rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Egy fotós és egy modell szörnyethalt a Londoni Divathéten

 • Share on Tumblr

  Egy fotós és egy modell szörnyethalt a Londoni Divathéten, mikor a fiatalok kizuhantak egy magas emelet ablakán. Azt hitték csukva van.

  Vérfagyasztó jelent játszódott le a Londoni Divathét egyik zártkörû partiján. Egy 28 éves fotós és 20 esztendõs modellje kiestek egy függönnyel takart ablakon. A pár flörtölgetett, ekkor történt a tragédia, a vendégek sokkos állapotba kerültek az eset után.

  A mentõsök gyorsan a helyszínre érkeztek, azonban nem tudták megmenteni a két áldozat életét. A rendõrségi jelentés szerint az eset szerencsétlen baleset volt, kizárják, hogy gyilkosság történt volna.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 'Isten' kokaint árult

  Tampa - Õrizetbe vették "Istent" egy templom közelében az Egyesült Államokban, mert kokaint árult.

  Ez az Isten csupán nevében az: God Lucky Howardnak hívják, melybõl az elsõ név jelent Istent, a második pedig Szerencsést. A férfi ugyanakkor nem túl szerencsés, mert már nem elõször bukik le kábítószer-árulás közben, ezúttal egy templom közelében próbálta eladni kokainját balszerencséjére álcázott rendõröknek.

 • Meghalt a 80 éves motoros a balesetben

  A helyszínen meghalt egy motorkerékpárral közlekedõ 80 éves kiskunfélegyházi férfi, aki jármûvével egy mellékútról a Kiskunfélegyházát Kiskunmajsával összekötõ 5402-es út 54-es kilométerénél figyelmetlenül kanyarodott, és egy személygépkocsi elütötte – közölte szombaton a rendõrség.

 • Újra kellett éleszteni egy fiatalt a Balatonnál

  Újra kellett éleszteni egy fiatalt szerdán Balatonakaliban, miután elmerült a mély vízben, a 16 éves fiút mentõhelikopterrel szállították kórházba.

 • Jelentõsen nõtt a pedo-pornográf termékek online piaca Európában

  Róma - Viharosan nõ Európában az online pedofíliapiac - állítja a Telefono Arcobaleno olasz gyermekvédelmi szervezet.

  A pedofília ellen küzdõ egyesület hétfõn közzétett jelentése szerint a pedofil tartalmak cseréje 150 százalékkal nõtt az elmúlt öt évben; az interneten található pedofil képek száma 400 százalékkal emelkedett, egyedül a tavalyi évben háromezer gyermek vált a pedofil üzlet áldozatává.

 • 19 katona vesztette életét, amikor felborult az õket szállító jármû

  Tizenkilenc egyiptomi katona meghalt, s több tucat megsebesült hétfõn hajnalban a Sínai-félszigeten, mert az õket szállító jármû a rossz úton felborult és többször átfordult.

 • Öngyilkosságot akart megakadályozni a lány - õ kapta a golyót a fejébe

  Szerencséje volt annak a 24 éves horvát lánynak, akit barátja lõtt fejbe, igaz nem szándékosan. A fiú öngyilkos akart lenni, Mia pedig megakadályozta.

  Elõször mindenki arra gondolt, hogy gyilkossági kísérlet áldozata lett a 24 éves Mia R. Nem véletlenül, hiszen fejlövéssel állítottak be vele a spliti kórházba. A rendõrség természetesen azonnal kihallgatta barátját, a 28 esztendõs Ante M.-et, aki váltig állította, hogy baleset történt. Merthogy õ akart végezni magával, de a lány közbeavatkozott és véletlenül elsült a pisztoly.

 • Harminc éven át kínozta, majd agyonverte feleségét egy férfi Angliában

  Harminc éven át kínozta, mielõtt agyonverte volna feleségét egy férfi Angliában. Miután végzett vele, a brutális férj elvitte neje holttestét a legközelebbi rendõrkapitányságra.

 • Megelõzték a tragédiát, õrizetben a családfõ

  Állampolgári bejelentés alapján indított büntetõ eljárást a Nagyatádi Rendõrkapitányság lõfegyverrel való visszaélés bûncselekmény gyanúja miatt egy 41 éves somogyszobi férfi ellen, aki a beszerzett bizonyítékok alapján családját több éve rendszeresen zaklatta, fenyegette, valamint feleségét bántalmazta. Az ügyben megtartott házkutatás során a férfi lakásán egy szekrénybõl elõkerült egy engedély nélkül tartott 0,22 kaliberû puska a hozzá tartozó lõszerekkel együtt. Az elsõdleges szakvélemény szerint a kispuska mûködõképes állapotban van a hozzá való lõszerekkel együtt pedig emberi élet kioltására alkalmas.

 • Csirkeszállítóba rohant egy autó a 76-os úton

  Közlekedési baleset történt vasárnap délután a 76-os úton Balatonszentgyörgy és Marcali között, egy ember megsérült.

 • Õrizetbe vették az audis ámokfutót

  A 2-es fõút 16-os kilométerénél a körforgalomból szabályosan kikanyarodó Suzukiba rohant egy Audi. A Suzukiban ülõ két dunakeszi lakos, egy férfi és egy nõ a helyszínen meghalt. Az Audi sofõrje könnyebben sérült. Kovács László rendõrkapitány az elsõdleges információkra utalva elmondta, hogy az ütközés elõtt az Audi vezetõje eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, oda, ahol a körforgalomból szabályosan kihajtó Suzuki rákanyarodott a 2-es fõút Budapest felé vezetõ szakaszára.

 • Gázpisztollyal kergette el az ékszerboltos a rablókat

  Kiraboltak egy ékszerboltot Budapest XV. kerületében péntek délután, a bolt tulajdonosa gázriasztó-pisztollyal a levegõbe lõtt - közölte a BRFK. A XV. kerületi bolt elõtt két személy jelent meg, akik betörték a kirakatot és elkezdték az ékszereket kipakolni.

 • Két autó ütközött össze Alattyán belterületén

  Két autó ütközött össze szerdán reggel Alattyán belterületén.

 • Baleset a 67-es úton Kaposvárnál

  Baleset miatt lezárták a 67-es fõutat Kaposváron a városból kivezetõ szakaszon Szigetvár felé. A karambolban ketten könnyebben sérültek meg.

 • Dath Vadernek öltözve rabolt bankot egy amerikai férfi

  Darth Vader-jelmezben rabolt bankot egy amerikai férfi. A New York közelében lévõ Setauket egyik bankfiókjába belépõ férfit a helyiségben lévõ kamera is rögzítette: a Csillagok háborúja gonoszának jelmezébe öltözött rabló elõkapta fegyverét - no nem egy fénykardot -, és pénzt követelt az egyik alkalmazottól.

 • Tizenheten lettek rosszul a termálfürdőben

  A mentők 11 felnőttet és 3 gyereket kórházba vittek. Klórgázt lélegezhettek be. Tizenheten rosszul lettek pénteken a Heves megyei Demjén termálfürdőjében. Valószínűsíthetőleg klórgáz került a medence vizébe.

 • Kalapáccsal ölte meg barátnõjét a férfi

  Emberölés miatt vette õrizetbe a rendõrség azt a férfit, aki egy kalapáccsal verte fejbe barátnõjét szerdán a fõváros VII. kerületében.

 • Két halálos áldozata van a vonatbalesetnek

  Személyvonat és autó ütközött Alap vasúti átjárójánál vasárnap este, a balesetben két személy életét vesztette.

 • Meghalt egy kerékpáros Balatongyörökön

  A helyszínen életét vesztette az a kerékpáros, aki Balatongyörökön egy lejtõs útszakaszon felborult a biciklijével.

 • Saját fejét gyújtotta fel egy férfi

  Felgyújtotta a saját fejét egy részeg férfi fogadásból az Egyesült Államokban.

 • Gépkocsi gázolt halálra egy parkolóban fekvõ férfit Demecserben

  Gépkocsi gázolt halálra egy autóparkolóban fekvõ férfit Demecserben - közölte Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság helyettes sajtószóvivõje.