rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Gyalog ment haza, mégis elvették a jogosítványát

 • Share on Tumblr

  Bár nem ült volán mögé az ivás után egy német sofõr, egy bírósági ítélet nyomán most mégis elvehetik a jogosítványát, mert az ítélet szerint nem szándékosan döntött a gyaloglás mellett.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Értetlenül fogadták a németek azt a bírósági ítéletet, amelyet egy részeg férfi ügyében hoztak: a bizarr döntés akár precedensként is szolgálhat a késõbbiekben a gyalogosan hazatérõ vezetõknek. A Manzban megesett eset fõszereplõje egy olyan férfi, aki betért egy ivóba, majd miután jócskán sikerült csillapítania a szomját, gyalogosan indult haza. A jogászok értetlenül állnak a bíró döntésével szemben, amely szerint ennek ellenére a férfi jogosítványát be kell vonni.

  "Ez egy felháborító döntés. A rendõrök mindig azt mondják, hogy ne vezessen, ha iszik, és nem is tette, ennek ellenére mégis elveszíti a vezetõi engedélyét?" -háborgott az egyik szakértõ. A bíró a döntését azzal indokolta, hogy a férfi annyira részeg volt, hogy teljesen elveszítette az ítélõképességét, vagyis nem "józan megfontolásból" döntött a gyaloglás mellett, hanem egész egyszerûen így alakult.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Parkolóhelyeket festettek fel "ittas sofõrök részére" felirattal

  Parkolóhelyeket festettek fel "ittas sofõrök részére" felirattal ismeretlenek az oroszországi Aszbeszt városában.

 • 3 tonna hasist fogtak a spanyolok

  Egy több mint három tonna hasist szállító hajót kapott el szerdán a spanyol rendõrség, s ezzel egy egész drogkereskedelmi hálózatot számolt fel, amely Mallorca, Marokkó és Nagy-Britannia között bonyolította a forgalmát. Az ügyben 13 embert tartóztattak le, 3 britet és 10 spanyolt.

 • Szórakozásból kínozzák a gyerekeket a nepáli rendõrök?

  A jogvédõ szervezet úgy tudja, rugdossák és ököllel verik a gyerekeket, lábujjkörmeik alá szögeket szúrnak, és bambuszbotokkal és mûanyagcsövekkel ütik a combjukat

 • Megtalálták a tegnap vízbe merült fiú holttestét

  Egy napi kutatás után a búvárok megtalálták annak a 14 éves fiúnak a holttestét, aki szerdán dél körül merült el a Kaposvár melletti Deseda-tóban - közölte a rendõrség.

 • Forró kocsiban, felügyelet nélkül hagyták a másfél hónapos babát a szülei

  A másfél hónapos kisbaba 20-30 percig egyedül volt a kocsiban, és sírt, amíg szülei nagyobb testvérével vásároltak. A kicsinek nem esett baja, szülei ellen nyomozás indult.

 • Saját sálja fojtotta meg a gokartozó lányt

  Különös balesetben vesztette életét egy 15 éves brit állampolgárságú lány szerdán, Hongkongban - jelentette csütörtökön a kínai rendõrség. A lány, akirõl csak annyit közöltek, hogy Rose a neve, úgy halt meg, hogy rátekeredett gokartozás közben a jármû egyik kerekére a sálja, ami megfojtotta.

 • Négyen megsérültek, mikor árokba hajtott egy autó Kisvidnél

  Árokba hajtott egy személyautó vasárnap este a Somogy megyei Kisvid és Nemesvid között, a jármû négy utasa megsérült.

 • Bankkirakat betörésével fenyegetőzött egy 44 éves férfi

  A rendőrség elfogott egy bankkirakat betörésével fenyegetőző 44 éves férfit, akit terrorcselekménnyel való fenyegetés bűntettének elkövetésével gyanúsítanak. A rendőrség közleménye szerint a férfi videó üzenetben és egy, a miniszterelnöknek írt levélben egy bankkirakat bezúzásával fenyegetőzött, ha nem teljesítik követelését.

 • Sertésszállító balesetezett az M5-ön

  Egy sertéseket szállító jármû balesetezett az M5-ösön, és kiszabadultak az állatok.

 • Kamion borult fel Gyõrnél, teljes útzár a 81-en

  Teljes szélességében lezárták a 81-es fõutat Gyõr közelében egy baleset miatt.

 • Mosógépbe bújva fulladt meg két kisgyerek

  Egy két- és egy hároméves kislány megfulladt Kelet-Kínában, miután otthon játék közben bebújtak a mosógépbe.

 • Zsíroldószer volt az InterCityn mérgezõ ásványvízben

  A szakértõi vélemény szerint erõsen lúgos, ablaktisztításhoz használt zsíroldóval volt szennyezett az az ásványvíz, amelytõl egy idõs nõ rosszul lett még áprilisban a Debrecenbõl Budapestre tartó egyik vonaton - írta szombati számában az Új Néplap.

 • Az autópályán rollerezett egy bolgár férfi

  A rendőrségre 2013. szeptember 25-én 18 óra 31 perckor érkezett telefonos bejelentés, mely szerint az M5 autópálya jobb pályatestén (a Szeged felé vezető oldalon), a leállósávban, Lajosmizse közelében a forgalommal szemben - Budapest felé - rollerezik egy fiatalember.

 • Ájultra verték a 13 éves fiút Kaposváron

  Eszméletlenre vert egy 13 éves somodori fiút egy 15 éves somogyaszalói kamasz Kaposváron a színházparkban - közölte a kaposvári rendõrkapitányság pénteken.

 • Halálos baleset - Nyerges vontatóba rohant bele a lengyel kamion

  Egy lengyel kamion sofõrje halt meg abban a balesetben, amely az M1-es autópályát a szlovák határral összekötõ M15-ös úton történt kedd délután.

 • Hamis okmányok banki csaláshoz

  2008. november 6-án a nagylaki határátkelõhelyen a Rendõrség és Vám És Pénzügyõrség összehangolt tevékenységének köszönhetõen két román állampolgárnál több hamis okmányt találtak.

  A két román férfi Németországba igyekezett, hogy ott a hamis okmányokkal banki hitelekhez jussanak

 • 7 éves a legfiatalabb autótolvaj!

  London - Ifjúsági korrekord dõlt meg autólopásból Nagy-Britanniában: 7 éves az új csúcstartó.

  Az autóelkötés mindazonáltal családon belül történt, a gyerek anyja kocsiját vitte el, miközben az asszony aludt. A lurkónak beindítania ugyan sikerült a kocsit és elindulnia is vele, ám mivel nemigen érte le lábaival a pedálokat, pár másodperc után gondjai támadtak és az önálló autózás 10 méteres lett.

 • Önvédõ tehervonat: téves zsákmány végzett 15 rablóval

  Újdelhi - Mérges gáz ölt meg 15 vasúti rablót Indiában: a fegyveres férfiak gázolajat akartak zsákmányolni, ám kinyitottak egy másik tartályvagont is, amelyben halálos gáz volt.

  A rendõrség a halottakon kívül vagy 30 eszméletlen embert is talált a vágány mellett és üres fémhordókat, amelyekben az olajat akarta a banda elszállítani.

 • Újabb ámokfutó lövöldözött

  Egy gépjármûbõl lövöldözõ ámokfutó három emberrel végzett, másik hatot pedig megsebesített az amerikai fõvárosban kedd este.

 • Öt hegymászó vesztette életét az olasz határ közelében

  Meghalt öt külföldi hegymászó kedden Svájcban, az olasz határ közelében. A baleset okáról a rendõrök egyelõre nem adtak tájékoztatást.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%