rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Három és fél év börtön a barcsi lövöldözõnek

 • Share on Tumblr

  Három és fél év börtönre ítélte a Kaposvári Törvényszék azt a horvát férfit, aki tizenkét évvel ezelõtt Barcson egy bár elõtt kétszer meglõtte vele vitába keveredõ, s õt késsel fenyegetõ riválisát.

  Bár a védelem megpróbálta jogos önvédelemként értelmezni a helyzetet, illetve célzott lövésekrõl beszélt, s így emberölés kísérlete helyett súlyos testi sértésnek akarta beállítani a történteket – mely ennyi idõ alatt elévült volna –, a bíró az ügyészség álláspontját fogadta el, s börtönbe küldte a horvát férfit. A verdikt ellen az ügyvéd és a vádlott fellebbezett, így az ügy a Pécsi Ítélõtáblán folytatódik.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Pénz helyett rohammal fizetett, most börtönnel fog

  Másfél évi börtönnel fizet egy férfi az Egyesült Államokban azért, mert sorozatosan nem fizetett éttermekben, hanem rohamot színlelt, hogy megússza a számlát.

 • Szerbiában elkötött egy autót egy nyolcéves kisfiú

  Belgrád - Elkötött egy autót egy nyolcéves kisfiú a városháza elõl a dél-szerbiai Leskovacban, és addig "furikázott" a városban, amíg neki nem ütközött egy fának.

  A kisfiú egy Zastava 101 típusú autóba ült be a belvárosban, és - legjobb tudása szerint - vezetni kezdte a jármûvet.

 • Húszezer voltnyi áram ment át a férfin

  Húszezer voltnyi áram rázott meg egy munkást Komlón. A férfi állványzatot épített, egy csövet emelt a magasba, ami hozzáért a nagyfeszültségû áramvezetékhez. A húszéves férfi sokkot kapott, állapota súlyos, életveszélyes, mentõhelikopter vitte kórházba.

 • Gyereket is bevontak a rablásba

  Elfogták a rendõrök azt a három fiatalt, akik a gyanú szerint kiraboltak egy presszót Nyíregyházán, az elkövetõk egyikérõl kiderült, hogy 14 év alatti gyerek, aki kora miatt nem is büntethetõ

 • Fiatal lányt gázoltak halálra

  Bor­zal­mas bal­eset tör­tént Hé­víz­gyö­rö­kön: fi­a­tal lányt ütött el egy autó.

 • Feketemunkások mindenütt

  Feketemunkás a Buckingham-palotában

  London - Feketemunkást alkalmaztak a Buckingham-palotában - az orosz lakájt azonnal kirúgták, mihelyt kiderült a szabálytalanság.

  II. Erzsébet királynõ hivatalos rezidenciájának szóvivõje szerint a hibát a palota adminisztrációja követte el, amikor Igor Golovanov alkalmazásakor elmulasztott szabályos munkavállalási engedélyt kérni.

 • Esküvõi limuzinrablás

  Esküvõi luxuslimuzint rabolt el egy templom elõl pár perccel a szertartás kezdete elõtt egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Rendõrség vizsgálja: ottfelejtette-e repülõn született gyermekét?

  Wellington - A repülõgépen hagyta-e út közben született gyermekét az egyik utas - ennek kiderítésére indított vizsgálatot az új-zélandi rendõrség.

  Egyes hírek szerint az anya csütörtökön a Szamoáról Új-Zélandra érkezett repülõgép fedélzetén hagyta az újszülöttet, aki út közben látta meg a napvilágot. Az is felmerült azonban, hogy az anya késõbb megpróbált visszamenni a kisbabáért.

 • Rendőr okozta a balesetet, amelyben három ember vesztette életét

  Az ügyészség ugyan indítványozta a 38-as úti baleset okozásával gyanúsított rendőr előzetes letartóztatását, de a Nyíregyházi Járásbíróság nem tartotta azt indokoltnak.

 • Témazáró helyett lopni mentek

  Lopáson értek tettek két középiskolás lányt egy pécsi áruházban a biztonsági õrök.

 • Magára hagyta gyermekét, aki telefonált a rendõrségnek

  Magára hagyta az éjszaka közepén 6 éves, alvó fiát egy nõ az Egyesült Államokban, ám a gyerek felébredt, és mivel nem lelte anyját, ijedtében telefonált a rendõrségnek.

 • Holtan találtak egy nyugdíjas férfit Törökszentmiklóson

  Holtan találtak rá egy eltûntként keresett nyugdíjas férfira Törökszentmiklóson.

  A Jász-Nagykun-Szolnok megyei város rendõrkapitányságára csütörtökön hozzátartozók jelentették be, hogy egy 64 éves helybéli férfi elõzõ nap eltávozott lakásáról, és azóta nem adott magáról életjelet. A rendõrség a bejelentést követõen azonnal megkezdte az eltûnt felkutatását, ám a tegnapi napon már nem bukkantak az illetõ nyomára.

 • Morvai szexvideóját ígéri a spam

  A kéretlen levelek szerzõi felfigyeltek rá, hogy a honi radikális párt EP-képviselõje keresett online személyiség. Néhány napja meglepõ üzenetet kapnak a "pont hu" végzõdésû email címmel rendelkezõ felhasználók: a levél tárgya szerint Morvai Krisztináról szóló szexvideó linkjét tartalmazza az elektronikus levél.

 • Rendõrségi gondviselésért késelt

  Tokió - Megkéselt két nõt Tokióban egy 79 éves nõ csak azért, hogy utána a rendõrség megoldja szállás és étkezési gondjait.

 • Kiállítás a diszkóbalesetek megelõzése érdekében Szegeden

  Szeged - Diszkóbalesetek túlélõinek visszaemlékezései alapján ismerkedhetnek meg a látogatók egy kiállításon azzal, milyen események vezettek egy-egy közlekedési tragédiához; a Tiszta Fejjel a diszkóbalesetek ellen címû tárlat a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Tanulmányi és Információs Központjában nyílt hétfõn.

  A kiállításon látható tablók szerint nehéz pontos statisztikát készíteni a diszkóbalesetekrõl, a becslések szerint azonban évente mintegy kétszáz ilyen eset történik Magyarországon.

 • Görkorcsolyás rendõrök Jakartában

  Jakarta - Görkorcsolyás rendõrök kezdtek járõrözni Jakartában, a világ egyik legzsúfoltabb nagyvárosában.

  Az elsõ guruló "közegek" néhány nappal ezelõtt léptek szolgálatba az indonéz fõvárosban, és mint parancsnokuk örömmel jelentette, elsõ munkanapjukon egyikük sem esett el.

 • Biztonsági védõháló a Golden Gate-nél az öngyilkosok ellen

  Washington - Acélhálót feszítenek ki San Franciscóban a világhírû Golden Gate alatt, hogy ne legyen kedvük az öngyilkosoknak a hídról a mélybe ugrani - közölte pénteken a hidat felügyelõ közlekedési hatóság.

  A hatóság igazgatótanácsában - miután több lehetõséget is megvizsgáltak, milyen eljárással lehetne a leghatékonyabban elejét venni az öngyilkosságoknak - 16-1 arányú döntés született a biztonsági háló létesítésérõl.

 • Rendõrt próbált vesztegetni a kokaingazda

  Rendõröket próbált vesztegetni egy tizenéves fiú, miután kokaint találtak nála Szécsényben.

 • Baleseteket okozott az altatót fogyasztó sofõr

  Nekikoccant az elõtte álló kocsinak, majd egy út szélén álló kocsinak is nekiment egy bódult sofõr szombaton, a Szabolcs megyei Nagyvarsányban. Az autós minkét esetben kereket oldott, végül azonban elcsípték a rendõrök.

 • Prostitúcióra kényszerítettek egy nõt Szegváron

  Kitartottság bûntette és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt õrizetbe vett a rendõrség egy 32 éves szegvári nõt, aki prostitúcióra kényszerített egy másik nõt.