rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Elfogták a regenyei asszony gyilkosait

 • Share on Tumblr

  Elfogta a rendõrség annak az idõs regenyei nõnek a gyilkosait, akik elõször összeverték, végül kivégezték áldozatukat. A férfi és élettársa egy présház csatornájába dobta ki a meggyalázott holttestet.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Borzalmas gyilkosság áldozata lett egy 57 éves regenyei asszony múlt hét pénteken. A nõt ismeretlen támadói ugyanis szinte kivégezték: elõször összeverték, majd egy kéznél lévõ vascsõvel agyonverték. Kegyetlen ámokfutásuk után az összezúzott testtõl azonnal igyekeztek megszabadulni a támadók, és egy használaton kívüli présház ciszternájába lökték.

  A rendõrök forró nyomon követték a gyilkosság elkövetõinek nyomát, így hamarosan kiderült, hogy a mészárosok nem voltak ismeretlenek, maguk is helybeliek voltak. Egy regenye-szõlõhegyi hétvégi házból két személyt állítottak elõ. A 34 éves férfit és 42 éves élettársát gyanúsítottként kihallgatták. A büntetett elõéletû férfi kihallgatása során beismerõ vallomást tett.

  Elmondta, hogy néhány héttel ezelõtt az egyik este a sértettel közös italozás alkalmával keveredett szóváltásba, ebbõl tettlegesség lett, melynek során az asszonyt megütötte, megrúgta, majd egy vascsõvel verte halálra. A gyilkos pár letartóztatását kezdeményezte a rendõrség.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 29 éves férfit szúrtak halálra Jánoshalmán

  Egy 29 éves férfi szúrt sérülést szenvedett 2017. február 15-én a délutáni órákban, aki jánoshalmi otthona előtt belehalt sérülésébe.

 • Terroristavezérrel végeztek

  Az indonéz rendõrség feltehetõen a Jemaah Islamiyah szélsõséges iszlamista csoport Dulmatin néven ismert vezetõjét ölte meg.

 • Elfogták az ál-gázszerelõket

  Vádemelési javaslattal a bíróság elé került a trükkös tolvajok ügye. Elfogta a rendõrség a napokban azt a két miskolci férfit, akik egy taktaharkányi idõs nõt loptak meg. Több tízezer forintot vittek el az asszonytól, úgy, hogy gázszerelõknek adták ki magukat. A rendõrség a polgárõrökkel együttmûködve, a bejelentés után egy órával elfogta a tolvajokat.

 • Kirabolták villájában a McDonald's egyik örökösét

  Kirabolták és megtámadták dél-franciaországi villájában Geoffrey McDonaldot, a gyorsétteremlánc egyik örökösét.

 • Egy szál cigi miatt szorítottak kést a torkához

  Egy szál cigi miatt szorítottak kést a torkáhozFelfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette K. Tamás 23 éves dunaalmási lakost, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szeptember 6-án éjszaka kést szorított egy fiatalember oldalához és cigarettát követelt tőle. A sértett szeptember 9-én tett feljelentést a rendőrségen, ahol megmutatta a késtől szerzett sérülését is. Feljelentésében elmondta: a bűncselekmény éjszakáján K. Tamás a román-magyar focimeccset nézte a helyi rendezvényen, ő pedig az utcán beszélgetett egy hölgy ismerősével.

 • 11 éves gyerek is volt a gyújtogatók között

  Közveszélyokozás miatt õrizetbe vette a rendõrség azt a 16 éves fiút, aki gyerekkorú, 11 és 13 éves társaival, múlt vasárnap éjjel felgyújtotta egy kismarjai lakóház tetõszerkezetét, mert korábban a tulajdonos dinnyelopáson kapta õket.

 • Meghiúsult kokaincsempészet Ferihegyen

  A napokban egy nigériai állampolgár érkezett Madridból a Ferihegyi Repülõtérre. A vámterületet a zöld folyosón kívánta elhagyni.

 • Lezuhant a tetõrõl és meghalt egy férfi Kemecsén

  A vihar miatt megrongálódott tetõ javítása közben a magasból lezuhant egy férfi Kemecsén, s a kórházba szállítását követõen meghalt - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje hétfõn.

 • Szemüveget evett mérgében egy õrizetbe vett

  Szemüveget evett dühében egy amerikai börtön elõzetes õrizetbe vett rabja, amiért nem találkozhatott a fegyintézet káplánjával.

 • Mozgáskorlátozott, idõs nõt bántalmaztak az utcán

  Két fiatal fiú támadt rá egy mozgáskorlátozott, idõs nõre. A támadók megverték és kirabolták az ausztrál asszonyt.

 • Taxi és kamion ütközött Kecskeméten

  A taxisofõr és utasa is megsérült szerdán kora reggel Kecskeméten, amikor egy kamionnal ütköztek.

 • Vízbe fulladt a cseh államtitkár

  Tragikus baleset történt a cseh államigazgatásban - egy kirándulás során Ausztriában folyóba fulladt Jakub Kulí¹ek, a környezetvédelmi tárca államtitkára.

 • Megtámadta a mentõst egy kórházba szállított részeg

  A Békés megyei városban a Könd utcai vásárcsarnokhoz riasztották pénteken az Országos Mentõszolgálat munkatársait, egy ittas férfi ellátásához. A mentõsök a városi kórházba szállították a már nem éppen szomjas férfit, aki az ambulancián fel akart ülni a hordágyon.

 • Lövések a támadókra: továbbra is sok az ellentmondás

  Számos ellentmondás nehezíti a rendõrségi nyomozást abban az ügyben, melyben az elsõdleges adatok szerint ketten támadtak rá egy családra Szabadbattyánban, s a családfõ gázpisztolyból leadott lövésekkel próbált védekezni. A két ,,látogató" ellen önbíráskodás gyanújával folyik nyomozás, ezen felül vizsgálják a történtek elõzményeit és a gázpisztolyos önvédelem jogszerûségét is.

 • Felsõsimai gyújtogatók

  Több állat elpusztult abban a tûzben, mely feltehetõen szándékos gyújtogatás következménye szerdán éjszaka a Nyíregyháza határában fekvõ Felsõsimán.

 • Drogtúladagolásban meghalt egy 15 éves lány

  Nem engedte barátainak, hogy mentõt hívjanak hozzá, mert félt, hogy bajba kerül. A 15 éves lánnyal két ecstasy végzett.

 • Két autó ütközött össze Alattyán belterületén

  Két autó ütközött össze szerdán reggel Alattyán belterületén.

 • Halálra gázolt egy férfit a vonat

  Egy férfit vasúti átjáróban gázolt halálra egy menetrend szerint közlekedő vonat Agárdon.

 • Állatok gázolása az utakon - elõzzük meg a tragédiát (durva fotóval)

  elütötték, az eséstõl kiszakadt szemmel magára hagyták...Az õszi idõszakban a vadon élõ állatok éppúgy párzási idõszakukat élik, mint ahogy a házi kedvencek. Szaporodási idõszakban az állatok zavarodottabban viselkednek, mint egyébként. A sebességet rosszul felmérõ autósok ilyenkor sûrûbben ütköznek az utakon kutyával, de pl. õzzel vagy más természetben élõ állattal is. A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány által mûködtetett www.zsaru.zug.hu baleset megelõzési program szerint nem ritka, hogy a gépjármû elé kerülõ állat láttán a technikátlan autós elrántja a kormányt, és maga is baleseti áldozattá válik. Elõzzük meg a bajt, és lassítsunk!

 • Konyhakéssel szurkálta meg édesapját egy salgótarjáni férfi

  Őrizetbe vettek egy salgótarjáni férfit, aki konyhakéssel megszúrta édesapját. A 28 éves V. Tamás szerdán otthonában bántalmazta 48 éves édesapját.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%