rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Halálra rugdosta a hajléktalant hangos horkolása miatt

 • Share on Tumblr

  Akaratán kívül gyilkossá vált egy nõ, miután a háza közelében elaludt hajléktalan horkolása annyira feldühítette, hogy mérgében össze-vissza rugdosta a férfit.

  Nem tudott aludni az ablaka alatt tanyát vert hajléktalan horkolása miatt egy nõ a lengyelországi Lodz városában, ezért feldúltan esett neki a férfinek, aki valamivel késõbb belehalt a sérüléseibe. A 21 éves Sara Rostkowska késõ éjjel ért haza, ám hiába próbált álomra szenderülni, a közelben hangosan zengõ horkolás miatt képtelen volt elaludni.

  A rendõrség tájékoztatása szerint szemtanúk látták, amint az újra és újra felhangzó "trombitálástól" felriadva végül elvesztette a türelmét, kiviharzott a házból és miközben azt kiabálta a hajléktalannak, hogy "fogd be a szád", bõszen rugdosta. A közelben lakó szomszédok értesítették a mentõket, ám hiába: a kórházba szállítás után nem sokkal a férfi belehalt a sérüléseibe.

  Rostkowska ellen emberölés vádjával indult eljárás.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szörnyûség történt a strandon

  Vízbe fulladt egy fürdõzõ a kiskunmajsai strandon, eddig tisztázatlan körülmények között.

 • Hat év nyolc hónap börtönre ítélték az anyját rendszeresen megerõszakoló férfit

  A Hatvani Járásbíróság hat év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban rendszeresen megerõszakolta a Heves megyei Zagyvaszántón élõ anyját.

 • Zugkocsmát kerestek, kábítószert és lõszereket találtak

  Illegális italkimérõhöz indultak a vámosok és a rendõrök Tárkány-Vasdinnyepusztára. A házkutatás közben viszont kábítószert és körözött motort is találtak. Egy zugkocsma lefülelésére idnultak Tárkány-Vasdinnyepusztára a vámosok és a rendõrök. A kimérõben hat embert találtak, és szinte azonnal felmerült, hogy kábítószer is lehet a helyiségben.

  - A kábítószer-keresõ kutya jelzett a hûtõszekrénynél. A csepegtetõ tálcájában tizenöt zacskót és két fecskendõt találtak a kollégáink.

 • Vigyázat! - Csalók gyûjtenek adományokat Gyõrben

  Legutóbb Gyõrben egy nõ saját szomszédaitól gyûjtött jogtalanul pénzt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat nevében.

 • Ausztriában lopta, Ukrajnába vitte volna

  Ausztriában lopott személyautót akart Ukrajnába vinni a Tiszabecs-Tiszaújlak közötti határállomáson egy tolvaj. A lebukott ukrán állampolgár félmillió forint biztosíték letétbe helyezése mellett szabadlábon védekezhet a büntetõeljárás során - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Bukósisakos kecskeméti rablás

  Ismeretlen tettes kirabolt egy élelmiszer üzletet Kecskeméten.

  A HavariaPress úgy tudja: szombaton este háromnegyed kilenc körül egy bukósisakos férfi ment be a bácsi megyeszékhely egyik lakótelepén lévõ élelmiszer
  boltba, ahol egy fegyvernek látszó tárggyal a kezében a bevétel átadására szólította fel az eladót.

  Õ a felszólításnak eleget tett, átadta a kasszában lévõ mintegy százezer forintot, ezt követõen a tettes a zsákmánnyal együtt távozott a helyszínrõl. A rendõrség keresi az elkövetõt.

 • A nagy tablettalopás

  Feltehetõen a világ eddig legnagyobb tablettalopását követték el az Egyesült Államokban: 75 millió dollár - 14 milliárd forint - értékben.

 • Lezárta a rendõrség az M6-os autópályát

  A Budapest felõl Szekszárd felé futó pályatestet a heves esõzések miatt kellett lezárniuk, a vízátfolyások miatt ugyanis egy hosszabb szakasz járhatatlanná vált.

 • Meghalt egy szurkoló az olimpikon fogadásakor

  Kioltotta egy szurkoló életét az a sajnálatos baleset, amely a londoni bronzérmes ökölvívó, Mary Kom köszöntésekor történt.

 • Kiraboltak egy takarékszövetkezetet

  Kirabolták a Drávamenti Takarékszövetkezet kaposvári fiókját kedden reggel, a motorral elmenekülõ tettest rövid idõn belül elfogták.

 • Beleszorult a mosógépbe egy 3 éves kislány Kínában

  Mosógépbe szorult egy hároméves lányka Kínában annyira, hogy órákon át küszködtek a tûzoltók a masinával, míg végre kiszabadították a gyereket.

 • Menet közben elaludt a robogóján egy nõ Oroszországban

  Hihetetlen szerencsének köszönhetõ csak, hogy életben maradt a nõ, aki robogóján ülve vélhetõen elaludt menet közben egy forgalmas országúton.

 • Árokba borult egy pénzszállító Tiszabercelnél

  Összeütközött egy autóval, majd árokba borult egy pénzszállító autó Tiszabercel és Buj között. Egy ember könnyebben megsérült.

 • Hátba szúrta saját testvérét

  Szóváltást követõen késsel megszúrta testvérét egy ózdi nõ. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást az ügyben.

 • Két napon át tartotta fogva a kanapéja a nyugdíjas nõt

  Két napon át tartotta fogva a saját kanapéja a nyugdíjas nõt, aki alatt felkelésekor csukódott össze a rugós szerkezet. Egy elmaradt találkozó után kezdték õt keresni.

 • Leütötték, majd kirabolták - pedig õ csak segíteni akart

  Filmbe illõ, ám a legkevésbé sem oda illõ eredményû rablás történt a szlovákiai Margitfalván az egyik éjszaka.

 • Hárommilliós heroinfogás Röszkénél

  Egy kilogramm heroint találtak a pénzügyõrök egy buszon utazó férfi táskájában a röszkei határátkelõhelyen.

  A szerb-albán kettõs állampolgárságú férfi egy Szerbiából Bécsbe tartó autóbuszon akarta átlépni a határt.

 • Börtönvágyó állástalan

  Tajpej - Visszavágyódik a börtönbe egy volt elítélt Tajvanon, mert nincs állása.

  A 45 éves férfi 2007-ben szabadult, miután tíz évet leült gyújtogatásért. Már kétszer is kérelmezte rendõröknél, hogy csukják börtönbe, mert ott kap enni, ám eddig nem teljesült vágya. Elõször egy kapitányságon próbálkozott, de elküldték.

 • Rejtélyes körülmények között halt meg Bécsben az egykori líbiai kormányfõ

  Bécsnél, a Dunában bukkant rá az osztrák rendõrség az egykori líbiai miniszterelnök, majd olajipari miniszter, Sukri Ganem holttestére.

 • Május közepéig nyomozzák még a Teve utcai sorozatot

  A Legfõbb Ügyészség meghosszabbította a Rendõrségi Igazgatási Központra leadott lövések ügyében folyó nyomozást – tájékoztatott Borbély Zoltán, az ügyészség szóvivõje. Hozzátette: egy évnél hosszabb nyomozások esetén csak az LB-nek van hatásköre azt meghosszabbítani, a pontos okokról azonban nem kívánt nyilatkozni.