rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Húsz forint volt a zsákmánya a diszkóban rabló fiatalnak

 • Share on Tumblr

  Õrizetbe vette a szegedi rendõrség azt a 19 éves fiatalembert, aki vasárnapra virradóra, egy bordányi diszkóban megvert két fiatalt, egyikõjüket ki is rabolta. Zsákmánya 20 forint volt.

  Egy bogdányi diszkóból tett bejelentést egy fiatal, vasárnapra virradóra, hogy egy fiatalember megtámadta és pénzt követelt tõle. A fiú úgy tudott megszabadulni, hogy 20 forintot adott át a támadónak. A helyszínre érkezõ rendõrök elfogták és elõállították a 19 éves berettyóújfalui fiatalt, aki egy másik embert is megtámadott a diszkóban, neki eltörte az orrát. Az erõsen ittas rablót õrizetbe vették, ellene súlyos testi sértés és rablás miatt indítottak eljárást, és kezdeményezték elõzetes letartóztatását.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Halálos baleset az 54-es úton, kamion és két személyautó ütközött

  Egy ember a helyszínen életét vesztette, amikor két személyautó és egy kamion ütközött össze szerdán reggel az 54-es fõúton Kecskemét közelében.

 • Állatok gázolása az utakon - elõzzük meg a tragédiát (durva fotóval)

  elütötték, az eséstõl kiszakadt szemmel magára hagyták...Az õszi idõszakban a vadon élõ állatok éppúgy párzási idõszakukat élik, mint ahogy a házi kedvencek. Szaporodási idõszakban az állatok zavarodottabban viselkednek, mint egyébként. A sebességet rosszul felmérõ autósok ilyenkor sûrûbben ütköznek az utakon kutyával, de pl. õzzel vagy más természetben élõ állattal is. A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány által mûködtetett www.zsaru.zug.hu baleset megelõzési program szerint nem ritka, hogy a gépjármû elé kerülõ állat láttán a technikátlan autós elrántja a kormányt, és maga is baleseti áldozattá válik. Elõzzük meg a bajt, és lassítsunk!

 • Megtiltották a kambodzsai nõknek, hogy dél-koreaiakkal házasodjanak

  A kambodzsai kormány átmenetileg megtiltotta, hogy állampolgárai dél-korai férfiakkal kössenek házasságot, mert több esetben kiderült, hogy a nõket házasságközvetítõkön keresztül eladták.

 • Gázpalackot szállító teherautó szenvedett balesetet a 37-esen

  Gázpalackokat szállító teherautó szenvedett balesetet a 37-es fõút szerencsi szakaszán. A balesetnek nincs sérültje, a fõutat lezárták.

 • Csirkeszállítóba rohant egy autó a 76-os úton

  Közlekedési baleset történt vasárnap délután a 76-os úton Balatonszentgyörgy és Marcali között, egy ember megsérült.

 • Gyorsan lebukott a gyilkos

  Néhány óra alatt sikerült elfogni a Nagybörzsönyben történt emberölés elkövetõjét.

 • Kocsmában találták meg a kettõsgyilkost

  Két holttestet találtak kedden Tiszadobon, a rendõrségi vizsgálat szerint egyikük bûncselekmény áldozata.

 • Tóba fulladt Miskolcnál egy fiú

  A Miskolchoz közeli Mályi-tóba fulladt egy 16 éves fiú. A rendõrséget a mentõszolgálat munkatársai értesítették csütörtök este hat óra után.

 • Két kábítószer-terjesztõt és hét drogfogyasztót fogtak el a rendõrök

  Két kábítószer-terjesztõt és hét drogfogyasztót fogott el a pápai rendõrkapitányság.

 • Baltákkal támadtak a két kerékpárosra

  Egy udvarra menekült az a két kerékpáros, akikre egy hat fõs társaság támadt baltákkal és egyéb vágóeszközökkel Jászberényben.

  Két jászberényi fiatal kerékpározott 2011. április 15-én pénteken kora este, amikor összeszólalkoztak egy hat fõs társasággal.

 • Szélhámosok vadásznak idõsekre a fogyasztóvédõk szerint

  Szélhámosok hatástalan gyógykészítményeket, fiatalító csodaszereket és más bóvli termékeket kínálnak idõseknek Budapesten és Vácott.

 • A biztonsági õr is benne volt a fegyveres ál-rablásban (Nyíregyháza)

  Március 26-ára virradó éjszaka egy nyíregyházi autószalon biztonsági õrének feljelentése szerint maszkos rablók támadtak rá munkahelyén. Azt mondta, hogy az elkövetõk egyikénél fegyver volt, kezét-lábát megkötözték, majd elvittek egy páncélszekrényt, mûszaki cikkeket, gumiabroncsokat és könnyûfém keréktárcsákat. A bûncselekménnyel okozott kár kb. hárommillió forint. A tettesek távozása után az õr ki tudta szabadítani kezét, majd megkötözött lábbal átmászott a közeli benzinkúthoz, ahonnan felhívták a rendõrséget. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bûntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított eljárást.

 • Saját sálja fojtotta meg a gokartozó lányt

  Különös balesetben vesztette életét egy 15 éves brit állampolgárságú lány szerdán, Hongkongban - jelentette csütörtökön a kínai rendõrség. A lány, akirõl csak annyit közöltek, hogy Rose a neve, úgy halt meg, hogy rátekeredett gokartozás közben a jármû egyik kerekére a sálja, ami megfojtotta.

 • Nevelőapját bántalmazta a 20 éves férfi

  Életveszélyes sérülést szenvedett egy férfi, akit szóváltást követően orosházi otthonában bántalmazott a nevelt fia.

 • 15 tonna árút foglaltak le a nagybani piacon

  A budapesti nagybani piac ellenõrzése során -, amelyet szerdáról csütörtökre virradó éjszaka végzett különbözõ hatóságokat képviselõ mintegy 90 hatósági személy - mintegy 15 tonna zöldséget és gyümölcsöt foglaltak le az ellenõrök.

 • Életveszélyt okozó testi sértés (Nyírbátor)

  Két társaság verekedett össze különféle ütõ-, szúró- és vágószerszámokkal szombaton este Nyírbátor egyik utcájában. Egy 40 éves férfi életveszélyes szúrt sérülést szenvedett mellkasán, néhányan könnyebben sérültek.

 • Halálos baleset Szegeden

  Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Szegeden az Izabella hídnál.

 • Villanyoszlopnak ütközött és kigyulladt egy autó a 7-es fõúton

  A vezetõt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

 • Túl közel állt menyasszonyához, most ül

  New York - Túl közel állt menyasszonyához egy võlegény az esküvõn, ami miatt most börtönben ül.

  Az eset az Egyesült Államokban történt.

 • Négy évre ítélték a saját halálát megrendezõ üzletembert

  Négy év börtönbüntetésre és mintegy 900 ezer dollár pénzbírságra ítélték azt az amerikai üzletembert, aki januárban csalási vádak elõl menekülve repülõgép-balesetnek álcázva megrendezte saját halálát - közölte csütörtökön a USA Today címû napilap.