rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Tragédia lett a családi nyaralásból

 • Share on Tumblr

  Alig pár órával azután, hogy családjával a Karib-szigetekre érkezett egy fiatal édesanya, a dagály fogságába esett és az óceánba fulladt.

  Nicola Raybone gyermekeivel érkezett az üdülõhelyre édesapja második esküvõjére. Alighogy elfoglalta a szállást, az ismerõsökkel és a barátokkal a közeli bárban beszélgetett, italozott. Ezután Nicola eldöntötte, hogy rövid sétára indul Antigua szigetén és megnézi a naplementét.

  Ám a parton a nõ belesüllyedhetett a laza talajba, ahonnan nem tudta kiszabadítani a lábát. A vízszint lassan emelkedni kezdett és be is sötétedett. A kétségbeesett nõ segélykiáltásait a környékbeleik hallották meg, de annyira sötét volt, hogy nem láttak semmit.

  Eközben a nõ szandálját és mobiltelefonját rokonai megtalálták a bárban, akik eszeveszett keresésbe kezdtek Nicola után.

  A rendõrség nem sokkal késõbb a szállodától nem messze, a parton talált rá a nõ holttestére.

  A part ezen szakaszán, semmilyen figyelmeztetés nem volt arra vonatkozólag, hogy a homok ennyire laza szerkezetû, ámbár a szállóvendégek közül többen is panaszkodtak rá.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Húszezer embert evakuáltak egy vegyipari gyár robbanása miatt

  Egy vegyipari gyárnál történt a robbanás. Húszezer embert evakuáltak, halottakról egyelõre nem számoltak be.

 • Teherautóval ütközött egy motoros

  Meghalt egy motoros, miután eddig ismeretlen körülmények között összeütközött egy teherautóval Felsõpakonynál.

 • Megmérgezte barátját és annak apját egy nõ

  Egy nõt letartóztattak, mert megmérgezte a desszertet, amit felszolgált barátjának és annak családjának.

 • Gatyájánál elfogott betörõ

  Salt Lake City - A gatyájánál fogva tartott fogva egy autófeltörõ férfit egy nõ az Egyesült Államokba, míg megérkezett a rendõrség.

  A férfi nem a nõ kocsiját törte fel, hanem annak egy kollégájáét, amit a hölgy észrevett. A betörõ elinalt, ám a nõ a nyomába eredt, beérte és elcsípte.

 • Egy meztelen, drogos férfi őrjöngött az utcán

  Háromfajta kábítószert fogyasztott az a férfi, aki a VIII. kerületben, a nyílt utcán kelt ki magából. Rendőrök próbálták nyugtatgatni, majd betenni egy mentőautóba.

 • Tartálykocsi alá szorult be a luxusautó

  Tartálykocsi alá szorult be a luxusautóA múlt pénteki baleset során egy Maserati GranTurismo csapódott a szabálytalanul forduló kamionba. A sportkocsi befúródott a teherautó által vontatott tartály alá, ráadásul kilyukasztotta a monstrum akkumulátorát is. A Maseratit épp tesztútra vitte el egy vevőjelölt: a volán mögött ülő férfi súlyos fejsérüléseket és kéztörést szenvedett, míg az anyósülésen utazó értékesítőt, egy nőt még veszélyesebb sérülésekkel vágták ki az autóból. A hölgyet törött nyakcsonttal és belső vérzéssel szállították kórházba, ráadásul az akkuból kifolyó sav összemarta az arcát is.

 • Halálra gázolt a vonat egy férfit Körmendnél

  Egy 29 éves körmendi férfit gázolt el a Kõszeg felõl Szombathely irányába közlekedõ személyvonat Szombathely térségében.

 • Áthajtott egy lovaskocsi egy ötéves kisfiún

  Drámai baleset helyszíne volt a bajor falucska lovas kocsis vallási ünnepe, amelyre idén 3 ezren látogattak ki.

 • Holtan találták tanárukat a diákok Miskolcon

  Holtan találtak rá tanárukra az épp angol órára készülõ diákok a Miskolci Egyetemen. A hallgatók azonnal mentõt hívtak és értesítették a rendõrséget.

 • Ketten vesztették életüket, mikor elsüllyedt egy komp a Fülöp-szigeteken

  Pénteken, a kora hajnali órákban elsüllyedt egy komp a Fülöp-szigeteken. Az utasok és a személyzet tagjai közül ötvenötöt, szinte mindenkit sikerült kimenteni, de két ember életét vesztette a balesetben.

 • Fél tehervonatot loptak egy tartálykocsinyi benzinért - olajmaffia?!

  Moszkva - Egy tehervonat több mint felét akasztották le menet közben ismeretlen tettesek Kazahsztánban, hogy egy tartálykocsit megtöltsenek 90-es benzinnel, majd a 29 ellopott vagont a síneken hagyták.

 • Felgyújtotta magát egy keszthelyi képviselõ

  Gyúlékony anyaggal leöntötte, majd felgyújtotta magát egy férfi a keszthelyi városházán kedd délután.

 • Halálra éheztette 16 éves lányát egy amerikai nõ

  20 kilóra fogyasztotta tinédzser lányát az az amerikai anya, aki Dr Chung õrült módszere alapján táplálta a gyereket. Az orvos a „csodálatosan éhes” szekta kitalálója, aminek lényege, hogy a tagok a nap során ne vigyenek be fél kilónál több élelmet a szervezetükbe.

 • Döbbenetes hazugsággal vezette meg kollégáit egy rendõrnõ

  A 40 éves Rachel Hewitt közlekedési rendõrt a bíróság 18 hónap börtönre ítélte Elmsallban. A nõ azt hazudta feletteseinek, hogy a lánya rákos, ezért rendszeresen elengedték a munkából.

 • Fiatal fiúkat rabolt ki a két huszonéves

  Az elmúlt napokban két 20 éves férfi gyerek- és fiatalkorú sértetteket rabolt ki Miskolcon. A sorozatot a rendõrök szakították meg.

 • Szerb és magyar rendõrök járõröztek

  Magyar rendõrök mellett szerbiai egyenruhások is részt vettek szombaton a Mórahalom térségére tervezett Nemzetközi Közrendvédelmi Ellenõrzésen.

 • Teendõk zseblopás és alkalmi lopás esetén

  Zseblopás és alkalmi lopás elkerülésére mit tehetünk?

 • Fegyverével hadonászva hatolt be egy gödöllõi házba egy rendõr

  Garázdaság, rongálás és magánlaksértés miatt indított eljárást a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség egy rendõr ellen, aki múlt szombatra virradóra a szolgálati fegyverével hadonászva behatolt egy gödöllõi házba, felesége vélt tartózkodási helyére.

 • Magyarok Nyilai - újabb három férfit vettek õrizetbe

  Három újabb gyanúsítottat vett õrizetbe a Központi Nyomozó Fõügyészség az országgyûlési képviselõk ellen elkövetett, illetve tervezett támadások gyanújával. A hatóságok szerint a három férfi közül kettõ részt vett a Kóka János háza ellen végrehajtott Molotovos támadás ellen, a harmadik pedig egy dunaújvárosi képviselõ elleni támadás részese volt.

 • Két év fogházat kapott a török kamionsofõr

  Jogerõsen két év fogházbüntetésre ítélte a Szegedi Törvényszék kedden azt a török kamionsofõrt, aki tavaly júniusban egy honfitársa halálát követelõ tömegszerencsétlenséget okozott a röszkei határátkelõhelynél.