rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Összekoccant két repülõgép a repülõtéren

 • Share on Tumblr

  Összekoccant két repülõgép a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtéren hétfõn, senki nem sérült meg.

  A baleset a repülõtéren üzemelõ Lufthansa Technik mûszaki elõterén történt, a Wizz Air egyik Airbus A320-as repülõgépét hajtómûpróbára vontatták, amikor a gép szárnyvége összeért a Lufthansa Airbus A321-esének szárnyával.

  A Wizz Air gépének áramlásjavító szárnyvége sérült meg, a Lufthansa gépén pedig leszakadt az áramlásjavító alsó része és megsérült az orrsegédszárny is.

  A két gépet, amelyek javítás miatt voltak Budapesten, hétfõ délután vissza kellett volna adni az üzemeltetõknek, akik forgalomba állították volna õket. A koccanás után a szakértõk megkezdték a repülõgépek átvizsgálását és javítását, ez várhatóan két-három napig tart.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Magyar prostik Hollandiában

  Hollandiai prostitúcióra szánt magyar nõkkel kereskedõ hálózatot lepleztek le, s az ügyben kilenc embert letartóztattak a két országban - közölte az amszterdami ügyészség.

  Úgy tûnik, hogy egy nemzetközi hálózatot göngyölítettünk fel - mondta Otto van der Bijl, az ügyészség szóvivõje. A nõket hazugságokkal, jobb munka ígéretével vették rá, hogy Hollandiába utazzanak - tudatta a szóvivõ, aki szerint a rendõrség jelenleg 13 áldozatról tud.

 • Két rendõrt sebesített meg egy 8 éves gyerek

  Könnygázbombával és kalapáccsal támadt két rendõrre egy 8 éves gyerek Franciaországban.

 • Fejszével támadt a mentõsre egy férfi

  Fejszével támadt egy férfi a kiérkezõ mentõsre a Borsod megyei Izsófalván, miközben egyik hozzátartozóját kórházba akarták szállítani -közölte a rendõrség.

 • Verekedés Körömben - 28 embert állítottak elõ

  28 embert állítottak elõ szombaton éjszaka a Miskolci Rendõrkapitányságon, hivatalos személy elleni erõszak miatt.

 • Fegyveresek vitték el a benzinkút bevételét

  Két fegyveres támadó rabolt ki egy benzinkutat a Csongrád megyei Székkutason.

 • Elfogták az emberrablókat

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Szervezett Bûnözés Elleni Osztálya emberrablás bûncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

 • Üldözés közben orrára állt egy rendõrautó

  Egy rendõr kórházba került, egy másikat pedig kitörte a frász abban a balesetben, melyben a rendõrség autója szó szerint az orrára állt, és úgy is maradt.

 • Tudtán kívül okozta kisfia halálát egy édesapa

  A koraszülött kisfiú szervezete hirtelen összeomlott, és bár hat hétig küzdöttek az életéért, nem tudták megmenteni. Mint kiderült, édesapja herpeszes szájjal puszilgatta, nem tudván, hogy így halálos vírussal fertõzi meg a törékeny immunrendszerû babát.

 • Fegyverrel fenyegetõzõ öngyilkosjelöltet fogtak el a terrorelhárítók

  A terrorelhárítók elfogták, a mentõk a pszichiátriára vitték.

 • Gyermek sérült a pályáról lerepülõ Peugeot-ban

  Egy gyermek súlyosan megsérült, mikor az autó, melyben utazott, letért az M5-ös autópályáról, s az árokba zuhant Kecskemétnél.

 • Elõzetesben az idõs asszonyt bántalmazó és kirabló férfi

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság szerdán azt a román férfit, aki szeptember 2-án behatolt egy nagykovácsi családi házba, az ott élõ idõs asszonyt késsel megfenyegette, megverte, kirabolta, majd megpróbálta megerõszakolni.

 • Hónapok óta lopta a pénzt

  Egy elrejtett webkamera segítségével buktatták le azt a gondozónõt, aki rendszeresen meglopott egy idõs, gondozására bízott asszonyt Gyulán.

 • Fejre állította az autót az ittas sofõr

  Az autóban négyen ültek, könnyû sérülésekkel megúszták a balesetet. Villányban boroztak, majd Siklós irányába indultak el. Egy kilométert sem haladtak, amikor a sofõr hibázott és fejre állította az autót. Ittas volt, ezért elõállították.

 • Egy doboz cigiért vertek meg egy 18 éves fiatalt

  Elfogták a szegedi nyomozók azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint 2014. október 21-én 13 óra 30 perc körüli időben a szegedi Mars téren egy doboz cigarettáért vert meg egy 18 éves fiatalembert.

 • A gyilkosságért halálra ítélt amerikai férfi 20 év után szabadult

  Óvadék ellenében szabadon engedték Paul Gregory House-t, a gyilkosságért halálra ítélt amerikai férfit, miután a DNS-vizsgálatok kétségbe vonták az ellene hozott ítéletet. A 46 éves férfi több mint húsz évet töltött börtönben egy Tennessee állambeli háziasszony megerõszakolása és megölése miatt.

  A DNS-vizsgálat szerint nem az elítélt, hanem az áldozat férje közösülhetett a megerõszakolt asszonnyal, az ügyész még mindig meg van gyõzõdve Paul Gregory House bûnösségérõl. A legfelsõbb Bíróság mégis elrendelte szabadlábra helyezését.

 • Egymást irtja a két kábítószerbanda

  Huszonkilenc embert öltek meg vasárnap óta Mexikó északi részében a kábítószeres kartellek közötti leszámolások során, nyolc embert egy Ciudad Juárez-i bárban lõttek agyon - közölték helyi igazságügyi illetékesek.

 • Elvesztette uralmát a hajó felett és partra futott

  Rosszul lett, és elvesztette uralmát a jármû felett egy motoros kisgéphajó vezetõje a Tiszán. A férfi a balesetben életét vesztette, négy utasa könnyebb sérüléseket szenvedett.

 • Öt év fegyházat kapott a nevelt lányát molesztáló férfi

  Jogerõsen öt év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélõtábla pénteken egy miskei férfit, aki szexuálisan molesztálta tizenegy esztendõs nevelt lányát.

 • Kidobta gyermekét a nyolcadikról

  Csodával határos módon túlélte a zuhanást az a csecsemõ, akit anyja dobott ki a nyolcadik emeletrõl New Yorkban. A babát a tömbház elõtt tornyosuló szeméthegy mentette meg.

  Egy közelben dolgozó munkás hallotta meg a gyermek sírását és hívta a hatóságokat. A rendõrség gyorsan kiderítette, hogy az anya nemrég szült és így akart megszabadulni a csecsemõtõl.

 • 20 rendbeli bûncselekmény elkövetését ismerte el a fiatalkorú (Dorog)

  20 rendbeli lopás és egy rablás elkövetésével gyanúsítja a Dorogi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a 15 éves esztergomi fiatalembert, akit május 15-én vettek õrizetbe, majd a bíróság elõzetes letartóztatásba helyezte.