rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Kétszer is összepréselték a férfit egy kukáskocsiban

 • Share on Tumblr

  Kétszer is összepréseltek kukáskocsiban egy férfit az Egyesült Államokban, de megúszta ép bõrrel a kalandot.

  Az oregoni Portlandben élõ, 27 éves Justin Gilpatrick ritkán iszik alkoholt, a minap azonban kivételt tett. Hajnaltájban úgy vélte, hogy jobb, ha nem vezeti haza autóját és befeküdt egy utcai szemetes konténerbe.

  Amikor felébredt egy kukáskocsi rakterében találta magát. Hiába kiabált segítségért, a szemétszállítók csak idõvel figyeltek fel rá, addigra már túl volt két préselésen. Kiszabadították és elvitték a legközelebbi kórházba, ahol megállapították, hogy az ijedtségen túl nincs semmilyen komoly sérülése.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fejbe lõtte szeretõjét

  Fõbe lõtt egy 42 éves nõt egy férfi a Mosócon. A nõ állapota válságos.

  Az indíték egyelõre tisztázatlan, a rendõrség azt az eshetõséget sem zárja ki, hogy fegyvertisztítás közben baleset történt.

 • Nyolc ittas sofõrt is megfogtak Szegeden

  Összesen nyolc ittas sofõr jogosítványát vették el a rendõrök a fokozott közlekedési, közrendvédelmi és bûnügyi akció során, melyet hatvan egyenruhás bevonásával tartottak Szegeden - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Kerítés fogta tolvaj

  Miskolc - Kerítés fogott tolvajt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tállyán.

  A Szerencsi Rendõrkapitányság Tállyán járõrözõ emberei egy családi ház kerítése elõtt különféle szerszámgépekbe, használati tárgyakba botlottak.

 • Család autójában fuvarozták a drogot

  Õrizetbe vette a rendõrség azt a családfõt, akinek autójában több kilónyi kábítószert találtak Bátyán.

 • Elfogták a tinédzserekbõl álló szegedi rablóbandát

  Hat, Szeged belvárosában rablásokat, garázda cselekményeket elkövetõ fiatalt fogtak el a rendõrök. Mindössze 15-17 évesek, de már több súlyos bûncselekményt elkövettek. Többi közt csoportosan elkövetett rablást is, amiért akár 15 évet is kiszabhat a bíróság.

 • Újra kigyulladt a debreceni raktárépület

  Ismét füst gomolyog abból az elhagyatott debreceni raktárépületbõl, amelyik a múlt hét csütörtökön gyulladt ki eddig ismeretlen okok miatt.

 • Hypóval leöntött munkások (Paszab)

  Hypót locsolt a háza elõtti közterületen füvet nyíró közhasznú munkásokra hétfõn délután egy 87 éves paszabi asszony. A néni azt mondta hogy neki szüksége van a fûre, és megpróbálta akadályozni a munkásokat, akik hiába magyarázták, hogy a helyi önkormányzat megbízásából dolgoznak.

 • Milliók szóródtak szét az autópályán

  Az A1-es autópályán az olaszországi Foggia közelében mintegy egymillió darab egy, illetve két eurós érme szóródott szét, amikor egy pénzszállító balesetet szenvedett és felborult.

 • Egy hete halott lehetett, amikor rátaláltak az ejtõernyõsre

  Mark van den Boogaard már egy hete halott lehetett, amikor rátaláltak egy holland mezõn.

 • Holtában tüzelõ szobanövény

  Elpusztult szobanövény okozott lakástüzet az Egyesült Államokban - öngyulladással.

 • Agyonlõtte apja terhes barátnõjét egy 11 éves fiú, aztán iskolába ment

  Wampun - Agyonlõtte apja állapotos barátnõjét egy 11 éves fiú, majd pedig - ahogy rendesen - iskolába ment.

  A tragédia az Egyesült Államokban történt. A gyerek szabályosan kivégezte a nõt: tarkón lõtte, miközben "mostohája" még ágyban volt.

 • Hidegvérrel fejbe lõtte alvó apját egy 10 éves gyerek

  Hidegvérrel fejbe lõtte alvó apját egy 10 éves gyerek az Egyesült Államokban. A fiú pár évvel fiatalabb húgának már napokkal korábban beszámolt a tervérõl.

 • Vadász nyitott tüzet három férfira

  Az egyik kiránduló belehalt, a másik kettõ pedig életveszélyes állapotba került egy vidám kalandnak induló éjszaka után, amit a szabad ég alatt akartak eltölteni egy erdõben.

 • 10 éves kisfiút próbált meg elrabolni egy 200 kilós férfi

  Hétvégén tartóztatta le a rendõrség azt az 55 éves kaliforniai férfit, aki megpróbált elrabolni egy 10 éves kisfiút.

 • Motoros fûkaszával rontott a másiknak

  Motoros fûkaszával ment egy férfi a másik nyakának Gödrén - adta hírül a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság.

 • Az egyházat perli az amerikai férfi az amputációja miatt

  Perli az egyházat egy amerikai férfi, akinek amputálták a lábát, miután egy keresztre feszített Jézust ábrázoló szobor rázuhant.

 • Alig nyitott ki a bank, rögtön kirabolták

  Kiraboltak egy bankot Budapesten a XIII. kerületben 2009.12.16-án délelõtt, személyi sérülés nem történt - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Ellopták a Nemzeti Kamara Színház hang- és fénytechnikai berendezéseit

  Ismeretlenek ellopták az Usztics Mátyás nevével fémjelzett Nemzeti Kamara Színház hang- és fénytechnikai berendezéseit egy gyáli raktárból. A gyáli Arany János Mûvelõdési Házba meghirdetett pénteki elõadás azonban nem marad el.

  A Nemzeti Kamara Színház pénteki elõadása, Váradi Nagy Bella Holnap kedd van címû darabjának bemutatója elõtt csütörtökön tartották volna a fõpróbát, és ekkor derült ki, hogy a gyáli óvoda raktárából ismeretlenek ellopták a technikai berendezéseket.

 • Halálra gázolt egy embert a miskolci sebesvonat

  A baleset a Gödöllő Állami telepek megállóhelynél történt.

 • Lopott az álrendõr Kincsesbányán

  Rendõri igazoltatást színlelve lopott meg egy autóst egy ismeretlen álrendõr a Fejér megyei Kincsesbánya közelében.

  A 68 éves sértett szerdán délelõtt Fehérvárcsurgóra tartott, s útközben megállt a kincsesbányai halastó közelében. Kisvártatva egy szürke színû, ismeretlen típusú személyautó állt meg mellette, az út túloldalán.

  A bent ülõ három ember egyike - egy magas, erõs testalkatú, rövidre nyírt õszes hajú férfi - kiszállt a kocsiból és odasétált a sértetthez: közölte vele, hogy szabálytalanul állt meg a gépkocsival, majd ellenõrzés céljából elkérte a sértett személyes okmányait.