rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Leváltják a száguldozó kalocsai rendõrkapitányt

 • Share on Tumblr

  A Kalocsai Rendõrkapitányság élén álló Dávid Károly dandártábornok személyi változást tervez - közölte a rendõrség csütörtökön az MTI-vel.

  A közeljövõben várható személyi változást a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje nem indokolta. Mihályné Bornemisza Eleonóra õrnagy elmondta: Gyepes Zsolt alezredes ellen a gyorshajtás miatt indított eljárás lezárult, a rendõrkapitány szigorú elbírálásban részesült. Az MTI információját, miszerint nem a gyorshajtás az alapvetõ indoka a kalocsai kapitány leváltásának, a szóvivõ nem erõsítette meg, de nem is cáfolta.

  A rendõrség május 7-én közölte, hogy eljárás indult Kalocsa rendõrkapitánya, Gyepes Zsolt ellen, aki április 14-én, a város belterületén jelentõsen túllépte a megengedett sebességet. Kalocsa rendõrkapitánya szolgálati idõben, szolgálati gépkocsival a megengedett 50 km/óra sebesség helyett 99 km/óra sebességgel közlekedett. Gyepes Zsolt alezredes május 6-án, a havi rendszerességgel tartott állománygyûlésen számolt be az esetrõl és a vele szemben indult eljárásról. Ugyanakkor sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy munkatársai egy civil részére is eljuttatták a sebességmérõ napló fénymásolatát.

  A rendõrkapitány a helyszínen elismerte a gyorshajtás tényét, és azt mondta kollégáinak, hogy a szabályok szerint tegyék a dolgukat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások