rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • 46 éve vezetett jogosítvány nélkül egy 60 éves férfi

 • Share on Tumblr

  Nem dicsérték meg, pedig talán megérdemelte volna az a 60 éves spanyol férfi, akit egy közúti ellenõrzésen azon kapták, hogy nincs jogosítványa, mégpedig pontosan 46 éve.

  Azóta vezetett személyautót, teherautót és mezõgazdasági munkagépeket, példásan, mert baleset nélkül.

  Az elképedt rendõröknek a férfi elmondta, hogy 14 éves volt, amikor elõször ült a volánhoz, hogy kenyeret keressen a szükséget szenvedõ családjának. Jogosítványa pedig azóta sincs, mégpedig azért, mert analfabéta, vagyis nem tud sem írni, sem olvasni.

  Gyorsított eljáráson 1080 euróra és 33 nap közmunkára ítélték, és csak két év múlva jelentkezhet autóvezetõi vizsgára. Amennyiben ez eszébe jutna, és addig megtanul írni és olvasni, mert anélkül nem fog menni.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Rablók karmaiból szabadították ki a fiatal lányt

  Szolgáton kívüli rendõr és tûzoltó kelt egy fiatal lány segítségére. A rendõr kilométereken át futva üldözte a támadókat.

 • Késsel a mellkasában köszöntötte az újévet

  Késsel mellkason szúrt egy 21 éves fiút egy 40 esztendõs férfi Újév napján kora este a szlovákiai Csallóközaranyoson. A penge a szívhez közeli részen hatolt a mellkasba, és körülbelül egy hónapon belül gyógyuló sérüléseket okozott.

 • Vadkendert termesztett a tinilány

  Édesanya tett bejelentést a rendõrségen, mert lánya szobájában egy cserépben kábítószergyanús növényt talált, amit lámpa melengetett.

 • Halállal végzõdött egy frontális ütközés Abony közelében.

  Egy ember bennégett a kocsijában, amikor két személyautó ütközött össze a négyes számú fõút 92-93-as kilométerénél, az abonyi elkerülõ út lehajtójánál - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Profi pénzhamisítókat fogtak - több millió volt náluk

  Több millió forint hamis pénzt találtak a nyomozók egy pénzhamisító banda elfogásakor Mátészalkán. A hamisítók komoly technikával dolgoztak, a hamisítványok jó minõségûek voltak.

 • Hat év fegyházat kapott a vasúti rabló

  Hat év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság azt a többszörösen visszaesõ férfit, aki egy vonaton rabolt ki egy nõt egy Borsod megyében.

 • 'Kicentezett' büntetés: bogaras dollárokért, piszkos apróért 1 hét börtön

  Davenport (Iowa állam) - Pénze piszkossága miatt ítéltek börtönre egy férfit az Egyesült Államokban.

  Az illetõ óvadékot ment kifizetni a bíróságra, amiért defektes gumijú teherautóval közlekedett. Megúszta volna bírsággal, ám inkább tárgyalást követelt, a bíró erre viszont letétet szabott ki.

 • 13 éves fiú csapódott a vízelvetõ árokba

  Vezetni tanult három felnõtt „oktatóval” egy 13 éves fiú Borsodban. Azonban kis híján tragédia lett a vége, ugyanis egy lendületes jobbkanyar után a vízelvezetõ árokban végezte.

 • Féltékenység miatt vertek össze egy diákot

  Diáktársai megvertek egy nyolcadikos fiút Sárosdon az iskolában. A rendõrség szerint szerelemféltés áll a háttérben.

  A nyolcadikos fiú barátnõje tetszik egy hatodikos, ám 16 éves fiúnak, aki két barátjával támadt vetélytársára.

 • Késsel fenyegõztek a turisták a katedrálisban

  Dulakodás alakult ki szerda este a dél-spanyolországi Córdoba székesegyházában spanyol rendõrök és osztrák turisták között.

 • Korrupt adóellenõr akadt horogra

  Salgótarjánban õrizetbe vették az adóhatóság egyik fõosztályvezetõjét, aki vállalkozóktól több millió forintot fogadott el annak fejében, hogy az érintettek elkerüljék az adóügyi felelõsségre vonást.

 • Fegyver, lõszer, méreg, hamis pénz Salgótarjánban

  Egy szimpla jövedéki ellenõrzésnek indult, de meglepõ dolgokat találtak a tiszta múltú férfinál. Azt nem tudják, mire készült.

  Lõfegyvert, lõszereket, méregnek minõsíthetõ készítményt, hamisított húszezreseket, valamint hamis étkezési utalványokat találtak egy 41 éves salgótarjáni férfi lakásán, közölte Kalmár Zsolt, a városi rendõrkapitányság bûnügyi osztályvezetõje.

 • Bûnösnek találták az öt gyermekével végzõ asszonyt

  Bûnösnek találta pénteken egy belga esküdtszék azt a 42 éves asszonyt, aki megölte öt gyerekét 2007. februárjában. Genevieve Lhermitte-re életfogytiglani börtön vár.A 12 fõs esküdtszék úgy vélte, hogy a nõ tudatában volt annak, hogy mit tesz, amikor négy lánya és egy fia torkát sorra elvágta.

 • Rendõrök segítenek a hajléktalanoknak Borsodban

  A Borsod-Abaúj-Zemplénben regisztrált több száz hajléktalant ismét fenyegeti a kihûlés veszélye, a rendõrök ezért idén is igyekeznek segítni rajtuk, nekik – tájékoztatott a rendõrség.

 • Elfogták a 82 éves idős férfit kifosztó két elkövetőt

  A rendőrség elfogta azt a 39 éves pácini és 19 éves nyíregyházi férfit, akik egy 82 éves férfi korából eredő védekezésre képtelen állapotát használták ki és tulajdonították el pénztárcáját. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást H. Attila 39 éves pácini valamint K. J. István 19 éves nyíregyházi lakosok ellen.

 • Fizettek az angol szoftverkalózok!

  Tavaly 16 millió font büntetést fizettek az angolok szoftverkalózkodásért

  Budapest - Szoftverkalózkodás miatt 16 millió fontnyi (5,6 milliárd forint) büntetést kellett fizetniük az angoloknak 2008-ban a Business Software Alliance (BSA) brit szervezetének adatai szerint.

 • Felborult autójával egy férfi Nagykanizsán

  Autójával felborult és meghalt egy férfi vasárnap hajnalban Nagykanizsán, utasa könnyebb sérüléseket szenvedett.

 • Összeesett a síneken, majd elütötte a vonat

  Egy 33 éves nõt gázolt el a vonat kedd délelõtt Tatán. Az asszony tiltott helyen kelt volna át a síneken, de rosszul lett és összeesett. Életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

 • Gyorsan lebukott a gyilkos

  Néhány óra alatt sikerült elfogni a Nagybörzsönyben történt emberölés elkövetõjét.

 • Nasi miatt szúrta meg diáktársát egy 13 éves diáklány

  Letartóztatták azt a kaliforniai, 13 éves diáklányt, aki megszúrta diáktársát, miután az ellopta a chipsét.