rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Közlekedési kihágás miatt fegyvert szegeztek egy nõ fejéhez

 • Share on Tumblr

  Egy floridai kétgyermekes anya fejéhez fegyvert szegeztek, mert közlekedési kihágást követett el. Az asszony beperelte a brutális rendõröket, hiszen még a tampont is kiszedték belõle, amikor drogot kerestek nála.

  Egy kétgyerekes anya tavaly júliusban figyelmen kívül hagyott egy stoptáblát. Az asszony közlekedési kihágását egy rendõr észlelte, aki megfordult a kocsijával, majd levillogta a nõt. Miután félreállt az anyuka, a rendõr fegyvert szegezett a fejéhez és az autó elhagyására kötelezte.

  Leila Tarantino nem értette miért bánnak vele így, ráadásul a hátsó ülésen utazó gyermekeit is megrémisztette a fegyverét használó rendõr. Miután az asszony két órát várt a hatósági kocsiban, egy a helyszínre érkezõ rendõrnõ még a tampont is eltávolította belõle. Állítólag fegyvert és drogokat kerestek nála, de mint kiderült, hiába.

  Az asszony nem hagyta szó nélkül az õt ért brutalitást, és feljelentette az ellene intézkedõ rendõröket. Ítélet még nem született az ügyben.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lerövidítette az utat a részeg kamionos

  Döbbenetes dolgot vett észre egy hölgy Németországban: egy õrült kamionsofõr méretes jármûvével egy temetõ lépcsõjén száguldott le fékezés nélkül.

 • Hogyan védjük meg gyermekünket a pornótól és az erõszaktól?

  Várhatóan 2009 májusára készül el Magyarország Internetes Gyermekvédelmi Stratégiája.

 • Elképesztõ profin hamisítanak pénzt Pekingben

  Az egyre jobb minõségû és egyre nagyobb területen terített hamis bankjegyek megjelenése arra indította a kínai közbiztonsági tárcát, hogy a gazdasági bûncselekményekkel foglalkozó osztályán egy külön erre koncentráló részleget hozzanak létre - jelentették be Pekingben.

 • Gyújtópalackot dobtak a fõvárosi házra

  Gyújtópalackot dobtak egy családi ház bejárati ajtajára csütörtökön hajnalban Budapesten - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.

 • Segélyt várt, helyette meglopták

  "Akkor kaphat segélyt, ha bediktálja egy tízezres bankjegy sorszámát", ezzel a szöveggel vertek át, és loptak meg egy pécsi nyugdíjast a lakásán szerdán napközben - adta hírül a rendõrség.

 • Több milliós kárt okoztak az internetes csalók

  Közel negyven sértettje van annak a büntetőeljárásnak, amelyet négy férfi ellen folytat a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya több rendbeli csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 • Magyar csempészt fogtak az ukrán határnál

  780 doboz csempészcigaretta miatt a kocsijától is búcsúzni kényszerült egy magyar állampolgár a Tiszaújlak-Tiszabecs határátkelõn.

 • 100 milliós drogfogás a fõvárosban

  A rendõrség egy 500 töves marihuána-ültetvényt a XVI. kerületben, valamint egy kisebb ültetvényt Újpesten

 • Két biciklist is elgázolt a cserbenhagyó

  Országos elfogatóparancsot bocsátott ki a rendõrség az ellen az autós ellen, aki kedden este két kerékpárost is elgázolt, de mindkét baleset után segítségnyújtás nélkül hajtott tovább Hódmezõvásárhelyen.

 • Nõt akart, de a banditák áldozata lett

  Szexuális szolgáltatás ígéretével csaltak egy fõvárosi lakásba egy 28 éves férfit, akit elbódítottak, majd kiraboltak, a két tettest a rendõrség elfogta - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság 2009.12.13-án.

 • Ittasan, kergetõzés után okozott balesetet két fiatal

  Ittasan, rendszám nélkül, kergetõzés után okozott balesetet két fiatal ma hajnalban Hódmezõvásárhelyen. A rendõrség eljárást indított ellenük.

 • Villám csapott egy 75 éves férfi ágyába

  Villám csapott egy 75 éves férfi ágyába Szerbiában az éjszakára nyitva hagyott ablakon át, miközben a nyugdíjas békésen aludt.

 • Hamis pénzzel fizettek a boltban

  Hamis pénzzel verte át egy bolt pénztárosát Hódmezõvásárhelyen két férfi 2011 októberében; a vásárhelyi nyomozók a közelben megtalálták a bandát - közölte a rendõrség.

 • Húsz forint volt a zsákmánya a diszkóban rabló fiatalnak

  Õrizetbe vette a szegedi rendõrség azt a 19 éves fiatalembert, aki vasárnapra virradóra, egy bordányi diszkóban megvert két fiatalt, egyikõjüket ki is rabolta. Zsákmánya 20 forint volt.

 • Hamis bankókat dugott apja pénztárcájába

  Pénzhamisítás miatt jár el a rendõrség egy 29 éves báni férfi ellen, aki akár 7-10 évre is rács mögé kerülhet.

 • Három ember vesztette életét a súlyos buszbalesetben

  Három ember meghalt, több mint húsz pedig megsérült csütörtök hajnalban a romániai Nagylakon, amikor két romániai rendszámú autóbusz ütközött egymással. Szemtanúk szerint egy Spanyolországból érkező autóbusz túl nagy sebességgel próbált bevenni a településen belül egy éles kanyart, átsodródott a szembe jövő sávba, ahol frontálisan ütközött egy a határállomás felé szabályosan közlekedő székelyföldi busszal. A Kézdivásárhelyről Budapestre tartó menetrend szerinti autóbuszon a jármű vezetője és egy utas halt meg.

 • Nemiszervével játszott az oktató óraadás közben

  Pénzbüntetést kapott az a már igencsak korosodó vezetésoktató, aki ifjú nõi tanítványával nemcsak a sebességváltó kezelését gyakorolta.

 • Nem úszhatják meg a Tiszába fulladt menekülõk átcsempészõi

  A koszovói rendõrség letartóztatott egy embert azok közül, akik a gyanú szerint megszervezték a Tiszába fulladt koszovói menekültek útját.

 • Elfogynak a bilincsek a brit rendõrségnél

  London - Bilincshiány fenyegeti a brit rendõröket, miután a kapitányságok zömét e felszereléssel ellátó üzem hamarosan bezár.

  A Hiatt & Co. felszámolásával a szakma egy patinás, jóllehet nem folttalan múltú cége szûnik meg: a birminghami társaság a XVIII. század óta gyártja kéz- és lábbilincseit, és rabláncaiból annak idején rabszolga-kereskedõk is vásároltak.

 • Kiirtottak 2000 kutyát

  Kétezer kóbor kutyát lõttek ki méreglövedékkel az év eleje óta Ungváron, nagyobbrészt szponzori támogatással.