rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Az utasok szeme láttára fejeztek le egy árust a vonaton

 • Share on Tumblr

  A 37 éves áldozat édességet árult, a tetteseknek sikerült elmenekülniük.

  Az utasok szeme láttára fejeztek le egy férfit egy indiai vonaton. A tetteseket keresik.

  A hatóságok szerint egy fiatalokból álló banda tagjai késekkel felfegyverkezve ölték meg a férfit Bazár Saú vasútállomásán, az ország keleti vidékén, Kolkatától 190 kilométerre.

  A 37 éves áldozat édességet árult, a gyilkosság hátterében vélhetõen a megölt férfi falujában zajló viták állnak.

  A tetteseknek sikerült elmenekülniük, miután a vonatvezetõ az utasok sikoltozása hallatán lefékezte a jármûvet.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Be akart mászni a börtönbe egy nõ

  Az okokra nincs magyarázat, csak egy biztos: a nõt elõször figyelmeztették, hogy ne akarjon bemászni a börtönbe. A második kísérlet után tartóztatták le, ami boldoggá tette.

 • Elloptak két zöld fapitont a fõvárosi állatkertbõl

  Budapest - Ismeretlenek elloptak két zöld fapitont a Fõvárosi Állat- és Növénykertbõl - közölte hétfõn a Budapesti Rendõr-fõkapitányság, amely a lakosság segítségét is kéri az ügyben.

  A közlemény szerint az ismeretlen elkövetõ péntekre virradóra lopta el az állatkert területérõl a két, körülbelül 1-1,5 méteres zöld fapitont. A kígyók a veszélyeztetett fajok közé tartoznak és azonosító chippel vannak ellátva.

 • Három gyerek fulladt vízbe csónakázás közben

  Mentõmellény nélkül csónakázott a két felelõtlen apa.

 • Anyagi kárral járó baleset Debrecennél

  Anyagi kárral járó közlekedési baleset történt pénteken 09 óra 35 perc körüli idõben a 4. számú fõút Debrecen és Apafa közötti szakaszán.

 • Miniszter fia az egyik áldozata a vagánykodó sofõrnek

  A környezetvédelmi miniszter fia volt az egyik áldozat a szentendrei BMW-s balesetben. Ezt az információt a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium is megerõsítette az MTI kérdésére, a család gyászára való tekintettel további részleteket azonban nem közölt.

  A BMW vezetõje túl gyorsan hajtott Szentendre belvárosában, egy kanyarban kisodródott és egy családi ház kertjébe rohant. Az autóban öt fiatal utazott, ketten meghaltak, csak az autó vezetõje úszta meg sérülések nélkül.

 • Kisebb tûz ütött ki a Jahn Ferenc kórházban

  Kisebb tûz volt a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelõintézet épületében hétfõ délután, a balesetben senki sem sérült meg.

 • Reklámcélra nyomtatták az ötvennégyezreseket

  Reklámcélra nyomtatták két évvel ezelõtt azokat az 54 ezer forintos bankjegyeket, amivel a napokban kifizettek egy juhászt Kétpón. Kerekes Zoltán három birkáját adta oda egy 17 éves fiatalembernek, aki cserében két 54 ezer forintos bankóval fizetett. Zoli bácsinak csak a postán tûnt fel, hogy valami nem stimmel, amikor nem akarták elfogadni tõle a pénzt.

 • Meghalt a segítõ

  Csütörtökön este Kisvárdán, a Bocskai úton egy tolató kamionnak akart segíteni egy arra járó fiatalember; integetve irányította a sofõrt. Hátramenet közben a jármû kidöntött egy beton villanyoszlopot, ami a segítõre dõlt, olyan súlyos fejsérülést okozva, hogy a 28 éves fiatalember a helyszínen belehalt fejsérülésbe.

 • Birkózóhoz tört be...

  Birkózóhoz tört be egy férfi Nagy-Britanniában, amit nagyon rosszul tett, mert hamarosan nem tudott szabadulni "áldozata" fogásából, azután a rendõrségébõl.

 • Nem állt meg, a rendõrök üldözõbe vették és lelõtték a sofõrt Portóban

  Lisszabon - Belehalt sérüléseibe hétfõn az az autós, akit szombaton üldözés közben sebesítettek meg a portugál rendõrök Porto városa közelében - közölte a Lusa hírügynökség.

 • Fórum a bûnmegelõzésrõl

  Bûnmegelõzési témában tartott szakmai fórumot a Szegedi Rendõrkapitányság ma, kedden 9 órai kezdettel. A fórum megtartásának elõzménye, hogy a rendõrkapitányság a közelmúltban sikeresen pályázott az IRM által 2008/2009-re meghirdetett felhívásra, melynek eredményeként a Minisztérium 6.750.000 Ft összeggel támogatja a Szegedi Rendõrkapitányság bûnmegelõzési programjait.

 • Korrupt adóellenõr akadt horogra

  Salgótarjánban õrizetbe vették az adóhatóság egyik fõosztályvezetõjét, aki vállalkozóktól több millió forintot fogadott el annak fejében, hogy az érintettek elkerüljék az adóügyi felelõsségre vonást.

 • Ezer liter gázolajat loptak egy tartálykocsiból

  Ezer liter gázolajat loptak el egy kecskeméti benzinkúton álló tartálykocsiból.

  Egy kecskeméti benzinkúton álló nyergesvontató tartályaiból lopott gázolalat ismeretlen tettes tegnapra (vasárnap) virradóra. A halasi úton lévõ töltõállomásról ezer liter üzemanyagot csapolt le a tolvaj. A kár 330 ezer forint.

 • Keresztbe fordult egy kamion a 81-es úton

  Az egyik kamion keresztbe fordult, ezért a rendõrség a mûszaki mentés idejére az út egyik sávját lezárta. A balesetben senki nem sérült meg.

 • Horogkereszteket karcoltak a Mercire

  Náci szimbólumokat véstek egy 36 éves német állampolgár Mercedesének karosszériájába Szlovákiában, ráadásul az autót alaposan meg is rongálták.

 • Szabadult, majd újra meg akart erõszakolni egy nõt

  Közterületen erõszakolt meg egy fiatal nõt Dombóváron egy férfi, akit korábban hasonló bûncselekmény miatt börtönbüntetésre ítéltek. A gyanúsított 2009-ben szabadult – közölte a helyi rendõrkapitányság.

 • Rejtélyes halál a fõvárosban

  Minden bizonnyal füstmérgezés miatt halt meg egy középkorú férfi Budapesten, kedden éjjel. Molnár Péter, a Fõvárosi Tûzoltóparancsnokság szóvivõje elmondta: a tûzoltókat egy XV. kerületi, Gergõ utcában égõ melléképülethez riasztották késõ este.

 • Háromszázezer forintos nyomravezetõi díj a kazincbarcikai halálos késelés ügyében

  Háromszázezer forint nyomravezetõi díjat tûzött ki a Borsod Megyei Rendõr-fõkapitányság vezetõje a kazincbarcikai halálos késelés ügyébe.

 • Megrugdosták, majd élelmiszert vittek el egy idõs asszonytól

  Pillanatok alatt elfogta a rendõrség azt a három férfit, aki otthonában megrugdosott egy idõs, védekezni képtelen dömsödi nõt, majd élelmiszert vitt el tõle szombaton.

 • 12 év után fogták el a rendőrök

  A férfit rendőrök várták a repülőtéren; Ausztráliában bujkált, a gyanú szerint több tízmillió forintot csalt ki ismerőseitől és üzleti partnereitől.