rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Három rendõr halt meg közúti balesetben

 • Share on Tumblr

  A leállóssávban vesztegelt három szerb rendõr Szabadka közelében, amikor beléjük rohant egy lengyel kocsi. A balesetet egyikük sem élte túl.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Közúti balesetben életét vesztette három szerb rendõr a hét végén a Vajdaság északi részén, Szabadkától nem messze.

  Egy lengyel kocsi belerohant egy szerb rendõrautóba, amely a leállósávban vesztegelt. A baleset a magyar határtól harminc kilométernyire történt, az Újvidéket a horgosi határátkelõvel összekötõ autóúton. Két rendõr a helyszínen életét vesztette, kollégájuk vasárnap halt meg a kórházban.

  A baleset körülményeirõl nem lehet tudni közelebbit. Egyes hírek szerint a helyszínen nem volt féknyom, ami arra utalhat, hogy a lengyel kocsi sofõrje elaludhatott a volánnál. A férfit halálos baleset okozásával vádolják. Õrizetbe vették, és vasárnap kihallgatták.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Biciklis rabló csapott le a gyalogosra

  Biciklirõl rabolt ki egy ismeretlen tettes szerda délelõtt Dombóváron egy gyalogos - adta hírül a Szekszárdi Rendõrkapitányság.

 • Török kamion hozta az irakiakat

  Három iraki állampolgárt próbáltak Magyarországra csempészni egy török hûtõkamion belsejében Nagylaknál keddre virradó éjszaka.

 • 10 éves fia elõtt gyilkolta meg feleségét

  A legszebb szerelmet is kikezdheti a 40 évnyi korkülönbség. Végül tragédiába torkollik, ha az idõs férj mániákusan kergeti a nem létezõ szeretõt.

 • Bezárta a villánykikapcsolót

  Foglyul ejtette a villamosmûvek áramkikapcsoló emberét egy nõ a házában Hollandiában, amiért viszont õt zárták be.

 • Megtalálták az eltûnt vitorlás holttestét

  Családja már hetek óta sejthette, hogy nincs remény Kosztolányi Balázs számára, de a szörnyû igazságról csak hétfõn szerezhettek bizonyosságot.

 • Tizenöt kilogramm marihuánát foglaltak le Röszkénél

  Tizenöt kilogramm marihuánát találtak egy montenegrói férfi gépkocsijában a pénzügyõrök a röszkei határátkelõhelyen szerdára virradóra.

 • Poggyászkocsikat lopott a tolvajbanda

  Bangkok - Bangkok nemzetközi repülõterén egy tolvajbanda fokozatosan összesen mintegy 2000 poggyászkocsit tulajdonított el és adott el fillérekért ócskavasként.

  Különös módon értelmezte a bangkoki bûnbanda a fém-újrahasznosítást. Az utóbbi hónapokban egyre többen panaszolták, hogy nincs elegendõ kézikocsi a thai fõváros Szuvarnabhumi repülõterén.

 • Acélrúd fúródott át egy építõmunkás testén

  Egy másfél méter hosszú acélrúd fúródott egy építõmunkásnak a torkán keresztül a testébe, ám nemcsak a balesetet élte túl, de egy hosszú mûtét végére a teljes felépülés esélyét is megkapta.

 • Recepciós miatt halt meg egy héthetes gyerek

  Felfoghatatlan tragédiát kell feldolgoznia egy kisbabáját gyászoló anyának. Már az ügyeleten volt héthetes kisfiával, aki olyan rosszul volt, hogy alig lélegzett, de a recepciós azt mondta: várjon a sorára. A gyerek meghalt.

 • Benzinkutas fogta el az ingyen tankoló külföldit

  Egy kárvallott benzinkutas segítségével fogták el a rendõrök azt a külföldi autóst, aki hamis rendszámmal, fizetés nélkül tankolt az M5-ös autópálya egyik benzinkútjánál.

 • TOP 100-as bûnözõ rendõrkézen!

  Szerdán délután egy állampolgárnak feltûnt, hogy egy gyanús alak sétálgat az utcán. Értesítette a helyi õrsöt. A kiérkezõ járõr igazoltatni kívánt a gyanúsan viselkedõ alakot. Azonban a férfi mindent megtett, hogy ne kerüljön rendõrkézre.

 • Megöltek egy kamionsofõrt az M0-on

  Megöltek egy orosz kamionost az M0-s autóút alacskai pihenõhelyénél; a határrendészek a bûncselekmény után néhány órával a záhonyi határátkelõnél elfogták a gyanúsítottakat, egy ukrán férfit és társát.

 • Életébe került a szépészeti eljárás egy 22 éves férfinek

  A 35 éves Kasia Rivera, bár semmiféle orvosi engedéllyel nem rendelkezett, mégis elõszeretettel végzett plasztikai beavatkozásokat tudatlan páciensein New Yorkban. Justin Street a férfiasságát szerette volna növelni, de a szépészeti eljárás az életébe került.

 • Ékszerekkel próbálta lefizetni a rendõröket

  Félmillió forinttal és arany ékszerekkel próbálta megvesztegetni a rendõröket egy autós Miskolcon. A biztonsági övet nem használó, a jármûvezetéstõl eltiltott férfit õrizetbe vették.

 • Cipõ vágta képen az éjszakai bárban mulató férfit

  Egy táncosnõ lerepülõ cipõje okozott sérülést egy éjszakai szórakozóhelyen Floridában: összetörve a tükörplafont megsebesített egy vendéget. A 35 éves férfi beperelte az "Otromba tréfa" nevû mulatóhelyet, felelõssé téve azt a történtekért.

 • Gépkocsi gázolt halálra egy parkolóban fekvõ férfit Demecserben

  Gépkocsi gázolt halálra egy autóparkolóban fekvõ férfit Demecserben - közölte Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság helyettes sajtószóvivõje.

 • Róka okozott balesetet Szentkirálynál

  Átszaladt egy róka egy autó elõtt szerdán a 4622 úton, a 44 úttól 2 kilométerre.

 • Zaklatója mellett vonult az oltárhoz egy brit nõ

  Élete egyik legborzalmasabb napját élte át az brit asszony, akit nagybátyja vezetett az oltár elé, aki éveken keresztül szexuálisan zaklatta a õt.

 • Pedofil papok miatt fizet az egyház

  Összesen harminchétmillió dollár jóvátételt fizet egy amerikai római katolikus egyházmegye pedofil papok több mint másfélszáz áldozatának egy peren kívüli egyezség keretében. A négynapi tárgyalássorozat után helyi idõ szerint hétfõn Chicagóban kialkudott megállapodás értelmében az Iowa állambeli Davenport egyházkerület a kártérítés megfizetése mellett lelki tanácsadást biztosít az áldozatoknak, és nyilvánosságra hozza az ismert elkövetõk névsorát.

 • Pasaréti postarablás

  Rablótámadás ért egy kispostát a budai Pasaréten, a tettes egyelõre ismeretlen.

  A II. kerületi Pasaréti tér sarkán lévõ, Kelemen László utcai postahivatalt pénteken kora délelõtt, negyed tíz körül támadta meg az elkövetõ. Lövés, személyi sérülés nem történt, arról egyelõre nem érkezett információ, hogy milyen eszközt használt és mekkora összeget zsákmányolt a rabló.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%