rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Tolatás közben gázoltak el egy 86 éves idõs asszonyt

 • Share on Tumblr

  Belehalt sérüléseibe az a 86 éves asszony, akit tereprendezést végzõ munkások kisteherautója sodort el tolatás közben csütörtök délelõtt Oroszlányban. A baleset a városháza mögötti, forgalomtól elzárt területen történt.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Az asszonyt a mentõk kórházba szállították, de életét az orvosok már nem tudták megmenteni.

  A baleset körülményeit a Tatabányai Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértõk bevonásával vizsgálja.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fiatalok garázdálkodtak Szegeden

  Egy óra leforgása alatt két csoportos rablást is megkísérelt három szegedi fiatal hétfõre virradó éjszaka.

  Hajnali 2 órakor a Honvéd téren támadtak meg egy szegedi férfit, több alkalommal megütötték, majd megpróbálták kivenni a táskáját a kezébõl. A sértett azonban ellenállt, így nem jártak sikerrel.

 • Füstmérgezésben meghalt egy négy és fél éves kislány Békéscsabán

  Egy állásinterjúra ugrott le a négy és fél éves kislány, Hajnalka édesanyja.

  Az édesanya erre az idõre bezárta a bejárati ajtót, ugyanis harmadik emeleti, függõfolyosós lakásról van szó.

 • Robbantással fenyegetõzött a bankrabló (Székesfehérvár, Fejér megye)

  Ismeretlen személy kirabolta a Kápolnásnyék és Vidéke Takarékszövetkezet 1. számú Székesfehérvár, Budai úton lévõ kirendeltségét…

  Fél tizenkettõ elõtt nem sokkal ment be a takarékszövetkezetbe egy férfi. Miután belépett az ügyféltérbe, a kezében egy tárgyat fogva, robbantással fenyegetõzött.

  Ekkor a pénzintézet egyik alkalmazottja egy nejlon-zacskóba tette a pénzt, majd átadta a férfinek, aki ezt követõen, gyalogosan távozott a helyszínrõl a Kégl György utca irányába.

 • Lezuhanó faág végzett egy kisbabával New Yorkban

  Lezuhanó faág zúzott halálra egy hathónapos kisbabát, és sebesítette meg anyját a New York-i Central Park állatkertjében.

 • Elõbb a volt barátnõjét mellkason, aztán magát nyakon szúrta

  Késsel támadt rá egy féri egy debreceni szórakozóhely egyik dolgozójára szombat éjjel, a hölgy súlyos sérüléseket szenvedett, a támadó ezt követõen végzett magával - tájékoztatott Sápi Tibor, a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Cigaretta és vágott dohány a hûtõkamionban Röszkénél

  Röntgenberendezés segítségével fedezték fel a pénzügyõrök azt a cigaretta- és vágott dohány szállítmányt, melyet egy cseh hûtõkamionban próbáltak Magyarországra csempészni a röszkei határátkelõhelynél - tájékoztatott a vám- és pénzügyõrség regionális parancsnokságának sajtóreferense pénteken.

 • Fél liter tömény szeszt fogyasztott el vezetés közben a kamionsöfõr

  Fél liter tömény szeszt fogyasztott vezetés közben egy német kamionsofõr, akit Békéscsaba és Gyula között, a 44-es fõúton állítottak meg a rendõrök gyorshajtás miatt még február közepén.

 • Nem volt engedélye a fegyverre

  Ittasan lövöldözött lakásának ablakából az utcára flóbert típusú fegyverével egy férfi Siófokon; a rendõrök elõállították - közölte a Somogy Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

 • Saját sálja fojtotta meg a gokartozó lányt

  Különös balesetben vesztette életét egy 15 éves brit állampolgárságú lány szerdán, Hongkongban - jelentette csütörtökön a kínai rendõrség. A lány, akirõl csak annyit közöltek, hogy Rose a neve, úgy halt meg, hogy rátekeredett gokartozás közben a jármû egyik kerekére a sálja, ami megfojtotta.

 • Acélrúd fúródott át egy építõmunkás testén

  Egy másfél méter hosszú acélrúd fúródott egy építõmunkásnak a torkán keresztül a testébe, ám nemcsak a balesetet élte túl, de egy hosszú mûtét végére a teljes felépülés esélyét is megkapta.

 • Elítélték a kábítószertesztek varázslóját

  Fél év börtönbüntetésre ítélték azt a kaliforniai férfit, aki a kábítószertesztek "varázslójaként" olyan eszközt és eljárást talált ki, és forgalmazott, amelyekkel csalni lehetett a vizeletvizsgálatokon.

 • Pitbullok tépték szét Dominikot?

  Nem staffordshire terrierek, hanem a többi közt viadalokra tenyésztett, amerikai pitbull terrierek tépték szét a 2 éves Dominikot - írja a Blikk szakértõi véleményekre hivatkozva. A lap szerint, miután a pitbull tartása engedélyhez kötött, szaporításuk tilos, elképzelhetõ, hogy újabb eljárás indul Dominik szülei ellen veszélyes eb tartásával kapcsolatos kötelesség megszegése miatt.

 • Hat éven át rabszolgaként tartottak egy nõt Angliában

  Hat éven át rabszolgaként tartott fogva egy sokgyermekes, írástudatlan indiai nõt egy család Angliában – egyebek mellett forró vassal égették meg, illetve megerõszakolták, ha engedetlen volt.

 • Rendõr erõszakolt meg egy 19 éves lányt

  Elkábított, majd megerõszakolt egy 19 éves lányt Angliában az a rendõr, akit korábban az egész testület elismert bátorságáért és kiemelkedõ munkájáért.

 • Testére kötözve akarta becsempészni a Zastavákat

  Testére kötözve próbált hazánkba csempészni nyolc Zastava típusú pisztolyt egy szerb autós Tompánál. A férfit a vámosok elfogták.

 • Újabb gyanúsított a kézigránátos merényletben

  Immár öt gyanúsítottja van annak a kézigránátos gyilkosságnak, amely tavaly õsszel két ember halálát okozta Pécsett. A rendõrség az indítékról nem közöl részleteket.

 • Botrány a stadionban: székeket gyújtottak fel a lelátón

  Nyolc ember megsérült, negyvenet pedig õrizetbe vettek a szombat esti, Crvena zvezda-Partizan Beograd szerb bajnoki labdarúgó-mérkõzés kapcsán kialakult rendbontásokban.

 • Több embert agyoncsaptak a villámok Oroszországban

  A halottak mellett egy férfi súlyos égési sérüléseket szenvedett egy villámcsapástól, orvosi források szerint állapota súlyos.

 • Mint a filmekben, autósüldözés Salgótarjánban

  Hosszas autósüldözés végén fogták el a rendõrök azt a fiatal férfit, aki erõszakkal vette el egy ismerõse autóját Salgótarjánban.

 • Szalagkorlátnak ütközött a Suzuki

  Az M6-os autópálya jobb pályatest 97-es kilométer-szelvényében egy Suzuki típusú személygépkocsi Budapest irányából Pécs felé közlekedett, amikor a sofõr elmondása szerint hirtelen defekt következtében elvesztette uralmát a jármû felett.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%