rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Lopott pendrive miatt gyilkolt egy férfi Kijevben

 • Share on Tumblr

  Három biztonsági embert lelõtt az egyik kijevi közértben egy férfi, miután számon kértek rajta egy lopott pendrive-ot. Az illetõ már a pénztárnál állt sorban, amikor lebuktatták, és bekísérték a raktárhelyiségbe.

  Amint az ajtó bezárult mögötte, hidegvérrel tüzet nyitott, majd elmenekült. 9 mm-es fegyverével egy másik rendõrt is megsebesített.

  Egy bolti dolgozónak tûnt fel, hogy egy ideje senki sem jött ki a helyiségbõl, miután bekísérték fel a tolvajt. Amikor bement, négy, vértócsában fekvõ férfira bukkant.

  A rendõrség tíz percen belül megérkezett a helyszínre, de az elkövetõnek ekkor már hûlt helye volt.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Bûnmegelõzési tanácsok a nyári szabadság idejére

  Bûnmegelõzési tanácsok a nyári szabadság idejére

  A legtöbb embernek a szabadidõ kikapcsolódást és szórakozást jelent, s talán éppen ez miatt kicsit óvatlanabbak vagyunk az értékeinkkel. Pedig a figyelem és az elõvigyázatosság a szabaidõben is éppen olyan fontos, mint máskor, hogy a tolvajok ne tudják megkeseríteni a jól megérdemelt pihenést.

 • Nem érkezett meg az interneten vásárolt traktor

  Interneten vett traktort egy Heves megyei férfi, ám a munkagép a pénz kifizetése után sem érkezett meg - tájékoztatott a rendõrség.

 • Elszámolási vita miatt Dunába fojtotta az áldozatot

  Õrizetbe vettek két embert annak gyanújával, hogy 2008. február 11-re virradó éjszaka a Megyeri-híd közelében a Dunába fojtottak egy 48 éves gödi lakost - közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság.

 • Leszerelték a verekedéssel gyanúsított rendõröket

  Leszerelték azt a két rendõrt, akik ellen egy igazoltatott fiú megverésének gyanújával indult eljárás Heves megyében.

 • Elefánt okozott balesetet Mexikóban

  Mexikó-városban megszökött egy elefánt a cirkuszból, és a városból kivezetõ egyik forgalmas útra tévedve balesetet okozott, amiben egy ember meghalt, és egy tucat megsebesült.

 • Elraboltak több ezer kitöltetlen brit útlevelet

  London - Kitöltetlen útleveleket és vízumokat szállító mikrobuszt támadtak meg gengszterek Nagy-Britanniában egy útlevélnyomda közelében és elraboltak 24 csomag hivatalos dokumentumot - közölte a brit külügyminisztérium kedden.

  A csomagokban összesen háromezer kitöltetlen útlevél és vízummatrica volt.

 • Belehalt sérüléseibe az egyik elgázolt kerékpáros

  Egy tolató gépkocsi ütött el kerékpározó házaspárt Kislétán.

  A 60 éves helybeli asszonyért mentõhelikopter érkezett, de így sem tudtak rajta segíteni és a kórházba szállítás közben életét vesztette. Férje könnyû sérülést szenvedett.

 • Előállították az elgázolt kisfiú édesanyját

  Előállították annak a gyermeknek az édesanyját, akit halálra gázolt a villamos kedd délelőtt a József körúton, a Baross utca kereszteződésénél. Értesüléseink szerint a gyerek gyakran feltűnt a 4-es 6-os vonalán, harmonikán játszott és pénzt kért az emberektől.

 • Hat métert zuhant egy limuzin

  Hét sérültje van annak a balesetnek, ami során halloween partiról hazatérõ tizenévesek limuzinostul 6 métert zuhantak egy liftes garázsból.

 • Ébredés rendõrautóban

  Rimini - Egy férfi kapatosan kerekezett haza az olaszországi Riminiben, de hirtelen elaludt. Az ébredés nem volt kellemes: egy rendõrautó tetejére repült rá.

  A monoton biciklizés viselhette meg vasárnap hajnali hat körül a hosszúra nyúlt szombat éjszakai láz után hazafelé tartó fiatalembert, mert a kényelmetlen nyeregben is képes volt elszenderedni.

 • 8 éves fiúcska hamis 20-dollárosokkal

  Ocala - Kötegnyi hamis húszdollárossal ment iskolába egy 8 éves fiúcska az Egyesült Államokban és boldogan osztogatta pajtásainak.

  A pénz talmisága akkor derült ki, amikor a gyerek az általános iskola büféjében fizetett egy bankjeggyel. A tantestület a gyerekektõl összesen 44 bankót szedett össze, azaz 880 dollárt - 130 ezer (hamis) forintnyit.

 • Kiszúrta nevelõapja szemét

  Késsel támadt a nevelõapjára egy 19 éves barcsi fiatalember; a Somogy Megyei Fõügyészség emberölés bûntettének kísérlete miatt emelt vádat ellene.

 • Kocsikat koboznak el Teheránban, mert a sofõrök helytelenül viselkednek nõkkel

  Elkobozza az iráni rendõrség azokat az autókat, amelyek sofõrjei "helytelenül viselkednek nõkkel".

 • Vezessünk óvatosabban a hõségben

  Az elmúlt napokban több olyan halálos és súlyos kimenetelû közúti közlekedési baleset történt, amelyeknél nagy valószínûséggel szerepet játszott a kánikula emberi szervezetre gyakorolt hatása. Sokan nem tudják, de hõségben sokkal kockázatosabb közlekedni. A szokatlanul nagy melegrõl köztudott, hogy sokszor erõs szerepe van a balesetek létrejöttében. A napokig tartó hõség mindenkit megvisel, fiatalokat, öregeket, egészségeseket s betegeket egyaránt.

 • Tíz nap után találtak rá a sárlavinában eltûnt párra

  Sárlavina temetett maga alá egy nyugdíjas párost Angliában. A sok föld és szikla olyannyira beterítette a kocsijukat, hogy csak 10 nap elteltével találtak rájuk, egy teljesen szétnyomódott kocsiban.

 • Milliárdos rablás áldozata lett Párizsban a kijevi polgármester lánya

  Feljelentést tett a párizsi rendõrségen a kijevi polgármester lánya, aki azt állítja, hogy 4,5 millió euró, azaz 1,2 milliárd forint értékû ékszert raboltak el tõle, amikor autóval a repülõtérrõl a francia fõvárosba tartott.

 • Feladta magát a bombafenyegetõ

  Feladta magát a rendõrségen az a férfi, aki ma délelõtt bombarobbantással fenyegette meg a Pénzügyminisztériumot és több másik közintézményt.

 • Kombájnnal ütközött egy kisteherautó

  Kombájnnal ütközött egy kisteherautó Pécel és Maglód között.

 • Frontális ütközés Vas megyében

  A balesetben egy ember súlyosan, egy könnyebben megsérült.

 • Kirámolta az ékszerboltot

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Fõosztály Rablási Osztálya rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy ismeretlen férfi ellen.