rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Emberi testrészek kerültek elõ egy raktárból

 • Share on Tumblr

  A bizarr felfedezést a raktár új tulajdonosa tette, aki egy aukción jutott hozzá az ott tárolt dobozokhoz a múlt héten.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Épp a bútorok és ládák között sétált, amikor furcsa szagra lett figyelmes, amely elnyomott minden mást. Kotorászni kezdett a lomok között, és mûanyag ételhordóban tárolt, formaldehidben ázó emberi testrészeket talált. A szag az egyik tároló edénybõl jött, amiben egy szív volt, az edény pedig eltört és szivárgott belõle a tartósítószer.

  Mint kiderült, a raktárt korábban egy orvosszakértõ, Dr. Michael Berkland bérelte, aki eddig tisztázatlan okokból „hazavitte a munkáját”, és egy egész sor emberi testrészt halmozott fel a raktárban. A fenntartónak persze azt mondta, hogy csak bútorokat és háztartási eszközöket tárol.

  Bár visszavonták az orvosi engedélyét, a hatóságok szerint a férfi „privát boncolásokat" is végzett a környéken. Azt, hogy a raktárban talált testrészek pontosan honnan származnak, egyelõre nem tudni. Az érintett orvosszakértõi iroda megkezdte az ügyek újbóli feltárását, hátha be tudják azonosítani a maradványokat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Késsel támadt a taxisra a 19 éves fiú

  Taxisofõrre támadt egy 19 éves szlovák fiatalember. Elõbb fojtogatni kezdte, majd megvágta a nyakán az 50 éves sofõrt.

 • Megölte és meggyalázta anyját szentestén egy ukrán férfi

  Ungvár - Halálra verte, majd sörösüveggel "megerõszakolta" 60 éves anyját az ortodox karácsony szentestéjén egy 35 éves férfi a dél-ukrajnai Mikolajiv megyében.

  A Voznyeszenszk városban élõ család a vacsorához készülõdött, amikor - a rokonokat látogató családfõ távollétében - veszekedés tört ki a már ittas fiú és anyja között. A dulakodássá fajult civódás közben a férfi bántalmazta az édesanyját, majd a haldokló asszonyt magára hagyva a szobájába vonult - jelentette a novosti-n.mk.ua hírportál a Mikolajiv megyei rendõrségre hivatkozva.

 • Belehalt a verésbe a gyalogos

  Belehalt sérüléseibe azon gyalogosok egyike, akiket korábban egy autós bántalmazott Somogyhatvanban, amiért integetett neki, hogy túl gyorsan hajt.

 • A dühkezelési terápia elõtt és után is megverte barátnõjét

  A 37 éves Robert A. Greent azért tartóztatták le Pennsylvaniában, mert többször is összeverte a barátnõjét. A férfi dühkezelési csoportterápiára járt, de nem segített rajta.

 • Bohócot csinált magából a bankrabló

  Bohócnak öltözve rabolt ki egy bankot az Egyesült Államokban egy nõ, de 5 perccel késõbb már el is fogták.

 • Emésztõgödörben találtak egy halott csecsemõt Mocsán

  Halott csecsemõt találtak egy emésztõgödörben szombaton Mocsán, azt követõen, hogy a komáromi kórház egy mocsai nõhöz riasztotta a rendõröket, aki telefonon tolófájásokra panaszkodott, de nem jelent meg az intézményben - tájékoztatott a rendõrség.

  A többgyerekes, családban élõ, 33 éves nõt õrizetbe vették és további vizsgálatokra kórházba szállították. Az újszülött halálának okát orvos szakértõ bevonásával állapítják meg - tette hozzá a Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense, Léber Gabriella.

 • Egy csecsemõ holttestére bukkantak a Városligetben

  A baba holttestét egy hajléktalan fedezte fel a Városligetben. A csecsemõ vélhetõen csütörtök hajnalban születhetett. Hogy egészségesen és élve született e, még nem tudni, késõbbre ígérnek tájékoztatást a rendõrök.

 • Lebuktak a fiatal fémtolvajok

  Rendõrkézre került az a négy fiatal, akiket egy csendes riasztóberendezés segítségével ért fémlopáson egy telephely tulajdonosa Tatabányán.

 • Túlélt egy balesetet az M7-esen, kiszállt, elütötték, szörnyethalt

  Hiába élte túl az ütközést az a 49 éves férfi, aki gépkocsijával az M7-es autópályán a Kõrõshegyi völgyhíd környékén a szalagkorlátnak csapódott. Miután többször megperdült az autó, a külsõ és a belsõ forgalmi sáv között állt meg. A férfi sértetlenül szállt ki az jármûbõl, de pár perc múlva a gépkocsiba ütközött egy arra haladó másik személyautó. A férfit saját autója sodorta el, ekkor vesztette életét.

 • Nõk a bûnözõi top 10-ben

  Közzétették a fõvárosi rendõrség legújabb top 10-es bûnözõi listáját. A legkeresettebb bûnözõk között három nõ is van, a tíz bûnözõ ellen összesen 40 országos körözés van érvényben.

 • Harmadszor már lebukott az tolvaj

  Drága desszertek juttattak nem sokkal a szabadulása után ismét börtönbe egy 25 éves csurgói férfit, aki két napon belül - két sikeres lopást követõen - harmadszor is visszatért ugyanabba az üzletbe, ám akkor már vártak rá - közölte a rendõrség.

 • Baleset miatt torlódás az M1-es autópályán

  Az M1-es Gyõr felé vezetõ oldalán, a 85-ös kilométernél történt baleset. Két sérültet vittek kórházba.

 • Jobban van az agyonszúrkált kisfiú

  Javul a negyven varrótûvel a testében kórházba szállított kétéves brazil kisfiú állapota, de valószínûleg még ezen a héten újabb - harmadik - mûtétnek vetik alá.

 • Polgármester segített fülön fogni a tolvajt

  Pórul járt az a tolvaj, aki egy családi házat próbált kirámolni a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Boldván, ám a település polgármestere felismerte, értesítette a rendõröket, akik aztán elfogták.

 • Késsel támadtak az õrökre a fiatal tolvajok

  Elfogta a rendõrség azt a két fiatalt, akik a gyanú szerint késsel fenyegették meg egy kõbányai bolt biztonsági õreit, miután az lopáson érte õket az üzletben.

 • Kutyának tettette magát, így kergette el a betörõt!

  Egy amerikai hölgy nagy testû kutyának tettette magát, így sikerült elkergetnie a betörõt.

  Az eset a Georgia állambeli Athensben történt.

 • Bûnre kényszerítve, jövedelmétõl megfosztva...

  Kezdetben arra kényszerítettek egy kazincbarcikai férfit, hogy élelmiszereket lopjon, majd megbízói a jövedelmétõl is megfosztották.

  A Kazincbarcikai Rendõrkapitányság azért indított zsarolás és rablás miatt eljárást, mivel két férfi, és egyikük lánya társtettesként több héten keresztül többek között lopásra kényszerített egy helyi férfit.

 • Elõzetesben a makói rabló

  Elõzetes letartóztatásban helyezte a Szegedi Városi Bíróság azt a 17 éves makói fiatalt, akit egy hétvégi Makón történt rablás elkövetésével gyanúsít a rendõrség.

 • Füstmérgezésben meghalt egy négy és fél éves kislány Békéscsabán

  Egy állásinterjúra ugrott le a négy és fél éves kislány, Hajnalka édesanyja.

  Az édesanya erre az idõre bezárta a bejárati ajtót, ugyanis harmadik emeleti, függõfolyosós lakásról van szó.

 • Pedofília gyanújával letartóztattak egy német dalszerzõt

  Berlin - Gyermekek szexuális zaklatásának gyanújával letartóztatták Kurt Demmlert, a néhai NDK egyik legismertebb rockzenészét, szövegíróját. A még folyamatban lévõ nyomozásra hivatkozva a hatóságok csak annyit árultak el, hogy a megrontási esetek több évvel ezelõtt történtek.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%