rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Hétszáz libát loptak el egy keceli teleprõl

 • Share on Tumblr

  Eltûnt mintegy hétszáz, tömésre tartott liba ismeretlen körülmények között egy keceli állattartótelep egyik óljából.

  Az esetre az állatok elszállítása közben derült fény, miután a bértömésre kiadott szárnyasokból a kelleténél mintegy hétszázzal kevesebbet találtak az épületben.

  A tulajdonos hétfõn jelentette az állatok eltûnését a rendõrségen. Az ügyben lopás gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozás eddigi adatai szerint az ismeretlen tettesek az elmúlt szûk két hétben, eddig tisztázatlan módszerrel jutottak be a körbekerített telepre és vitték el onnan az egyenként mintegy 3,5 kilogrammos libákat.

  Az elsõdleges becslések szerint a jószágok összértéke eléri a másfél millió forintot.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Cserbenhagyót keres a rendõrség

  Két autó ütközött Vácnál, a 2/A jelzésû úton; a baleset okozója elhajtott a helyszínrõl - közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Végzetes SMS-ek

  Redding (Kalifornia) - Hat év börtönbüntetésre ítélt egy nõt az amerikai Redding város bírósága, amiért belerohant gépkocsik álló sorába, miközben telefonján SMS-üzeneteket küldött. A balesetben életét vesztette egy másik nõ.

 • Merész! Bíróság elõl lopott a "kerékpár-specialista"

  A bíróság elõl lopott el biciklit egy férfi Miskolcon; tettéért a taláros testület elõtt felel, oda azonban már nem mehet be a kétkerekûvel.

 • Elfogták a dédestapolcsányi benzinkut-rablókat

  Elfogták annak a bandának a negyedik tagját, amely még csütörtökön este
  kirabolta a dédestapolcsányi benzinkutat.

  A HavariaPress azt írja: a negyedik személy azt követõen került szombaton rendõrkézre, hogy három társát már a rablás utáni órákban elfogták. Mint arról a HavariaPress korábban beszámolt: a borsodi község benzinkútját csütörtökön este rabolta ki négy símaszkos támadó, akik a kutast fegyverrel megfenyegetve, elvették a néhány tízezer forintot kitevõ bevételt.

 • Orvvadászok Domaszéken

  A gyanú szerint két szegedi férfi a vadászatra vonatkozó szabályokat megszegve két õzbakot ejtett el, melyeket feldolgozás végett egyikük közeli tanyájára szállítottak.

 • Belehalt sérüléseibe a debreceni kutyatámadás áldozata

  A kórházban meghalt az a 80 éves nõ, akit saját kutyája támadott meg tegnap Debrecenben.

 • Frontális ütközés Parasznyánál

  Súlyos baleset történt hétfõn este, amikor egy 23 éves, sajókápolnai fiatalember Lada személygépkocsijával Lyukóbánya felõl Parasznya irányába közlekedett.

 • Részegek fegyverezték le az ukrán elnök testõrét

  Részeg fiatalok verték meg és fosztották ki Viktor Juscsenko ukrán elnök egyik testõrét. A testõrön esti sétája közben ütöttek rajta a támadók, akik az akció elõtt annyit ittak, hogy másnap állítólag már nem is emlékeztek az egészre.

 • Gázrobbanás és lakástûz Szolnokon

  Gázrobbanás volt és tûz ütött ki Szolnokon egy társasházi lakásban csütörtök hajnalban.

 • 'Belsõ hangot hallott' - és szúrt

  Brüsszel - "Belsõ hangot hallott" - magyarázta tettét a rendõröknek az a 26 éves belga fiatalember, aki négy embert megszúrt szombaton a délkelet-belgiumi Seraing egyik kávéházában.

 • Részegen közlekedett a vasúti sínen BMW-jével

  A vasúti pályát egy utcának hitte egy személygépkocsi ittas vezetõje 2011 júniusában Gyõr-Ménfõcsanakon.

 • Térfigyelõ kamerák rögzítették a meggyilkolt zenész haldoklását

  Térfigyelõ kamerák rögzítették Nápolyban egy lövöldözésben halálosan megsebesített romániai utcai zenész haldoklását egy vasútállomás bejáratánál. A camorra bûnszövetkezet tagjai által elkövetett gyilkosság május végén történt, de a képsorok csak szerdán jelentek meg a helyi sajtóban.

 • Polanski nagy összeget ajánlott, de nem nyílt ki a rács

  A svájci szövetségi bíróság pénteken ismét elutasította Roman Polanski óvadék ellenében történõ szabadlábra helyezési kérelmét, mert továbbra is nagy a kockázata annak, hogy az Oscar-díjas rendezõ megpróbál elszökni az igazságszolgáltatás elõl.

 • Fának ütközött egy autós Harc közelében

  Egy súlyos és két könnyû sérüléssel járó baleset történt Harc közelében.

 • Önlebuktató rongáló

  St. Paul - Magát buktatta le egy szerelmi bosszús rongáló az Egyesült Államokban.

  A 21 éves nõ zokon vette, hogy volt barátja másik barátnõt talált magának, miután szakítottak.

 • Térhatású gyalogátkelõhely Tiszaújvárosban

  Tiszaújváros - Borsod-Abaúj-Zemplén megyében egyedülálló módon, de országosan is ritka megoldás védi a gyalogosok és általában a közlekedés biztonságát Tiszaújvárosban: az élénkpiros keretbe foglalt térhatású gyalogátkelõhely mintha megtörné az utat, így óhatatlanul is lassításra készteti a jármûvezetõket. Bár ebben az évben elsõsorban a baleset-megelõzési akcióknak köszönhetõen nem történt közlekedési baleset Tiszaújvárosban a zebrákon, de a biztonság további fokozásáért egy szó szerint is "út-törõ" technikai megoldást is alkalmaznak a városban - tájékoztatta az újszerû kezdeményezésrõl a rendõrség.

 • 'Isten' kokaint árult

  Tampa - Õrizetbe vették "Istent" egy templom közelében az Egyesült Államokban, mert kokaint árult.

  Ez az Isten csupán nevében az: God Lucky Howardnak hívják, melybõl az elsõ név jelent Istent, a második pedig Szerencsést. A férfi ugyanakkor nem túl szerencsés, mert már nem elõször bukik le kábítószer-árulás közben, ezúttal egy templom közelében próbálta eladni kokainját balszerencséjére álcázott rendõröknek.

 • Megtalálták az ellopott vasúti berendezéseket! Elkéstek...

  November elején a lembergi vasútvonal gazdasági bûnözéssel foglalkozó osztálya megállapította, hogy Ungváron az egyik fémhulladék-gyûjtõ telepen vasúti szerelvényekbõl származó fémhulladékokat tárolnak.

 • Kiszúrták a körözött személyt (Márokpapi)

  Idegen személyrõl érkezett lakossági bejelentés Márokpapi községbõl kedden a Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltségre. A rendõrök ellenõrizték a bejelentésben szereplõ férfit.

 • Gyertyával dobálózott a szentmisén

  Tomboló férfi borzolta a kedélyeket a pünkösdi mise alatt a szegedi dómban.