rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Halálra rugdosta a hajléktalant hangos horkolása miatt

 • Share on Tumblr

  Akaratán kívül gyilkossá vált egy nõ, miután a háza közelében elaludt hajléktalan horkolása annyira feldühítette, hogy mérgében össze-vissza rugdosta a férfit.

  Nem tudott aludni az ablaka alatt tanyát vert hajléktalan horkolása miatt egy nõ a lengyelországi Lodz városában, ezért feldúltan esett neki a férfinek, aki valamivel késõbb belehalt a sérüléseibe. A 21 éves Sara Rostkowska késõ éjjel ért haza, ám hiába próbált álomra szenderülni, a közelben hangosan zengõ horkolás miatt képtelen volt elaludni.

  A rendõrség tájékoztatása szerint szemtanúk látták, amint az újra és újra felhangzó "trombitálástól" felriadva végül elvesztette a türelmét, kiviharzott a házból és miközben azt kiabálta a hajléktalannak, hogy "fogd be a szád", bõszen rugdosta. A közelben lakó szomszédok értesítették a mentõket, ám hiába: a kórházba szállítás után nem sokkal a férfi belehalt a sérüléseibe.

  Rostkowska ellen emberölés vádjával indult eljárás.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Rendõrökkel védik meg a Tisza-tavi halakat

  A parton és a vízen is rendõrök védik hétfõtõl a Tisza-tó halállományát az orvhorgászoktól. A rendõrség és a természetvédõk addig végeznek fokozott ellenõrzést, amíg a tó vizét a téli szintre leengedik, a leeresztés idején ugyanis a sekély vízben visszamaradó halak különösen kiszolgáltatottak a tolvajoknak.

 • A tolvajért autózó rendõrtõl kért útbaigazítást a tolvaj

  Rendõrtõl kért útbaigazítást egy tolvaj az Egyesült Államokban, ráadásul az épp érte igyekvõtõl.

 • Szemetesautó rakodóját gázolták el Kecskeméten

  A baleset Kecskeméten történt, a férfi súlyosan megsérült.

 • Belehalt sérüléseibe a magyar túrázó

  Halálos balesetet szenvedett egy magyar nõ túrázás közben vasárnap a Rax-Alpokban.

 • Kannabisszal etette kacsáit

  Egy hónap felfüggesztett börtönbüntetést és 500 euró (140 ezer forint) pénzbírságot kapott egy francia baromfitenyésztõ, amiért kannabisszal etette kacsáit.

 • Kamion mögül lépett az úttestre az elgázolt nõ

  Az elgázolt nõ szerencséjére épp a baleset helyszíne mellett haladt el egy mentõautó, és azonnal megkezdték ápolását.

 • Szippantókocsi gázolt halálra egy biciklist

  Szippantókocsi alá esett és a balesetben meghalt egy kerékpáros férfi a Borsod megyei Bõcs belterületén.

  A biciklis akkor esett a szippantókocsi alá, amikor a vasúti sorompó felnyitása után elindultak a jármûvek. A 46 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét nem tudták megmenteni.

 • A futómû üregében húzta meg magát - túlélte az utat, de lekapcsolták

  Érdekes módját választotta az illegális határátlépésnek egy román fiatalember. A bécsi reptéren egy repülõgép futómûjében - a kerekeket rejtõ üregben - húzta meg magát.

 • Videóra vette a gyerekek megrontását a pedofil férfi

  Akár több gyereket is csapdába csalhatott az a budapesti pedofil, akin kedden ütöttek rajta a rendõrök. R. István májusban úgy döntött, új áldozatot szemel ki magának.

 • Egy ezres volt a tétje a rablásnak

  A Kiskunfélegyházi Rendõrkapitányság nyomozást rendelt el rablás bûntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki tegnap Kiskunfélegyházán, a Szentesi úton gyalogosan követte az 51 éves sértett férfit, többször pénzt kért tõle, majd ezt követõen ököllel megütötte, amitõl a földre esett. A tettes a földön lévõ férfit többször megrúgta, majd a nadrágja zsebébõl kivett 1.000- Ft.-ot.

 • Három autó és egy busz ütközött Budapesten

  Három autó és egy busz ütközött a fõváros XVI. kerületében, a Veres Pálné úton kedd reggel, a balesetben személyi sérülés nem történt, de torlódás alakult ki.

 • Lövések a támadókra: továbbra is sok az ellentmondás

  Számos ellentmondás nehezíti a rendõrségi nyomozást abban az ügyben, melyben az elsõdleges adatok szerint ketten támadtak rá egy családra Szabadbattyánban, s a családfõ gázpisztolyból leadott lövésekkel próbált védekezni. A két ,,látogató" ellen önbíráskodás gyanújával folyik nyomozás, ezen felül vizsgálják a történtek elõzményeit és a gázpisztolyos önvédelem jogszerûségét is.

 • Elkapta a hetedik emeletrõl kizuhanó kisfiút

  Hetedik emeletrõl kizuhanó gyereket kapott el egy járókelõ Svédországban, és mentette meg ezzel az életét.

 • Felhőtlen vakáció - erre figyeljünk a nyári szünetben

  A nyári szünidő beköszöntével a gyermekekre fokozott figyelmet kell fordítani. A szünidőben a gyerekek gyakran maradnak szülői kontroll nélkül, ezért is fontos megbeszélni velük a rájuk leselkedő lehetséges veszélyeket és azok elkerülésének lehetőségeit.

 • Elõbb megverték, aztán kirabolták a középkorú párt

  Egy napon belül elfogták a zalai rendõrök azt a három fiatalt, akik a gyanú szerint a hétvégén Söjtörön betörtek egy családi házba, ahol bántalmazták és kirabolták az ott lakókat - közölte a megyei rendõr-fõkapitányság.

 • Én csak rablók elõl menekítem a narkóültetvényem

  Jacksonville - Csak rablók elõl menekítem a narkóültetvényem - ezzel védekezett egy férfi az Egyesült Államokban, amikor rendõrök megállították és furgonjában 17 tõ marihuánát találtak.

 • Elítélték az öt évvel ezelőtti balesetért az ejtőernyős oktatót

  A Kaposvári Törvényszék felelősnek találta egy öt évvel ezelőtti balesetért az ejtőernyős oktatót, amikor egy rosszul kiszámított földet érésnél eltört a csigolyája az oktatóval együtt ugró férfinek. Légi közlekedés maradandó fogyatékosságot okozó vétségével vádolta az ügyészség egy 41 éves tamási férfit, aki 1987 óta ejtőernyős, tandemugrásra szóló jogosítvánnyal rendelkezik.

 • Elõzetesben az autópályán elkövetett lopások tettesei

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a székesfehérvári városi bíróság szombaton azt a két albán nemzetiségû koszovói állampolgárt, akik az autópályák mentén követtek el lopásokat - közölte a rendõrség.

 • Bõ félmillióért gázolta el a rendõrség egy nõ kutyáját

  Nem elég, hogy elgázolta a rendõrség egy nõ kutyáját, még borsos számlát is benyújtott neki a mûveletért.

 • Gázzal altatták el, majd fosztották ki egy vonat két kocsijának utasait Ukrajnában

  Ungvár - Rendõrségi feltételezések szerint ismeretlen elkövetõk elõbb gázzal elaltatták, majd kifosztották az oroszországi Voronyezs és az ukrajnai Szimferopol között közlekedõ vonat két kocsijának utasait Ukrajnában.