rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Fejszével támadt volt feleségére és fiára a dühöngõ apa

 • Share on Tumblr

  Nekitámadt volt feleségének és fiának egy negyven éves siófoki férfi. Az ámokfutó édesapa kis híján szétverte fejszével a családját, azonban fia megmentette saját és édesanyja életét is.

  Brutális ámokfutásba kezdett egy negyven éves édesapa Siófokon. A férfi hívatlanul rontott be volt felesége lakásába, ahol éppen otthon volt exfelesége is - az asszony balszerencséjére. Ugyanis a férfi minden átmenet nélkül ököllel és egy fejsze tompa végével nekiesett volt szerelmének, akit ott csépelt, ahol csak ért.

  Az eset talán tragédiába is torkollott volna, azonban az ütlegelés közepette betoppant a férfi fia. Az édesapa ekkor édesgyermekére is rátámadt: elõször kézzel ütötte, majd a gyilkos szerszámmal esett neki.

  A fiúnak azonban egy maga elé emelet asztallappal sikerült hárítania õrjöngõ apja csapásait, így szerencsére karcolások nélkül megúszta a balesetet. Édesanyja azonban nem volt ilyen szerencsés: súlyos arc- és orrcsonttörést szenvedett, míg felsõtestén könnyebben sérült.

  Az idõközben kiérkezõ rendõrök még idejében közbeléptek, és így sikerült megakadályozni a további ámokfutást. A tomboló, büntetett elõéletû apát elõállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd õrizetbe vertték. Kiderült, hogy felesége és fia bántalmazása nem az elsõ eset volt a férfi sötét múltjában: korábban is folyt eljárás ellene súlyos testi sértés miatt.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Az autóval együtt gyujtotta fel a feleségét

  Brutális módját választotta a férj a konfliktus lezárására: egy bevásárló parkolójában gyújtotta rá a kocsit nejére

 • Egy fiatal párra géppisztolyból 49 lövést adtak le

  Újabb 19 emberéletet követelt a kábítószerkartellek közötti háborúskodás Mexikó északi részén vasárnap estétõl hétfõ estig. Tizennégy embert az egyesült államokbeli Texas szövetségi állammal határos Ciudad Juárezben öltek meg, ahol igazságügyi illetékesek szerint a drogkartellek közötti versengésnek január óta 1500 halálos áldozata volt.

 • Kirepült az autóból - Meghalt egy fiatal nõ Esztergomnál

  Kirepült az autóból és a helyszínen életét vesztette egy fiatal nõ Esztergomnál csütörtök este, amikor a jármû árokba sodródott.

 • Kisgyerekekre lőtt gázpisztollyal egy férfi

  Gázpisztollyal lőtt kisgyerekek felé egy férfi az egyik dunaújvárosi lakótelepen.

 • Három ember vesztette életét a súlyos buszbalesetben

  Három ember meghalt, több mint húsz pedig megsérült csütörtök hajnalban a romániai Nagylakon, amikor két romániai rendszámú autóbusz ütközött egymással. Szemtanúk szerint egy Spanyolországból érkező autóbusz túl nagy sebességgel próbált bevenni a településen belül egy éles kanyart, átsodródott a szembe jövő sávba, ahol frontálisan ütközött egy a határállomás felé szabályosan közlekedő székelyföldi busszal. A Kézdivásárhelyről Budapestre tartó menetrend szerinti autóbuszon a jármű vezetője és egy utas halt meg.

 • Csak három évet kapott a brutális gyilkosságért a német férfi

  Szex közben ölte meg az áldozatát, feldarabolta a testét, a fejét pedig megfõzte. Csak három évet kapott a német gyilkos.

 • Rálõttek a roma család házára

  Három lövést adtak le a Borsod megyei Olaszliszka egyik romák lakta házára, de senki sem sérült meg; ismeretlenek arra a házra tüzeltek, amely a négy évvel ezelõtt történt gyilkosság helyszínének közelében felállított emlékmûvel szemben áll.

 • Elkapták a betörõ tiniket Hódmezõvásárhelyen!

  Tetten érte, majd menekülés közben elfogta a Hódmezõvásárhelyi Rendõrkapitányság soros nyomozója azt a 17 éves fiatalt, aki mára virradó éjszaka immár másodjára tört be két szintén 17 éves társával ugyanabba a trafikba.

  Az éjszaka folyamán egy állampolgár tett bejelentést a Hódmezõvásárhelyi Rendõrkapitányság ügyeletére, mely szerint az egyik trafik irányából üvegcsörömpölést hallott.

 • Gázrobbanás miatt összeomlott egy lakóépület Pélyen

  Súlyosan megsérült egy ember, amikor gázrobbanás miatt összeomlott egy lakóépület kedd hajnalban a Heves megyei Pélyen.

 • Cigarettáztatta ötéves fiát

  Cigarettázásra kényszerítette ötéves fiát egy anya az Egyesült Államokban, hogy a gyerek soha ne szokjon rá.

 • Nem tudott segíteni fuldokló fián a mozgássérült anya

  Véletlenül felakasztotta magát egy 12 éves fiú – a szerencsétlen balesetnek az édesanyja is szemtanúja volt, de mivel mozgássérült, nem tudott segíteni rajta.

 • Több tonna veszélyes hulladék szivárgott ki egy vegyi üzembõl

  Öt tonnányi, nátrium-cianidot tartalmazó folyékony veszélyes hulladék szivárgott ki egy japán vegyi üzembõl kedden, amely 125 ezer ember halálos megmérgezésére is képes lett volna, a szennyezést azonban felszívta a hó.

 • Tudatosan terjesztette a HIV-vírust egy ausztrál cirkuszi akrobata

  Tudatosan terjesztette a HIV-vírust jelentõs számú szeretõje körében egy ausztrál cirkuszi akrobata - derült ki a férfi letartóztatása után.

 • Elgázolt egy embert a metrószerelvény a Keleti pályaudvaron

  Elgázolt egy embert egy metrószerelvény a Keleti pályaudvari állomáson. A baleset miatt buszokkal szállítják az utasokat az M2-es vonal pesti szakaszán.

 • Zugfõzde bukott le Hevesben

  Csaknem másfél hektónyi, tisztázatlan eredetû szeszes italt találtak a vámosok egy zug-pálinkafõzdében Heves megyében.

 • Két súlyos sérült Tamásipusztánál

  Két súlyos sérültet kellett kórházba szállítani a mentõsöknek hétfõn reggel, annak a balesetnek a helyszínérõl, amely a 471-es úton történt Tamásipusztánál, ahol egy Seat és egy Ford ütközött egymásnak.

 • Megölte és meggyalázta anyját szentestén egy ukrán férfi

  Ungvár - Halálra verte, majd sörösüveggel "megerõszakolta" 60 éves anyját az ortodox karácsony szentestéjén egy 35 éves férfi a dél-ukrajnai Mikolajiv megyében.

  A Voznyeszenszk városban élõ család a vacsorához készülõdött, amikor - a rokonokat látogató családfõ távollétében - veszekedés tört ki a már ittas fiú és anyja között. A dulakodássá fajult civódás közben a férfi bántalmazta az édesanyját, majd a haldokló asszonyt magára hagyva a szobájába vonult - jelentette a novosti-n.mk.ua hírportál a Mikolajiv megyei rendõrségre hivatkozva.

 • Fiatalok garázdálkodtak Szegeden

  Egy óra leforgása alatt két csoportos rablást is megkísérelt három szegedi fiatal hétfõre virradó éjszaka.

  Hajnali 2 órakor a Honvéd téren támadtak meg egy szegedi férfit, több alkalommal megütötték, majd megpróbálták kivenni a táskáját a kezébõl. A sértett azonban ellenállt, így nem jártak sikerrel.

 • Rablások Szombathelyen - Az egyik támadót elfogták

  Valószínûleg nincs összefüggés a bûncselekmények között

  Elfogták és már elõzetes letartóztatásba is helyezték azt a férfit, aki kirabolt egy játéktermet szombat reggel Szombathelyen - közölte hétfõn a rendõrség.

 • Papi pedofília elleplezése miatt ítéltek el egy egyházi tisztségviselõt

  Az elítélt, William Lynn prelátus M. Teresa Sarmina philadelphiai bíró indoklása szerint megengedte, hogy "papi öltözetbe bújt szörnyetegek gyerekek lelkét rombolják szét, akikkel szemben megkeményítette a szívét".