rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Halálos baleset Cece külterületén

 • Share on Tumblr

  Halálos baleset történt a 61-es fõúton Cece külterületén, ahol egy kamion és egy mikrobusz ütközött össze; a kisbusz sofõrje a helyszínen meghalt.

  Halálos baleset történt a 61-es fõút 26-os kilométerszelvényében, Cece és Simontornya között. Egy Cece felõl érkezõ kisbusz egy kanyarban átsodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy ruhát szállító kamionnal.

  A mikrobuszt vezetõ férfi kirepült a jármûbõl és a helyszínen meghalt. A kamion az oldalára borult, a sofõr nem sérült meg.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Havazás, hóátfúvás, keresztbe fordult kamionok

  Havazás, hóátfúvás miatt csúszóssá váltak a Bakony útjai péntek reggel, a 82-es úton, Zirc és Csesznek között kamionok fordultak keresztbe – közölte Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság szóvivõje.

 • A rossz idõt használták ki a tolvajok algyõn

  A viharos kedd éjszakát és szerda hajnalt használták ki ismeretlenek arra, hogy az éj leple alatt a hátsó kertek kerítéseit kivágva 14 algyõi házba próbáljanak betörni a Ladik utcában. A tolvajok nem távoztak hatalmas zsákmánnyal, ám az anyagi kár így is jelentõs.

 • Életveszélyben a pápa?

  ajátos veszélyforrásnak jártak utána cardiffi statisztikusok: egy orvosi folyóiratban közzétett elemzésük szerint azokban az években, amikor Wales rögbicsapata nyeri meg a Grand Slam kupát, nagy a veszélye, hogy a pápa jobblétre szenderül.

 • Korrupció, szervezett bûnözés: Bulgáriát megfenyítették

  José Manuel Barroso konkrét és meggyõzõ eredmények felmutatását várja el Bulgáriától a korrupció és a szervezett bûnözés elleni küzdelem, valamint a bírósági reformok területén. Az Európai Bizottság elnöke a bolgár miniszterelnökkel való csütörtöki tárgyalás utáni közös sajtótájékoztatón nyilatkozta ezeket. „A reform-folyamatokat fel kell gyorsítani, nem pedig lelassítani” – tette hozzá

 • Barátnõjét futtatta a 18 éves fiú

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a mindössze 18 éves fiút, aki saját, kisgyermekes barátnõjét futtatta prostituáltként Komáromnál.

 • Lopott rendõrautóval villogott egy feltételesen szabadlábon lévõ

  Rendõrautót lopott egy feltételesen szabadlábra helyezett férfi, hogy aztán egy kilométert "villoghasson" vele.

 • Kanapé okozott balesetet az M1-es autópályán

  Valószínûtlen baleset történt péntek este az M1-es autópályán: egy Peugeot nagy sebességgel haladt Budapest felé, amikor a 84–85-ös kilométerszelvénynél egy kétszemélyes ülõgarnitúrával találta szemben magát.

 • Síbalesetben vesztette életét a horvátországi miniszter

  Síbalesetben életét veszített Horvátország védelmi miniszterének helyettese Gordan Cacic az olaszországi Cortina d'Ampezzoban.

 • Rablófutamító "Hadd hívjam a nejem!"

  "Hadd hívjam a nejem!" - ezzel a kéréssel fordult rablójához egy boltos az Egyesült Államokban, amivel sikerült megfutamítania.

 • Nem tudják azonosítani az elgázolt kerékpárost

  Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a kerékpáros férfi, akit egy személyautó gázolt el Szolnokon. A kórházba szállított áldozatnál nem találtak igazolványt, egyelõre nem tudták megállapítani személyazonosságát a rendõrök.

 • Segíteni akart, de végül ez okozta az unoka halálát

  Segítségnyújtás közben okozta véletlenül unokája halálát egy 60 éves nagymama a XVI. kerületben. A gyermeket epilepsziás rohama közben akarta megóvni a fulladástól, de az életmentéshez használt fakanál kettétört a kislány torkában. Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult eljárás a hölgy ellen.

 • Rendõrnek kínálta narkóját SMS-ben

  Véletlenül rendõrnek kínálta mobiltelefonos üzenetben kábítószerét egy nõ az Egyesült Államokban, ráadásul éppen egy drogellenes ügynöknek.

 • Ízlett a lopott bor, kétszer is betört a présházba: elfogták a somogyszili sorozatbetörõt

  Ízlett neki a lopott bor, ezért kétszer is betört egy somogyszili présházba az a helybeli férfi, akit még további hat betöréses lopással gyanúsítanak.

  Kutyás és lovas rendõrök közremûködésével - elfogott sorozatbetörõ 2010 december óta fosztogatta a környéket, és szinte mindent ellopott, ami a keze ügyébe került, kezdve a tyúkoktól a mezõgazdasági gépalkatrészig.

 • Puskával próbált mobilt lopni

  Kellemetlen éjszakát élt át a 19 éves dobsinai (Rozsnyói járás) Luká¹. 23 óra után az úton ismeretlen férfi állította meg, és puskát szegezett a nyakának.

 • Ne fekete legyen a karácsony

  Az év végi ünnepek előtt és alatt a szokásosnál többen ülnek autóba, kelnek útra, hogy vásároljanak vagy meglátogassák szeretteiket. Tegyünk érte, hogy mindenki biztonságban elérje úti célját!

 • Halálra gázolt egy kerékpárost a vonat

  Halálra gázolt egy kerékpárost a Kiskunfélegyháza és Petõfiszállás közötti vasúti átjáróban egy InterCity vonat szerda este, ezért a Budapest-Cegléd-Szeged vonal érintett szakaszán szünetel a vasúti közlekedés.

 • Letartóztatás egyetlen könyvkésés miatt

  Independence (Iowa állam) - Egyetlen könyvtári könyv miatt tartóztatott le a rendõrség egy nõt az Egyesült Államokban.

  A 39 éves asszony még csak nem is évekkel ezelõtt, hanem csupán tavaly áprilisban vette ki egy iowai könyvtárból a könyvet, amelynek ára mindössze 14 dollár - 2700 forintnyi.

 • Lopott autóval szenvedtek balesetet

  Három zalai férfi sérült meg a balesetben. A baleset után derült ki, hogy az autó lopott volt, egy hagyárosböröndi hegyről lopták el még az éjszaka.

 • Vasvillával szúrta homlokon fiát

  Büntetõeljárás indult azzal a férfival szemben, aki egy családi vita során vasvillával szúrta meg saját fiát Tószegen.

 • Razzia a Józsefvárosi piacon

  Több millió forint értékû hamis márkajelzésû illatszert és borotvapengét, valamit viperákat, boxereket és elektromos sokkolókat foglaltak le a Vám- és Pénzügyõrség Országos Parancsnokságának (VPOP) munkatársai Budapesten, a Józsefvárosi piac egyik üzlethelyiségben - tájékoztatott közleményében Sipos Jenõ, a VPOP szóvivõje.