rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Repeszgránátot találtak Szolnokon

 • Share on Tumblr

  Egy kutyáját sétáltató férfi furcsa vasdarabot talált Az Aranyi Sándor út felé és rögvest szólt a illetékes hatáságnak.

  Egy kutyát sétáltató férfi az Aranyi S. út végén lévõ fa hídnál, egy törmelékkupac tetején talált rá a gyanús vasdarabra, melyrõl azonnal értesítette a rendõrséget. A kiérkezõ rendõrök azonnal biztosították a helyszínt a tûzszerészek kiérkezéséig, akik megállapították, hogy feltehetõen egy II. világháborús tüzérségi repeszgránátot találtak, mely erõsen korrodált állapota miatt nem szállítható, ezért még az éjszaka folyamán a közelben megsemmisítik.

  A robbantás helyszíne a lakóházaktól kb. 300 méterre esett, mely területet a rendõrök azonnal átvizsgáltak. Két férfit találtak a bokros területen a sötétben, akiket rögtön kikísértek a biztonságos zónába, majd a területet lezárták. A robbantás károkozás és sérülés nélkül valamivel éjfél elõtt megtörtént.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Diákokkal borult fel a kocsi - több sérült

  Több diák megsérült, mikor felborult velük egy lovaskocsi Baján.

 • Halálra verte ivócimboráját

  Õrizetbe vette a rendõrség azt a férfit, aki olyan alaposan helybenhagyta egy ivócimboráját Felsõzsolcán, hogy az belehalt sérüléseibe.

 • Autóhoz kötötték és úgy vonszolták

  Õrizetbe vettek két férfit Csehországban. A vád: autójukhoz kötöttek és úgy vonszoltak egy 27 éves férfit, állítólag egy kétes drogügylet végett. A rendõrségi vizsgálat folyamatban van, a férfi kórházban fekszik.

 • Fenyegetés, megfélemlítés: mire használják a bûnözõk a világhálót?

  Az interneten, a Facebook közösségi portálon keresztül terjesztett fenyegetéseket és félemlített meg embereket egy veszedelmes bûnözõ Nagy-Britanniában.

 • Bíróság elé állhat az ózdi kettõs gyilkos

  Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendõrség azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint tavaly õsszel meggyilkolt egy férfit és annak kislányát Ózdon. A nyomozás kiderítette, hogy a fiatalembernek két lány is segített, ezért õk is vádemelésre számíthatnak, bûnpártolás miatt.

 • Vízbe borult horgászt mentett a Hamilton legénysége…

  Alig egy hete tették vízre a Velence-tavi rendõrök nagyjavításból visszakerült hajóját és máris életet mentettek vele. A Hamilton legénysége keddi víziportyája során süllyedõ csónakra lett figyelmes a tó ún. Lángi-tisztásánál…

 • Késsel támadt egy biztonsági õrre, miután lopáson érték

  Felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indult büntetõeljárás egy 35 éves fehérvári férfivel szemben, aki szerda éjszaka késsel támadt egy nagyáruház biztonsági õrére, miután lopáson érték.

 • Halálos baleset az M7-esen

  Egy személy életét vesztette a Kőszárhegynél történt közúti közlekedési balesetben. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

 • Sztrájkolók elfoglaltak egy franciaországi olajfinomítót

  Elfoglalták a dolgozók a Total francia olajipari vállalat egyik bezárásra ítélt olajfinomítójának székházát az észak-franciaországi Dunkerque közelében.

  A bizonytalan helyzet miatt több mint egy hónapja sztrájkoló alkalmazottak néhány napos haladékot adtak a vezetõségnek a telephely újraindítására. Az olajfinomítóban ugyanis szeptember óta szünetel a termelés, de a vállalat vezetése csak március végére ígért a dolgozóknak végleges döntést arról, hogy mi lesz az üzemmel.

 • Afgánok a körforgalomnál

  Afgán határsértõket fogtak el a szegedi rendõrök szombaton Kiskundorozsmán. Az öt fõre – akik közül kettõ még gyermek – a körforgalomnál találtak rá a járõrök.

 • Rendõrségrõl telefonált a bankrablás után

  Egy nappal bankrablása után egy rendõrkapitányság elõterébõl telefonált szüleinek egy férfi az Egyesült Államokban, ami miatt hamar rács mögé került.

 • Fegyveresek vitték el a benzinkút bevételét

  Két fegyveres támadó rabolt ki egy benzinkutat a Csongrád megyei Székkutason.

 • Bulgáriában 4 tonna marihuánát foglaltak le

  Közel 4 tonna marihuánát koboztak el a hét eleje óta Bulgária délnyugati részében - közölte a blagoevgradi rendõrség, amely hat embert vett õrizetbe az ügyben.

  A rendõrség huszonöt egysége vizsgált át a héten mintegy húsz nehezen megközelíthetõ mezõt Szadanszki és Petrics térségében, ahol az éghajlat kedvezõ a vadkender és a mák termesztéséhez. Többek között 3747 kilogramm marihuánát koboztak el.

 • Szeméttelepen találták meg az értékes festményeket

  Egy Róma környéki szeméttelepen talált meg a rendõrség 14 értékes mûkincset, amelyet március közepén loptak el egy belvárosi luxuslakásból.

 • Kettős baleset: az ablakon kizuhanó nő egy lenn dolgozó férfira esett

  A ruhákat teregető nő megcsúszott, majd pont az ablaka alatt takarító hatvanéves férfira zuhant. A húszéves indiai nő a rendőrség közlése szerint véletlenül zuhant le a harmadik emeleti lakásból, miközben a mosott ruhát rakta ki száradni az ablaknál lévő kötélre.

 • Kiplakátozta, hogy narkót árul

  Kiplakátozta lakása környékén egy nõ az Egyesült Államokban, hogy marihuánát árul.

 • Elfogták az ál-gázszerelõket

  Vádemelési javaslattal a bíróság elé került a trükkös tolvajok ügye. Elfogta a rendõrség a napokban azt a két miskolci férfit, akik egy taktaharkányi idõs nõt loptak meg. Több tízezer forintot vittek el az asszonytól, úgy, hogy gázszerelõknek adták ki magukat. A rendõrség a polgárõrökkel együttmûködve, a bejelentés után egy órával elfogta a tolvajokat.

 • Kinevette haldokló gyermekét, 7 év börtönt kapott

  Elítélték azt a brit asszonyt, aki 3 éves lánya halálát okozta. A nõ nem bánta meg tettét, sõt viccet csinált az elhunyt gyerekbõl.

 • Szomszéd házból ment rabolni

  A szomszéd házban lévõ lakásán fogták el a rendõrök azt a férfit, aki megpróbált kirabolni egy kisboltot ma délben a Józsefvárosban.

 • Jávorszarvassal ütközött egy személyautó a német autópályán

  Jávorszarvassal ütközött egy személyautó, majd egy kamion is egy Berlinhez közeli autópályán.