rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Prostitúcióra kényszerítettek egy nõt Szegváron

 • Share on Tumblr

  Kitartottság bûntette és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt õrizetbe vett a rendõrség egy 32 éves szegvári nõt, aki prostitúcióra kényszerített egy másik nõt.

  A sértett testvére jelentette be, hogy hozzátartozóját egy szegvári lakásban fogva tartják. A kihallgatás során kiderült, hogy a sértett és a gyanúsított megegyeztek abban, hogy a bevételt a költségek levonása után felezik. Mivel azonban a 23 éves nõ egy fillért sem kapott, ki akart szállni az "üzletbõl". Ezt azonban korábbi üzlettársa nem engedte, több alkalommal megverte, és azzal fenyegette, ha elmegy, akkor a családjának esik bántódása.

  A szentesi rendõrkapitányság a 32 éves szegvári nõt õrizetbe vette és kezdeményezte elõzetes letartóztatását


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Meghalt a medencében elmerült kislány

  Szombaton délelõtt mentõhelikopterrel szállítottak be a jászapáti strandról egy 12 éves kerekegyházi kislányt.

 • Bezárva tartotta a családját az ohiói Fritzl

  Vádat emeletek az "ohiói Fritzl" ellen, aki bezárva tartotta családját és legalább az egyik lányát nemi kapcsolatra kényszerítette.

 • Motoros és kamion ütközött frontálisan

  Súlyos-életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentõk azt a motoros férfit, aki egy kamionnal ütközött frontálisan a régi 5-ösön.

  A jelenlegi információk szerint két kamion haladt Szeged felõl az autópálya felhajtó felé, amikor az elsõ balra be akart kanyarodni. A sofõr úgy kezdte meg a manõvert, hogy nem adott elsõbbséget egy vele szemben szabályosan haladó motorosnak. A motoros elrántotta a kormányt és ennek során nekiütközött a második kamionnak.

 • Hamis ruhákat rejtett a szlovák kamion

  37 milliót érõ hamis ruhaáru került elõ egy szlovák kamionból Rajkánál.

 • 36 halott a kínai balesetben

  Legalább 36-an meghaltak, amikor egy autóbusz és egy metilalkoholt szállító tartálykocsi összeütközött vasárnap reggel Kína északnyugati Sanhszi (Shaanxi) tartományában.

 • Majdnem halálra verte a biztonsági õr

  Egy biztonsági õr csaknem halálra vert egy vendéget a Kaposvári Egyetem gólyabálján - közölte a rendõrség szerdán.

 • Lövöldözés Acapulcóban - 18 halott

  Tizenhat fegyveres és két katona meghalt, miután összecsapás történt vasárnap a turisták által kedvelt mexikói üdülõhelyen, Acapulcóban - közölték helyi nemzetvédelmi illetékesek.

 • Sérülés a Die Hard forgatásán

  Baleset zavarta meg hétfõn a Drágább, mint az életed budapesti forgatását. Az Opera mögött dolgozó stáb egyik tagját a szélgép vágta fejbe, de olyan erõvel, hogy mentõt kellett hívni hozzá.

 • Halott biciklist találtak az árokban

  A mentõk értesítették a rendõrség ügyeletét, hogy Gyõrben, a Bálint Mihály utca Kossuth Lajos utca keresztezõdésénél lévõ csapadékelvezetõ árokban egy halott kerékpáros férfi van.

 • Életveszélyes állapotban mentettek ki egy lakót a tûzbõl

  Életveszélyes állapotban mentettek ki egy lakót abból a tûzbõl, amely Szolnok központi részén, egy tízemeletes panelház hetedik emeleti lakásában keletkezett hajnalban.

 • Társukat erõszakolták meg a tizenévesek

  Õrizetbe vett a rendõrség két tizenhét éves fiatalt egy Szekszárd környéki gyermekotthonból, mert a gyanú szerint fajtalanságra kényszerítettek egy fiatalkorú fiút. Az ügyben további tanúkat és gyanúsítottakat hallgatnak ki.

 • Elveszítette uralmát a volán felett

  Egy 36 éves budapesti férfi meghalt hétfõn Gyálon, amikor eddig ismeretlen okból elveszítette uralmát az általa vezetett kisbusz felett és az árokba hajtott - tájékoztatott Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje

 • Csuklyával a fején, konyhakéssel ment rabolni a 14 éves lány

  A gyerek egy konyhakéssel hadonászott a vas-mûszaki üzletben Hosszúhetényben, de pénzt végül nem szerzett.

 • Tetten érték a makói rendõrök a tolvajokat

  Két biztonsági õrrel együttmûködve jutott be két makói fiatalember egy telephelyre, ahonnan ipari zsírt és fertõtlenítõ szereket vittek el félmillió forint értékben. A szolgálatot teljesítõ rendõrök azonban menekülés közben tetten érték a tolvajokat.

 • 29 éves férfit szúrtak halálra Jánoshalmán

  Egy 29 éves férfi szúrt sérülést szenvedett 2017. február 15-én a délutáni órákban, aki jánoshalmi otthona előtt belehalt sérülésébe.

 • Két személyautó ütközött össze Baranya megyében

  Négyen megsérültek, amikor összeütközött két személyautó hétfõn a Baranya megyei Nagypall és Fazekasboda közötti úton.

 • Csaknem kétszázszor vonultak ki a tûzoltók a csütörtöki vihar miatt

  Összesen 197 alkalommal kértek segítséget a tûzoltóktól a csütörtök esti vihar miatt - közölte az Országos Katasztrófavédelem szóvivõje péntek reggel. A tûzoltókat a legtöbbször vízszivattyúzás és fakidõlés miatt riasztották, emellett hét alkalommal épületkárhoz is kivonultak. Személyi sérülés egy helyen, a Hajdú-Bihar megyei Vámospércsen történt, ahol villám csapott egy épületbe, és hárman könnyebben megsérültek. Az ország északi részén, Komárom-Esztergom megyében kapta a tûzoltóság a legtöbb riasztást, 51 alkalommal kellett vizet szivattyúzniuk a szakembereknek.

 • A rendõrséget hívta a kényszerházasságtól félõ ausztrál lány

  A rendõrséghez fordult segítségért egy muszlim lány Ausztráliában, mivel attól félt, hogy családja kényszerházasságot készített elõ neki.

 • Násznépet szállító busz zuhant a víztárózóba

  Násznépet szállító busz zuhant egy víztározóba Dél-Indiában, a balesetben legalább 29-en - zömében nõk és gyerekek - meghaltak - közölte 2010. december 15.-én szerdán egy rendõrségi illetékes.

 • Hamis pénzzel akartak fizetni több szabolcsi vendéglátóhelyen

  Elfogta a rendõrség azt az öt férfit, akik hamis bankjegyekkel fizettek, illetve próbáltak fizetni több szabolcsi vendéglátóhelyen.