rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Szerelemféltésbõl verte agyon élettársát

 • Share on Tumblr

  Tegnap késõ este lakásukban elõzetes szóváltást követõen egy 35 éves ózdi férfi olyan súlyosan bántalmazta 16 éves élettársát, hogy a kiérkezõ mentõk már nem tudtak rajta segíteni.

  A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bûntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárásban gyanúsítottként hallgatta ki Cs.Z. ózdi lakost, aki beismerte a bûncselekmény elkövetését. A kihallgatott személy szerelemféltés miatti felindultságával indokolta tettét, aki idén júniusban ugyanezen okból egyszer már kezét törte élettársának.

  Az elkövetõt a rendõr-fõkapitányság õrizetbe vette és elõterjesztést tesz elõzetes letartóztatásának indítványozására. A rendõrség intézkedett a terhelt felügyelet nélkül maradó 4 hónapos gyermekének ideiglenes elhelyezésérõl.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lemondott a rendõrkapitány, miután halálra gázolt egy gyalogost

  Lemondott a XXII. kerületi rendõrkapitány, aki halálra gázolt egy gyalogost - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) a rendõrség internetes honlapján szerda reggel. A kapitány urat az eset annyira megrázta, hogy a mai napon lemondott vezetõi tisztségérõl. "A kapitány urat az eset annyira megrázta, hogy a mai napon lemondott vezetõi tisztségérõl, kérte nyugállományba helyezését, amelyet Budapest rendõrfõkapitánya elfogadott" - tartalmazza a közlemény.

 • Elkapták a szatírt, aki kirabolta áldozatát

  Elfogta és õrizetbe vette a rendõrség azt a fiatal férfit, aki a gyanú szerint másfél hónapja megpróbált megerõszakolni egy nõt Jánoshalmán, majd amikor a nõ ellenállt elrabolta a táskáját.

 • 120-250 millió eurót érhet a kokainszállítmány

  Csaknem három tonna kokaint foglaltak le szerb és amerikai kábítószerellenes ügynökök, a drogot az európai piacra szánták a csempészek.

 • Pénzt talált, körözik!

  Pénzt találni nem lehet?!

  A Szegedi Rendõrkapitányság Újszegedi Rendõrõrse eljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség gyanúja alapján.

  Az eddigi adatok alapján január 12-én a déli órákban Szegeden a Kölcsey utcában egy nõ gépkocsijából kiszállva a nadrágja zsebébõl 92.000 Ft-ot rántott ki, melyet csak késõbb vett észre.

 • A nagy tésztarablás

  Jókora adag kelt tésztát rabolt két férfi álarcban pisztolyokkal egy pizzázó tulajdonosaitól az Egyesült Államokban, jóllehet pénzt akartak zsákmányolni.

 • Madeleine McCann karácsonyra otthon lehet?!

  Karácsonyra otthon lehet a tavasszal Portugáliában eltûnt Madeleine McCann - legalábbis a család által a kislány felkutatásával megbízott spanyol magánnyomozói iroda vezetõje szerint, akinek önbizalmát mindazonáltal nem mindenki fogadja egyértelmû lelkesedéssel. A négyéves Madeleine-nek májusban veszett nyoma a dél-portugáliai Praia da Luz fõleg britek látogatta, Ocean Club nevû üdülõközpontjában, miközben a szülõk a szállodától néhány méterre, baráti társasággal vacsoráztak. Az esetet szinte példátlan nemzetközi figyelem...

 • Mértéktartó tolvaj

  Mértéktartó betörõ lopott el széfet Alaszkában: a zsákmányolt pénz négyötödét a páncélszekrénykében hagyta.

 • Befellegzett a szexszektának!

  Megostromolta egy szibériai szex-szekta fõhadiszállását az orosz rendõrség, és õrizetbe vette a társaság 41 éves vezetõjét - adta hírül az orosz sajtó rendõrségi jelentésekre hivatkozva.

 • Óvatosságra int a közlekedésben a Katasztrófavédelem

  Az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság az elõzõ nagy havazás tapasztalatai alapján ismét arra számít, hogy az érintett területeken megnõ a koccanásos balesetek, az árokba csúszó és a hóban elakadó jármûvek száma. Ezért azt kérik, hogy - elsõsorban Nyugat-Dunántúlon - mindenki fokozott figyelemmel közlekedjen.

 • 60 év körüli nõ holttestét találták a Balatonban

  Vitorlázók bukkantak a Balatonban, a balatonföldvári kikötõ bejáratának közelében egy 60 év körüli nõ holttestére vasárnap késõ délután - tájékoztatott Bíró Gábor, a Somogy megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Nem csak inni járt a kocsmába

  Gyakori vendége volt az esztergomi kocsmának az a 19 éves esztergomi férfi, akit hétfõn értek tetten az esztergomi rendõrök. Lakossági bejelentésre vonultak a járõrök a Bajcsy-Zsilinszky utcába.

 • Egy hatvani edzõ molesztálta kiskorú tanítványát

  Hatvanban az elmúlt napokban elterjedt a hír, hogy egy városszerte ismert, 50 éven felüli sportember erõszakoskodott az egyik, még gyermekkorú tanítványával.

 • A pincében volt a nagy fogás

  Marihuána-ültetvényt számolt fel a Budapesti Rendõr-fõkapitányság a fõváros XX. kerületében, egy négylakásos társasházban. A kábítószert a pincében állították elõ.

  A mûszaki berendezések arra utalnak, hogy a banda szakszerûen és üzletszerûen termelte a drogot.

 • Rémisztõ baleset: Elhunyt sofõrrel száguldott a kamion

  Vezetés közben rosszul lett és meghalt egy kamionsofõr pénteken a 452-es úton Kiskunfélegyháza határában; a kamion árokba szaladt és felborult.

 • Csalók ígértek olcsó nyaralást

  Repülõjeggyel, szállással, reggelit tartalmazó ellátással és fakultatív programokkal együtt százezer forintért kínált thaiföldi utakkal csaptak be mintegy százötven embert - közölte Butter Csaba, a BRFK Gazdaságvédelmi Fõosztályának munkatársa keddi sajtótájékoztatóján.

 • Milliós adócsalás miatt nyomoznak egy külföldi cég ellen

  Milliós nagyságrendû adócsalás és hamisítás gyanújával indított nyomozást a szombathelyi pénzügyõrség egy külföldi cég képviselõje ellen .

 • Ágyalatti betörõ

  Ágy alá bújt egy betörõ a rendõrség elõl Nagy-Britanniában, és sikerült észrevétlen maradnia, mígnem óvatosan kimászott, és a felette fekvõ házigazda elfogta.

 • Baltákkal támadtak a biztonsági őrökre

  A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a két gyanúsítottat, akik baltákkal támadták meg az egyik szórakozóhely biztonsági őreit Nyíradonyban. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. február 23-án 0 óra 30 perc körüli időben az egyik nyíradonyi szórakozóhelyről két férfit kivittek a biztonsági őrök, mert a helyiségben lökdösődtek.

 • Trolit lopott egy részeg orosz

  Hazafelé sietett, ezért elkötött a végállomásról egy üresen várakozó trolibuszt egy ittas férfi az oroszországi Kirov városában. A lopást a jármû vezetõje és kalauza észlelte, akik egy szendvicsért ugrottak be a közeli ABC-be. Elõzõleg nyitott ajtókkal és járó motorral hagyták magára a megállóban a munkahelyüket.

 • Öngyilkos testvérek - gyógyszert vettek be, majd ittak rá

  Két testvérét, 21 és 23 éves öccsét találta holtan hétfõn reggel Ercsiben egy férfi. A két fiatalember mellett üres alkoholos és gyógyszeres üvegeket találtak.