rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Meglincselték a férfiakat, mert azt hitték, gyermekrablók

 • Share on Tumblr

  Gyermekrablásoktól félõ dühös tömeg lincselt meg két embert Elefántcsontpart fõvárosában - közölte az afrikai ország rendõrsége szombaton.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A zavargásban öt ember sérült meg, köztük négy rendõr, akikre bozótvágó késekkel támadtak. Az elefántcsontparti rendõrség közleménye szerint a pénteken, a fõváros egyik munkásnegyedében történt zavargásban kettõ, gyerekrablásokkal gyanúsított embert ölt meg a dühös tömeg. Egy másik negyedben egy sofõrt még idejében sikerült kimenekíteni, és kórházba szállítani.

  Pénteken zárva voltak az általános iskolák, miután egy alaptalannak tûnõ szóbeszéd terjedése után "gyerekrablási pánik" tört ki szülõk, tanárok és a gyerekek között. A rendõrség elmondása szerint több napja mobiltelefonos szöveges üzenetekben terjesztették, hogy sötétített üvegû terepjáróval közlekedõ emberek gyerekeket rabolnak az országban.

  Az elmúlt idõszakban azonban csak egy tíz éves kislány elrablását jelentették a rendõrségen. A lánynak, a bejelentést tevõ apa szerint sikerült megszöknie. Az elsõ vizsgálatok viszont nem támasztották alá a történetet.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lefejezték az apagyilkost

  Kivégeztek egy férfit Szaúd-Arábiában, mert megölte az apját - közölte a rijádi belügyminisztérium szombaton. Ezzel 97-re emelkedett az idén kivégzettek száma az ázsiai országban.

 • Halálos baleset - Teherautó és busz ütközött

  Teljes szélességében több órára lezárták kedd este a fõváros XVIII. kerületében a Nagykõrösi út Méta utcai felüljáróját, egy halálos baleset miatt.

 • Lopott BMW akadt fenn a vámon (fotóval)

  Egy cseh rendszámú BMW X5 terepjárót ellenõriztek szombaton a beregsurányi határátkelõhelyen a kirendeltség rendõrei.

  A nagy értékû jármûvel egy cseh állampolgárságú férfi akarta elhagyni az országot, de a rendõröknek feltûnt, hogy a motortérben elhelyezett ún. típustábla nem felel meg az elõírásoknak. Bár az alvázszám nem szerepelt a körözési rendszerben, a Záhonyi Fókuszponti Irodán szolgálatot teljesítõ osztrák határõr segítségével ellenõrizték a gyári sorozatszámot is.

 • Felszállás közben gyulladt ki az utasszállító

  Felszállás közben kigyulladt egy utasszállító repülõ az amerikai Denver repülõterén. A Boeing 737-es utasterében csaptak fel a lángok. A pilóta a kifutópálya végén tette le a gépet, az utasokat másfél percen belül kimenekítették.

 • Brutális gyilkosság Dorogon

  Újabb gyilkosság és újabb eredményes nyomozás Komárom-Esztergom Megyében. A rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztálya a Dorogi Rendõrkapitányság nyomozóinak segítségével 5 és fél óra alatt elkapták a gyilkosokat, annak ellenére, hogy elsõként semmilyen adat nem állt a nyomozók rendelkezésére. Nem tudták ki az áldozat, hol és mivel gyilkolták meg, mi lehetett az indok és kik lehettek az elkövetõk. Az áldozat kilétét telefonja segítségével sikerült megállapítani. Alkalmi munkaadóját felhívva derült ki, hogy ki az a férfi, akit holtan találtak a közterületen.

 • Felesége ravatalától pár lépésre halt meg a férje

  Dupla temetés lett egy New York-i asszony gyászszertartásából. Az elhunyt férje, a felesége ravatalától pár lépésre halt meg.

 • Nem jó márkájú sört vitt a férj, ezért verni kezdte a felesége

  Danielle Holt élettársa azért hívta ki a rendõrséget, mert amikor részeg barátnõje megtudta, hogy milyen sört hozott neki a boltból, ütlegelni kezdte.

 • Három gépjármû ütközött az M0-on

  Három jármû ütközött össze csütörtök délelõtt az M0-s autóúton, a szigetszentmiklósi csomópont közelében, az M5-ös autópálya irányában; a balesetben senki sem sérült meg, de teljes az útzár, több kilométeres a kocsisor.

 • Megsajnálta a tulajdonosnõt, ezért mégsem rabolta ki a cukrászdát a hajléktalan férfi

  Cukrászdában akart rabolni, de megsajnálta a tulajdonosnõt, és pénz nélkül távozott Kecelen egy hajléktalan férfi; másnap fánkot vitt a nõnek, hogy kiengesztelje.

 • Savval öntötték le a rendõrautót

  Vegyi anyaggal rongálták meg a pozsonyhidegkúti körzeti megbízott gépjármûvét.

 • Felrobbantotta saját házát egy balmazújvárosi férfi

  Súlyos sérüléseket szenvedett az a férfi, aki csütörtökön este, balmazújvárosi házában megnyitotta a gázt és mécseseket helyezett a konyhaszekrényre.

 • Tanára autóját zúzta le a tanuló

  Fél téglával dobta meg tanárának autóját egy diák, az iskola melletti parkolóban Pécsett. nemtudni, hogy bosszú egy elégtelen miatt, vagy egyszerû diákcsíny áll a háttérben.

 • Rendőri őrizetben van a gyermekeit megmérgező anya

  Újra rendőrök állnak a kórházi ágya mellett annak a 30 éves kecskeméti nőnek, aki a gyanú szerint meg akarta mérgezni négy gyermekét, majd magával is végezni akart. Az anya már nincs életveszélyes állapotban, azonban tegnap őrizetbe vették, miután a rendőrség átminősítette a nyomozást.

 • Nem csak inni járt a kocsmába

  Gyakori vendége volt az esztergomi kocsmának az a 19 éves esztergomi férfi, akit hétfõn értek tetten az esztergomi rendõrök. Lakossági bejelentésre vonultak a járõrök a Bajcsy-Zsilinszky utcába.

 • Fejtetõre állt az italtól, de tovább ivott egy új-zélandi férfi

  Fejtetõre állt autójával az italtól egy férfi Új-Zélandon, de aztán - kocsijába szorulva - tovább ivott, miközben a mentõit várta.

 • Saját udvarán fagyott halálra

  Saját házának udvarán talált holtan egy kiszombori férfit szerdán a reggeli órákban lakossági bejelentés alapján a helyi rendõrõrs egyik munkatársa.

 • Üldözés közben lelõttek egy férfit a rendõrök Portugáliában

  Belehalt sérüléseibe hétfõn az az autós, akit szombaton üldözés közben sebesítettek meg a portugál rendõrök Porto városa közelében - közölte a Lusa hírügynökség.

  A 25 éves fiatalember nem állt meg Porto Gondomar nevû külvárosában az autópálya kihajtójánál felállított rendõrségi ellenõrzõ ponton, hanem a gázra lépett és elhajtott. A rendõrök üldözõbe vették, és 20 perces hajsza után sarokba szorították, mire a vezetõ, autójában egy utassal, hirtelen hátramenetbe kapcsolt és fenyegetõen az üldözõk felé haladt.

 • Elsüllyedt egy menekültekkel túlzsúfolt hajó

  Elsüllyedt egy menekültekkel túlzsúfolt hajó a szomáliai partoknál, 55 utasa vízbe fulladt vagy eltûnt, csak öten élték túl a tragédiát.

 • Szökésben lévõ testvérpárt fogtak el Budapesten

  Egy régóta körözött, szökésben lévõ testvérpárt fogtak el a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság munkatársai Budapesten.

 • A rendõrség csapást mért a dizájnerdrogok terjesztõire

  A múlt héten lecsaptak a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) Kábítószer Bûnözés Elleni Osztály nyomozói, arra a négy emberre, akik a gyanú szerint a dexchem.net weboldalt mûködtették.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%