rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Halálos baleset Cece külterületén

 • Share on Tumblr

  Halálos baleset történt a 61-es fõúton Cece külterületén, ahol egy kamion és egy mikrobusz ütközött össze; a kisbusz sofõrje a helyszínen meghalt.

  Halálos baleset történt a 61-es fõút 26-os kilométerszelvényében, Cece és Simontornya között. Egy Cece felõl érkezõ kisbusz egy kanyarban átsodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy ruhát szállító kamionnal.

  A mikrobuszt vezetõ férfi kirepült a jármûbõl és a helyszínen meghalt. A kamion az oldalára borult, a sofõr nem sérült meg.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Részegen ugrált a buszmegálló tetején, míg az be nem szakadt alatta

  Egy vidám, ámbár részeg fiatal jókedvében kedvet kapott egy kis ugrabugráláshoz. A fiatalember egy darabig barátainak a buszmegállóban produkálta magát, mígnem rájött sokkal nagyobb móka, ha mindezt a megálló bódéjának tetején folytatja.

 • Szalámit és akkumulátort lopott a betörõ

  Az ünnepek alatt õrizetlenül hagyott házakra szorgalmasan rájártak a tolvajok Baranyában. Volt, ahol milliós kárt okoztak, de olyan is volt, hogy néhány csomag rágógumival távoztak.

 • Négy napig rejtegette a hullát egy bártulajdonos, hogy ne zárják be hétvégére a kocsmáját

  A kocsma feletti hálószobába rejtette vendége hulláját egy profitéhes bártulajdonos – csak hogy ne kelljen bezárnia a hétvégére, ami komoly veszteséget jelentett volna neki.

 • Személygépkocsi tetején ugrándoztak a fiatalok...

  2009. május 20-án éjfél körüli idõben Debrecenben a Virág utcán kószált két ismeretlen fiatalember, akik egy ott parkoló Toyota Corolla típusú személygépkocsi mellett elsétálva, felpattantak annak motorháztetejére, azon ugrálni kezdtek, majd elszaladtak.

 • Szélhámosok vadásznak idõsekre a fogyasztóvédõk szerint

  Szélhámosok hatástalan gyógykészítményeket, fiatalító csodaszereket és más bóvli termékeket kínálnak idõseknek Budapesten és Vácott.

 • Sok tragédia oka a gyorshajtás!

  Európa más országaihoz hasonlóan Magyarországon is a sebességtúllépés a legfõbb baleseti ok, szerepe kiemelt a közúti tragédiában.

  A halálos kimenetelû baleseteknek évek óta kb. 40%-a vezethetõ vissza a gyorshajtásra.

 • A külföldi munkavállalás veszélyei

  Közös figyelemfelhívó kampányt indít a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálaton belül mûködõ magyarországi EURES hálózat (Európai Foglalkoztatási Szolgálat) és az Országos Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési és Áldozatvédelmi Osztálya. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet a külföldi munkavállalásban rejlõ veszélyekre, informálják a külföldön dolgozni szándékozókat a jogaikról és lehetõségeikrõl, és segítsék a már bajbajutott magyar állampolgárokat. A tájékoztató akcióban közremûködik a Külügyminisztérium Konzuli Fõosztálya, valamint az Országos Kríziskezelõ és Információs Telefonszolgálat (OKIT).

 • Csaknem 300 ezer gyermek betegedett meg a melamintól

  Kínában 294 ezer gyermek betegedett meg a tejporba, tejtermékekbe kevert melamin miatt- közülük 154-nek az állapota még mindig válságos. Minderrõl hétfõn számoltak be a pekingi hatóságok.

 • Halálos ralibaleset

  Szörnyû balesetben elhunyt a hétvégén a 25 éves Gareth Roberts ralinavigátor.

 • Holtan emelték ki a a sofõrt a Suzukiból

  Egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek, mikor lesodródott az útról, s egy fának csapódott egy autó a Baranya megyei Drávafok határában.

 • A feleségét is megölte a wisconsini lövöldözõ

  A feleségével is végzett az az ámokfutó, aki a wisconsini Milwaukee-ben lövöldözni kezdett egy külvárosi szépségszalonban.

 • Ittas gazda gázolt halálra egy kisfiút

  Ittas gazda gázolt halálra egy kisfiútEgy ittas gazda traktorával halálra gázolt egy tizenegyéves leedsi kisfiút. A kis Harry Whitlam életéért hiába küzdöttek, nem tudták megmenteni. Szörnyű tragédia rázta meg a Leeds közelében található Swithens Farmot. A 11 éves Harry Whitlam az ott dolgozó édesanyja társáságban volt a farmon, amikor az egyik helyi elgázolta őt traktorával. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 48 éves férfi ittas volt a baleset ideje alatt, és előzetes letartóztatásba helyezték. A tragédia bekövetkezésének pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

 • Postást ejtett túszul egy baltával fenyegetõzõ ukrán nyugdíjas

  Ungvár - Túszul ejtette a postást egy baltával felfegyverkezett nyugdíjas a kelet-ukrajnai Torez városban, mert nem kapta meg a bányától a visszkeresetét.

  A 72 éves nyugdíjas telefonon értesítette a Donyeck megyei település rendõrségét arról, hogy lakásában fogva tartja a helyi postásnõt. A férfi 2485 hrivnyát (kb. 80 ezer Ft) követelt a túsz szabadon bocsátásáért - jelentette kedden az UNIAN hírügynökség.

 • Négy ember vesztette életét az utakon a hétvégén

  A négy halálos kimenetelű baleset mellett 35 súlyos, 75 pedig könnyű sérüléssel végződött.

 • Gyalogolni lusta biciklitolvaj

  Miskolc - Lustasága miatt lopott bicikliket egy 42 éves sárospataki férfi: nem volt kedve hazagyalogolni.

 • Horgászbot okozta a rendõr halálát

  A magasfeszültségû elektromos vezetékhez hozzáért horgászbotján keresztül ért halálos áramütés egy szolgálaton kívüli rendõrt a Szolnok közeli Tószegen, egy halastónál.

  A 33 éves férfit horgászás közben érte a halálos áramütés. Horgászbotja hozzáért a fölötte futó magasfeszültségû vezetékhez. A rendõr életét a kiérkezõ mentõk nem tudták megmenteni, a helyszínen életét vesztette.

 • Bûntudat: kivetette magát az ablakon a gyilkos

  Kiugrott a kórház ablakán és meghalt az a férfi, aki a múlt héten felgyújtotta betegtársát Pécsett. A napokban a felgyújtott áldozat is elhunyt.

 • Újabb ATM-et raboltak ki Békés megyében

  Robbantásos módszerrel raboltak ki egy bankautomatát kedd hajnalban Békésszentandráson. Az automata egy üzlet falába volt beépítve, melyet eddig ismeretlen tettesek kirobbantottak a helyérõl.

 • Õrizetben a kocsmai rendbontók

  Õrizetbe vette a rendõrség azt a két embert, akik a gyanú szerint megtámadtak és késsel fenyegettek meg két férfit egy székesfehérvári vendéglátóhelyen.

  A bûncselekmény vasárnap késõ este, nem sokkal tizenegy óra elõtt történt egy Budai úti szórakozóhelynél, ezt követõen hívta ki a rendõröket a sértettek egyike. Mint kiderült, két ember erõszakos magatartást tanúsított több másik, ott lévõ vendéggel szemben, majd az eldurvult vita végén rá is támadtak két másik férfira.

 • A leállósávon ütközött a kisbusz: 2 halott, 3 sérült

  Ketten azonnal szörnyet haltak, amikor kisbuszukkal egy mûszaki okok miatt a leálló sávon veszteglõ kisteherautónak rohantak az M5-ös autópályán Szeged közelében csütörtökre virradó éjjel.