rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Tragédia lett a családi nyaralásból

 • Share on Tumblr

  Alig pár órával azután, hogy családjával a Karib-szigetekre érkezett egy fiatal édesanya, a dagály fogságába esett és az óceánba fulladt.

  Nicola Raybone gyermekeivel érkezett az üdülõhelyre édesapja második esküvõjére. Alighogy elfoglalta a szállást, az ismerõsökkel és a barátokkal a közeli bárban beszélgetett, italozott. Ezután Nicola eldöntötte, hogy rövid sétára indul Antigua szigetén és megnézi a naplementét.

  Ám a parton a nõ belesüllyedhetett a laza talajba, ahonnan nem tudta kiszabadítani a lábát. A vízszint lassan emelkedni kezdett és be is sötétedett. A kétségbeesett nõ segélykiáltásait a környékbeleik hallották meg, de annyira sötét volt, hogy nem láttak semmit.

  Eközben a nõ szandálját és mobiltelefonját rokonai megtalálták a bárban, akik eszeveszett keresésbe kezdtek Nicola után.

  A rendõrség nem sokkal késõbb a szállodától nem messze, a parton talált rá a nõ holttestére.

  A part ezen szakaszán, semmilyen figyelmeztetés nem volt arra vonatkozólag, hogy a homok ennyire laza szerkezetû, ámbár a szállóvendégek közül többen is panaszkodtak rá.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tömegverekedés Arlón - egy férfit leszúrtak, két ember súlyosan megsérült

  Két embert súlyos sérüléseik miatt bent tartottak, hárman viszont ellátás után hazamehettek az ózdi kórházból azok közül, akik az arlói tömegverekedésben sérültek meg . Egy 57 éves férfi meghalt, leszúrták. A rendõrség emberölés miatt indított eljárást az ügyben.

 • Haláláig ütötte 5 éves gyermekét, mert tönkre tette a tévét

  Számítógépes játékot játszott éppen egy fiatal anya, mikor kisfia akaratlanul feldöntötte a tévéjét. A 21 éves Kim Crawford ekkor hatalmas ütéseket mért a gyerek gyomrára és hátára.

 • Védett madártetemekkel volt tele a teherautó raktere

  Közel háromezer védett madár tetemére bukkantak a vámosok ma hajnalban egy belépésre jelentkezõ teherautósnál Ártándon, a sofõr ellen eljárás indult.

 • Összeütközött két autóbusz, kéttucatnyi halott

  Összeütközött két távolsági autóbusz Peru déli részén, az Andok egyik szerpentinjén. Legalább 23 ember vesztette életét, 31 pedig megsérült a súlyos balesetben - közölte a rendõrség.

 • Németeket ejtettek túszul Jemenben

  Elraboltak három német állampolgárt Jemenben. A túszejtõk a fõvárostól, Szanától 100-150 kilométerre, egy hegyvidéki területre hurcolták a Jemenben dolgozó német ENSZ-szakértõt, és az õt meglátogató szüleit.

 • Csuklyás polgárõrökkel fenyegetõzött a rendõr

  Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt a bíróság egy 26 éves ötvöskónyi rendõrt, mert Balatonszentgyörgyön megfenyegette a házaló ügynököket és eltépte igazolványukat.

 • Nyerõ szériával indult az este, aztán majdnem agyonverték

  Szerencsejátékon nyert több tízezer forintot, majd hazafelé menet megverték és kirabolták azt a szerencsi férfit, akinek az életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg - mondta a Borsod megyei rendõr-fõkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa hétfõn a zsaru.zug.hu szerkesztõségének.

  Dobi Tamás közölte: a 45 éves szerencsi férfi az egyik helyi szórakozóhelyen töltötte az éjszakát szombatra virradóra, majd szerencsejátékon több tízezer forintos nyereményével hazaindult.

 • Rendõrökkel védik meg a Tisza-tavi halakat

  A parton és a vízen is rendõrök védik hétfõtõl a Tisza-tó halállományát az orvhorgászoktól. A rendõrség és a természetvédõk addig végeznek fokozott ellenõrzést, amíg a tó vizét a téli szintre leengedik, a leeresztés idején ugyanis a sekély vízben visszamaradó halak különösen kiszolgáltatottak a tolvajoknak.

 • Helyszínre sietõ rendõrautó szenvedett balesetet

  Az 55-ös út 92 km-nél történt halálos baleset helyszínére sietõ rendõrautót baleset érte - közölte a rendõrség.

 • Leégett egy asztalosmûhely

  Tûzoltók dolgoznak a Zala megyei Gelsén, ahol kiégett egy asztalosmûhely.

 • Rendszeresek a falopások Somogyban

  Rendszeressé váltak a falopások Somogy megye észak-nyugati részén, ahol több száz család megélhetését biztosítja a fenyõ és tuja nevelés. Egy porrogi gazdától 300 ezüstfenyõt vittel el a múlt héten, kára fél millió forint. A fák négyévesek voltak, két-három éven belül már piacra lehetett volna vinni õket.

 • Bankrablófogó gyakorlat felbérelt színészekkel

  Peking - Színészeket bérelt fel bankrablásra a rendõrség két vezetõje egy kínai városban - de csak gyakorlatozás végett.

  A rablás mûvi voltát csak Csencsu (Zhenzhou) város rendõrfõnöke és a helyettese tudta, meg a négy színész. Utóbbiak egy postabankot támadtak meg, lefegyverezték a biztonsági személyzetet, mindenkit a padlóra parancsoltak és elrabolták egy ügyfél táskáját, benne 4 millió frontnyi összeggel.

 • Életmentõ Zsaru

  A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járõrei 2009. január 29-én a hajnali órákban határsértõkhöz lettek riasztva a zöldhatártól 3 km-re. A járõrök egy 9 fõs, 4 felnõtt és 5 gyermek koszovói állampolgárt találtak, közöttük egy 2 éves gyermeket. A csoport átvizsgálásakor észlelték, hogy a 2 éves gyermek kihûléses tüneteket mutat, nagyon rossz állapotban van.

 • Áruházi pénzporszívózók

  Áruházi pénzporszívózó banda után kajtat a rendõrség Franciaországban - eddig hiába.

 • 12 óra szabadság két börtönbüntetés között

  Cloverdale (Indiana állam) - Szabadulása után röpke 12 órával már ismét rács mögé került egy notórius autótolvaj az Egyesült Államokban.

 • Rendõrség?! Betört a szomszédba a Mikulás a rénszarvasostul!

  London - "Rendõrség?! A Mikulás betört a szomszéd házba rénszarvasostul!" - egyebek közt ilyen telefonhívást kaptak tavaly a manchesteri rendõrök.

  A 2008-as év legostobább segélykérõ telefonálásait a Daily Mail címû brit lap kötötte csokorba. Akadt olyan hölgy, aki azért hívta õket, mert a vonal zsúfoltsága miatt nem tudott telefonon szavazni egy tévés sztártáncverseny párjára.

 • Csúcstechnológiával a szexuális zaklatások ellen Egyiptomban

  A csúcstechnológia felhasználásával térkép készül Egyiptomban arról, hogy az arab országban hol éri a nõket leggyakrabban szexuális zaklatás.

 • Dollármilliomos lett az embercsempész ukrán határõrtiszt

  Ungvár - Õrizetbe vették a nyugat-ukrajnai határõr-igazgatóság embercsempészés elleni ügyosztályának vezetõjét, aki pénzért 12 ezer embert juttatott át az ukrán-lengyel és ukrán-magyar határon törvénytelenül - írta szerdán a kijevi Szegodnya címû napilap internetes kiadása.

 • Életfogytiglant kapott a fõbérlõgyilkos

  Vitovszki Tamást jogerõsen életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélték. A férfi öt éve megölte fõbérlõjét Debrecenben, majd annak fiával is végzett.

  A férfi 2003-ban megölt egy 75 éves asszonyt, akinek a házában élt. Vitovszki rendszeresen elvette a nõ nyugdíját és a házát is eljátszotta.

  2004 elején Vitovszki végzett volt szállásadajónák 50 éves fiával is.

 • Tizenhárom ember életét oltotta ki egy férfi Belgrádtól nem messze

  Tizenhárom ember - köztük egy kisgyerek - életét oltotta ki egy hatvanéves férfi a Belgrádtól délre fekvõ Mladenovac közelében. A vérengzés a Mladenovac melletti Velika Ivanca településen történt hajnalban, fél öt és öt óra között. A férfi lõfegyverbõl nyitott tüzet családtagjaira és szomszédjaira, megölt hat férfit és hat nõt, valamint egy kétéves gyereket.