütörtökre virradó éjszaka.

 • Motoros vitorlázó zuhant le Pipishegynél

  Két sérültet adtak át a mentõknek a pipishegyi balesetnél történt mentést követõen a tûzoltók.

 • Felakasztotta magát, miután visszavonták kivégzését

  Felakasztotta magát egy halálra ítélt rab a kaliforniai San Quentin börtönben, néhány nappal azután, hogy életfogytiglanra enyhítették büntetését.

 • Fegyveres rablás Székesfehérváron

  A két símaszkos rabló a bevétellel és néhány üveg itallal elmenekült

  Kiraboltak egy éjjel-nappal nyitva tartó üzletet szerdára virradóra Székesfehérváron, a rablásban senki nem sérült meg.

 • Több millió forintos értékben lopott egy férfi Mezõkövesden

  Tízmillió forint értékben lopott el szerszámgépeket, alkatrészeket egy 56 éves férfi egy mezõkövesdi cég telephelyérõl, a rendõrök elfogták, a bíróság pedig elõzetes letartóztatásba helyezte.

 • Interneten adta el gyermekét - késõbb a vevõket emberkereskedelemmel vádolta meg

  A 22 éves kínai Lu miután feleségével megromlott a kapcsolata és elváltak, úgy döntött nincs sem ideje, sem pénze a két éves gyermeket egyedül felnevelni, ezért az interneten hirdetést adott fel, hogy eladná gyermekét.

 • Két gyermek és egy felnõtt sérült meg a 4-es fõúton

  Megsérült két gyermek és egy felnõtt kedd este abban a balesetben, amelyben két személyautó ütközött a 4-es fõúton, Bocskaikert térségében.

 • Elképesztõ kegyetlenséggel végeztek áldozatukkal

  Társtettesként, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság miatt indult eljárás egy 31 éves férfi és egy 37 éves nõ ellen, akiket egy 39 éves nõ meggyilkolásával gyanúsítanak Szlovákiában.

 • Saját fejét gyújtotta fel egy férfi

  Felgyújtotta a saját fejét egy részeg férfi fogadásból az Egyesült Államokban.

 • Három megyére kiterjedõ fokozott rendõri ellenõrzés kezdõdött

  Három megyére kiterjedõ, fokozott rendõri ellenõrzés kezdõdött kedden a 4-es fõúton a tranzitforgalomból adódó magas baleseti kockázat miatt.

 • Dízeles kocsit benzinnel tankolt fel tolvaja

  Tájékozatlanságában egy autótolvaj benzinnal tankolt fel egy dízelüzemû autót Nagy-Britanniában, ami miatt zsákmányával hamarosan lerobbant.

 • A vízi rendészet motoros kishajóját próbálta meg elkötni egy ittas fiatal

  Ellopnia sikerült, de beindítani már nem tudta a dunai vízi rendészek motoros kishajóját egy 21 éves fiú. S. Zsolt Csaba olyan részeg volt, hogy elfogása után a detoxikálóba kellett vinni.

 • Újabb kannibáltámadás Kínában

  Ismét sokkoló támadás tanúi lehettek a járókelõk a kínai Fashan városában. Ezúttal egy 40 éves férfi támadt rá az egyik hölgyre váratlanul elkezdte enni az arcát az utcán. A férfit letartóztatták, de az orvosszakértõi vizsgálatok még folyamatban vannak a férfi elmeállapotát illetõen.