rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Szerelemféltésbõl verte agyon élettársát

 • Share on Tumblr

  Tegnap késõ este lakásukban elõzetes szóváltást követõen egy 35 éves ózdi férfi olyan súlyosan bántalmazta 16 éves élettársát, hogy a kiérkezõ mentõk már nem tudtak rajta segíteni.

  A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bûntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárásban gyanúsítottként hallgatta ki Cs.Z. ózdi lakost, aki beismerte a bûncselekmény elkövetését. A kihallgatott személy szerelemféltés miatti felindultságával indokolta tettét, aki idén júniusban ugyanezen okból egyszer már kezét törte élettársának.

  Az elkövetõt a rendõr-fõkapitányság õrizetbe vette és elõterjesztést tesz elõzetes letartóztatásának indítványozására. A rendõrség intézkedett a terhelt felügyelet nélkül maradó 4 hónapos gyermekének ideiglenes elhelyezésérõl.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Zebrán gázolt el egy fiatal nõt Bicskey Lukács

  Balesetet okozott Bicskey Lukács, elütött egy fiatal nõt a zebrán. A színész, aki ellen eljárást indított a rendõrség, elismerte, hogy õ volt a hibás

 • Ismét idõs embert fosztottak ki az álrendõrök

  Álrendõrök loptak meg egy idõs asszonyt a lakásában Veszprémben, 160 ezer forintot vittek el tõle a tolvajok - tájékoztatott a Veszprém Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Lyuk tátong a 4-es fõúton

  Beszakadt a 4-es fõút a Homokkerti felüljáró közelében. Megrongálódott a csatornavezeték, a víz kimosta a földet az úttest alól, ami a nagy forgalom miatt beszakadt. Több sávot lezártak, egyelõre azonban nem lehet tudni, meddig tart a korlátozás.

 • Elszámolási vita miatt Dunába fojtotta az áldozatot

  Õrizetbe vettek két embert annak gyanújával, hogy 2008. február 11-re virradó éjszaka a Megyeri-híd közelében a Dunába fojtottak egy 48 éves gödi lakost - közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság.

 • Kifosztották a kerekesszékes kéregetõt

  Rendõrjárõrök szolgálatuk teljesítése közben vették észre, hogy egy kerekesszékben ülõ férfitól valaki el akarja venni a pénzét. Az elkövetõt elfogták a rendõrök.

 • Öt személyi sérüléssel járó baleset Békés megyében

  Békés megyében kedden öt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, kettõben gyerekek sérültek meg. Gyulán egy teherautó ütött el egy gyereket, Békéscsabán egy mopedautó. Mindketten megúszták könnyû sérüléssel.

 • Több tonna szardínia borult az útra

  Elõször azt hitték az autósok, hogy nem sokkal korábban valamiféle égi "áldás" lepte el az autóutat, de gyorsan kiderült, hogy az aszfaltot vastagon borító szardíniatömeget nem különleges természeti jelenség hozta.

 • Rendõrt gázolt a brit uralkodó fia

  Elütött egy rendõrt András yorki herceg, aki ellen a Scotland Yard vizsgálatot indított.

  A 49 éves András - II. Erzsébet királynõ másodszülött fia - pénteki sajtóbeszámolók szerint a királyi család londoni rezidenciája, a Buckingham-palota egyik oldalsó kapuján akart behajtani, de útját állta két japán turista. A turisták nem vették észre a nagy sebességgel közeledõ hercegi terepjárót, és a palotát õrzõ rendõrök egyike próbálta elterelni õket a jármû elõl.

 • A jobb oktatás csökkentené a bûntények számát

  A jobb képzés jelentõsen csökkentené a bûnügyek számát egy új német tanulmány szerint.

 • Banki törzsrabló

  Feladta magát egy amerikai bank törzsrablója, miután négyszer zsákmányolt pénzt ugyanabból az Indiana állambeli fiókból.

 • Kútba zuhant és meghalt egy kútásó Villányban

  A hatvanéves, rutinos munkás biztosítókötél nélkül a kútgyûrûre állva ereszkedett a mélybe. Társai engedték le csörlõvel, alig pár méter után azonban a sodronyacél elszakadt. A férfi húsz métert zuhant. Az egyik társa próbált rajta segíteni, leereszkedett hozzá, akkor már a férfi nem lélegzett, és nem volt pulzusa.

 • Újabb fegyveres rablások Budapesten és Nyíregyházán

  Újabb fegyveres rablás történt Budapesten. A fõváros XIV. kerületében a Bosnyák téren egy lottózót fosztott ki délután két óra körül egy fegyveres.

 • Kigyulladt a díszlet a Die Hard forgatásán

  Kigyulladt egy díszletépület péntek kora hajnalban a Die Hard 5. címû amerikai film forgatásán Kiskunlacházán.

 • Tragédia Öreglakon

  A helyszínen életét vesztette az a motoros, aki lesodródva az útról, egy villanyoszlopnak csapódott Öreglakon.

 • Belehalt a bántalmazásba az 58 éves férfi

  A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A végrehajtott nyomozati cselekmények eredménye szerint a 60 éves J. László gyanúsítható megalapozottan a bűncselekmény elkövetésével.

 • Betonkeverõ roncsolta meg egy 21 hónapos kisfiú kezét

  Súlyosan megsérült még hétfõn egy huszonegy hónapos kisfiú, akinek a szentgotthárdi házuk udvarán az üzembe helyezett betonkeverõ megroncsolta az ujjait.

 • Balesetnek köszönheti, hogy nem fulladt meg a taxi sofõr

  Baleset mentette meg egy németországi taxis életét, aki majdnem megfulladt, mert a torkán akadt egy cukorka.

 • Kétdolláros tolvajok

  Elõbb állásért folyamodott, majd pénzt lopott két fiatal egyike egy fagylaltboltból az Egyesült Államokban, hátrahagyva valódi adatait.

 • Pisztollyal és szamurájkarddal üldöztek egy férfit

  Szamurájkarddal, pisztollyal kergették a támadók a VIII. kerületben áldozatukat kedden este. A fõvárosi lövöldözésrõl közölt most részleteket a rendõrség.

 • 19 ember vesztette életét a lezuhant helikopteren

  Az indiai áradások helyszínéről, Kedarnathból tértek haza a helikopteren tartózkodók, az 5 fős személyzet és 14 fő félkatonai szervezeti tag életét vesztette a balesetben. A gépen tartózkodók leszállóhelyeket építettek ki a helikopterek számára a nehéz terepen, hogy menteni tudják a katasztrófa helyszínén rekedteket.