rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Elaludt rablás közben a betörõ, így tudták elfogni a rendõrök

 • Share on Tumblr

  A 20 éves, Cristian Villarreal-Castillo nem tudott leállni a betöréssel, annyira túlhajszolta magát, hogy az egyik lakásban betörés közben aludt el. A washingtoni rendõrség letartóztatta.

  Cristian Villarreal-Castillo hajnalban tört be egy lakásba Oregonban és elkezdte összeszedni az ott fellelhetõ értéktárgyakat. Azonban nem ez volt az betörése az éj folyamán, ezért úgy kifáradt, hogy elaludt.

  Amikor a rendõrség kiérkezett a helyszínre a férfi a konyhakövön feküdt kimerülve. A lakásban számos más tárgyat is megtaláltak, amelyeket még az elõzõ lakásokból lopott el Cristian Villarreal-Castillo.

  A mindössze húsz éves, túlhajszolt betörõt letartóztatták. Legközelebb lehet, hogy megelégszik az elsõ zsákmánnyal. Egyelõre még nem tudni, milyen büntetést szabnak ki rá.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Ágyékába fúródott egy kerítésdarab a kozmetikát kifosztani akaró férfinak

  Súlyos sérülést szenvedett az a férfi, aki kedden egy kiskunhalasi kozmetikát akart kifosztani. Amikor megpróbált átmászni a két és fél méteres kerítésén, az egyik hegyes lándzsaelem az ágyékába fúródott, és szabályosan odaszegezte a kerítésre.

 • Tudatmódosító szereket adott gyermekeinek

  Kiskorú veszélyeztetése és bántalmazás miatt csuktak le két connecticuti nõt, mert egyikük arra kényszerítette saját gyermekeit, hogy tudatmódosító szereket fogyasszanak.

 • Vízirendõrök kapták el a sorozatbetörõt

  Vízirendõrök fogták el és vették õrizetbe egy betöréssorozat feltételezett elkövetõjét tegnap Dunaújvárosban.

 • Hatalmas adócsalást derítettek fel a vámosok

  Közel 100 millió forint áfa és társasági adó befizetését mulasztotta el három cég Bács-Kiskun megyében. Közel százmillió forintos adócsalást derített fel a Vám- és Pénzügyõrség Dél-alföldi Regionális Nyomozó Hivatala több Bács-Kiskun megyei társaságnál.

 • Papok és tanárok erõszakolták meg a két gyermeket?

  Egy kislány és egy kisfiú édesanyja azt állítja, hogy gyermekeit többször is megerõszakolták egy ukrán gyermekközpontban.

 • Négyes karambol Napkornál

  Furcsa közlekedési baleset okozott két sérülést és jelentõs anyagi kárt vasárnap délután Napkornál.

 • Kifosztották a Kárpátalja megyei rákkórházat

  Ungvár - Ismeretlen elkövetõk kifosztották a Kárpátalja Megyei Onkológiai Gondozó Intézetet a hétvégén Ungváron, a számítástechnikai berendezések hiánya miatt megbénult a röntgenológiai osztály munkája.

  A betörõk az intézet klinikai laboratóriumából egy képernyõt és egy nyomtatót, míg a röntgenológiai osztályról négy számítógépes rendszerblokkot vittek magukkal, amivel teljesen ellehetetlenítették a részleg mûködését - közölte hétfõn Vaszil Ruszin, az intézmény fõorvosa. Elmondása szerint a legnagyobb kár nem a számítógépek ellopásából, hanem a bennük tárolt információk eltûnésébõl származik.

 • Ittasnak hitte eszméletlen rokonát

  Segítségnyújtás halált okozó elmulasztása miatt indult eljárás egy bõsárkányi férfi ellen, aki ittasnak vélte egyik nõrokonát, holott az nagy mennyiségû gyógyszert vett be.

  A férfi vasárnap éjjel a faluja belterületén talált rá eszméletlen rokonára. Mivel azt hitte, hogy a nõ ittas, a kocsija anyósülésére ültette, a saját házához hajtott vele, majd a 29 éves nõt az autóban hagyva munkába ment. Az akkor már halott nõre másnap reggel dolgozni induló rokonai figyeltek fel, akik azonnal rendõrt hívtak.

 • Száztízzel száguldott a 12 éves fiú

  Fennállása feltehetõen legifjabb gyorshajtóját csípte el a ciprusi rendõrség: egy 12 éves fiút, aki óránként 110-zel száguldott a maximálisan megengedett 50 kilométeres sebesség helyett.

 • Felborult egy kamion...

  Felborult egy nyergesvontató Hangos és Mélykút között a 62-es számú fõúton. A kamion a teljes útpályát elzárja, mûtrágya rakománya az útpályára szóródott. A balesetnek nincs sérültje. A mûszaki mentés és tisztítás várhatóan este 7-8 óráig is eltarthat. A forgalmat a 6-os 62-es fõútak keresztezõdésénél lévõ körforgalomnál az M6-os autópályára terelik, Perkátánál Adony irányába haladva lehet elkerülni a balesettel érintett útszakaszt.

 • Börtönt is kaphatnak a fürdõruha nélkül napozók

  A párizsi hatóságok bekeményítettek - amint kivillan egy cici, azonnal jönnek is a rendõrök.

 • 10 év börtönt kapott egy kínai nõ, mert mobilt lopott

  A börtönbüntetés mellé még pénzbírságra is ítélték a nõt, aki munkaadója mobilját fújta meg.

 • Pedofília gyanújával letartóztattak egy német dalszerzõt

  Berlin - Gyermekek szexuális zaklatásának gyanújával letartóztatták Kurt Demmlert, a néhai NDK egyik legismertebb rockzenészét, szövegíróját. A még folyamatban lévõ nyomozásra hivatkozva a hatóságok csak annyit árultak el, hogy a megrontási esetek több évvel ezelõtt történtek.

 • Embercsempészt fogtak el az M7-en

  Elfogtak az M7-es autópálya zalai szakaszán egy román állampolgárt, aki pakisztániakat akart Olaszországba átcsempészni.

 • Gyorshajtási gyakorisági rekord

  Gyakorisági rekord született Franciaországban gyorshajtásból: 206 alkalommal szegett szabályt egy autós.

 • Észak-Indiai buszbaleset

  35 utast súlyos-életveszélyes sérülésekkel ápolnak.

  Egy közeli autós készítette tegnap a mellékelt képet, az észak indiai Sudh Mahadev zarándok helytõl pár száz méterre, ahol egy zarándokokat szállító busz 70 utassal a fedélzetén a fék meghibásodása következtében a szakadékba zuhant.


 • Kábítószerdíler õrizetben (Kisvárda)

  A Kisvárdai Rendõrkapitányság pénteken õrizetbe vett egy feltételezett kábítószer-terjesztõt. A rendelkezésre álló adatok szerint a 24 éves pátrohai lakos Kisvárdán árulta a drogot.

 • Halott csecsemõ a szeméttelepen

  Hulladéklerakóban talált a holttestre egy guberáló.

 • Halálos baleset az M3-on

  Az elsődleges adatok szerint az M3-as autópálya 145-ös kilométerszelvényénél 2014. november 20-án 4 óra körüli időben egy Budapest irányába közlekedő nyerges-vontató ez idáig tisztázatlan okból, a két pályaszakaszt elválasztó szalagkorlátot áttörve a szemközti útszakasz melletti árokba hajtott.

 • A gyalogosok nem ismerik a KRESZ-t

  Budapest - A gyalogosok alig húsz százaléka ismeri pontosan a KRESZ rá vonatkozó szabályait - derült ki a GRSP (Global Road Safety Partnership - Partnerség a Közlekedésbiztonságért) Magyarország Egyesület felmérésébõl.

  A szeptemberben készült nem reprezentatív felmérés a gyalogosok közlekedési szokásait vizsgálta. A személyes megkérdezésen alapuló kutatás szerint a gyalogosok 46 százaléka szokott átkelni az úttesten a jelzõlámpa tilos jelzése ellenére is. Némi pozitívum, hogy a válaszadók 88 százaléka saját bevallása szerint mindig körülnéz, mielõtt a zebrán átkelne.