rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Húsz forint volt a zsákmánya a diszkóban rabló fiatalnak

 • Share on Tumblr

  Õrizetbe vette a szegedi rendõrség azt a 19 éves fiatalembert, aki vasárnapra virradóra, egy bordányi diszkóban megvert két fiatalt, egyikõjüket ki is rabolta. Zsákmánya 20 forint volt.

  Egy bogdányi diszkóból tett bejelentést egy fiatal, vasárnapra virradóra, hogy egy fiatalember megtámadta és pénzt követelt tõle. A fiú úgy tudott megszabadulni, hogy 20 forintot adott át a támadónak. A helyszínre érkezõ rendõrök elfogták és elõállították a 19 éves berettyóújfalui fiatalt, aki egy másik embert is megtámadott a diszkóban, neki eltörte az orrát. Az erõsen ittas rablót õrizetbe vették, ellene súlyos testi sértés és rablás miatt indítottak eljárást, és kezdeményezték elõzetes letartóztatását.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Késelés Budapesten

  Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy 2010. szeotember9.-én csütörtökön éjjel a Tömõ utcában szólalkozott össze két férfi, a vita tettlegességig fajult, végül az egyik férfi kést rántott és megszúrta a másikat. Az elkövetõ elmenekült a helyszínrõl, de a rendõrök adatgyûjtést követõen, röviddel az eset után Budafokon elfogták.

 • Pornóképeket hamisított tanárnõjérõl egy ukrán diák

  Ungvár - Bíróság elõtt kell felelnie tettéért annak a szimferopoli diáknak, aki képszerkesztõ programmal, bosszúból pornófotókat hamisított a Krími Állami Orvosegyetem egyik dékánnõjérõl, és a képeket feltette az internetre.

  Az orvostanhallgató a tanárnõrõl készült szokványos fényképeket használva kreálta a pornográf jellegû álfotókat.

 • Több ezer doboz cigit akartak átcsempészni a határon

  A több mint egymillió forint értékû csempészárut egy személykocsiban akarták áthozni Magyarországra.

 • Elengedték a legénységet - a váltságdíjról mindenki hallgat

  A szomáliai kalózok váltságdíj fejében elengedtek hétfõn egy török teherhajót, amely közel három hónapja került a kezükre - jelentette be az isztambuli Horizon Shipping tengerhajózási társaság.

 • Illegális bevándorlók helyett több ezer liter illegális szeszt találtak

  Illegális bevándorlók helyett több ezer liter illegális szeszt találtak a biztonsági szolgálat munkatársai a rahói járásban. Pár nap múlva az ázsiaiak is elõkerültek.

  Talán a véletlen, avagy a szerencse eredményezte, hogy négy napon belül két nagy fogást is elkönyvelhettek az Ukrán Biztonsági Szolgálat munkatársai a rahói járási Középapsán.

 • Önkényuralmi jelképet festettek a Petõfi-szoborra

  A rendõrök elkaptak egy 15 éves fiút, aki azt mondta, egy füves cigi után kezdtek „tegelni” a téren.

 • Újabb cserbenhagyót keresnek

  Szabálytalanul elõzéssel két kerékpáros sérülését okozó gépkocsivezetõt keresnek a siófoki rendõrök; a cserbenhagyó ellen segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt indítottak eljárást - közölte a Somogy Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószolgálata.

 • Halálos baleset történt a 61-es fõúton

  Halálos baleset történt a 61-es számú fõúton hétfõn délután.

 • Frontális ütközés Somogyban, hárman megsérültek

  Hárman megsérültek, amikor frontálisan ütközött két személygépkocsi péntek délelõtt a 67-es úton Mernye és Somogyaszaló között, közölte a rendõrség.

 • Elõzetesben a táskatépõ

  Már elõzetes letartóztatásban van az a férfi, aki autójából kihajolva több esetben rabolt el kézitáskákat gyalogosoktól a fõvárosban és Pest megye több településén. A rendõrség most az áldozatok jelentkezését várja.

 • Tíz város, ahol nagyon kell vigyázni a zsebtolvajokkal

  Összeállították azoknak a városoknak a listáját, ahol a legaktívabbak a zsebtolvajok. A legveszélyesebbek az európai nagyvárosok, a legtöbb zsebtolvaj Barcelonában dolgozik - derült ki egy felmérésébõl.

 • Újabb tanárverés: most az igazgató vert diákot?

  Megütötte az igazgató az általános iskolás fiút, állítja a fiú.

 • Ellopták a Nemzeti Kamara Színház hang- és fénytechnikai berendezéseit

  Ismeretlenek ellopták az Usztics Mátyás nevével fémjelzett Nemzeti Kamara Színház hang- és fénytechnikai berendezéseit egy gyáli raktárból. A gyáli Arany János Mûvelõdési Házba meghirdetett pénteki elõadás azonban nem marad el.

  A Nemzeti Kamara Színház pénteki elõadása, Váradi Nagy Bella Holnap kedd van címû darabjának bemutatója elõtt csütörtökön tartották volna a fõpróbát, és ekkor derült ki, hogy a gyáli óvoda raktárából ismeretlenek ellopták a technikai berendezéseket.

 • Bántotta, hogy elromlott a házassága, ezért felesége után lövöldözött

  Pisztollyal megfenyegette válófélben lévõ feleségét, majd riasztófegyverrel az asszony után lõtt egy 38 éves férfi Pannonhalma térségében, egy szántóföldön - tájékoztatott a rendõrség szerdán.

 • Kiszabadultak a 14 hónapja elrabolt magyar túszok

  A TEK kiszabadította a 14 hónapja Szíriában elrabolt magyar túszokat. A túszok sértetlenek, a körülményekhez képest jó fizikai és mentális állapotban vannak, de még nincsenek biztonságos helyen - tudatta szerdán a TEK Társadalmi Kapcsolatok osztályának vezetője.

 • Háromgenerációs betörés

  Háromgenerációs betörést követett el egy nagymama, a lánya és az unokája az Egyesült Államokban.

 • Egy kulcs miatt támadt nevelõjére

  Õrjöngve ugrott nevelõnõjének egy 14 esztendõs fiú a kunfehértói gyermekotthonban. A kamasz megtámadta, agresszíven üvöltözött a felnõttel, el akarta lökni, végül egy virágcserepet vágott volna hozzá, amikor lefogták a többiek.

 • Késelõ nõk (Rakamaz, Nyíregyháza)

  Súlyos testi sértés miatt indult eljárás egy 62 éves rakamazi asszony ellen, aki a megalapozott gyanú szerint 19-én lakásukban késsel combon szúrta férjét. A nõ a rendõrõrsön azt vallotta, hogy veszekedett ittas férjével, a késsel pedig csak meg akarta ijeszteni.

 • Egy lány megerõszakolásáról készített videó sokkolja a dél-afrikaiakat

  Mélységesen megbotránkoztatta a dél-afrikai közvéleményt az a világhálóra felkerült, Johannesburgban készült videó, amely egy fiatal lány elleni csoportos nemi erõszak elkövetését mutatja be.

 • Megfélemlítették majd kirabolták

  Egyelõre keresi a rendõrség azt a három embert, akik két napon belül három lakást is kifosztottak, a tulajdonosok megfélemlítésével Ráckeresztúron.