rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • 46 éve vezetett jogosítvány nélkül egy 60 éves férfi

 • Share on Tumblr

  Nem dicsérték meg, pedig talán megérdemelte volna az a 60 éves spanyol férfi, akit egy közúti ellenõrzésen azon kapták, hogy nincs jogosítványa, mégpedig pontosan 46 éve.

  Azóta vezetett személyautót, teherautót és mezõgazdasági munkagépeket, példásan, mert baleset nélkül.

  Az elképedt rendõröknek a férfi elmondta, hogy 14 éves volt, amikor elõször ült a volánhoz, hogy kenyeret keressen a szükséget szenvedõ családjának. Jogosítványa pedig azóta sincs, mégpedig azért, mert analfabéta, vagyis nem tud sem írni, sem olvasni.

  Gyorsított eljáráson 1080 euróra és 33 nap közmunkára ítélték, és csak két év múlva jelentkezhet autóvezetõi vizsgára. Amennyiben ez eszébe jutna, és addig megtanul írni és olvasni, mert anélkül nem fog menni.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tragédiába torkollott a csínytevés

  A 29 éves angol Lee Bassett egy barátjával ment el bulizni, a két fiatal alkoholmámorban úgy döntött, fogadnak: Lee átmászik a gyaloghíd korlátján és leereszkedik az autók közé.

 • Gabonaszállító teherautó pótkocsijának ütközött egy pénzszállító autó

  Egy teherautó pótkocsijának ütközött egy pénzszállító autó. A baleset Orosháza és Kaszaper között történt, a pénzszállítóban utazó két ember megsérült.

 • Levágta a fejét a vonat

  A helyszínen meghalt az a 19 éves férfi, akit egy vonat gázolt el a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kazincbarcika és Sajószentpéter között.

 • Halálra gázolták a biciklis japán kalandort

  Halálra gázolták Oroszországban, az Északi-sarkkör közelében Vatanabe Haruhisza japán kalandort, aki Kínából indulva Közép-Ázsián át a Kaukázusba és Törökországba biciklizett, majd a Fekete-tengeren átkelve Oroszország európai részét járta be kerékpárjával.

 • Elõzetesben a fegyveres útonálló

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint fegyverrel rabolt ki egy járókelõt Szentesen.

 • Irányította a tolatást - autó alá került

  Tolató tehergépkocsi gázolt el egy nõt Pakson.

 • Robbantással fenyegetõzött a bankrabló (Székesfehérvár, Fejér megye)

  Ismeretlen személy kirabolta a Kápolnásnyék és Vidéke Takarékszövetkezet 1. számú Székesfehérvár, Budai úton lévõ kirendeltségét…

  Fél tizenkettõ elõtt nem sokkal ment be a takarékszövetkezetbe egy férfi. Miután belépett az ügyféltérbe, a kezében egy tárgyat fogva, robbantással fenyegetõzött.

  Ekkor a pénzintézet egyik alkalmazottja egy nejlon-zacskóba tette a pénzt, majd átadta a férfinek, aki ezt követõen, gyalogosan távozott a helyszínrõl a Kégl György utca irányába.

 • Megkéselték a passaui rendõrfõnököt

  A dpa német hírügynökség vasárnap rendõrségi forrásokból úgy értesült, hogy a merénylet után szélsõjobboldali gyanúsítottat keresnek. Passauban idén több rendõrségi akció is volt a szélsõjobboldal ellen.

 • Nyolc ittas sofõrt is megfogtak Szegeden

  Összesen nyolc ittas sofõr jogosítványát vették el a rendõrök a fokozott közlekedési, közrendvédelmi és bûnügyi akció során, melyet hatvan egyenruhás bevonásával tartottak Szegeden - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Két kamion ütközött össze M0-on

  Két kamion összeütközött az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezetõ oldalán délelõtt. Senki sem sérült meg, de a környéken nagy volt a torlódás.

 • Férfi akart megerõszakolni egy férfit - belehalt sérülésibe

  A férfi, aki szakácsként dolgozott az egyik pécsi intézményben, még 2009-ben, a bûncselekmény napjának reggelén ittasan érkezett meg munkahelyére, ezért hazaküldték. Ezt követõen a munkahelye közelében tovább italozott, ahol csatlakozott hozzá egy másik fiatalember. Beszélgetni kezdtek, miközben több üveg sört, s röviditalokat is elfogyasztottak.

  Újdonsült ismerõse egyszer csak azt ajánlotta a szakácsnak, menjen fel vele a lakására, ahol van egy üveg bora. Így is történt.

 • Két gyermek és egy felnõtt sérült meg a 4-es fõúton

  Megsérült két gyermek és egy felnõtt kedd este abban a balesetben, amelyben két személyautó ütközött a 4-es fõúton, Bocskaikert térségében.

 • Nemi erõszak az intézetben (Tiszalök)

  A Tiszavasvári Rendõrkapitányság erõszakos közösülés bûntette miatt vett õrizetbe két 16 éves fiút. Egy értelmi fogyatékkal élõ gyerekekkel foglalkozó tiszalöki bentlakásos iskola egyik lány-neveltje tett feljelentést hétfõn, hogy három nappal korábban két fiú bántalmazta és megerõszakolta. A gyanúsítottak szintén az intézmény lakói, szobájuk ugyanazon a folyosón volt, mint a sértetté.

 • Tehervonat sodorta el az állványon dolgozókat

  A gyömrõi balesetben az állványon dolgozóknak nem esett bajuk, ám a peronon ketten is megsérültek.

 • Halálos baleset az M0-on

  Kamion és személyautó ütközött össze hétfőn az M0-s autóúton Dunaharasztinál, az autó utasa meghalt, az útszakaszon teljes lezárás van érvényben.

 • Szexért hajtott ittasan a börtönbe - kétszer

  Részegen autózott egy börtönhöz az Egyesült Államokban egy 45 éves nõ, mert szexre vágyott egy elítélttel.

 • 81 éves nénire támadtak tolvajok saját lakásában

  Tolvajok leptek meg egy 81 éves nénit múcsonyi otthonában a mellékéhelyiségben. A fiatalkorú tettesek feszítõvassal támadtak a meglepett nénire, akinek sikerült elhajolnia. A támadókat elfogta a rendõrség.

 • Hat év börtön a gyerekeket zaklatónak

  Hét év letöltendõ szabadságvesztésre ítélte a Besztercebányai Járásbíróság a 32 éves kiszucújhelyi Peter Kubalát, akit gyermekpornó elõállítása és kiskorú sérelmére elkövetett szexuális zaklatás bûncselekményében találtak vétkesnek.

 • Vízipipázva fotózta babáját, õrizetbe vették érte

  Vízipipázást imitálón fotózta le csecsemõjét egy kismama az Egyesült Államokban, ám vicce balul sült el: õrizetbe vették.

 • Kirántották a helyérõl a páncélszekrényt

  Egy hárommázsás páncélszekrényt rántottak ki drótkötéllel egy békéscsabai pénzváltóból szerdán hajnalban. A páncélszekrényben jelentõs összegû készpénz volt. A rablók autóra rakták a pénzszekrényt és elmenekültek.