rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Meglincselték a férfiakat, mert azt hitték, gyermekrablók

 • Share on Tumblr

  Gyermekrablásoktól félõ dühös tömeg lincselt meg két embert Elefántcsontpart fõvárosában - közölte az afrikai ország rendõrsége szombaton.

  A zavargásban öt ember sérült meg, köztük négy rendõr, akikre bozótvágó késekkel támadtak. Az elefántcsontparti rendõrség közleménye szerint a pénteken, a fõváros egyik munkásnegyedében történt zavargásban kettõ, gyerekrablásokkal gyanúsított embert ölt meg a dühös tömeg. Egy másik negyedben egy sofõrt még idejében sikerült kimenekíteni, és kórházba szállítani.

  Pénteken zárva voltak az általános iskolák, miután egy alaptalannak tûnõ szóbeszéd terjedése után "gyerekrablási pánik" tört ki szülõk, tanárok és a gyerekek között. A rendõrség elmondása szerint több napja mobiltelefonos szöveges üzenetekben terjesztették, hogy sötétített üvegû terepjáróval közlekedõ emberek gyerekeket rabolnak az országban.

  Az elmúlt idõszakban azonban csak egy tíz éves kislány elrablását jelentették a rendõrségen. A lánynak, a bejelentést tevõ apa szerint sikerült megszöknie. Az elsõ vizsgálatok viszont nem támasztották alá a történetet.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások