rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Leváltják a száguldozó kalocsai rendõrkapitányt

 • Share on Tumblr

  A Kalocsai Rendõrkapitányság élén álló Dávid Károly dandártábornok személyi változást tervez - közölte a rendõrség csütörtökön az MTI-vel.

  A közeljövõben várható személyi változást a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje nem indokolta. Mihályné Bornemisza Eleonóra õrnagy elmondta: Gyepes Zsolt alezredes ellen a gyorshajtás miatt indított eljárás lezárult, a rendõrkapitány szigorú elbírálásban részesült. Az MTI információját, miszerint nem a gyorshajtás az alapvetõ indoka a kalocsai kapitány leváltásának, a szóvivõ nem erõsítette meg, de nem is cáfolta.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A rendõrség május 7-én közölte, hogy eljárás indult Kalocsa rendõrkapitánya, Gyepes Zsolt ellen, aki április 14-én, a város belterületén jelentõsen túllépte a megengedett sebességet. Kalocsa rendõrkapitánya szolgálati idõben, szolgálati gépkocsival a megengedett 50 km/óra sebesség helyett 99 km/óra sebességgel közlekedett. Gyepes Zsolt alezredes május 6-án, a havi rendszerességgel tartott állománygyûlésen számolt be az esetrõl és a vele szemben indult eljárásról. Ugyanakkor sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy munkatársai egy civil részére is eljuttatták a sebességmérõ napló fénymásolatát.

  A rendõrkapitány a helyszínen elismerte a gyorshajtás tényét, és azt mondta kollégáinak, hogy a szabályok szerint tegyék a dolgukat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kilapította a taxit a rázuhanó teherautó

  A kocsi hátsó ülését, melyen másodpercekkel a baleset elõtt még egy utas ült, a földdel tette egyenlõvé a rázuhanó tehergépkocsi.

 • Vascsõvel támadt a 19 éves fiúra a 62 éves férfi

  Felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt állították elõ azt a 62 éves tiszadadai férfit, aki vascsõvel próbált rátámadni egy 19 éves helyi férfira vasárnap Tiszavasváriban.

 • Súlyos buszbaleset! 35 utas halt szörnyet

  Üzemanyagot szállító tartálykocsiba rohant és kigyulladt egy autóbusz szerdán az észak-afganisztáni Szalang-hágó közelében; a lángokban legkevesebb 35 utas vesztette életét, többségükben nõk és gyermekek - közölte az afgán belügyminisztérium.

 • Életfogytiglant kapott a fõbérlõgyilkos

  Vitovszki Tamást jogerõsen életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélték. A férfi öt éve megölte fõbérlõjét Debrecenben, majd annak fiával is végzett.

  A férfi 2003-ban megölt egy 75 éves asszonyt, akinek a házában élt. Vitovszki rendszeresen elvette a nõ nyugdíját és a házát is eljátszotta.

  2004 elején Vitovszki végzett volt szállásadajónák 50 éves fiával is.

 • A nagy tésztarablás

  Jókora adag kelt tésztát rabolt két férfi álarcban pisztolyokkal egy pizzázó tulajdonosaitól az Egyesült Államokban, jóllehet pénzt akartak zsákmányolni.

 • Az ablakon keresztül rángatták ki, majd megverték és kirabolták

  Őrizetbe vették a kiskőrösi rendőrök azt a 33 éves nőt, aki a megalapozott gyanú szerint az ablakon keresztül kirántotta a sértettet, majd bántalmazta őt.

 • Felfüggesztett börtönnel sújtották a férfit, aki elvállalta a polgármester meggyilkolását

  Jogerõsen felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtotta kedden a Gyõri Ítélõtábla azt a férfit, aki 2009-ben elvállalta, hogy tízmillió forintért megöli Esztergom akkori polgármesterét Meggyes Tamást.

 • Kokaint találtak a szombathelyi vámosok

  Térdszorítója alá rejtett kokaint az a budapesti férfi, akinek autóját és ruházatát is átvizsgálták a szombathelyi vámosok - tájékoztatta az MTI-t a Vám- és Pénzügyõrség Nyugat- dunántúli Regionális Nyomozó Hivatala kedden.

 • Elrabolták, majd prostitúcióra kényszerítették a lányt

  Hónapig tartó nyomozás eredményeképp2011 júniusában elfogták annak a bandának az utolsó tagját is, amelyik még 2011 januárjában rabolt el egy fiatal lányt, hogy prostitúcióra kényszerítse.

 • Újabb ámokfutó lövöldözött

  Egy gépjármûbõl lövöldözõ ámokfutó három emberrel végzett, másik hatot pedig megsebesített az amerikai fõvárosban kedd este.

 • Kábítószer terjesztõket fogtak el Nagykanizsán

  Két kábítószer-terjesztõt fogtak el a rendõrök Nagykanizsán, az egyik férfit õrizetbe vették.

 • Halálos baleset a 61-es úton

  Meghalt egy segédmotoros kerékpárral közlekedõ nõ, aki egy mezõgazdasági vontatónak ütközött kedden a 61-es úton Pincehely és Tolnanémedi között

 • Leesett a szekérrõl - halálra zúzta magát

  A helyszínen belehalt sérüléseibe az a férfi, aki lezuhant egy lovas kocsi bakjáról a Fejér megyei Adonyban.

 • A rendõrség elfogta a Lehel térnél megszökött foglyot

  A rendõrség pénteken hajnalban Pécelen elfogta azt a foglyot, aki csütörtökön este szökött meg a budapesti Lehel térnél - közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

 • Mikóczy Zoltán szívesen védekezne szabadlábon

  Szabadlábra helyezését kéri Mikóczy Zoltán, a világhírû Overdose versenyló tulajdonosa, valamint üzlettársa, akik jelenleg a romániai Nagyváradon vannak elõzetes letartóztatásban.

 • Rádőlt egy fa egy babakocsit toló férfira

  Rádőlt a fa egy babakocsit toló férfira Budapest III. kerületében. A férfi súlyos gerinc- és fejsérülést szenvedett, viszont a babakocsiban ülő hároméves gyereknek nem lett bántódása.

 • Fegyveresek ürítették ki a kasszát - az eladót is kizsebelték!

  Két fegyveres támadó rabolt ki egy benzinkutat Szolnokon. A rablók a kassza tartalmát és a benzinkutas saját pénzét is magukkal vitték.

 • Csalásért ítélték el a cigányvezetõt

  Három év öt hónap szabadságvesztésre ítélte a bíróság elsõ fokon Dancs Mihályt, a Roma Polgárjogi Alapítvány Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnökét, csalás és hamisítás miatt. Korábban egyszer már lényegében ugyanilyen elsõ fokú ítélet született a cigányvezetõ ügyében, de a táblabíróság akkor új eljárás lefolytatását rendelte el.

 • Fiatalok raboltak fiataloktól

  Több rablással is gyanúsítja a Szegedi Rendõrkapitányság azt a két baksi fiatalt, akiket kedden vett õrizetbe.

 • Lánya szeme láttára fajtalankodott kutyájával

  Egy francia földmûves azért állt ma a metzi bíróság elé, mert saját lánya szeme láttára fajtalankodott a kutyájával.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%