rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Lopott pendrive miatt gyilkolt egy férfi Kijevben

 • Share on Tumblr

  Három biztonsági embert lelõtt az egyik kijevi közértben egy férfi, miután számon kértek rajta egy lopott pendrive-ot. Az illetõ már a pénztárnál állt sorban, amikor lebuktatták, és bekísérték a raktárhelyiségbe.

  Amint az ajtó bezárult mögötte, hidegvérrel tüzet nyitott, majd elmenekült. 9 mm-es fegyverével egy másik rendõrt is megsebesített.

  Egy bolti dolgozónak tûnt fel, hogy egy ideje senki sem jött ki a helyiségbõl, miután bekísérték fel a tolvajt. Amikor bement, négy, vértócsában fekvõ férfira bukkant.

  A rendõrség tíz percen belül megérkezett a helyszínre, de az elkövetõnek ekkor már hûlt helye volt.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Ellopott telefonját adták el egy férfinak

  Ellopott telefonját vásárolta vissza egy amerikai férfi az interneten, aki az eltûnt modellel azonos darabot szeretett volna vásárolni.

 • Aknavetõgránát miatt több családot is kitelepítettek egy idõre

  Második világháborús aknavetõgránátot találtak Budapest XIV. kerületében. Valószínûleg a helyszínen hatástalanítják a harci eszközt a tûzszerészek.

 • Társát letartóztató rendõr

  Mexikóváros - Letartóztatta egy rendõr a társát Mexikóban, mert az lopott.

  A két rendõr elõzõleg egy autós férfit vett õrizetbe, amiért az zavart okozott az utcán. Egyikük bekísérte a rendõrségre, másikuk pedig a járõrautóban maradt és szemmel tartotta az elhagyott furgont.

 • Több száz nõt csonkított meg ok nélkül az orvos

  Az orvos olyan pácienseknek vágta le a mellét, akik nem voltak rákbetegek.

 • A rendõrség elõtt robbantak le autójukkal drogcsempészek

  Nairobi - Éppen egy rendõrségi épület elõtt robbantak le luxusautójukkal drogcsempészek Kenyában, ráadásul egy elit rendõralakulat központja elõtt.

  Segítséget ugyan nem kértek a rendõröktõl, ám azok észrevették a gondot, és készségesen kimentek segédkezni. A kocsi utazói azonban hanyatt-homlok elrohantak, amin a rendõrök igencsak meglepõdtek. Hamarosan azonban megoldódott a rejtély: 4,5 millió forintnyi kábítószert találtak a lerobbant terepjáróban.

 • Halálra gázolta a gyereket, majd kártérítést kért a luxuskocsi tulajdonosa

  Miután halálra gázolt egy biciklist, kártérítést követel áldozata családjától egy spanyol autós, mert kárt tett luxuskocsijában a kerékpár. Az illetõ, Tomas Delgado Bartolomé összesen 20 ezer euróra - 10 millió forintra - tart igényt. Bár autójának javíttatása csak 14 ezer euróba került, a családon be akarja hajtani azt a 6 ezer eurót is, amelyért autót bérelt a javíttatás idejére.

 • Veszekedett a házaspár: rálõtt feleségére egy érdi férfi

  Légpuskával hónaljon lõtte feleségét egy férfi kedden este Érden, a nõt könnyebb sérülésekkel kórházba szállították - közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • A fürdõzés szabályai

  A nyár nagy veszélyforrását a szabadvizek, strandok rejtik magukban. A fürdés tilalmát, vagy az egyéb veszélyes fürdésre alkalmatlan helyeket „FÜRÖDNI TILOS!” táblával jelzik. Különösen veszélyesek a szabad vizek közül a bányatavak, az állandóan változó vízmélység- és hõfokkülönbség miatt.

 • Szó nélkül szúrt a vasvillás támadó

  Elfogta a rendõrség azt a férfit, aki egy vasvillával támadott rá egy ismerõsére Jászteleken.

 • Lebuktatta tolvaj gondozóját a 82 éves idõs asszony

  A 82 éves Sylvia Gibbs fél szemére megvakult, de ennek ellenére nagyon is éles látással rendelkezett. Csapdát állított saját gondozójának, aki bele is sétált.

 • Meghalt a kisfiú - kattant a bilincs a figyelmetlen pár kezén

  Õrizetbe vett a rendõrség egy férfit és egy nõt, akiket egy 3 éves kisfiú halála kapcsán kerestek.

 • Több parkoló autót is megrongált ittas állapotban a 18 éves fiatal

  Egy 18 éves nagyatádi fiatalember a rendőrségen kötött ki, miután ittas állapotban több parkoló autót is megrongált.

 • Megrugdosták, majd élelmiszert vittek el egy idõs asszonytól

  Pillanatok alatt elfogta a rendõrség azt a három férfit, aki otthonában megrugdosott egy idõs, védekezni képtelen dömsödi nõt, majd élelmiszert vitt el tõle szombaton.

 • Gyermek sérült a pályáról lerepülõ Peugeot-ban

  Egy gyermek súlyosan megsérült, mikor az autó, melyben utazott, letért az M5-ös autópályáról, s az árokba zuhant Kecskemétnél.

 • Reklámcélra nyomtatták az ötvennégyezreseket

  Reklámcélra nyomtatták két évvel ezelõtt azokat az 54 ezer forintos bankjegyeket, amivel a napokban kifizettek egy juhászt Kétpón. Kerekes Zoltán három birkáját adta oda egy 17 éves fiatalembernek, aki cserében két 54 ezer forintos bankóval fizetett. Zoli bácsinak csak a postán tûnt fel, hogy valami nem stimmel, amikor nem akarták elfogadni tõle a pénzt.

 • Eltörték a 100 éves néni állkapcsát, majd kirabolták

  A saját lakásában támadtak meg rablók egy idõs asszonyt Kaposváron. Ismeretlen tettes vagy tettesek betörtek egy Bajcsy-Zsilinszky utcai lakásba. Az ott élõ idõs nõt bántalmazták, majd különbözõ értékeket, készpénzt, ékszereket, mûtárgyakat loptak el.

 • Nászéjszaka után fogdába

  Peking - Két álló napon át álltak lesben kínai rendõrök egy bûnügy gyanúsítottjának otthonánál, várva arra, hogy vége legyen a férfi esküvõjének, s õrizetbe vehessék õt.

  A különös várakozás indoka: el akarták kerülni azt, hogy lejárassák a menyasszonyt és családját a népes vendégsereg elõtt.

 • Orális szexet követelt fiától

  Hat évig erõszakolta saját fiát egy 47 éves apa az ausztráliai Queenslandben. A volt rendõr orális szexre és megszámlálhatatlan önkielégítésre kényszerítette fiát, így nevelte a szexuális életre tíz éves kora óta. A súlyos depressziótól szenvedõ apa mindössze három évet kapott a szexuális bántalmazásért.

 • 14 hónapos kisfiú esett ki egy lakótelepi lakás ablakán

  Kiesett egy tizennégy hónapos kisfiú a dunakeszi Barátság úti lakótelep egyik lakásának ablakán, a gyermek súlyos sérüléseket szenvedett.

 • Vízihulla Szolnoknál

  Vízben talált holttest kiemelésére riasztották a szolnoki tûzoltókat szerdán délután, 15 órakor.