rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Fejszével támadt volt feleségére és fiára a dühöngõ apa

 • Share on Tumblr

  Nekitámadt volt feleségének és fiának egy negyven éves siófoki férfi. Az ámokfutó édesapa kis híján szétverte fejszével a családját, azonban fia megmentette saját és édesanyja életét is.

  Brutális ámokfutásba kezdett egy negyven éves édesapa Siófokon. A férfi hívatlanul rontott be volt felesége lakásába, ahol éppen otthon volt exfelesége is - az asszony balszerencséjére. Ugyanis a férfi minden átmenet nélkül ököllel és egy fejsze tompa végével nekiesett volt szerelmének, akit ott csépelt, ahol csak ért.

  Az eset talán tragédiába is torkollott volna, azonban az ütlegelés közepette betoppant a férfi fia. Az édesapa ekkor édesgyermekére is rátámadt: elõször kézzel ütötte, majd a gyilkos szerszámmal esett neki.

  A fiúnak azonban egy maga elé emelet asztallappal sikerült hárítania õrjöngõ apja csapásait, így szerencsére karcolások nélkül megúszta a balesetet. Édesanyja azonban nem volt ilyen szerencsés: súlyos arc- és orrcsonttörést szenvedett, míg felsõtestén könnyebben sérült.

  Az idõközben kiérkezõ rendõrök még idejében közbeléptek, és így sikerült megakadályozni a további ámokfutást. A tomboló, büntetett elõéletû apát elõállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd õrizetbe vertték. Kiderült, hogy felesége és fia bántalmazása nem az elsõ eset volt a férfi sötét múltjában: korábban is folyt eljárás ellene súlyos testi sértés miatt.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások