rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Három és fél év börtön a barcsi lövöldözõnek

 • Share on Tumblr

  Három és fél év börtönre ítélte a Kaposvári Törvényszék azt a horvát férfit, aki tizenkét évvel ezelõtt Barcson egy bár elõtt kétszer meglõtte vele vitába keveredõ, s õt késsel fenyegetõ riválisát.

  Bár a védelem megpróbálta jogos önvédelemként értelmezni a helyzetet, illetve célzott lövésekrõl beszélt, s így emberölés kísérlete helyett súlyos testi sértésnek akarta beállítani a történteket – mely ennyi idõ alatt elévült volna –, a bíró az ügyészség álláspontját fogadta el, s börtönbe küldte a horvát férfit. A verdikt ellen az ügyvéd és a vádlott fellebbezett, így az ügy a Pécsi Ítélõtáblán folytatódik.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egy szál cigi miatt szorítottak kést a torkához

  Egy szál cigi miatt szorítottak kést a torkáhozFelfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette K. Tamás 23 éves dunaalmási lakost, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szeptember 6-án éjszaka kést szorított egy fiatalember oldalához és cigarettát követelt tőle. A sértett szeptember 9-én tett feljelentést a rendőrségen, ahol megmutatta a késtől szerzett sérülését is. Feljelentésében elmondta: a bűncselekmény éjszakáján K. Tamás a román-magyar focimeccset nézte a helyi rendezvényen, ő pedig az utcán beszélgetett egy hölgy ismerősével.

 • Munkagép tépte le egy magyar férfi alkarját Ausztriában

  Hat órán át műtötték a kezét annak a férfinak, akinek szombaton tépte le az alkarját egy munkagép. Nem tudni biztosat, csak bízni lehet benne hogy felépül.

 • Fókafejjel akart repülni

  Levágott fókafejjel akart repülõre szállni egy férfi Bostonban.

 • Úttestre borult egy kamion rakománya

  Az úttestre borult egy kamion rakománya a 41-es és a 403-as fõút csomópontjánál Nyíregyháza közelében, a balesetben senki nem sérült meg.

 • Halottnak hazudta magát

  Halottnak hazudta magát egy férfi az Egyesült Államokban, hogy ne ítélje el a bíróság engedély nélküli autóvezetésért.

 • Börtön a 'nagy vonatsínrablás' elkövetõjének

  London - Két év kilenc hónap börtönre ítéltek egy brit férfit, amiért ellopott 171 tonna vasúti sínt Nagy-Britannia egyik legforgalmasabb vonaláról.

  Anthony Porretta egy daruval szedte fel a síneket és öt kamiont rakott meg velük. A londoni Paddington pályaudvart Wales déli részével összekötõ szakaszon szerzett zsákmányt 83 ezer fontért (27 millió forint) adta el egy ócskavas-kereskedõnek.

 • Magyar kisfiú halt meg egy torontói autóbalesetben

  Autóbalesetben halt meg múlt héten egy tizenegy éves roma kisfiú Torontóban. Balogh Lászlót egyelõre nem tudják eltemetni. A család nem akar visszatérni Magyarországra, de menekültstátuszukról még nem döntöttek.

 • Több száz árucikket lopott - és visszafordult a maradékért!

  Feltehetõen rekordot döntött egy bolti szarka az Egyesült Államokban: 418 árut próbált ellopni "egy szuszra".

 • Labdának nézte a mentõst

  Egy 57 éves polgári férfihez hívtak mentõt a súlyosnak látszó fejsérülése miatt az elmúlt napokban, a sérült elég furcsa módon köszönte meg a segítséget. Tényleg komoly lehetett a fejsérülés...

 • Leszúrta feleségét és annak testvérét, míg a gyermekek az emeleten voltak

  Anna Finnegan és korábbi kedvese már nem éltek együtt, de senki nem gondolta, hogy ilyen tragédiába fordul kettõjük kapcsolata. A férfi brutális kegyetlenséggel végzett az asszonnyal Dublinban.

 • Kerti törpének álcázta magát egy virágtolvaj

  Mozdulatlansággal akarta álcázni magát egy férfi, amikor a rendõrök rajtacsípték viráglopás közben, de túl sokat pislogott.

 • Erejüket fitogtatva rongáltak meg huszonegy sírt a gyerekek

  Három gyermek végzett jelentõs pusztítást a mezõszilasi katolikus temetõben. A gyerekek meghallgatásukkor elmondták, hogy csak erejüket akarták egymás elõtt fitogtatni, mikor ledöntötték és megrongálták a sírköveket.

 • Kirepült az autóból és életét vesztette a sofőr

  Az 53 éves sofőr az elsődleges vizsgálatok szerint nem használta a biztonsági övet.

 • Magyar pórnós bukfence Amerikában

  Színlelt együttélés miatt letartóztatták az amerikai pornórendezõt és magyar "élettársát"

  Los Angeles - Az amerikai rendõrség letartóztatott egy Los Angeles-i pornófilmrendezõt, aki úgy próbált segíteni egy magyar nõn, hogy élettársának vallotta.

 • Eltörték a 100 éves néni állkapcsát, majd kirabolták

  A saját lakásában támadtak meg rablók egy idõs asszonyt Kaposváron. Ismeretlen tettes vagy tettesek betörtek egy Bajcsy-Zsilinszky utcai lakásba. Az ott élõ idõs nõt bántalmazták, majd különbözõ értékeket, készpénzt, ékszereket, mûtárgyakat loptak el.

 • Lovászokat loptak meg

  Kétmillió forint kárt okozott az az egyelõre ismeretlen tettes, aki még tavaly novemberében hatolt be egy Hódmezõvásárhely külterületén lévõ tanya lovardájába, ahonnan egy Sulky típusú kétkerekû jártató kocsit és egy M 2000 Maraton típusú versenykocsit (gyári száma: KS068200506) tulajdonított el.

  A Hódmezõvásárhely Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya dolog elleni erõszakkal nagyobb értékre elkövetett lopás bûntett gyanúja miatt folytat nyomozást az ügyben.

 • Gázolt a gyorsvonat Tatánál

  Halálra gázolt egy embert a Hegyeshalom felé robogó gyorsvonat Tatánál. A vasúti forgalomban 60 perces késéseket okoz a baleset.

 • Iskolába menet, a buszon gyilkoltak meg egy tinédzsert

  Iskolába utazott a gimnazista Christina Edkins, mikor egy férfi brutálisan rátámadt és halálra késelte. A többi utas sokkot kapott a látványtól.

 • Vádjavaslat a baltás támadó ellen

  Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendõrség annak a férfinak az ügyében, aki egy eltûntnek hitt gyûrû miatt két embert is baltával támadott meg tavaly Arlón.

 • Felborult egy autóbusz a 811-es úton

  Megszûnt az útzár a 811-es úton Székesfehérvár és Pátka között, ahol a reggel felborult egy menetrend szerint közlekedõ helyközi autóbusz.